-
Το πολύ γκουρμέ το βαριέται κι ο Μποτρίνι.
Υπάρχει το άλλο θέμα κύριοι, για προτεινόμενα φαγάδικα, και το παράλλο για τα προς αποφυγή.
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
μα δεν ειναι μαγαζι για να κατσεις αυτο.Ολοι σχεδον ντελιβερυ παιρνουν απο εκει.Πως θα μπορουσε διπλα απο τα ταμεια στο Καρφουρ?Απλα εχει τα τραπεζια μηπως καποιος θελει να φαει εκει.
κριμα που δεν δοκιμασες τα φαγητα παντως.Στην Γλυφαδα παντως ειναι πολυ μεγαλο το μαγαζι.Ετσι ακριβως.Το φαγητο ειναι πολυ ωραιο παντως.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
μα δεν ειναι μαγαζι για να κατσεις αυτο.Ολοι σχεδον ντελιβερυ παιρνουν απο εκει.Πως θα μπορουσε διπλα απο τα ταμεια στο Καρφουρ?Απλα εχει τα τραπεζια μηπως καποιος θελει να φαει εκει.
κριμα που δεν δοκιμασες τα φαγητα παντως.Στην Γλυφαδα παντως ειναι πολυ μεγαλο το μαγαζι.Ετσι ακριβως.Το φαγητο ειναι πολυ ωραιο παντως.
Έχεις δίκιο dim8,
γράψαμε και εμείς σχόλια για μπουφέ, σε topic για το gourmet φαγητό....
Το κατάστημα στο Avenue ήταν το πιλοτικό τους κατάστημα.
Αν το δεις απο άλλη οπτική,σαν μια νέα πρόταση, με λογικές τιμές, πολύ γρήγορη εξυπηρέτηση, ποικιλία, καλές πρώτες ύλες, δυνατότητα delivery, αλλα και carry out, σαν εναλλακτική σε μια πιτσαρία ή ένα ψητοπωλείο δηλαδή, νομίζω οτι είναι μια αξιέπαινη προσπάθεια. -
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Έχεις δίκιο dim8,
**γράψαμε και εμείς σχόλια για μπουφέ, σε topic για το gourmet φαγητό.... **
Το κατάστημα στο Avenue ήταν το πιλοτικό τους κατάστημα.
Αν το δεις απο άλλη οπτική,σαν μια νέα πρόταση, με λογικές τιμές, πολύ γρήγορη εξυπηρέτηση, ποικιλία, καλές πρώτες ύλες, δυνατότητα delivery, αλλα και carry out, σαν εναλλακτική σε μια πιτσαρία ή ένα ψητοπωλείο δηλαδή, νομίζω οτι είναι μια αξιέπαινη προσπάθεια.εχεις δικιο. my bad. αν και για την Γλυφαδα εγραψα, πανω στη συζητηση αναφερθηκε και το αλλο στο Καρφουρ.
-
Διαβαζω τωρα στην εφημεριδα, οτι στη Γαλλια θελουν να περασουν νομο για την υποχρεωτικη αναγραφη στα εστιατορια αν τα φαγητα φτιαχνονται επι τοπου ή ειναι προμαγειρεμενα, καλειται ο μιραζιος να τοποθετηθει
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Διαβαζω τωρα στην εφημεριδα, οτι στη Γαλλια θελουν να περασουν νομο για την υποχρεωτικη αναγραφη στα εστιατορια αν τα φαγητα φτιαχνονται επι τοπου ή ειναι προμαγειρεμενα, καλειται ο μιραζιος να τοποθετηθει -
Ιερισσος Χαλκιδικής ,
Εντ δε αγουαρντ γκοους το ........:
ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ ΜΟΥΡΑΓΙΟ
Ψαροταβερνα σε στυλ καφενείου ... Ολοφρέσκο ψάρι
ΠΟΛΥ οικονομική !!!Έχω παει τρεις φορές ..... και η ποιότητα παραμένει η ίδια .
Αλλωστε γι αυτο και ειναι πάντα γεμάτο ....
-
Εσχάτως ανακαλυψα το greeks στην παραλιακη,εκει που ηταν το pizza hut.
Θα το χαρακτηριζα gourmet σε τιμες ταβερνας.
Βρηκα και αυτο το link για να μην γραφω πολλα και κουραζομαι http://www.kourdistoportocali.com/articles/22328.htm -
-
Oυτε στην ελλαδα ειναιουτε γκουρμεδια αρα;
-
Eχω πάνω απο 15 χρονια να πάω στο Ηράκλειο της Κρήτης και θυμαμαι όταν έφτασε το πλοιο το πρώτο πράγμα που έκανε η παρεά που με φιλοξενούσε ήταν να πάμε στα Λιοντάρια για μπουγάτσα και ελληνικό καφε.
Μου εχει μεινει σαν τρελή ανάμνηση.Επειδη Κυριακή πρωί θα έχω αφιξη με πλοίο, υπάρχει ακόμα? ανοίγει ακόμα νωρίς?
Πού μπορώ να παρκάρω εύκολα εκει τριγύρω? (γιατι θυμάμαι είχε πεζοδρόμους). -
Κιρκορ στα λιονταρια υποθετω. Μεχρι πριν 5 χρονια υπηρχε και καθε αφιξη που εκανα (ως φοιτητης τοτε) στο Ηρακλειο, πρωι πρωι, περνουσα για μπουγατσα απο εκει. Ανοιγε απο πολυ νωρις, το προλαβαινεις σιγουρα.
Ψαχνοντας λιγο ειδα κριτικες και αναφορες μεχρι λιγες βδομαδες πριν, αρα υπαρχει ακομα! -
Υπάρχει ακόμα, και μάλιστα σε αντιθεση με παλιά όλη η γύρω περιοχη ειναι πεζοδρομημένη.
-
Για τους βελγάνθρωπους, ένα πολύ όμορφο εστιατόριο στις Βρυξέλλες
https://www.facebook.com/pages/KOYZINA- ... 6941288243
Είναι το πιο ζεστό ελληνικό εστιατόριο που έχω πάει στην Ευρώπη, με πραγματικά καλό φαγητό.
Δοκίμασα αρνάκι με σάλτσα μαστίχας, πεντανόστιμο.
Κρασιά λίγα, αλλά σε πολύ καλές τιμές, είμασταν 8 άτομα και πήγε με ορεκτικά (σαλάτες) και κερασμένο γλυκό στο τέλος περίπου 40 το άτομο
Η ιδιοκτήτρια είναι τρελή βιβλιοφάγος
-
Πείτε κανά καλό προσεγμένο εστιατόριο να βγάλουμε κάτι οικογενειακούς φίλους. Μεγάλοι σε ηλικία. Μερίδες κανονικές, όχι τεράστια πιάτα με μία μπουκιά φαΐ αλλιώς να πάμε Καλύβια
-
Περιοχή?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Πείτε κανά καλό προσεγμένο εστιατόριο να βγάλουμε κάτι οικογενειακούς φίλους. Μεγάλοι σε ηλικία. Μερίδες κανονικές, όχι τεράστια πιάτα με μία μπουκιά φαΐ αλλιώς να πάμε ΚαλύβιαΟξο Νου και Γιάντες στα Εξάρχεια. Και τα δύο στην Βαλτετσίου, εντάξει το πρώτο λίγα μέτρα πιο κει επί της Μπενάκη).
Εξαιρετικά και σε λογικές τιμές. Φυσιολογικό φαγητό και όχι γκουρμεδιές.Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Περιοχή?Αθήνα, όποια να ναι προάστια
HiFi δίπλα στις μολότοφ;
-
500 εστιατόρια έχουν γραφτεί στο θέμα, για κάθε πιθανή περιοχή, budget, με κριτικές, πιάτα ό,τι θες.
-
Ασφαλέστερη επιλογή τα Καλύβια.
Gourmet Εστιατορια στην Ελλαδα (και οχι μονο !!!)