-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Video: http://vimeo.com/10898339
(δεν ακούγεται σαν Μ πάντως)
Και φώτο από το Ring:
Eμενα παντως ο ηχος μου φερνει σε E46 Μ3, με λιγο πιο μεταλλικη χροια ακομα...
Δεν ακουστηκε σαν να εχει turbo παντως η συγκεκριμενη.Εμφανισιακά πάντως είναι ένα βήμα από τη μεγαλύτερη αηδία που έχει βγάλει η BMW (X6).
370Ζ χίλιες φορές. -
Αυτό θα φέρει σίγουρα το γράμμα 'Μ' ή πρόκειτε για κάποια 'Tii' / 'IS'...?
-
Λένε πως θα είναι Μ-car και απόδειξη η carbon οροφή.
Ξέρεις τώρα...αυτά που ακούγουνται είναι λίγο υπερβολές μερικές φορές...οπότε θα δούμε.
-
Το λέω αυτό γιατί μετά την Ζ435 IS με τον διπλοτούρμπινο στα 340 (αλλά όχι Μ) και με την εγκράτεια που κυριαρχεί τελευταία για τα Μ γενικά, μου φαίνεται πιο λογικό κάτι αντίστοιχο και για την 135 αφού υποτίθεται πως η προτότυπη Tii θα έβγαινε στην παραγωγή...
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Το λέω αυτό γιατί μετά την Ζ435 IS με τον διπλοτούρμπινο στα 340 (αλλά όχι Μ) και με την εγκράτεια που κυριαρχεί τελευταία για τα Μ γενικά, μου φαίνεται πιο λογικό κάτι αντίστοιχο και για την 135 αφού υποτίθεται πως η προτότυπη Tii θα έβγαινε στην παραγωγή...Θα ταίριαζε περισσότερο αυτό...αλλά δε ξέρω κατά πόσο θα γίνει τελικά κάτι τέτοιο γιατί οι διάφορες πηγές λένε πως όντως πρόκειται για 1Μ
-
Inside news:
Ακόμα μια αλλαγή στο όνομα…η τρίτη! Οι περισσότεροι πελάτες αναγνωρίζοντας την ιστορία και το βάρος του ονόματος Μ1, για τη νέα 1Μ τελικά διαλέγουν απ’ότι φαίνεται το Μ1 γιατί είναι πιο σωστό επικοινωνιακά να κάθεται ανάμεσα στην Μ3 και την Μ5 κλπ.
Η BMW χρησιμοποιεί focus groups, τα οποία κι αυτά διάλεξαν Μ1 ενώ η BMW θέλει το 1Μ. Απ’ότι φαίνεται τελικά η BMW θα υποκύψει, και θα ονομάσει το αυτοκίνητο Μ1.
Σύντομα το αυτοκίνητο μπαίνει σε κύκλο λανσαρίσματος. Αυτό σημαίνει ότι θα παρουσιαστεί αρχικά στους διανομείς και διάφορους μεγάλους πελάτες ανά τον κόσμο οι οποίοι θα περάσουν τη πληροφορία στους αντιπροσώπους κι αυτοί στους πελάτες.
Το αυτοκίνητο θα βγει ξανά στο Ring για εκτενές τεστ σε σασί, μοτέρ και μικρορυθμίσεις στο handling.
Θα υπάρχουν εκεί τα γνωστά spy περιοδικά όπου θα την αποκαλούν «1-Μ».
Το αυτοκίνητο θα γυρίσει το τρέιλερ του στο Los Angeles το καλοκαίρι.
Τέλος τα κοινωνικά media θα χρησιμοποιηθούν για να προωθήσουν το αυτοκίνητο στη νέα δημογραφική κατηγορία πελατών (νέοι κλπ μέσω facebook).
-
-
Σε αυτές τις φώτο λείπει η carbon οροφή ή μου φαίνεται..? Επίσης, Μ χωρίς 4 εξατμίσεις, παράξενο... Πότε είπαμε παρουσιάζεται..?
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Σε αυτές τις φώτο λείπει η carbon οροφή ή μου φαίνεται..? Επίσης, Μ χωρίς 4 εξατμίσεις, παράξενο... Πότε είπαμε παρουσιάζεται..?Δε μπορείς να κρίνεις επειδή είναι μαύρο και δε φαίνεται καλά.
Όντως σε ξενίζει Μ με ένα 'απλό' 2μπουκο ρε γμτ
-
Κι άλλες φώτο:
-
-
Πωωωωω!
Ειναι τουμπανο! Πιστευω οτι τον μεγαλυτερο ρολο για την επιτυχια ή οχι θα παιξει
το ποσοστο της μειωσης του βαρους της.
Ηδη σε στησιμο και σε χειριστηρια (τιμονι, κιβωτιο, πενταλ) η Bmw το κατεχει το 'αθλημα',
το θεμα ειναι να χασει αρκετο βαρος η 1coupe γιατι στις τωρινες εκδοσεις της
ειναι αρκετα...'χοντρουλα'.
Αυτη ακομα και με το νεο 2λιτρο turbo /218ps(?), αν εχει εστω το EDL (ηλεκτρομπλοκε) στον στανταρ ηλεκτρονικο εξοπλισμο, θα κανει 'παππαδες' ! -
Video με ήχο: http://www.youtube.com/watch?v=MmVHUqtt ... r_embedded
Rendering:
-
Συγνωμη, το γυρνανε σε μονοπιστονη δαγκανα?
-
Τελικά είναι ή δεν είναι τουρμπάτο?
Γιατί αν είναι τουρμπάτο και το έχουν καταφέρει να έχει τέτοιον ήχο, respect! -
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Τελικά είναι ή δεν είναι τουρμπάτο?
Γιατί αν είναι τουρμπάτο και το έχουν καταφέρει να έχει τέτοιον ήχο, respect!Είναι.
Στο Μόναχο αποφάσισαν πως θα το ονομάσουν, αλλά ακόμα δεν έχει διαρρεύσει.
-
To μονο πραγμα που ελπιζω να εχει 'διορθωθει' εμφανισιακα, ειναι η νοητη
καμπυλη πανω απο το πλαινο σποιλερ, κατα μηκος της πορτα, που θυμιζει βαρκουλα... -
Μπαίνει σε τελικό στάδιο εξέλιξης...και ΝΑΙ έχει πλέον 4πλη εξάτμιση α λα Μ: http://www.1addicts.com/forums/showthread.php?t=384792
-
ναι, ναι... βέβαια... το τρελό κινητηράκι με τον ακάθιστο κώλο και το υπερευαίσθητο τιμόνι είναι μια επιτυχία όλο κλάμα! στους ελληνικούς δρόμους...
το αυτοκίνητο σου φίλε είναι άψογο, μια πολύ καλή ισορροπία... και πρακτικό κι ωραίο και παιχνιδιάρικο χωρίς να σκοτώνει..
παραυτα... ενα 1M σε πίστα για να κάνεις κουλούρες και να καπνίσεις το σύμπαν είναι ότι πρέπει... δυστυχώς η BMW έχει χάσει τον χαρακτήρα των αληθινών Μ μοντέλων με φωτεινή εξαίρεση το Μ3... όλα τα άλλα είναι είτε εξωπραγματικά βαριά και δυνατά ή απλά ανόητα... όπως το 6M που, πέρα από την ομορφιά του (κι αυτό υποκειμενικό βέβαια αλλά εμένα μου αρέσει) έχει πολλά παράλογα χαρακτηριστικά για να αποκαλείται Μ...
ίδωμεν...
-
BMW 1M 2011