-
Ο χρήστης Joun έγραψε:
Αν θεωρείς διαφωνία του Ανδρουλάκη με το σύστημα ατάκες σε συνεντεύξεις του τύπου 'Τα λεγα εγώ του Γιώργου' σου θυμίζω ότι αυτά τα λεγε και ο μακαρίτης ο Κακαουνάκης και πολλοί ακόμα 'ανεξάρτητοι'.
Δεν είναι ανεξάρτητος ο Μίμης. παΣΟΚ στηρίζει. Αλλά έχει ανεξάρτητο πολιτικό λόγο. Έχει διαφορά. Τις ακούω τις εκπομπές του και διαβάζω το ιστολόγιο του.
Στη ΝουΔου ο Σαμαράς διαγράφει όποιους διαφωνούν. Όπως τον Καρατζαφέρη και όπως τη Μπακογιάννη. Κακό παράδειγμα. Αυτή ήθελε να φύγει. Τέσπα.
Τον Καρατζαφέρη νομίζω οτι τον 'καθάρισε' ο ΚΑΚ.
-
Ναι ο ΚΑΚ.
Αλλά δεν έχει σημασία. Δε τον έθιξα τον Σαμαρά. Είναι τόσο άθλιος που οτιδήποτε και να του προσάψεις δε θα τον προσβάλει. Πιο χαμηλά δε πέφτει.... -
Ο χρήστης jimdenin έγραψε:
Τον Καρατζαφέρη νομίζω οτι τον 'καθάρισε' ο ΚΑΚ.Επειδή αποκάλεσε Σαλώμη τον υπουργό που έκανε γυμνή φωτογράφιση στο σπίτι του πρωθυπουργού;
Κάτι ξέρει απ' αυτά ο Καρατζαφέρης,
μήπως μετέφερε γυναίκες (και αγόρια) για ημίωρες συναντήσεις όταν ήταν μικρός; -
Ο χρήστης Joun έγραψε:
Ο Μίμης έχει ανεξάρτητο πολιτικό λόγο. Και κατά τη γνώμη μου σωστό. Και το μαγαζί ταΐζει πολύ κόσμο. το μαγαζί που λες μάλλον ταΐζει σχεδόν όλη την Ελλάδα. Δε ταΐζει μόνο τον Μίμη. Τουλάχιστον αυτός έχει και αλλού συνεισφορά εκτός από την πολιτική. Με μόνο όπλο το μυαλό του.
Μήπως επειδή ο Μίμης είναι πιο δημοφιλής απλά σου τη σπάει πιο πολύ? Ή μήπως επειδή έχει ανεξάρτητο λόγο και δε τον φθείρει η μπόχα του παΣΟΚ?Μιας και μιλάς για μπόχα και πασοκ έχω παρατηρήσει πως αν μπεις σε ένα δωμάτιο με δέκα άτομα που έχουν φάει στιφάδο και κλάνουν ακατάσχετα θα πάθεις αποπληξία. Αν είσαι όμως στο δωμάτιο απ αρχής και μυρίζεις σταδιακά το αντέχεις καλύτερα.
Ισως γι αυτό βρίσκεται ο Ανδρουλάκης στο πασοκ(αν υποθέουμε πως δεν έχει φάει στιφάδο και δεν κλάνει)
Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο. Να βρίσκεται για να το κάνει καλύτερο ...πασοκ; Δε νομίζω να παίρνει άλλη βελτίωση αυτό το κόμμα, αυτό για το οποίο ιδρύθηκε και υπάρχει το κάνει τέλεια. -
-
Μιλώντας σε επιχειρηματίες της Silicon Valley ο κ. Γκάιτνερ τόνισε ότι «δεν πρόκειται να συμβεί σε αυτή τη χώρα», υπογραμμίζοντας ότι «είναι πολύ σημαντικό για τους πολίτες να καταλάβουν ότι οι ΗΠΑ-αλλά και καμία χώρα στον κόσμο-δεν μπορούν να υποτιμήσουν την ευημερία τους ώστε να είναι ανταγωνιστικές». Διαβεβαίωσε δε ο αμερικανός υπουργός ότι «δεν είναι μια βιώσιμη στρατηγική και δεν θα την ακολουθήσουμε».
Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2& ... z12sVDRboQ
νομιζω οτι αυτο συμβαινει στην ΕΕ τωρα τελευταια..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Μιλώντας σε επιχειρηματίες της Silicon Valley ο κ. Γκάιτνερ τόνισε ότι «δεν πρόκειται να συμβεί σε αυτή τη χώρα», υπογραμμίζοντας ότι «είναι πολύ σημαντικό για τους πολίτες να καταλάβουν ότι οι ΗΠΑ-αλλά και καμία χώρα στον κόσμο-δεν μπορούν να υποτιμήσουν την ευημερία τους ώστε να είναι ανταγωνιστικές». Διαβεβαίωσε δε ο αμερικανός υπουργός ότι «δεν είναι μια βιώσιμη στρατηγική και δεν θα την ακολουθήσουμε».Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2& ... z12sVDRboQ
νομιζω οτι αυτο συμβαινει στην ΕΕ τωρα τελευταια..
Εδω και πολλααααα χρονια οι ΗΠΑ δηλωνουν οτι θελουν ισχυρο δολλαριο.
Παρόλλα αυτα το δολλαριο απο εκει που ηταν 1.41 πανω,βρεθηκε εως και 1.50 κατω απο το ευρω.
Προφανως λοιπον υπαρχει μια μεγαλη διαφορα αναμεσα στο τι λεει καποιος και στο τι κανει. -
Πάει κι ο Αστακός απ' το Κατάρ.
Πάντα ήξερα ότι οι άραβες σε πουλάνε στο πιτς φυτίλι. Ώρα να το μάθουν και στην Κυβέρνηση.
Μήπως το Ελληνικό; -
Ο χρήστης imago έγραψε:
Πάει κι ο Αστακός απ' το Κατάρ.
Πάντα ήξερα ότι οι άραβες σε πουλάνε στο πιτς φυτίλι. Ώρα να το μάθουν και στην Κυβέρνηση.
Μήπως το Ελληνικό;Ισως και να μην φταιμε σαν κρατος.... δειτε τι εστειλε ενας φιλος.. δεν ξερω την πηγη...
Mαταιώνεται, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το έργο της κατασκευής τερματικού σταθμού υγροποιημένου φυσικού αερίου και μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, καθώς η διαφορά μεταξύ των επενδυτών από το Κατάρ και των Ιταλών καταναλωτών αποδείχθηκε αγεφύρωτη, όσον αφορά στην τιμή διάθεσης του προϊόντος.
Το θέμα έγινε γνωστό στην ελληνική πλευρά ύστερα από επιστολή που εστάλη από την πλευρά του Κατάρ στον υφυπουργό Εξωτερικών Σπύρο Κουβέλη, με την οποία το Εμιράτο απέσυρε το ενδιαφέρον του για συμμετοχή στο κονσόρτσιουμ για την επένδυση στον Αστακό.
Όπως γνωστοποίησε ο Σπ.Κουβέλης σε απαντητική επιστολή ο υφυπουργός Ενέργειας του Κατάρ τον ενημερώνει ότι «οι δύο καταρινές εταιρίες που συμμετείχαν στο κονσόρτσιουμ για την υλοποίηση του ενεργειακού κέντρου στον Αστακό, αποσύρουν το ενδιαφέρον τους, κρίνοντας ότι δεν είναι βιώσιμο το εν λόγω πρότζεκτ».
Σε δήλωσή του προς το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Κουβέλης αναφέρει ότι η καταρινή πλευρά αναγνωρίζει ότι από την πλευρά της Ελλάδας έγιναν οι κατάλληλοι χειρισμοί και ότι το πρόβλημα ανέκυψε μεταξύ των επιχειρηματιών που μετέχουν στην κοινοπραξία.
Υπενθυμίζεται ότι προ ολίγων ημερών, ο κ. Κουβέλης είχε στείλει στον υφυπουργό Ενέργειας του Κατάρ Μοχάμεντ Σαλέχ αλ-Σάντα επιστολή με την οποία τον ενημέρωνε για την πρόοδο που έχει γίνει από ελληνικής πλευράς για την αδειοδότηση και το επενδυτικό περιβάλλον του συγκεκριμένου πρότζεκτ.
«Η εξέλιξη αυτή έχει να κάνει με το επιχειρηματικό μέρος της επένδυσης. Δεν τα βρήκαν οι επιχειρηματίες», τονίζει ο κ. Κουβέλης, επισημαίνοντας ότι δεν επηρεάζεται κατά κανένα τρόπο η συμφωνία που υπέγραψε ο υπουργός Επικρατείας Χ.Παμπούκης στη Νέα Υόρκη, για επενδύσεις ύψους 5 δισ. δολαρίων.
Σύμφωνα, μάλιστα, με καλά πληροφορημένες πηγές η Επιτροπή που συστάθηκε με την υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας, μεταξύ των δύο χωρών, θα συνεδριάσει σε δύο με τρεις εβδομάδες.
Όπως άλλωστε, συμπληρώνει ο υφυπουργός Εξωτερικών, «μέσα στην επιστολή τονίζεται ότι η καταρινή πλευρά είναι ανοιχτή σε άλλες προτάσεις συνεργασίας σε ενεργειακά θέματα».
Σημειώνεται ότι η επένδυση ήταν μια ιδιωτική συμφωνία, μεταξύ εταιριών, στην οποία το ελληνικό δημόσιο δεν είχε καμία εμπλοκή, πέραν εκείνης που αφορούσε στη διευκόλυνση της αδειοδότησης για να προχωρήσει γρήγορα η επένδυση, η οποία θα ανερχόταν περίπου στο ύψος των 2,5 δισ. ευρώ.
Στην κοινοπραξία για την εκτέλεση του έργου του Αστακού μετείχαν εκτός από τις δύο κρατικές καταρινές εταιρίες, η CCC και η Rosebud.
-
Aπ τα ΝΕΑ το βρήκε μάλλον, κι εγώ εκεί το διάβασα τελικά
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=41&nid=1231064053
το έχω πει ότι δεν πρέπει να εμπιστευόμαστε τους Ιταλούς
-
Δεν υπηρχε ποτε αυτο το project,ηταν μονο για να χαιρονται οι πρασινοι στα καφενεια.
Ζητηθηκε ως χαρη απο τους Καταριανους να υπογραψουν ενα μνημονιο οτι δηθεν θα κανουν εργο εδω. -
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
....
-
Το Ελληνικό Δημόσιο δανείσθηκε για να πετύχει τα αποτελέσματα του 1999 ως και το 2007. Το ζήτημα φυσικά θα ήταν σε εντελώς διαφορετικό πλαίσιο αν τα χρήματα που καταλήγουν σε μετανάστες με κάποιο τρόπο έμεναν Ελλάδα. Αυτό όμως δεν συνέβη και τα αποτελέσματα θα τα δούμε στο εγγύς μέλλον. Έργα με μηδενική προστιθέμενη αξία κεφαλαιακά και τα χρήματα με οποία έγιναν τελικά κατέληξαν σε Τράπεζες στην Αλβανία και αλλού εκτός Ευρώπης. Γιατί το να ταΐσω με 10,000 ευρώ κάποιον που θα δεσμεύσει μετά τα χρήματα του εδώ και θα μπορέσω με κάποιο τρόπο αυτή τη ρευστότητα είναι κάτι. Το να μην έχω όμως ούτε αυτό τελικά που οδηγεί? Απλά στο γεγονός να έχω να αποπληρώσω ένα δάνειο με μηδενική προστιθέμενη Ελληνική αξία. Το να κρίνουμε μόνον τα αποτελέσματα σε επίπεδο μία οχταετίας χωρίς να βλέπουμε και τις συνέπειες μεσο-μακροπρόθεσμα είναι αντίστοιχο του Greek Statistics.To ελληνικο κρατος δεν ηταν υπευθυνο για την αναπτυξη 99-2007 ή τουλαχιστον οχι αμεσα, με την εννοια οτι βιω(σαμε)νουμε και εμεις την ανθηση του τριτογενους τομεα παραγωγης και του real estate.Εχουμε δλδ μια καθαρα καπιταλιστικου τυπου αναπτυξη.(Συσσωρρευση κεφαλαιου,αυξηση ΑΕΠ, παραγωγικοτητας κλπ.)ΟΙ μεταναστες χρησιμοποιηθηκαν οπως λες(και εκει δεν διαφωνησα απο την αρχη) για την αυξηση της παραγωγικοτητας και της κερδοφοριας των επιχειρησεων μεσω μαυρης ή μη εργασιας.Το ελληνικο δημοσιο παντα δανειζοταν αλλα οχι τοσο για την αναπτυξιακη πολιτικη αλλα για την διατηρηση των γραφειοκρατικων μηχανισμων και του (οποιου) κρατους προνοιας.Παρολαυτα η παραγωγη αυτου του πλουτου δεν προερχεται απο ολους τους κλαδους της οικονομιας αλλα κυριοτερα απο τους δυο προαναφερομενους(οικοδομικη δραστηριοτητα και υπηρεσιες). Σε αυτους τους κλαδους ειναι που παρατηρηται και η μεγαλη κριση αυτη τη στιγμη.Τουλαχιστον στην εκθεση της ΓΣΕΕ με στοιχεια απο την ευρωπαικη ενωση(κοντα 340 σελιδες) θα την βρειτε εδω http://www.gsee.gr/userfiles/file/2010_NEWS_KEIMENA/etisia_ekthesi_2010.pdf οι μεταναστες ως ανειδικευτοι εργατες δεν απορροφουν ουτε απορροφουσαν χαμενες θεσεις ντοπιων εργαζομενων, στα στατιστικα της σελιδας 222 πινακας 17 φαινεται το χασιμο θεσεων εργασιας απο ελληνες 114.000 περιπου μεχρι το Δ΄τριμηνο 2008-09 και το αντιστοιχο ποσοστο των μεταναστων +37.000, υπαρχει δλδ μια ζωνη απασχολησης μικρομεσαιεων που αυτη πλητεται τωρα και δεν μπορουν να απορροφηθουν ουτε απο μεταναστες ουτε απο κανενα.Ο μεγαλος δλδ ογκος της οικονομιας (αυτος ο ογκος που παρηχθη μεταξυ 99-2007 ) δεν ανηκει σε κανενα μεταναστη.Αυτος ειναι και ο ογκος του πλουτου που εξατμιστικε λογω της αμεσης συνδεσης χρηματιστικου κεφαλαιου-κτηματικου κεφαλαιου-κλαδος υπηρεσιων. Σε αυτους τους κλαδους το 90% του πλουτου που περασε απο την χωρα δεν το εχει δει ο μεταναστης ουτε ζωγραφιστο. Βλεπουμε δλδ οτι καλως 'η κακως ο μετανστης με τα λιγα ψωροχιλιαρικα που στελνει εμβασμα στην πατριδα να ταϊσει την φαμιλια (οπως κανουν και στην Αγγλια και στο Ντουμπαι κλπ.) δεν κανουν την διαφορα.Ισα ισα η προστιθεμενη αξια που δημιουργησαν με την κατασκευη λιμανιων, αεροδρομιων, αυτοκινητοδρομων, σταδιων, πολυκατοικιων εκαναν πολυ κοσμο πλουσιο στην ελλαδα.Τωρα για το αν αυτες οι επενδυσεις(δεν τις επελεξαν οι μεταναστες) ειναι αντιπαραγωγικες μακροπροθεσμα(συμφωνω) σε αυτο φταιει ο προσανατολισμος του Ελληνικου κεφαλαιου που ειναι μεταπρατικος πριν ακομα και απο το 1821(και το κρατος που τους υπηρετει).
-
Ναι το Ελληνικό Δημόσιο χάνει τελικά μέσα στο πλαίσιο ότι ο μετανάστης στόχο δεν έχει (και δεν θα μπορούσε να έχει) την μακροημέρευση του εδώ αλλά την προσωπική του ευμάρεια. Το ζήτημα ίσως να μπορούσαμε να το διαχειριστούμε καλύτερα αν η αξία που απέμενε στην Ελλάδα από την εργασία του εκάστοτε μετανάστη ήταν τέτοια που να άξιζε την εκροή κεφαλαίων. (πχ ένα Διδακτορικό που πληρώνει μία επιχείρηση Α στην Αμερική και εκπονείται από τον Ινδό Β προκαλεί μία εκροή κεφαλαίων προς την Ινδία μεν αλλά από την άλλη προσφέρει υπεραξίες στην επιχείρηση Α που ως αποτέλεσμα έχουν την δημιουργία φορολογικών εσόδων που υπερκαλύπτουν την εκροή κεφαλαίων αλλά και τελικά την εισροή μέσω της εκμετάλλευσης της γνώσης του Διδακτορικού περισσότερων κεφαλαίων της αρχικής εκροής με προφανές θετικό ισοζύγιο). Εδώ λοιπόν είχαμε εργάτες που κατασκεύαζαν Κτήρια με μηδενική αξία εκμετάλλευσης στη συνέχεια (δεν νομίζω ότι το Στέγαστρο Καλατράβα προσφέρει κάτι) και οι οποίοι τα χρήματα τους στη συνέχεια τα διοχέτευσαν στο εξωτερικό. Μιλάμε δε, για ένα καθεστώς όπου μέσω των παράνομων αγορών οι άνθρωποι αυτοί ίσως να μην προσφέρουν ούτε μία δραχμή στον κρατικό κορβανά. Οπότε τι όφελος μπορεί να έχει το Δημόσιο εν γένει μέσα από αυτά. Μόνον τα αφεντικά τους έχουν όφελος καθώς πληρώνουν λιγότερα για μία συγκεκριμένη ποσότητα εργασίας.Επαναλαμβανω το τι εχτιζαν οι μεταναστες δεν ειναι προβλημα αυτων, ειναι προβλημα δικο μας, ο τροπος απασχολησης και η μαυρη εργασια δεν ειναι προβλημα σχεσης Μεταναστη-Ελληνικου κρατους αλλα Ελληνα εργοδοτη-Ελληνικου κρατους(λεγε με ενσημα), και νομιζω συμφωνεις σε αυτο.
-
Απαιτώ την αναπροσαρμογή του κόστους για το Δημόσιο λαμβάνοντας υπόψη το πραγματικό κόστος. Δεν είναι δυνατό να πρέπει να κοστολογώ εργασίες με ημερομίσθιο 67 ευρώ την ημέρα για εργάτη (επί 1.82 με τις εισφορές) και το κόστος να είναι 30 ή 25 στην πραγματικότητα.Ειπε κανεις το αντιθετο, απλα εγω λεω οτι δεν φτανει για να καταργησει την εκμεταλλευση και την παυση της μαυρης εργασιας και το κυριοτερο, απο την στιγμη που αφηνεις αθιχτο το πλαισιο συμπεριφορων στην αγορα(ρουσφετια, διαπλεκομενα, μαυρη εργασια, φοροδιαφυγη) πως στον πουτσο θα το εφαρμοσεις??
-
Η μειοψηφία προστατεύεται αλλά ταυτόχρονα και υποτάσσεται στις αποφάσεις της πλειοψηφίας. Δημοκρατία δεν σημαίνει ότι μία μειοψηφία έχει το δικαίωμα να απαιτήσει ότι θέλει και να ζητά διαφορετικό status. Μάλλον τα έχεις μπλέξει. Δεν είναι Δημοκρατία να ζητώ πχ να εορτάζεται το Ορθόδοξο Πάσχα στην Ιταλία ώστε να μην εργάζομαι τη δική μου Μεγάλη Παρασκευή γιατί εγώ είμαι ορθόδοξος και δεν μπορώ να έχω το δικαίωμα να κυκλοφορώ (αν ήμουν γυναίκα) με μπούρκα στην Ευρώπη (γιατί κάτι τέτοιο θα μου περιόριζε τη δυνατότητα ως καθηγητή να ελέγξω την ταυτοπροσωπία του εξεταζόμενου) όπως δεν έχω το δικαίωμα να μην κυκλοφορώ με αυτή (αν ήμουν γυναίκα) στην Σαουδική Αραβία.
Δεν εχω μπλεξει τιποτα, το κυριο χαρακτηριστικο της δημοκρατιας ειναι η συναινεση, δλδ αν εγω και ολοι μας δεν συναινεσουμε επι της αρχης τοτε η ψηφοφορια ειναι ακυρη.Που σημαινει οτι σε ενα περιβαλλον παγκοσμιοποιησης(δεν φταιω εγω αυτο δες το κεφαλαιο) η εθνικη αστικη Δημοκρατια δεν εχει καμια φερεγγυοτητα, ειναι ενα απολιθωμα που προστατευει μονο τα συμφεροντα της αρχουσας ταξης(και σε αυτο συμφωνουμε νομιζω).Η μειοψηφια-πλειοψηφια λοιπον πρεπει να ειναι μεταξυ ομοιων πολιτων, αν εξασφαλισεις δλδ ανεξηθρησκεια και ισονομια,αυτονομια δεν βλεπω το προβλημα.(το προβλημα ειναι οτι δεν εχεις τιποτα απο δαυτα). -
Ο κύριος λόγος που οι Γερμανοί ήθελαν ανθρώπινο δυναμικό (και φθηνό δυναμικό) οφειλόταν και στο γεγονός ότι 5 εκατ. Γερμανοί αιχμάλωτοι πολέμου δεν επέστρεψαν ποτέ στις εστίες τους για λόγους άλλους....(ε οχι 5εκατ. αιχμαλωτοι πολεμου ουτε η Μεγαλη σοβιετικη εγκυκλοπαιδεια δεν τους γραφει τοσους, μαλλον νεκρους εννοεις,αλλα χειροτερα ηταν η Σοβιετικη ενωση οποτε...).
-
Για το τι έγινε τελικά με τον Κρομγουέλ δες εδώ. http://en.wikipedia.org/wiki/Oliver_Cromwell. Ποσώς με νοιάζει το έγινε στη συνέχεια γιατί έτσι και αλλιώς πολιτικά το γεγονός παραμένει ότι ο υπήκοος έστειλε το κεφαλάκι του βασιλέα να κάνει από μόνο του παρέα με τα σκουλήκια. Διαφωνω η επανασταση του Κρομγουελ ειναι σημαντικη αλλα η γαλλικη επανασταση σημαντικοτερη,στην δευτερη το status quo αλλαξε δραματικα στην πρωτη περιπτωση δεν αλλαξε σχεδον καθολου, αλλωστε οι αγγλοι ειχαν βολευτει απο την εποχη της αποσχισης τους απο το σωμα της καθολικης εκκλησιας και την ιδρυση του εθνους τους!(εδω γελαμε)
-
Περί καπιταλισμού και εφοπλιστών Αριστερό Ευχολόγιο που δεν καταλαβαίνω τι παραπάνω προσθέτει. Το γεγονός ότι υπάρχει ναυτιλία οφείλεται κυρίως στην αδυναμία των αριστερών δυναστών να τις βάλουν χέρι. Για τις λοιπές βιομηχανίες τα αποτελέσματα τα βλέπουμε.....Που το ειδες το ευχολογιο εδω εχουμε να κανουμε με δεδομενα, και η δυναμικη των κοινωνικων δομων ειναι μερος της αναγκαιας μελετης, πως να το κανουμε, ειπαμε ιδεολογια-στρατηγικη-τακτικη συζηταμε σε οποιο επιπεδο θες.(αλλα ολα ειναι αλληλεξαρτομενα)
-
Και από τι από αυτά που λέω υποθέτεις ότι θέλω το ΔΝΤ παρακαλώ? Το ότι είναι ευκαιρία τόσο να συμμαζευτούμε όσο και μάθουμε να μην ψηφίζουμε το κάθε κοτζαμπάση από μόνο του είναι αρκετό. Από εκεί και πέρα από τότε που καταργήθηκε η θανατική ποινή για ορισμένα εγκλήματα οι πολιτικοί έχασαν κάθε μέτρο οπότε ακόμα και σήμερα ένα Γουδί δεν θα είχε τα ίδια αποτελέσματα με τότε.Εγω συμπερανα οτι δεν σε ενδιαφερει απο που προερχεται η λυση αρκει να ειναι *μια καποια λυση *αν κανω λαθος με διορθωνεις, με το ΔΝΤ συγγνωμη αλλα δεν ειναι ευκαιρια για την μη ψηφιση του καθε κοτζαμπαση αλλα η επισφραγιση της βουλησης αυτου. Για το Γουδι επαναλαμβανω οτι το να στησουμε στον τοιχο μερικους απο τους πολιτικους και να ξεπλυνουμε τις αμαρτιες μας με αιμα ειναι ευκολο(σχετικα, συνταγματαρχες καλοθελητες βρισκεις), το προβλημα ειναι να αποκτησουμε κοινωνικη συνοχη ετσι ωστε να διεκδικησουμε την αυτονομια μας!
-
-
-
Η μειοψηφια-πλειοψηφια λοιπον πρεπει να ειναι μεταξυ ομοιων πολιτων, αν εξασφαλισεις δλδ ανεξηθρησκεια και ισονομια,αυτονομια δεν βλεπω το προβλημα.(το προβλημα ειναι οτι δεν εχεις τιποτα απο δαυτα).
Εσυ δηλδ πιστευεις οτι ομοιοι πολιτες ειναι οι τουρκοι στη Γερμανια με τους γερμανους????
Και δεν ειναι ομοιοι γιατι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ (οι Τουρκοι φυσικα) να ειναι.. δικαιωμα τους σιγουρα και το δεχομαι, Αυτο που δεν δεχομαι ειναι να ερθουν μετα και να ζητανε να αλλαξουν νομους σε ενα κρατος που ειχε καποιους κανονες και δεν αρεσουν σε αυτους που ηρθαν μετα.... Αναφερω γερμανια η οποια αλλη χωρα εκτος Ελλαδος πιστευεις οτι ειναι πιο δικαιη απεναντι σε 'ξενους'... και η Σουηδια ακομα οταν δεχοτανε Ελληνες.... πχ. που ειναι και σοσιαλιστες.... κατα μερικους μερικους... (στο οικονομικο συστημα τουλαχιστον)
-
Ο χρήστης Joun έγραψε:
. Δε τον έθιξα τον Σαμαρά. Είναι τόσο άθλιος που οτιδήποτε και να του προσάψεις δε θα τον προσβάλει. Πιο χαμηλά δε πέφτει....αντε σε λιγες μερες πληρωνεσαι κι ολας....
-
http://www.euro2day.gr/news/economy/124 ... ticle.aspx
Αυτά τα ψηφαλάκια του βγήκαν λίγο ακριβά του σύντροφου στον αγώνα Χατζηγάκη... Δεν τους διόριζε όλους στην αγρογή; Πιο φτηνά θα έβγαινε για το κράτος...
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=210323
Λοιπόν αυτό το Γερουλάνο μπορεί να μην πείθει σαν παρουσία (πήγα Μωραϊτη κι έτσι) αλλά δείχνει να λειτουργεί σε σωστή βάση (πχ internet). Αυτό το νούμερο των 150 εκατομυρίων είναι διαστημικό. Δεν ξέρω αν πρόλαβε να φάει τίποτα και η Βοσκοπούλα (έτερη φιγούρα θεάτρου σκιών που μας άδειασε τη γωνιά) αλλά επειδή γνωρίζω ποσά που παίζονται σε διαφημιστικές/επικοινωνιακές καμπάνιες, μιλάμε για διαστημικά ποσά. Πρέπει να ταϊστηκε πολύς κοσμάκης...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
http://www.euro2day.gr/news/economy/124/articles/609192/Article.aspxΑυτά τα ψηφαλάκια του βγήκαν λίγο ακριβά του σύντροφου στον αγώνα Χατζηγάκη... Δεν τους διόριζε όλους στην αγρογή; Πιο φτηνά θα έβγαινε για το κράτος...
Να κάνω μια αφελής ερώτηση. Για την συγκεκριμένη είδηση, όταν πέσει το πρόστιμο από την Ε.Ε. για παράνομη χρήση των κοινοτικών πόρων, δεν θα έπρεπε να τιμωρηθεί κάποιος? Δηλαδή εδω χρεώθηκε το δημόσιο κάμποσες εκατοντάδες εκατομμύρια σε πρόστιμα επειδή κάποιοι θέλησαν να κάνουν κομματική πολιτική με παράνομο τρόπο. Δεν θα πρέπει τώρα να αναλάβουν και τις ευθύνες? Μόνο σε εμένα φαίνεται αυτονόητη αυτή η σκέψη?
-
Πάρε το Leon να πάρω και εγώ την Alfa και να κλείσουμε την Ε.Ο...
Αν δυσκολευτούμε μπορούμε να καλέσουμε και τον κάτωθι κύριο με το τρακτέρι του για ενίσχυση
http://www.youtube.com/watch?v=YOufloSC ... re=related
edit
ΝΑΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!! Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ...
http://www.youtube.com/watch?v=JEUaZTuW ... re=related
Διορίστε τα ανήψια και τους ιδιοκτήτες κωλόμπαρων από τα Τρίκαλα για να μην πάρουν τις δουλειές οι ιδιώτες και έχουμε σκάνδαλα τύπου siemens...
Live your myth in Greece.ξανα μανα edit
Ο θρίαμβος του HR. 30' για να αξιολογήσουν ένα βιογραφικό (το λέει ο ίδιος)
http://www.youtube.com/watch?v=pB938daJ ... re=related
Τουλάχιστον κάποιοι αρχικλέφταροι (Λαλιώτης πρώτος πρώτος, Βουλγαράκης, Ρουσσόπουλος κλπ) την έκαναν με ελαφρά και εξαφανίστηκαν.
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
http://www.euro2day.gr/news/economy/124/articles/609192/Article.aspx
Αυτά τα ψηφαλάκια του βγήκαν λίγο ακριβά του σύντροφου στον αγώνα Χατζηγάκη... Δεν τους διόριζε όλους στην αγρογή; Πιο φτηνά θα έβγαινε για το κράτος...
Να κάνω μια αφελής ερώτηση. Για την συγκεκριμένη είδηση, όταν πέσει το πρόστιμο από την Ε.Ε. για παράνομη χρήση των κοινοτικών πόρων, δεν θα έπρεπε να τιμωρηθεί κάποιος? Δηλαδή εδω χρεώθηκε το δημόσιο κάμποσες εκατοντάδες εκατομμύρια σε πρόστιμα επειδή κάποιοι θέλησαν να κάνουν κομματική πολιτική με παράνομο τρόπο. Δεν θα πρέπει τώρα να αναλάβουν και τις ευθύνες? Μόνο σε εμένα φαίνεται αυτονόητη αυτή η σκέψη?
Ευθυνες;;Εισαι τρελος;Μετα κανεις δεν θα θελει να γινει απατεων...εεεε υπουργος!
Ενω τωρα,ειναι η πλεον περιζητητη δουλεια,εδω εχει φαληρισει το κρατος μας και σφαζονται ποιος θα διαχειριστει τα λεφτα που δεν υπαρχουν! -
Υπενθύμιση: όταν ο Χ'γάκης έδινε 500 εκ., ο ΓΑΠ ωρυόταν ότι αυτό δεν είναι σωστό*.
- Το σωστό έλεγε, είναι να δωθούν 1000.
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!