-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
νταξ, θα έχει όμως και 4tforum.au και θα λύνονται εκεί όλα τα προβλήματα
Με το αυστραλέζικο τόπικ δε ξέρω τι θα γίνει βέβαια
Ναι, αλλά δεν πρόκειται να έχουν ποτέ manosk σαν το δικό μας!
Μανόσκυ σε πιο κάγκουρα, καλό μου ακούγεται
-
http://trelokouneli.blogspot.com/2010/1 ... press.html
Διεγράφη παράθεση που ενδεχομένως να δημιουργήσει προβλήματα με το Νόμο στο 4T Forum. Οποιος ενδιαφέρεται ας κάνει κλικ στο σύνδεσμο, λαμβάνοντας υπόψη και αξιολογώντας την αξιοπιστία των πληροφοριών, που δημοσιεύονται στο Διαδίκτυο. Ελπίζουμε στην κατανόησή σας. [Mod]
-
μη χτυπιεσαι, πολυ πιθανο να ειναι αληθεια αν κρινω απο αυτα που ειχα ακουσει εκ των εσω προ κρισης.
τωρα γιατι χτυπιουνται και κλαιγονται οι υπαλληλοι δεν μπορω να καταλαβω , αφου τους επιασε μαλακες και δουλευαν με 500 € για να εχει αυτος βιλες καλα να παθουν , ας δουλεψουν τωρα και με 200 ή ας φυγουν , οι βιλες χτιστηκαν και δεν γκρεμιζονται -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
http://trelokouneli.blogspot.com/2010/10/option-press.htmlΔιεγράφη παράθεση που ενδεχομένως να δημιουργήσει προβλήματα με το Νόμο στο 4T Forum. Οποιος ενδιαφέρεται ας κάνει κλικ στο σύνδεσμο, λαμβάνοντας υπόψη και αξιολογώντας την αξιοπιστία των πληροφοριών, που δημοσιεύονται στο Διαδίκτυο. Ελπίζουμε στην κατανόησή σας. [Mod]
Εγώ προτείνω τα εξής. Να μην δεχτούν να δουλέψουν ούτε ευρώ κάτω απο όσα ορίζει ο νόμος , ούτε λεπτό περισσότερο απο όσα ορίζει ο νόμος, να μη δεχτουν απόλυση χωρίς αποζημείωση, να βρουν έναν τρόπο οι εργαζόμενοι να ενωθούν, κι αν δεν τα καταφέρουν σ αυτή την δουλειά να το προσπαθήσουν και να το καταφέρουν στην επόμενη. Αυτά δεν χτίζονται απ την μια μέρα στην άλλη, θέλουν προσπάθεια και διαρκή αγώνα και πολλές φορές ρίσκο και θυσία.
Επίσης να έρθουν σε επικοινωνία με έναν συνδικαλιστικό φορέα που να κολλάει με τον χώρο και να μην είναι ξεπουλημένος ωστε να αναλάβει έστω στοιχειώδη δράση.
Αν θυμάμαι καλά 27 χρειάζονται να συστήσουν σωματείο, ας το κάνουν κι ας αφήσουν την κλάψα. -
Κάτι δεν μου κολάει υπό την έννοια ότι αν ήμουνα στη θέση τους είτε θα του έλεγα του πάπια και του κάθε χήνα να πάει να γ@μηθεί, είτε θα ενημέρωνα ένα δικηγόρο και να έκανα το κορόιδο μέχρι να τον έχω στο χέρι για αγωγή. Το να στείλω μια ανώνυμη επιστολή στο τρελό κουνέλι και το παρδαλό κατσίκι δεν βλέπω που βοηθάει την κατάσταση.
Δηλαδή μετά το χρόνο που τελειώνει το επίδομα ανεργίας τι θα έκαναν; Θα τους ξαναπροσλάμβανε για να τους ξαναπολύσει; -
Εκπέμπουμε SOS για τα απίστευτα που συμβαίνουν μέσα στην εταιρεία που εργαζόμαστε! Συνάδελφοι, μιλάμε όχι απλά για γαλέρα, αλλά για Νταχάου εργασιών σχέσεων.
...
...
...Τιποτα κομμουνισται θα ειναι που εχουν βαλθει να καταστρεψουν τον σκληρα εργαζομενο Επιχειρηματια, ο οποιος παλευει να ειναι ανταγωνιστικος και δε κοιμαται τα βραδυα επειδη σκεφτεται πως θα συνεχισει να διατηρει τις θεσεις εργασιας των αχαϊρευτων.
Και οταν βρηκε τη λυση ο καλος αυτος ανθρωπας, ο αγνος αυτος αγωνιστης της επιχειρηματικοτητας, ο ανιδοτελης οπαδος της 'ελευθερης αγορας' οι ανεπροκοποι τον κρεμασαν στα μανταλακια
Αμεσως η λυση που σκεφτηκε ο επιχειρηματιας να γινει νομος και να εφαρμοστει παραυτα.
Αν θυμάμαι καλά 27 χρειάζονται να συστήσουν σωματείο, ας το κάνουν κι ας αφήσουν την κλάψα.
Tι ειπες τωρα??
Να συστησουν σωματειο??
Φτου κακα στο στομα σου παλιοπαιδο... -
Σε παλιότερο τσακωμό με δημόσιους υπαλλήλους , είχα πεί ότι ο κόσμος λόγω της κρίσης θα σαλτάρει και αν βλέπει να κολοβαράνε οι δημόσιοι υπάλληλοι , θα γίνει ο χαμός .
Μέχρι τώρα είχε τύχει να δώ σε τέτοιες περιπτώσεις φωνές και τσακωμούς .
Προχτές σε ένα ΟΑΕΕ εκεί που τρέχανε όλοι να προλάβουνε να ρυθμίσουν αυτήν την ελληνική μαλακία του να πρέπει να πληρώνεις την αυτασφάλιση σου ανεξάρτητα αν δεν έχεις ψωμί να φάς μιά και δεν έχεις καθόλου δουλειά , ένας υπάλληλος στις 1.00 ακριβώς είπε μπροστά στην ουρά που περίμενε .
Το ωράριο τελείωσε και εγώ δεν εξυπηρετώ άλλους .
Τότε ένας σαλτάρισε , πήρε τον πυροσβεστήρα τον πέταξε πάνω στα τζάμια του γκισέ και αφού τα έσπασε όρμησε μέσα και πλακώθηκε με τον υπάλληλο . Ακολούθησαν αστυνομίες κλπ και το βράδυ στο τμήμα τα πράγματα ηρέμησαν .Προφανώς οι καταστάσεις αυτές με την ανεργία να φτάνει στο 20+ % δηλαδή στο 1.000.000 από τα 4.400.000 του ενεργού πληθυσμού θσ συνεχιστούν . Καν αν σκεφτούμαι ότι το ποσοστό της ανεργίας δεν αφορά το 1.100.000 των δημοσίων υπαλλήλων και ΔΕΚΟ , τότε η ανεργία φτάνει τον 1 στους 3 .
Ισως πρέπει να βρεθεί τρόπος να μοιραστεί καλύτερα μειώνοντας και το κρατικό κόστος . Οι συμβασιούχοι και οι κάτω τον 30 μόνιμοι χωρίς οικογένεια , θα μπορούσαν να είναι μία λύση , από το να μειώνονται οι μισθοί οικογενειαρχών και οι συντάξεις .
-
και η άποψή σου ποια είναι ; επειδή όλοι τα άφησαν για την τελευταία μέρα να κάτσει ο κηφύνας, ο ρεμπεσκές, ο αλητήριος ΔΥ να εξυπηρετεί έως τις 22:00 το βράδι ;
-
Γιατί, ποιος είπε πως τα πράγματα είναι καλά τώρα;
Χάλια είναι, αλλά με μείωση μισθών, θα γίνουν καλύτερα;Μειώνοντας τους μισθούς δεν καλυτερεύουν τα πράγματα αλλά δανείζεται λιγότερα ο εργοδότης (το κράτος).
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Θα τον κάνουν λάστιχο.... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
και η άποψή σου ποια είναι ; επειδή όλοι τα άφησαν για την τελευταία μέρα να κάτσει ο κηφύνας, ο ρεμπεσκές, ο αλητήριος ΔΥ να εξυπηρετεί έως τις 22:00 το βράδι ;οντως θα ηταν πρωτογνωρη εμπειρια για ΔΥ να δουλεψει 2-3ωρες παραπανω απο αυτες που εχει συνηθισει.
πολυ φοβαμαι οτι θα ζητουσε αναρρωτικη αδεια για 2-3 μερες ωστε να συνελθει απο την υπερκοπωση, οποτε καλα εκανε τελικα.
-
Όταν έχει δουλειά πρέπει να δουλεύουν παραπάνω.
Δηλαδή όταν δεν έρχεται κανένας πελάτης και το χτενίζουν όλη μέρα να δουν αν η χωρίστρα είναι καλύτερη στα δεξιά, πληρώνονται λιγότερο;
Τις μέρες που δεν έχει δουλειά θα μπορούσαν να στέλνουν τους εργαζόμενους στο σπίτι τους στις 11 και να τους δίνουν μισό μεροκάματο. -
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Ισως πρέπει να βρεθεί τρόπος να μοιραστεί καλύτερα μειώνοντας και το κρατικό κόστος . Οι συμβασιούχοι και οι κάτω τον 30 μόνιμοι χωρίς οικογένεια , θα μπορούσαν να είναι μία λύση , από το να μειώνονται οι μισθοί οικογενειαρχών και οι συντάξεις .Δεν γίνεται. Φίλος προσπάθησε να το κάνει στην εταιρεία του ώστε αυτοί που έχουν οικογένεια να συνεχίσουν να παίρνουν τον ίδιο μισθό δουλεύοντας κανονικά πενθήμερο ενώ οι υπόλοιποι θα ήταν στο τετραήμερο και δεν τα κατάφερε.
Επενέβησαν οι κομμουνιστές και το απαγόρευσαν.
Μετά ήταν όλοι στο τετραήμερο. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
και η άποψή σου ποια είναι ; επειδή όλοι τα άφησαν για την τελευταία μέρα να κάτσει ο κηφύνας, ο ρεμπεσκές, ο αλητήριος ΔΥ να εξυπηρετεί έως τις 22:00 το βράδιΣε μιά πολιτισμένη κοινωνία ίσως να έπρεπε να ανασκολοπιστείς επειδή εξέφρασες την συγκεκριμένη άποψη .
Δηλαδή όταν πας στην τράπεζα στις 2.29 ΄και έχει ουρά δεν πρέπει να εξυπηρετηθείς ?
Στο σούπερμαρκετ που κλείνει στις 9 το βράδυ , η είσοδος πρέπει να απαγορεύεται από τις 8 , μιά και θα χρειαστείς πάνω από μισή ώρα γιά να ψωνίσεις , ώστε στις 9 και 1 λεπτό να κλείσει το μαγαζί ?Η αυτοί είναι ιδιωτικοί υπάλληλοι και δεν πειράζει ?
-
Τι μου λέτε; Με τέτοια ευέλικτα ωράρια δουλεύετε εσείς; Τι είναι ο ΔΥ ...ΕΕ να δουλεύει ΟΠΟΤΕ έχει δουλειά;
Τι άλλο θα διαβάσω my-god...
Σπύρο δεν πρόκειται να δουλέψει ειδικά μετά το κόψιμο των υπερωριών και των περικοπών δώρων και μισθών. Αυτό θα κάνατε κ εσείς. Μην μου το παίζετε τώρα όλοι εδώ μέσα politically correct θα ξεράσω.
Cruiser όταν πάντως πάω σε πολυκαταστήματα τύπου Media Markt (άγιοι-εργατικοί ΙΥ ..πρόσχομεν) όταν όπως λες πάει 21.00 ΤΕΛΟΣ. Δεν κάθονται ούτε λεπτό, εξαφανίζονται όλοι οι πωλητές. Δεν είναι θέμα ΔΥ-ΙΥ ...αλλά υπαλλήλων γενικότερα.
Στις τράπεζες τις Παρασκευές πάτε 14.30 και σας εξυπηρετούν δηλ; Μέσα είναι οι υπάλληλοι. Οι υπηρεσίες που έχουν γκισέ έχουν και εσωτερικές εργασίες. Αλλά τι λέω...κρααααα τους ΔΥ....
-
Το έγραψα παραπάνω, σύμφωνοι να τηρείται το ωράριο.
Όμως τις μέρες που δεν έχει δουλειά να φεύγουν νωρίτερα οι εργαζόμενοι και να παίρνουν μισό μεροκάματο. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Όμως τις μέρες που δεν έχει δουλειά να φεύγουν νωρίτερα οι εργαζόμενοι και να παίρνουν μισό μεροκάματο.και τις μέρες που θα έχει περισσότερη δουλειά στο 8ωρο τους (βλέπε λήξη προθεσμιών ) να παίρνουν 3πλο μεροκάματο...
ρε Λεωνίδα δεν στέκουν αυτά που λες ... στον ΙΤ είμαι ...βλέπω τι γίνεται.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Όμως τις μέρες που δεν έχει δουλειά να φεύγουν νωρίτερα οι εργαζόμενοι και να παίρνουν μισό μεροκάματο.+πυροσβέστες
-
Οι τράπεζες τις Παρασκευές κλείνουν στις 2 και όχι στις 2.30 .
Επειδή υπάρχει πράγματι μιά 'λευκή απεργία' στο δημόσιο , ένα τετραψήφιο νουμεράκι γιά ανώνυμες καταγγελίες στους ράμπο της δημόσιας διοίκησης θα βοηθούσε να σφίξουν λίγο τα οπίσθια .Σαν χτές που πήγα σε ΔΥ γιά μιά δουλειά που μου είχε πει προχτές ο υπάλληλος να πάω . Και ω του θαύματος ο υπάλληλος έλειπε .
Ο δίπλα του δεν ήξερε γιατί έλειπε αφού δεν του είχε πεί ότι θα λείπει . Με μακάρισε μάλιστα που είπε ελεύθερος επαγγελματίας και έχω λεφτά και όχι δημόσιος υπάλληλος . Αρχίσανε και την χοντρή πλάκα τώρα τα πουλάκια μου -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Όμως τις μέρες που δεν έχει δουλειά να φεύγουν νωρίτερα οι εργαζόμενοι και να παίρνουν μισό μεροκάματο.Πολύ εύκολα δεν το λες αυτό Λεωνίδα;
Αυτό το μισό μεροκάματο, σε κάποιους είναι απαραίτητο για να ζήσουν, οικογένεια, παιδιά κλπ κλπ
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!