-
το θέμα είναι ότι γευστικά δεν με ικανοποίησε. Δεν έχω κ μεγάλη εμπειρία από japanese, sushi, sashima και τέτοια και δε ξέρω αν το συγκεκριμένο δεν ήταν καλό ή γενικώς έτσι είναι
-
Μιας και η συζήτηση γύρισε στο σούσι.
Πέρυσι η κοπέλα ενός φίλου ήθελε sony και καλά σούσι. Τέλος πάντως καταλήγει η παρέα σε ένα σούσι μπαρ στο Κεφαλάρι. Μέσα πολύ υφάκι προσωπικό και παρευρισκόμενοι. Παραγγέλνουμε έρχεται το ''φαγητό''. Πρώτη φορά που έτρωγα σούσι κόντεψα να φύγω σούμπιτος wc. Φωνάζω το γκαρσόν (ναι αυτό με το υφάκι) και του λέω. Φίλε μου κανένα ανθρωπινό φαγητό έχει το μαγαζί γιατί όλη μέρα δεν έχω φάει τπτ
Απάντηση: Τί εννοείται κύριε???Ό,τι κατάλαβες του απαντώ
-
Τρώω τα πάντα εκτός από σούσι. Τρεις φορές επιχείρησα, μία έξω, τις άλλες δύο εδώ, καμμία τύχη. Δεν τα βρήκαμε.
-
Οι άνθρωποι εδώ και 50000 χρόνια έχουν εξελιχθεί αρκετά ώστε να ψήνουν το φαγητό τους, δε βλέπω γιατί να ξαναγυρίσω στην εποχή του Κρο-Μανιόν
@dstou
Ομοίως, όταν με ρωτάνε 'να πάμε σε Κινέζικο, Μεξικάνικο ή Ιταλικό' λέω 'ό,τι να 'ναι αρκεί να 'ναι μαγειρεμένο' -
+1
-
εν τω μεταξύ εγώ το παρήγγειλα με τόνο πάστα, σαν rio mare, αλλά και πάλι δε μ'άρεσε. Από ωμό μόνο με σολωμό τρωγόταν.
άτσα Κωνσταντίνε και Κεφαλάρι
η Κινέζικη κουζίνα έχει πιο προσιτά πιάτα (και μαγειρεμένα εννοείται )
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Πέρυσι η κοπέλα ενός φίλου ήθελε sony και καλά σούσι. Τέλος πάντως καταλήγει η παρέα σε ένα σούσι μπαρ στο Κεφαλάρι. Μέσα πολύ υφάκι προσωπικό και παρευρισκόμενοι. Παραγγέλνουμε έρχεται το ''φαγητό''. Πρώτη φορά που έτρωγα σούσι κόντεψα να φύγω σούμπιτος wc. Φωνάζω το γκαρσόν (ναι αυτό με το υφάκι) και του λέω. Φίλε μου κανένα ανθρωπινό φαγητό έχει το μαγαζί γιατί όλη μέρα δεν έχω φάει τπτ
Καταλαβαίνεις φυσικά ότι όταν πας σε ένα εστιατόριο σούσι και μετά ρωτάς το σερβιτόρο 'Φίλε μου κανένα ανθρωπινό φαγητό έχει το μαγαζί ' το εξυπνακίστικο υφάκι βασικά το έχεις εσύ και πας να πουλήσεις μαγκιά του πρωκτού στο 'σπίτι' του άλλου στο οποίο δε σε ανάγκασε κανείς να πας.
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Καταλαβαίνεις φυσικά ότι όταν πας σε ένα εστιατόριο σούσι και μετά ρωτάς το σερβιτόρο 'Φίλε μου κανένα ανθρωπινό φαγητό έχει το μαγαζί ' το εξυπνακίστικο υφάκι βασικά το έχεις εσύ και πας να πουλήσεις μαγκιά του πρωκτού στο 'σπίτι' του άλλου στο οποίο δε σε ανάγκασε κανείς να πας.
Είσαι σίγουρος;
Πέρυσι η κοπέλα ενός φίλου ήθελε sony και καλά σούσι.
Σου διέφυγε το σημαντικότερο στοιχείο της υπόθεσης
-
Δεν του έβαλε κανείς το πιστόλι στο κρόταφο ρε συ.
Είναι σαν να πας στο μέγαρο μουσικής και να μανουριάζεις επειδή δεν παίζει Βανδή ενώ παράλληλα λες στον μαέστρο να ρίξει μια Κοκκίνου.
-
Και με υποτιμητικό ύφος : να παίξει 'ανθρώπινη' μουσική
-
Μα βιάζεσαι να επιτεθείς... εκδηλώνεσαι
Αν διάβαζες προσεκτικά (που διάβασες) τί έγραψα, θα έβλεπες (που είδες) πως ανέφερα ότι είχε πολύ υφάκι. Έξυπνος είσαι αντιλαμβάνεσαι ότι το υφάκι εκδηλώθηκε κατά την παραγγελία . Ε σόρρυ αλλά υφάκι και στυλάκια υπεράνω σε μένα προσωπικά δεν περνάνε όπου και να βρίσκομαι. Δεν έκανα λοιπόν τπτ άλλο παρά να του απαντήσω με την ίδια γλώσσα
Τα περί πρωκτού κράτα τα για πάρτη σου
υ.γ. Και επί της ουσίας, ωμό ψάρι απλά δεν τρώγεται
-
Μπορεί να είχε μαντικές ικανότητες και να κατάλαβε ότι θα ακολουθούσε ξίνισμα.
-
Μπορεί και να ακούει ανάλογα συχνά βέβαια
-
Λέω να μην τα κρατήσω για την πάρτη μου αλλά να συνεχίζω να τα γράφω για σένα, δεν πιστεύω να μου κάνεις κακό ;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν του έβαλε κανείς το πιστόλι στο κρόταφο ρε συ.Είναι σαν να πας στο μέγαρο μουσικής και να μανουριάζεις επειδή δεν παίζει Βανδή ενώ παράλληλα λες στον μαέστρο να ρίξει μια Κοκκίνου.
Κοίτα όταν έχεις γυναίκα στην παρέα και σου λέει θέλω εκεί, έχεις 2 επιλογές. Ή την πας εκεί κι ας είναι φόλα (τουλάχιστον θα το βουλώσει μετά γιατί ήταν δική της επιλογή) ή πας εκεί που θες εσύ και η υπόλοιπη παρέα και έχεις όλο το υπόλοιπο βράδυ να ακους μουρμούρα
-
Αν πει κανένας ιταλός σε σερβιτόρο ταβέρνας (με υφάκι ή χωρίς) για το βράσιμο των μακαρονιών θα γίνει έπος της Αλβανίας φαντάζομαι.
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Λέω να μην τα κρατήσω για την πάρτη μου αλλά να συνεχίζω να τα γράφω για σένα, δεν πιστεύω να μου κάνεις κακό ;Τί καλός
Συνέχισε αρέσεις -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Δεν του έβαλε κανείς το πιστόλι στο κρόταφο ρε συ.
Είναι σαν να πας στο μέγαρο μουσικής και να μανουριάζεις επειδή δεν παίζει Βανδή ενώ παράλληλα λες στον μαέστρο να ρίξει μια Κοκκίνου.
Κοίτα όταν έχεις γυναίκα στην παρέα και σου λέει θέλω εκεί, έχεις 2 επιλογές. Ή την πας εκεί κι ας είναι φόλα (τουλάχιστον θα το βουλώσει μετά γιατί ήταν δική της επιλογή) ή πας εκεί που θες εσύ και η υπόλοιπη παρέα και έχεις όλο το υπόλοιπο βράδυ να ακους μουρμούρα
Δεν διαφωνώ Βασίλη, απλά πας στο μαγαζί και κάνεις την καρδιά σου πέτρα. Τρως μια σαλάτα, μια σούπα κλπ και μετά χτυπάς ένα πιτόγυρο.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Κοίτα όταν έχεις γυναίκα στην παρέα και σου λέει θέλω εκεί...----->
-
Πάντως η τάση στην ελλάδα είναι να γινόμαστε περισσότερο ανοιχτοί και να δοκιμάζουμε γεύσεις με τις οποίες οι παππούδες μας ξέρναγαν. Και το τι είναι σιχαμερό-ωμό, αποδεκτό-ωμό και μουράτο-ωμό αλλάζει χρόνο με χρόνο.
Αν το 'γκαρσόνι' κοσμικής ταβέρνας έφερνε στα '60 μπριζόλα μήντιουμ-ρέρ θα το στέλνανε στη Μακρόνησο.
Gourmet Εστιατορια στην Ελλαδα (και οχι μονο !!!)