-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Την Έχεις οδηγήσει ;μα και βέβαια...
-
Για άριστη συνεργασία του κινητήρα διαβάζω, για καλορυθμισμενο σασσι κλπ ... Λέω τώρα ο αδαείς ... Λογικα το έχει οδηγήσει ...
-
Υπολογίζεις χωρίς τον ξενοδόχο (4Τ, Autobild, 5th gear, Car&Driver, EVO ktl)!
-
Εγω θα πω αυτο που εχω πει κ σε αλλο φορουμ, οπου εκει οι κλαιν μαιν σκληροπυρηνικοι πιουριστες της ///Μ περιμενουν σε καθε γωνια να κραξουν οτιδηποτε ξεφευγει απο τη νορμα που ειχαν συνηθισει μεχρι τωρα:
Πρωτη φορα στα 20+ χρονια που ασχολουμαι με κ διαβαζω για το αυτοκινητο, βλεπω ΟΛΑ τα περιοδικα+εκπομπες ελληνικου+ξενου τυπου να συμφωνουν για ενα αυτοκινητο κ για το ποσο καλο ειναι.
-
Ισχύει.
-
Δε ξερω τι ισχυει...εμενα δε θα με χαλαγε παντως.
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
-
Πλάκα κάνεις?? Έχω ξαναγράψει ότι ξεπούλαγα οικοπεδάκι για πάρτη της. Από τα πιο ποθητά αυτοκίνητα αυτή τη στιγμή σε νορμάλ, ας πούμε, πλαίσια τιμής. Το μόνο μου πρόβλημα θα ήταν να διαλέξω μεταξύ αυτής και της Ζ4 35iDrive.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Πλάκα κάνεις?? Έχω ξαναγράψει ότι ξεπούλαγα οικοπεδάκι για πάρτη της. Από τα πιο ποθητά αυτοκίνητα αυτή τη στιγμή σε νορμάλ, ας πούμε, πλαίσια τιμής. Το μόνο μου πρόβλημα θα ήταν να διαλέξω μεταξύ αυτής και της Ζ4 35iDrive.Αν ημουν ανυπαντρος, τη Ζ4. Επειδη δεν ειμαι, την 1Μ. Η μονη μλκ ειναι το οτι βγαινει σε βλαμμενα χρωματα.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Η μονη μλκ ειναι το οτι δεν βγαινει σε μπλε.Fixed!
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Η μονη μλκ ειναι το οτι δεν βγαινει σε μπλε.
Fixed!
Χαχαχαχα το βρήκες!
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Για άριστη συνεργασία του κινητήρα διαβάζω, για καλορυθμισμενο σασσι κλπ ... Λέω τώρα ο αδαείς ... Λογικα το έχει οδηγήσει ...Οχι, απλα υπαρχουν μερικοι που ενημερωνονται σοβαρα, απο ξενο/Ελληνικο ειδικο τυπο της προκοπης, και οχι του κ@λου, οπως αντιστοιχα κανει η πλειοψηφια πολλων 'ανησυχων' πιτσιρικαρεων και μη...η οποια νομιζει κιολας οτι τα εμαθε ολα...
Βεβαια οτι 'μας' ενοχλει, οτι δεν ξερουμε, οτι δεν εχουμε πληροφορηθει, κλασσικα, 'το μειωνουμε', για να μπορουμε επειτα να το 'φτασουμε' και εμεις βρε αδερφε...
Αδαεις φυσικα, ολοι αυτοι που στηριζονται μονο στις δικες τους αποψεις/εμπειριες, που αγνοουν υπεροπτικα εγκριτο ειδικο τυπο, ξενο/Ελληνικο, και 'τσουβαλιαζουν' ολους τους δοκιμαστες στο ιδιο καζανι...ως 'ασχετους', οτι 'τα παιρνουνε' και αλλα τετοια...Παρακαλώ ΠΟΛΥ να μην ξαναγίνει (και αυτό) The world vs. Κίκιζας Γρηγόρης. Παρακαλώ! [Mod]
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εγω θα πω αυτο που εχω πει κ σε αλλο φορουμ, οπου εκει οι κλαιν μαιν σκληροπυρηνικοι πιουριστες της ///Μ περιμενουν σε καθε γωνια να κραξουν οτιδηποτε ξεφευγει απο τη νορμα που ειχαν συνηθισει μεχρι τωρα:Πρωτη φορα στα 20+ χρονια που ασχολουμαι με κ διαβαζω για το αυτοκινητο, βλεπω ΟΛΑ τα περιοδικα+εκπομπες ελληνικου+ξενου τυπου να συμφωνουν για ενα αυτοκινητο κ για το ποσο καλο ειναι.
Και για τη νέα Μ5 διαβάζω διθυράμβους σε ελληνικό και διεθνή τύπο, και για την Χ5Μ και για την Χ6Μ και για την 335 και για την 135 και για την νέα 116 και για την νέα πεντάρα και για την επερχόμενη τριάρα και για την Χ1,Χ3 και γενικά για όλη τη γκάμα. Τελικά αυτή η BMW πρέπει να φτιάχνει τα καλύτερα αυτοκίνητα του κόσμου..
Υ.Γ. : αααα και όλα ta vag για ολόκληρο τον κόσμο είναι μακράν τα καλύτερα επίσης.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Και για τη νέα Μ5 διαβάζω διθυράμβους σε ελληνικό και διεθνή τύπο, και για την Χ5Μ και για την Χ6Μ και για την 335 και για την 135 και για την νέα 116 και για την νέα πεντάρα και για την επερχόμενη τριάρα και για την Χ1,Χ3 και γενικά για όλη τη γκάμα. Τελικά αυτή η BMW πρέπει να φτιάχνει τα καλύτερα αυτοκίνητα του κόσμου..
Υ.Γ. : αααα και όλα ta vag για ολόκληρο τον κόσμο είναι μακράν τα καλύτερα επίσης.
Πρωτη φορα ακουω, οτι διαβασε καποιος διθυραμβους για την Χ5Μ και Χ6Μ...
Το ξερουν ολοι πλεον οτι ειναι τα 'παλτα' της bmw τα συγκεκριμενα μοντελα...Το τμημα marketing βεβαια καποιες φορες
εχει ενα λογο παραπανω, στις...ταμειακες αναγκες του Ομιλου...
Η 335i ειναι ενα παρεξηγημενο αυτοκινητο, κυριως στην Ελληνικη, και γενικοτερη Βαλκανικη πραγματικοτητα , αφου πολλοι νομιζαν οτι με λιγο γαργαλημα, θα ειχαν μια φτηνη, εναλλακτικη Μ3 Ε92. Το μοτερ της ομως παροτι μπορουσε να φτασει σχεδον την δυναμη της Μ3, εχει εντελως διαφορετικα χαρακτηριστικα λειτουργιας, οπως αλλωστε και ολοκληρη η κατασκευη.
Δυστυχως βεβαια στην χωρα μας τουλαχιστον, ειναι λιγο δυσκολο να το κατανοησουμε, με το ανυπαρκτο εως κ@λοδικτυο που εχουμε. Σε πραγματικες Ευρωπαικες πολεις, που αρκετος κοσμος καλυπτει 200χλμ και πανω σε ημερισια βαση, σε συγχρονο σοβαρο οδικο δικτυο, μια 335i
αξιοποιει στο επακρο τις δυνατοτητες της ως σπορ κουπε GT.
Η νεα 116i κατα την ταπεινη μου αποψη ειναι μια ολοκληρωμενη σε ολα τα επιπεδα entry level bmw, και μαλλον ετσι ακριβως οπως ειναι η νεα f20, θα επρεπε να ειχε λανσαριστει, αντι της απερχομενης, και σε επιπεδο σχεδιασμου, αλλα κυριως και στους κινητηρες χαμηλου κυβισμου...
Eπι του θεματος λοιπον δεν ισχυουν για ΟΛΑ τα μοντελα διθυραμβοι. Αυτο θα ελειπε...
Αν διαβασεις-πληροφορηθεις απο μια ποικιλια σοβαρων περιοδικων, και οχι απο ενα-δυο πχ, θα το διαπιστωσεις ευκολα.
Θα μου πεις, 'ποιος καθεται να διαβαζει τρια-τεσσερα-πεντε ξενα και Ελληνικα περιοδικα'...
Ελαχιστοι θα σου απαντησω, (ισως και κανεις, εκτος απο εμενα, και κανα δυο-τρεις αλλους στο forum... ) αλλα απο την αλλη, μην βγαζεις ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟ συμπερασμα τοσο ευκολα... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
...
Αν διαβασεις-πληροφορηθεις απο μια ποικιλια σοβαρων περιοδικων, και οχι απο ενα-δυο πχ, θα το διαπιστωσεις ευκολα.
Θα μου πεις, 'ποιος καθεται να διαβαζει τρια-τεσσερα-πεντε ξενα και Ελληνικα περιοδικα'...
Ελαχιστοι θα σου απαντησω, (ισως και κανεις, εκτος απο εμενα, και κανα δυο-τρεις αλλους στο forum... ) αλλα απο την αλλη, μην βγαζεις ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟ συμπερασμα τοσο ευκολα...Και εγώ διάβαζα αρκετά (κυρίως αγγλικά) περιοδικά μέχρι πριν λίγο καιρό αλλά η κρίση μου το 'κοψε και αυτό. Για τους διθυράμβους επιμένω όμως. Ακόμη και για τις Χ5Μ, Χ6Μ.
Ότι είναι το vag στην Ελλάδα είναι η BMW πανευρωπαϊκά, if you know what i mean...
-
@professeur
Σου εστειλα π.μ. -
Εγω παντως με αυτα που γραφεις εχω βγαλει το συμπερασμα οτι σε πειραζει το διαβασμα . Μονο εσυ εχεις βρει οποιονδηποτε περα απο νταβατζηδες κ Ελληνες Κολονακιο/Βορειοπροαστιοτες, που να λενε οτι τα ///Μ Χ5/6 ειναι καλα αυτοκινητα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εγω παντως με αυτα που γραφεις εχω βγαλει το συμπερασμα οτι σε πειραζει το διαβασμα . Μονο εσυ εχεις βρει οποιονδηποτε περα απο νταβατζηδες κ Ελληνες Κολονακιο/Βορειοπροαστιοτες, που να λενε οτι τα ///Μ Χ5/6 ειναι καλα αυτοκινητα.Και με το κάπνισμα το ίδιο πρόβλημα έχω. Εχω διαβάσει τόσα πολλά για τα αρνητικά του που αποφάσισα να κόψω το διάβασμα!
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Τελικά αυτή η BMW πρέπει να φτιάχνει τα καλύτερα αυτοκίνητα του κόσμου..Για τα λεφτά που κοστίζουν, ναι αυτό είναι αλήθεια.
-
Ο Kacey δεν εγραψε ποτε τετοιο πραγμα, εχεις μπλεξει τα quote.
BMW 1M 2011