-
μου τη δίνουν τα στρουμφάκια...
-
http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231166130
Το βιολί τους.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Tα μετρητά έιναι άλλη κατηγορία μην το συγκρινεις.
Τα αυτοκίνητα, σπίτι, ο πίνακας κλπ είναι ένα περιουσιακο στοιχείο το οποίο ασφαλίζεται. Ανακτάται την υγεία μας να έχουμε.Τέλος θα σου πω ειλικρινά επειδή μέσα μου νιώθω από τους τιμιώτερους Έλληνες, αγαπώ την πατρίδα μου όσο τίποτα άλλο, θέλω να μην υπάρχει φτώχεια και ανέχεια στον κόσμο, δεν κλέβω ούτε ένα Euro από την εφορία (γιατι το έχω σαν φιλοσοφια ζωής σε βαθμό που τσακώνομαι με πολύ κόσμο), ξέρω πολύ καλα τα δρώμενα και μπορώ να καταλάβω σε μεγάλο βαθμό πως διαχειριζονται τα οικονομικά τους οι συνομιλητής μου, ειμαι κοντά στα 'hot Spot' μερη της χώρας που κυκλοφορουν οι 'εχοντες' και ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ τα τόσα χρόνια αδικιας εις βάρος μου με κάνουν να λέω στα παπακια μου η κατσικα του γείτονα.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ειναι ακομα μεσημερι...τοση θλιψη δεν εχω μαζεψει σε μια μερα στη ζωη μου...δεν θα περιγραψω τι εγινε...απλα πλεον πιστευω οτι αυτο θα ξεσπασει πολυ γρηγορα καπου.
Δεν παει αλλο η κατασταση???
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
ολοι τους ξερουμε πλεον
και ειναι αυτοι που αφου επι 40χρονια κατεκλεψαν οτι μπορουσαν, οδηγησαν τη χωρα στη χρεοκοπια, και τωρα το παιζουν ηρωες που 'διαπραγματευονται σκληρα' για την παραμονη στην ΕΕ.
ποιος τους ψηφιζε ολους αυτούς καμαρι μ' ;
Βέβαια. '''Είναι και αυτή η περίφημη ελληνική κοινοβουλευτική προεδρευόμενη δημοκρατία που με τις δόμες της, που φυσικά όλοι γνωρίζουμε ότι είναι μακράν ανώτερες ακόμα και απο εκείνες της αθηναικής του 5πχ, δίνει την ευκαιρία στους πολίτες να συναποφασίζουν με τους πολιτικούς για τα κοινά του τόπου και να καθιστούν τον λαό, ένας λαό γνωστό ανά τον κόσμο για την αξεπέραστη πολιτική του σκέψη και διορατικότητα καθώς και για το άριστο μορφωτικό και πνευματικό του επίπεδο, δημιουργό και πρωταγωνιστή των εξελίξεων.'''
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
«Όχι» Βάιντμαν σε συμμετοχή της ΕΚΤ στο PSIΜπαίνει στο κούρεμα η ΕΚΤ και πιθανότατα συμπαρασύρει τις εθνικές κεντρικές τράπεζες της Ευρωζώνης
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
«Όχι» Βάιντμαν σε συμμετοχή της ΕΚΤ στο PSI
Μπαίνει στο κούρεμα η ΕΚΤ και πιθανότατα συμπαρασύρει τις εθνικές κεντρικές τράπεζες της Ευρωζώνης
Μπαινει στο κουρεμα η ΕΚΤ γιατι το αποφασισε ο Eισαγγελατος,οπως πριν απο 1-2 εβδομαδες αποφασισε οτι εκλεισε το PSI
Παντως αυτα που λεει ο Κοέν ειναι πολυ γενικα και ενω ακομα δεν υπαρχει PSI -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Καλως τονε κι'ας αργησε ( ο Παπουλιας ).Οι αλλοι οι σωτηρες του εθνους ποτε θα τον μιμηθουν...Εστω και για τα ματια του κοσμου.....Λέτε να διάβασε το κείμενο του Νίκου Δήμου προ 2 εβδομάδων έστω και αργά;;
http://doncat.blogspot.com/2012/02/blog-post.html.
Τάδε έφη…Ιωάννης Καποδίστριας.
«Ελπίζω ότι όσοι εξ’ υμών συμμετάσχουν εις την Κυβέρνησιν θέλουν γνωρίσει μεθ’ εμού ότι εις τας παρούσας περιπτώσεις, όσοι ευρίσκονται εις δημόσια υπουργήματα δεν είναι δυνατόν να λαμβάνουν μισθούς αναλόγως με τον βαθμό του υψηλού υπουργήματός των και με τας εκδουλεύσεις των, αλλά ότι οι μισθοί ούτοι πρέπει να αναλογούν ακριβώς με τα χρηματικά μέσα, τα οποία έχει η Κυβέρνησις εις την εξουσίαν της.»
«…εφ’όσον τα ιδιαίτερα εισοδήματά μου αρκούν διά να ζήσω, αρνούμαι να εγγίσω μέχρι και του οβολού τα δημόσια χρήματα, ενώ ευρισκόμεθα εις το μέσον ερειπίων και ανθρώπων βυθισμένων εις εσχάτην πενίαν».
Ιωάννης ΚαποδίστριαςΠρώτος Κυβερνήτης της Ελλάδος, προς την Δ/ Εθνοσυνέλευση
-
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Έλα τώρα με τον απατεώνα.
Αφιερωμένο στον HiFi (μεταξύ άλλων).
Για τους ανυπόμονους, το γλέντι αρχίζει στο 1:06.
-
ο μητσοτάκης φταίει που μας γκαντέμιασε
-
Για τους ανυπόμονους το γλέντι συνεχίζεται αμείωτο στο 0:1989 - 0:1993.
Φυσικά ο απατεώνας φρόντισε να ασχοληθεί με τα δεινά της οικονομίας της χώρας το 1994 (και όχι το 1989 για παράδειγμα ), όταν οι διώξεις εις βάρος του από το πασοκ έπεφταν βροχή, κατηγορώντας τους πράσινους για πόλωση.
Next.
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
ειναι ακομα μεσημερι...τοση θλιψη δεν εχω μαζεψει σε μια μερα στη ζωη μου...
δεν θα περιγραψω τι εγινε...απλα πλεον πιστευω οτι αυτο θα ξεσπασει πολυ γρηγορα καπου.
μου εστειλε συναδελφος απο το Κρατικο Αθηνων Γενν. κατασταση με ποσα κοβουν απο την υγεια...
δεν ξερω αλλα αν βλεπετε κοσμο να πεφτει κατω στο δρομο στην ψυχρα μην εκπλαγητε.
απιστευτα πραγματα.Οκ δεν λεω πριν καποιοι εφτιαξαν βιλλες με την υπερχρεωση αλλα τωρα κανουν μειωσεις 70%
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
μου εστειλε συναδελφος απο το Κρατικο Αθηνων Γενν. κατασταση με ποσα κοβουν απο την υγεια...δεν ξερω αλλα αν βλεπετε κοσμο να πεφτει κατω στο δρομο στην ψυχρα μην εκπλαγητε.
απιστευτα πραγματα.Οκ δεν λεω πριν καποιοι εφτιαξαν βιλλες με την υπερχρεωση αλλα τωρα κανουν μειωσεις 70%
αφού ο κόσμος 'ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ' φορους κλπ κλπ τι ήθελες να κάνουν
και στην τελική οποιος έχει προβλημα με κάποιον να πέφτει κάτω ας πληρώσει τα νοσήλειά του σε ιδιωτικό νοσοκομείο
ή να υποχρεώσουν τους λειτουργούς γιατρούς να δουλέψουν τζαμπα -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ειναι ακομα μεσημερι...τοση θλιψη δεν εχω μαζεψει σε μια μερα στη ζωη μου...
δεν θα περιγραψω τι εγινε...απλα πλεον πιστευω οτι αυτο θα ξεσπασει πολυ γρηγορα καπου.
μου εστειλε συναδελφος απο το Κρατικο Αθηνων Γενν. κατασταση με ποσα κοβουν απο την υγεια...
δεν ξερω αλλα αν βλεπετε κοσμο να πεφτει κατω στο δρομο στην ψυχρα μην εκπλαγητε.
τί σκατά έχει μείνει να κόψουν
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231166130Το βιολί τους.
Ναι και τα παινεμένα μουνόπανα που λέει ο Δεληβοριάς...
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
ο μητσοτάκης φταίει που μας γκαντέμιασεΜπορεί.
Από την άλλη, έκανε το λάθος να τα πει στο σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ, που μάλλον το έψαξε, είδε ότι ο ντρακούλ είχε δίκιο κι έβαλε μπροστά το σχέδιο απόκρυψης του χρέους από Σημίτη και λοιπούς.
Θα έκανα τον κόπο να βρω ποιους υπουργούς είχε εκείνη η κυβέρνηση του Ανδρέα, αλλά δεν θέλω να συγχυστώ βραδιάτικα. -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
μου εστειλε συναδελφος απο το Κρατικο Αθηνων Γενν. κατασταση με ποσα κοβουν απο την υγεια...δεν ξερω αλλα αν βλεπετε κοσμο να πεφτει κατω στο δρομο στην ψυχρα μην εκπλαγητε.
Ε ρε πόσοι 'δημοκράτες' θα νοσταλγούν τον Παπαδόπουλο........
-
Παραπάνω υπήρξε διαφωνία ως προς την περίοδο Μητσοτάκη .
Ας δούμε τι λέει ένας ανεξάρτητος '' παρατηρητής'' για την οικον της Ελλαδας ....
report 1991,1992, έκδοση (φεβρ 1994 )http://dosfan.lib.uic.edu/ERC/economics ... reece.html
-
Ο Βαρουφάκης ετοιμάζεται να την κάνει για το Αμέρικα.
http://yanisvaroufakis.eu/2012/02/15/th ... -magazine/
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!