-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Στις Σπέτσες δεν έχει τρένο άσχετοι Μόνο αμαξάκια με άλογαΈχει και εμάς τους γκάγκουρες με τα δίτροχα να τρομοκρατούμε τους τουρίστες
ΥΓ:Κατα διαόλου πηγαίνουν με το τουρισμό φέτος (και) εκεί.
ΥΓ2:Η οικοδομή έχει νεκρώσει σε όλο το νησί. Ό,τι γίνεται να σωθεί από τον τουρισμό... -
Στις Σπετσες και τη Μυκονο καλα θα κανουν να τραβηξουν την ταπα αν δεν αλλαξουν μυαλα...
-
Τα μέλη του Εθνικού - Δημοκρατικού Κόμματος της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας, διαδηλώνοντας κατά της παροχής βοήθεια προς την Ελλάδα, με σύνθημα «Γερμανικό χρήμα μόνο για γερμανικά συμφέροντα - καμιά οικονομική βοήθεια για την Ελλάδα», όπως αναφέρεται και σε ανακοίνωση του NPD.
Την ίδια ώρα πάνω από 100 μέλη του κόμματος του SPD και των Πρασίνων, συγκεντρώθηκαν έξω από το Ελληνικό Προξενείο, για να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στην Ελλάδα, κρατώντας πλακάτ με συνθήματα όπως: «Είμαστε όλοι Έλληνες» και «Σταματήστε το NPD».
Καθ' όλη τη διάρκεια της διαδήλωσης ισχυρή ήταν η παρουσία της αστυνομίας για την περιφρούρηση της έννομης τάξης.
Στην αντισυγκέντρωση παραβρέθηκε και η βουλευτής του Κόμματος της «Αριστεράς», Σεβίμ Ντάγκντελεν ,η οποία επέδωσε στο γενικό προξενείο της Ελλάδας, ανακοίνωσή της, στην οποία μεταξύ άλλων, αναφέρει πως η διαδήλωση που διοργάνωσε το NPD, ήταν καθαρά κίνηση εντυπωσιασμού και ψηφοθηρίας ενόψει των βουλευτικών εκλογών στη Γερμανία, στις 5 Μαΐου.
Η τουρκικής καταγωγής βουλευτής επισημαίνει, επίσης, ότι για την κρίση δεν είναι υπεύθυνοι οι έλληνες πολίτες, αλλά κυρίως οι γερμανικές τράπεζες.
λοοοοοολ φανταστειτε ποσο υπανθρωπους μας θεωρουν
-
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
αναδημοσίευσηαν και πολυ απλο πρωτοσελιδο με απλη ιδεα, πολυ περιεκτικο!
-
Πριν λίγο ο Αlpha μετέδωσε σε ρεπορτάζ ότι ζευγάρι ΔΥ λαμβάνει 50,2κ το χρόνο
Εγώ και η κοπελιά που είμαστε εκπαιδευτικοί λαμβάνουμε 36κ (2χ18) και θα πάμε στα 28κ (2χ14). Και αυτό με τα μέχρι τώρα μέτρα. Φοβάμαι ότι μας περιμένει (πολύ) μεγαλύτερη μείωση -
Αρχισε η καθαρσις!!!!
Ο Κοντομηνας απολογηθηκε σημερα για τις κατηγοριες της υπαιξαιρεσης ιδιαιτερως μεγαλης αξιας, της πλαστογραφιας και της απατης στον ανακριτη.
Μετα αφεθηκε ελευθερος με εγγυηση 300.000 ευρω και απαγορευση εξοδου απο τη χωρα , με περιοριστικα μετρα δηλαδη CHRISTOPHORAKOS type.Ακομα ενας δοκιμαζομενος επενδυτης δηλαδη μετα τους Λαναραδες, Ψωμιαδηδες, Μπατατουδηδες Μπομπολαιους και Κοκαλαιους...
Σημερα το πρωϊ σπαραξε η καρδια μου ακουγωντας τον Μεγιστο των Δημοσιογραφων τον κ.κ.Αρη Πορτοσαλτε να κανει με πονο ψυχης την αυτοκριτικη του:
'Ηταν λαθος μου, σπαραζε, που τη περιοδο 90-93 χτυπουσα το Μητσοτακη.Αποδειχτηκε οτι ο ανθρωπος ειχε δικιο'.Ξεχασε βεβαια να μας πει οτι ο ΣΚΑΪ τοτε χτηπουσε το Μητσοτακη γιατι το αφεντικο του ο Αλαφουζος ειχε πιαστει στα πρασα να κανει λαθρεμποριο καυσιμων με το πλοιο 'ΑΣΠΡΟΝΗΣΙ' και για να κλεισει η υποθεση ο Μητσοτακης του ζητησε 1.000.000 $ και οταν αυτος αρνηθηκε να τα δωσει τον καθησε ο Μητσοτακης στο σκαμνι για να αθωωθει στη συνεχεια αφου προσετρεξε, ως μαρτυρες υπερασπισης, σχεδον η ολομελεια της Βουλης με τον Εβερτ προεξαρχοντα...
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
Εγώ και η κοπελιά που είμαστε εκπαιδευτικοί λαμβάνουμε 36κ (2χ18) και θα πάμε στα 28κ (2χ14). Και αυτό με τα μέχρι τώρα μέτρα. Φοβάμαι ότι μας περιμένει (πολύ) μεγαλύτερη μείωσηε???
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Σημερα το πρωϊ σπαραξε η καρδια μου ακουγωντας τον Μεγιστο των Δημοσιογραφων τον κ.κ.Αρη Πορτοσαλτε να κανει με πονο ψυχης την αυτοκριτικη του:
'Ηταν λαθος μου, σπαραζε, που τη περιοδο 90-93 χτυπουσα το Μητσοτακη.Αποδειχτηκε οτι ο ανθρωπος ειχε δικιο'.Εγώ απο τότε που ο greo μου συνέστησε να ενημερώνομαι ανεπιφύλαχτα απο τον σκαι παρακολουθώ το πρωινό μαγκαζίνο του οδηγώντας το πρωί συχνά. Για να τσιτώνω και να είμαι παραγωγικός στην δουλειά. Εξαιρετικό δημοσιογραφικό team. Ενας σταθμός γεμάτος manosk-ηδες
-
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Εγώ και η κοπελιά που είμαστε εκπαιδευτικοί λαμβάνουμε 36κ (2χ18) και θα πάμε στα 28κ (2χ14). Και αυτό με τα μέχρι τώρα μέτρα. Φοβάμαι ότι μας περιμένει (πολύ) μεγαλύτερη μείωσηε???
Τι ακριβώς δεν κατάλαβες? Αναφέρομαι στις ετήσιες απολαβές και των 2 μας αθροιστικά, πριν και μετά τις μειώσεις (μείον 2 μισθοί και κάπου -22% τα επιδόματα)...
-
Είχαμε δεκαετίες να βρεθούμε στα πρωτοσέλιδα.
Η Ελλάς ποτέ δεν πεθαίνει.
Πρώτα μπήκε στην ΕΟΚ από την πίσω πόρτα, μετά μπήκε στην ΟΝΕ από το παράθυρο, κατόπιν έφαγε τα λεφτά που της δώσανε για να γίνει Σουηδία στα φλιμπεράκια και σήμερα πήρε τα πιότερα λεφτά γιατί αγκιστρώθηκε στο μπατζάκι του καπετάνιου τραβώντας τον στη θάλασσα, ώστε όταν πάνε οι Πορτογάλοι και άλλοι για βοήθεια, να βρουν στο χρηματοκιβώτιο ένα τσαρούχι κι ολίγη από τζατζίκι.
Νέα προφητεία (η δεύτερη):
οι πιο καλομαθημένοι θα κάνουν τον μεγαλύτερο σαματά όταν πάνε να τους πάρουν 'κεκτημένα'.Το παραπάνω εξώφυλλο είναι άκρως μαλακισμένο. Δεν επωλήθη η Ελλάδα, εκδόθηκε με τη θέλησή της.
Οι άλλοι, σταματήστε να κάνετε ό,τι εγώ!
Ν' ακούτε δηλαδή τους 'άλλους'. Αυτό το κάνω εγώ, αλλά όχι για να τσιτώνομαι, αλλά για να διασκεδάζω με την ψυχή μου. -
το 18 και το 14 πως βγαίνουν
συνήθως είναι 12 + 2
τέλος πάντων 2 άτομα με 2.3Κ (28/12) το μήνα δεν νομίζω να μην την περνάνε
υπάρχουν και πολύ χειρότερα (όχι ότι αυτό είναι δικαιολογία)
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Άκουσα σήμερα (ευτυχώς έχω ακόμα μαλλιά) ότι υπάρχει θέση στον μαχόμενο ΟΣΕ για άτομο που αλλάζει τις ράγες (δεν κάνει τίποτα γιατί πλέον αυτό γίνεται ηλεκτρονικά ), ο οποίος αμοίβεται με 4.200 ψωροευρώ το μήνα...Μαστα ... μαστα...
Για να κανουμε μια πραξη:
Ο κ.κ.Παυλος Ψωμιαδης ακουγεται στη πιατσα οτι εφαγε 900.000.000 ευρω.
Αν υποθεσουμε οτι 'ο κλειδουχος του ΟΣΕ' στοιχιζει 20.000 το μηνα με ολα πληρωμενα εχουμε και λεμε:
900.000.000 : 20.000 ευρω =45.000 μισθοι 'κλειδουχων' : 14 μισθοι/ετος= 3214 κλειδουχοι.
Αν υποθεσουμε οτι ο 'κλειδουχος' θα συνταξιοδοτηθει με 32 χρονια 'υπηρεσιας' τοτε μας βγαινουν 100 'κλειδουχοι'.Οσα λοιπον εκλεψε ο κ.Π.Ψωμιαδης το 'εφαγαν' 100 'κλειδουχοι'.
Να κανω και ενα λογαρισμο ποσοι 'κλειδουχοι' πληρωνονταν με τις υπερβασεις της Αττικης Οδου ή της Εγνατιας??
Πολυ ευχαριστως αρκει να μου πει καποιος ποσο τελικα στοιχισε η Αττικη Οδος, γιατι απότι κυκλοφορει ουτε ο ιδιος ο Μπομπολας δε ξερει... -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
το 18 και το 14 πως βγαίνουνσυνήθως είναι 12 + 2
Στόχος είναι δηλαδή να επιβιώνεις με 1150,00€/μήνα? το άτομο?....
Για να βάλουμε στην άλλη στήλη τα έξοδα.... -
@888888
...και λοιπόν; Επειδή ο Ψωμιάδης έφαγε τόσα και δεν τον μπουζούριασαν (να δούμε ως πότε επιτέλους), θα πρέπει να κάθονται στο σβέρκο των άλλων μερικοί με μέσο τον κάθε υπουργό Μεταφορών; -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
συνήθως είναι 12 + 2
Για να βάλουμε στην άλλη στήλη τα έξοδα....Κωνσταντίνε σε αυτό εδώ το φόρουμ εάν παίρνεις από 1000 ευρώ και πάνω ΔΕΝ δικαιούσαι να μιλάς για κρίση
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
@888888
...και λοιπόν; Επειδή ο Ψωμιάδης έφαγε τόσα και δεν τον μπουζούριασαν (να δούμε ως πότε επιτέλους), θα πρέπει να κάθονται στο σβέρκο των άλλων μερικοί με μέσο τον κάθε υπουργό Μεταφορών;Οχι.
Δεν ειδα ομως πουθενα να αναφερεται απο τα δελτια των 8 ο Ψωμιαδης και οι ομοιοι του ουτε ειδα και κανα μετρο που θα τους πληξει.
Αντιθετως για ολα φταινε οι 'κλειδουχοι' ο οποιοι θα πρεπει να πληρωσουν ΚΑΙ το λογαριασμο του Ψωμιαδη. -
Ο χρήστης famas έγραψε:
συνήθως είναι 12 + 2
Για να βάλουμε στην άλλη στήλη τα έξοδα....Κωνσταντίνε σε αυτό εδώ το φόρουμ εάν παίρνεις από 1000 ευρώ και πάνω ΔΕΝ δικαιούσαι να μιλάς για κρίση
Καλά.....
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
συνήθως είναι 12 + 2
Για να βάλουμε στην άλλη στήλη τα έξοδα....Λάβε υπόψη ότι εγώ (ως εκπαιδευτικός) μάλλον θα πρέπει να επιστρέψω στην Κεφαλονιά διότι λήγει η απόσπαση, οπότε η λίστα των εξόδων θα περιλαμβάνει πολλά περισσότερα από ότι τώρα που ζω στο δικό μου σπίτι...
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!