-
-
Θα παει ο Πασχος
-
Το ξέρω απ χθες( ) αλλά έχω δεσμεύσει το πρωινό του σαββάτου γμτ
Αν το είχα προγραμματίσει πιο πριν θα έλεγα στην τάσαινα να μου φτιάξει φασολάδα σήμερα
Αξίζει πάντως να πετύχει κάτι τέτοιο -
Θα προτιμούσα έναν ομαδικό παπουτσοβολισμό, αλά Μπους.
-
γούστα είναι αυτά
-
δημόσια έργα στον παράδεισο
τρεις μπογιατζήδες ένας αλβανός ένας γερμανός και ένας έλληνας πέθαναν και πάνε στον παράδεισο.
ο Aγιος πέτρος τους άνοιξε την πόρτα.
'καλώς τα παιδιά! και είχα ανάγκη απ' την ειδικότητά σας! θέλω να βάψω την πόρτα του παράδεισου για πέστε μου πόσα θέλετε να την βάψετε;'
'600 ευρω' λέει ο αλβανός.
'μπα! 600; και πως τα λογάριασες'
'ε, να 200 για μένα 200 εφορία και ένσημα και 200 τα υλικά'
'εσύ λέει του γερμανού πόσα θέλεις ;'
'900 ευρω = 300 για μένα + 300 εφορία και ένσημα + 300 τα υλικά '
εσύ λέει του έλληνα ποσά θέλεις;
'είμαι πολύ πιο ακριβός αλλά μας συμφέρει όλους και θα πάρω τη δουλειά'
'δηλαδή πόσο ζητάς;' ρωτάει ο αγ. πέτρος.
'3 χιλιαρικάκια'
'3.000. εσύ είσαι τρελός παιδί μου!!!'
αναστέναξε ο ελληνας με την αμάθεια...
με εντελώς κουρασμένο ύφος, παίρνει παραμάσχαλα τον αγιο πέτρο και του εξηγεί:
'ελα πιο κοντά να μην μας ακούν...
δημιουργική λογιστική δεν σας μαθαίνουν εδώ ρε παιδιά;
φαντασία δεν έχετε;
Aκουσε να δεις αφού πρέπει να το εξηγώ κιόλας:3.000 = 1.000 για σένα + 1.000 για μένα + 400 για τον γερμανό να κάνει πέρα + 600 που ζήτησε ο αλβανός.
ο αλβανός θα βάψει την πόρτα με υπεργολαβία από εμένα.
στην πατρίδα μου, όποιος δίνει τη χαμηλότερη προσφορά, στο τέλος αυτός κάνει τη δουλειά και παίρνει όσα ζήτησε απ' την αρχή.
είτε υπογράφει τη σύμβαση ο ίδιος ή κάποιος άλλος.επιπλέον, ο γερμανός θα πάρει 400 για κάτι που δεν έκανε. οπότε σε παίρνει να τον απειλήσεις πως θα αποκλειστεί από μελλοντικές δημοπρασίες αν δεν σου αλλάξει το πόμολο σαν δωρεά.
θα το κάνει, δεν υπάρχει περίπτωση να αρνηθεί αφού έτσι βάζει πόδι στην επιτροπή δημοπρασιών.
ετσι μένουν ολοι ανεξαιρετωσ ευχαριστημένοι.
και ο γερμανός, και ο αλβανός, και εγώ, και εσύ, και ο παράδεισος, και το αφεντικό σου που θα δει βαμμένη πόρτα + καινούργιο πόμολο εκτός σύμβασης.
πες μου τώρα, έχεις κανένα λόγο να μη μου δώσεις τη δουλειά;'
-
Κάποια επιχειρήματα είναι καλύτερα να βγαίνουν από τον πρωκτό παρά από το στόμα.
-
Για το θέμα της δόμησης, σε σχέση με το μέλλον του Ελληνικού, και μιας και αναφέρατε την δομική αποσυμφόριση του κέντρου της Αθήνας: ως κάτοικος Κυψέλης θεωρώ με πάσα βεβαιότητα πως αυτό το (πολύ θετικό) σενάριο που αναφέρατε ΔΕΝ πρόκειται να γίνει ποτέ πραγματικότητα. Όχι μόνο δεν προωθεί κανείς τέτοιου είδους σημαντικές αλλαγές, αλλά αντιθέτως στην Κυψέλη δεν έχει μείνει οικοπεδάκι στο οποίο να μην έχουν μπει ηδη τα θεμέλια για νέες πολυκατοικίες. Ούτε οικοπεδάκι...
-
Νομιζω ειχε κανα δυο αλλα χτιστηκαν κιαυτα.
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Σε μιά πόλη που δεν μπορεί να κάνει ασφαλές το πεδίο του Αρεως το να κάνεις ένα τεράστιο πάρκο δίπλα στη θάλασσα εκεί που ούτως η άλλως έχεις ελάχιστους ρύπους είναι κουτό και επικίνδυνο .
Απλά είναι το νέο ελντοράντο των βλαχοδήμαρχων που επωφθαλμιούν στις μίζες που θα έπαιρναν . +++++100000Η πρόταση γιά απαλλοτρίωση οικοδομικών τετραγώνων στις πυκνοκατοικημένες περιοχές με την δημιουργία 2ορόφου υπογείου πάρκινγκ και πάρκου από πάνω , θα βελτίωνε δραματικά το μικροκλίμα των περιοχών αυτών καθώς και των παραλιακών που έχουν ένα συγκεκριμένο πρόβλημα , το οποίο είναι ότι οι επικρατούντες βοριάδες του καλοκαιριού ερχόμενοι από το Αιγαίο στην Αττική , περνώντας μέσα από την Αθήνα ΘΕΡΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ . Ετσι είναι συνήθης η διαφορά το καλοκαίρι μεταξύ Χαλανδρίου - Καλαμακίου να είναι από 3 έως 8 βαθμούς όπως έχω διαπιστώσει ο ίδιος . εδω δεν αφησαν να γινει το οικοπεδο στην Πατησιων και κυπρου γιατι προεξοφλουσαν οτι δεν ειναι τεχνικα δυνατον να μπουν παλι δενδρα!!!! (Η γνωστη κινηση των 120 ενδιαφερομενων και ορμομενων απο τον ΤΣΙΡΙΖΑ με αρχηγο τον συνεταιρο του τσιπρα..
Η αλλαγή του μικροκλίματος στην Αθήνα και στο παραλιακό μέτωπο θα επιφέρει μεγάλο περιβαντολλογικό όφελος , πολύ μεγαλύτερο από το πρασίνισμα της θάλασσας γιατί ουσιαστικά περί αυτού πρόκειται .
Τώρα αν θα γίνει τζογοπεριοχή η κάτι άλλο το Ελληνικό , πιστεύω ότι μιά ψύχραιμη συζήτηση ΕΙΔΙΚΩΝ θα οδηγούσε σε συμπεράσματα .
Βέβαια σε μιά χώρα που δεν αποφασίζουν γιά την ανάπτυξη της οι μηχανικοί αλλά οι δικηγόροι και οι διακαστές καθώς και οι 'κορμοράνοι' , αυτά είναι δύσκολα πράγματα .
Εχουμε το καλύτερο οικόπεδο στον κόσμο και αντί να είμαστε ένα πανάκριβο ξενοδοχείο , είμαστε μιά χωματερή ανθρώπων και ιδεών . +10000
Οσο γιά τους καθηγητάδες , είναι γνωστό τι γραμμάτια υπογράφουν και πως τα ξεπληρώνουν .Ειδιως οι επικουροι καθηγητεςπου οταν δει καποιος με τι διαδικασιες εκλεχθηκαν θα φτηνει στον κορφο του..
Για την ανεργια στην Σουηδια??? μουγκα ε?? Ναι σιγουρα ειναι οργανομενοι σαν κρατος + 40 χρονια απο εμας.. αλλα τα διεθνη προβληματα τους επηρεαζουν γιατι δεν ειναι κλειστη κοινωνια ... οταν οι υπολοιποι πελατες δεν εχουν να αγορασουν τοτε εχουν και αυτοι υπερπαραγωγη που οδηγει σε ανεργεια.
Για τα τρις που πηραν οι τραπεζες αυτοι που τους τα εδωσαν τις αγορασαν!!! και τις ελεγχουν με εκπροσωπους στα ΔΣ τους δλδ τις κρατικοποιησαν, οχι σαν εδω που δεν εχουν τα @@ αλλα και τηην δυνατοτητα λογω ευρω να το κανουν...
Το οτι οι κυβερνησεις εχουν αχρηστους πολιτικους που υπακουουν στις τραπεζες και αποφασιζουν λαθος κινησεις σαν την παγκοσμιοποιηση ας πουμε και κατηργησαν τους δασμους μεταξυ κρατων που το βιωτικο επιπεδο τους ειναι μιλια μακρυα και φτασαμε δω που φτασαμε το εχω πει και το πιστευω εδω και πολλα χρονια....
-
Περιμενω ακομα μια απαντηση. Πως θα βρεθουν 270 δις απο την δημοσια περιουσια
Βρηκαμε 10 δις απο το Ελληνικο. Μενουν αλλα 260 δις....
Αν πουλουσαμε την Μυκονο οπως ειναι ,επιανε καμια 100 δις?
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Περιμενω ακομα μια απαντηση. Πως θα βρεθουν 270 δις απο την δημοσια περιουσιαΒρηκαμε 10 δις απο το Ελληνικο. Μενουν αλλα 260 δις....
το θεμα ειναι ποιος θα το αγοραζε
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Περιμενω ακομα μια απαντηση. Πως θα βρεθουν 270 δις απο την δημοσια περιουσιαΒρηκαμε 10 δις απο το Ελληνικο. Μενουν αλλα 260 δις....
Μαζι με τα φρουτα που κατοικοεδρεύουν το καλοκαίρι ή χωρίς αυτά?....
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Περιμενω ακομα μια απαντηση. Πως θα βρεθουν 270 δις απο την δημοσια περιουσια
Βρηκαμε 10 δις απο το Ελληνικο. Μενουν αλλα 260 δις....
Μαζι με τα φρουτα που κατοικοεδρεύουν το καλοκαίρι ή χωρίς αυτά?....
Οπως ειναι. Με τα clubakia ,με τα ''φρουτα'', με ολα μεσα. Να παει ο ΠΑΠ. και να πει στους Αραβες. Παρτε την Μυκονο οπως ειναι για 100 δις
-
Ρε παιδιά μόλις διάβασα τη στήλη του Pretender στην προπαγανδιστική φυλλάδα του κατακτητή (τα νεα) και ήταν σαν να διάβασα σεντόνι του 8άρια... Χωρίς υπερβολή...
Δηλαδή και η κωλοτούμπα έχει τα όρια της. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ρε παιδιά μόλις διάβασα τη στήλη του Pretender στην προπαγανδιστική φυλλάδα του κατακτητή (τα νεα) και ήταν σαν να διάβασα σεντόνι του 8άρια... Χωρίς υπερβολή...
Δηλαδή και η κωλοτούμπα έχει τα όρια της.Το κινηματογραφικό της υπόθεσης που έγκειται ;
-
Αιντάααααααααααααααααααα. Το χω χάσει και επισήμως... Αν μπορεί κάποιος mod να το πάει στο δντοθέμα. Θενξ.
Θα μπορούσε να κάνει καλή ταινία πάντως...
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Επειδή έχουν πολύ φτηνά ημερομίσθια και πολύ (ΠΟΛΥ) ανθρώπινο δυναμικό.
Αν κάποτε οι εργάτες τους πληρωθούν (και αρχίσουν να εργάζονται) σαν άνθρωποι, αυτό θα σταματήσει.Εδώ είναι το θέμα δηλαδή πώς θα γίνει να επιταχυνθεί αυτή η ούτως η άλλως μοιραία διαδικασία. Αυτό είναι το απόλυτο συμφέρον των απανταχού εργαζόμενων σε Ε.Ε. και Αμερική. Μαρξιστικές θεωρίες δεν πιάνουν μία αφού οι Κινέζοι είναι χορτάτοι από δαύτες. Θέλει κάτι καινούργιο.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
hey τουλαχιστον το carspotting θα παρει φωτια!και το learjet επίσης...
-
Εν μέσω κρίσης αύξηση μισθών των βουλευτών;
Έγκυρες πηγές, αναφέρουν πως εν μέσω ‘’οικονομικής κρίσης’’, και λίγες ημέρες πριν κλείσει η Βουλή για το καλοκαίρι, οι βουλευτές της Βουλής μας, ζήτησαν, και ο πρόεδρος της Βουλής αποδέχθηκε, να ισχύει ΑΥΞΗΣΗ του μισθού των βουλευτών, τάξεως 5%!!!
Την είδηση αυτή, δεν την ακούσατε πουθενά.
Κανένα δελτίο ειδήσεων δεν την έπαιξε, καμία εφημερίδα δεν την ανέφερε, κανένα ...
ραδιόφωνο δεν την μετέφερε, κανένας Τριανταφυλλόπουλος δεν την αποκάλυψε.
Και ούτε θα γίνει.Οι δημοσιογράφοι, εντεταλμένοι υπάλληλοι προάσπισης του Συστήματος..... Εξουσίας, αποδέχονται να δημοσιεύουν μόνο εκείνες τις ειδήσεις που τους επιτρέπει το Σύστημα.
Βλέπετε, η δυνατότητα που τους δόθηκε, να έχουν ξεχωριστό ασφαλιστικό ταμείο, χωρίς καμία πιθανότητα ενοποίησής του με τα υπόλοιπα, είναι το μέσο διαπραγμάτευσής τους, με τα αφεντικά τους.
Η είδηση αυτή, είναι πολύ σημαντική.
Σε μια εποχή, που ο κοσμάκης, πρέπει να σφίξει και άλλο τη θηλιά στο λαιμό του, οι βουλευτές μας, αιτούνται και επιτυγχάνουν ΑΥΞΗΣΗ στους μισθούς τους.
Οι προεδρικές αποφάσεις, ΔΕΝ δημοσιεύονται στην σελίδα της Βουλής.
Δεν μπορείτε να πληροφορηθείτε από πουθενά αυτή την είδηση.
Κοιμάστε, Έλληνες, και οι πολιτικοί, σας πετάνε υπνωτικά χάπια!!!!
ΥΣ η πληροφορία ήρθε μέσα από τη Βουλή.
http://taxalia.blogspot.com/2010/09/blog-post_4115.html
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!