-
Για τους αλλους κολυμβητηριο, η δικια σου κωλαρα μονο Βαρουλκο καταδεχεται
-
Μπήκα στο τοπικό μετά απο αρκετό καιρό και διάβασα αρκετές σελίδες μαζεμένες. Διάβασα και για τον Νέζο που είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου και με το που σχόλασα βουρρρρ ... Δύο άτομα, μια μπροζολάκια, μια κεμπάπ, μια φέτα, μια πατάτες, 3 κοκακόλες, σύνολο 20€. Οκ δεν σκάσαμε, αλλά νομίζω οτι το κεμπάπ δεν θα έπρεπε να κάνει 7€, πιο σωστή τιμή θα ήταν τα 5€, όσο κάνουν και τα μπριζολάκια δλδ. Δεν θα με σώσουν τα 2€, αλλά το να πληρώνεις 7€ για 1 (ένα) μεγάλο μακρόστενο κεμπάπ με 2 αραβικές πίτες και μια σταλιά ντίπ, μου κάθεται λίγο κάπως. Σαν φαγητό πάντως πολύ καλό, υπάρχουν πολλά καλά κεμπαπτζίδικα εδώ γύρω και τα κοιτάει στα ίσια.
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
To Wagamama έχει πολυ καλό φάγητο.Και οι τιμές σχετικά μειωμένες.Πόσο μειωμένες ; Δοκιμάζω όσο περισσότερα ανατολίτικα μου επιτρέπει η τσέπη μου, αν είναι να τα σκάσω τουλάχιστον να αξίζει η όλη εμπειρία σαν χώρος, μυρωδιές, γεύσεις κτλ. Μην είναι τύπου Noodle Bar και πληρώσουμε 30€ το άτομο, γιατί μετά θα βλαστιμάω 2 βδομάδες ... Για να καταλάβεις τα γούστα μου, πήγα στο Tamarind πρόσφατα και ο απολογισμός ήταν αρνητικός βάσει χρημάτων που έδωσα.
-
Εχει κανεις να προτεινει καλο κινεζικο κατα προτιμηση στα νοτια ;
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Εχει κανεις να προτεινει καλο κινεζικο κατα προτιμηση στα νοτια ;KOWLOON
Κατηγορία Κίνα & Ν. Ασία
Διεύθυνση Κύπρου 78, ΓλυφάδαΔιάβασε περισσότερα http://www.ask4food.gr/estiatoria/623-k ... z31aj9a51u
-
Ευχαριστω Τιγρη , εχω φαει εκει..
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Για τους αλλους κολυμβητηριο, η δικια σου κωλαρα μονο Βαρουλκο καταδεχεταιΈχεις πάει στο Γουδή; Μιλάμε για γαμάτο τοστάκι, όχι μαλακίες τώρα!
Και η πισίνα τεράστια, και καθαρή, και πλατς, και πλουτς και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και τα πάντα όλα! -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αν δεν θέλεις να ρισκάρεις και αντέχει η τσέπη 200 eur τα 4 άτομα, πας στο κλασικό πλέον L'Abreuvoir στο Κολωνάκι και κάθεσαι έξω.
Δε φαίνεται κακό. Αν και τώρα που ανοίγει ο καιρός σκέφτομαι κάτι πιο καλοκαιρινό με πισίνες κλπ
Να πάτε τότε στο κολυμβητήριο στο Γουδή. Έχει και ωραίο καφέ με τοστάκια. Είναι και μακριά από τα Εξάρχεια.
Το κούρασες λίγο Γρηγόρη, 2η φορά το λες.. Μη γίνουμε Suzuki vs all
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Αν δεν θέλεις να ρισκάρεις και αντέχει η τσέπη 200 eur τα 4 άτομα, πας στο κλασικό πλέον L'Abreuvoir στο Κολωνάκι και κάθεσαι έξω.
Δε φαίνεται κακό. Αν και τώρα που ανοίγει ο καιρός σκέφτομαι κάτι πιο καλοκαιρινό με πισίνες κλπ
Να πάτε τότε στο κολυμβητήριο στο Γουδή. Έχει και ωραίο καφέ με τοστάκια. Είναι και μακριά από τα Εξάρχεια.
Το κούρασες λίγο Γρηγόρη, 2η φορά το λες.. Μη γίνουμε Suzuki vs all
Συγνώμη, τι λέω 2η φορά; Την πρώτη φορά σου πρότεινα Εξάρχεια, μου είπες πως δεν θέλεις για λόγους ασφαλείας, και την δεύτερη φορά που ζήτησες πισίνα, σου πρότεινα το Γουδή, λαμβάνοτας υπόψη φυσικά να προτείνω κάτι ασφαλές και μακριά από το πρώτο που απέρριψες.
Τέσπα, αν δεν σου αρέσουν οι προτάσεις μου, δεν θα προσβληθώ κιόλας, αλλά μην με κατηγορείς άδικα πως επαναλαμβάνομαι... -
Τεσπα όταν βρω χρόνο θα κάτσω να διαβάσω το τοπικό από την αρχή όπως πρότεινε και ο μγιακοβ
-
Δεν ωφελεί. Τα γκουρμεδοεστιατόρια δεν είναι κάτι το στατικό. Στην πάροδο του χρόνου, ακόμα και μερικών μηνών, αλλάζουν σεφ και ιδιοκτήτες, κλείνουν, ανακαινίζονται (και προς το χειρότερο μερικές φορές), αλλάζουν κουζίνες και μενού, αλλάζουν προσανατολισμό ή και τιμές. Μία σύσταση για το 2010 μπορεί κάλλιστα να είναι άκυρη από το 2011.
-
Αυτο που λες το σκεφτομουν και εγω αυτο χτες με αφορμη που συναντησαμε καποιον ο οποιος ειναι ενα πολυ καλο εστιατοριο και τωρα δεν εχει τιποτα και αναρωτηθηκα πως γινεται ενας ανθρωπος που εστησε κατι ωραιο και το διατηρησε σε ψηλη ποιοτητα για καποια χρονια δεν μπορει να ειναι ευελικτος και να δημιουργησει κατι καλυτερο; Τις περισσοτερες φορες που θα χρειαστει να κανει μια βελτιωση η μια αλλαγη παντα θα ναι προς το χειροτερο...
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Εχει κανεις να προτεινει καλο κινεζικο κατα προτιμηση στα νοτια ;East Pearl στον Πειραια εχεις παει?
-
Οχι , για πες εντυπωσεις
-
Πριν 4μιση χρονια,η τυχη μου επεφυλαξε να γινω κατοικος Κομοτηνης. Τωρα που σε δεκα μερες φευγω, ειπα να μοιραστω μαζι σας τι καλο υπαρχει για φαγητο σ'αυτην πολη που τοσο πολυ μ'αρεσε!! Εννοειται οτι θα σας πω και για μαγαζια περιξ της Θρακης που με εντυπωσιασαν.
Λοιπον ειστε πολυ τυχεροι οσοι θα ερχοσαστε τωρα.. Υπαρχουν πλεον πολλα μαγαζια με ποικιλια και ποιοτητα. Ξεκιναω απ αυτα που μ'αρεσαν περισσοτερο
Sultan tepe.
Τουρκικα φαγητα και τουρκικη ατμοσφαιρα. Ανοιξε τρια χρονια πριν. Να δοκιμασετε σαλατα ταμπουλε με πουφ, πεινιρλι αναμικτο ή με αλλαντικα και σιγουρα την ποικιλια κρεατικων! Καθε Τριτη και Πεμπτη εχει και ζωντανη μουσικη. Συνηθως μαζευονται πολλοι Μουσουλμανοι και Τουρκοι τουριστες οποτε το ολο κλιμα σου θυμιζει Τουρκια.Μπαρμπαγιαννης.
Απλα το ωραιοτερο σουτζουκακι Κομοτηνης. Μεσα σε μπαγκετα ή τσιαπατα. Επισης επικες πατατες τηγανητες!!
Μονο η κετσαπ και η μουσταρδα δεν με εντυπωσιασαν γιατι ειναι λιγο νερωμενες.
Στα 2 πρωτα ειμαι και Mayor μη χεσω. Φαινεται ποσο τα τιμαω.Ragazzi
Ανοιξε πριν 3 μηνες και ειναι η ωραιοτερη πιτσαρια. Επικο σκορδοψωμο, σαλατα με φραουλες και οι πιτσες ειναι τεραστιες!! Σχετικα καλες τιμες. Καθεσαι πανω στην κεντρικη πλατεια της πολης. Το χειμωνα φανταζομαι θα εχει προβλημα γιατι χωρο μεσα δεν εχει.Λαδοκολα
Προσφατα μετακομισε απεναντι απο κει που ηταν. Εγινε πιο κυριλε ο χωρος. Πολυ ωραιο σουβλακι χοιρινο και κοτοπουλο. Ο γυρος θα μπορουσε να ταν λιγο καλυτερο να ζητατε παντα ΑΛΑΔΩΤΕΣ πιτες. Ειδαλλως θα σας ερθουν μπανιαρισμενες. Υπεροχες κασεροκροκετες ομως!!Το κουτι
Να δοκιμασετε και εδω, τις κασεροκροκετες τους. Φανταστικο σουβλακι μεσογειακο!Φαμπρικα κρεατων
Ο χωρος σιγουρα ειναι love or hate φαση. Ανοιξε το 2011. Πολυ ωραιες σαλατες ενω το μονο πιατο που θεωρω οτι αξιζει ειναι το special burger. Στις αρχες ηταν πιο φθηνος. Πλεον οι τιμες του εχουν ανεβει αλλα οκ. Παραμενουν λογικες. Το καλοκαιρι ο χωρος εξω ειναι εξαιρετικος!!Θ.com
Ζωντανη μουσικη και σχετικα ωραιοι μεζεδες.Κεφάλαιο Ξανθη και ζηταω και τη βοηθεια του JimClark
Το Περασμα
Τεραστιες μεριδες και πολυ καλες τιμες!! Παντα παιρνω γιαουρτλου!!Αμαλθεια Εχω να παω 4 χρονια αλλα απ'οτι θυμαμαι ειχε πολυ ωραιο φαγητο....
Αυτα.... Αν θυμηθω και κατι αλλο θα γραψω.
Δεν εγραψα για σουβλατζιδικα γιατι το θεμα λεει 'εστιατορια'. Παρ'ολα αυτα. Αυτα που ξεχωριζουν ειναι 'το Κοκορακι' και το Καθοδον στην πλατεια Ειρηνης.
-
Συναδελφος που ρωτησα για καλο φαγητο, μου προτεινε την Στροφη στην Ακροπολη!
Εχει φαει καποιος εκει?Θελω να βγαλω την κουτσουνα για φαγητο!!
-
δεν εχω παει αλλα εχω ακουσει καλα λογια...για πιο εντυπωσιακη θεα και εξισου καλο φαγητο μπορεις να δοκιμασεις το Θησειο view στο πεζοδρομο (roof top restaurant)
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
γεια σου ακα εφ εναλλακτικέ που κάνεις και χουμορ
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
δεν εχω παει αλλα εχω ακουσει καλα λογια...για πιο εντυπωσιακη θεα και εξισου καλο φαγητο μπορεις να δοκιμασεις το Θησειο view στο πεζοδρομο (roof top restaurant)εξαιρετική η εκλογή του χαραγμένου πλεξιγκλας ... τονίζει η θέα
-
προσωπικα δεν ενοχλησε καθολου την θεα προς το βραχο της Ακροπολης, ουτε την δικη μου ουτε των συνεργατων μου. η προσωπικη εμπειρια μου λεει οτι η θεα ειναι απροσκοπτη, το φαγητο αρκετα ανω του μετριου και το σερβις στο υψος του
-
Ωραία η στροφή Geo ...
Εγώ πήγα για 2η φορά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα στο ΚΡΕΑΣ στα Πετράλωνα. Το μαγαζί έχει ανοίξει εδώ και πολύ λίγο καιρό, τραπεζάκια στην ταρατσούλα, χωρίς καμια τρελή θέα, αλλά όμορφη πετραλωνίτικη industrial ατμόσφαιρα και καλό φαγητό δεδομένου του κόστους.
Burger, σταβλίσια, λουκάνικα και σχεδόν όλα τα πρώτα που έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής δεν με απογοήτευσαν.
http://www.clickatlife.gr/fu/poi/10067_ ... /kreas.jpg
Απέναντι ακριβώς έχει ανοίξει ένα Thai, Blue Bamboo νομίζω το λένε. Έχει πάει κανείς να μας πει αν αξίζει ;
Edit: Μόλις διάβασα αυτό --> http://popaganda.gr/blue-bamboo-olokeno ... tis-polis/
Gourmet Εστιατορια στην Ελλαδα (και οχι μονο !!!)