-
Α επι τη ευκαιρία μια παρατήρηση...
Αν μέχρι τέλος του χρόνου η γιαγιά σας είτε δεν βρίσκει το χάπι για την πίεση στα φαρμακεία, είτε το βρίσκει 20 φορές πιο ακριβό και απορρήσει, πείτε της ότι ο βουλευτής που ψήφισε έχει καινούριο λαπ τοπ, καινούριο κινητό, βόλεψε το τριτανήψι του (τα άλλα τα είχε βολέψει παλιότερα) στη Βουλή και φυσικά κάνει απανωτές επιτροπές για το καλό του τόπου.
Λίγο το αλάτι να περιορίσει και υπομονή να κάνει η γιαγιούλα... Εκλογές θα ξανάρθουν... -
καλή ευκαιρία επίσης για επενδύσεις σε εταιρίες ψυχοφαρμάκων κλπ
όσοι δεν πηδήξουν από κανένα μπαλκόνι θα τα χρειαστούν
-
έχει πολύ πλάκα να βλέπεις όψιμες επαναστατικοποιήσεις
-
δεν μας γράφεις και ποιο ήταν το ονομα της εταιρίας super market να ξέρουμε και οι λοιποί
-
Καμμιά πορειούλα exclusive για το φλέγον θέμα της μαχόμενης εργατιάς στη Βουλή θα κανονίσει το ΠΑΜΕ;
http://www.newstime.gr/?i=nt.el.article&id=30582
http://www.mixed.gr/apopseis/1931-parli ... ike-greeceΆκουσα σήμερα (ευτυχώς έχω ακόμα μαλλιά) ότι υπάρχει θέση στον μαχόμενο ΟΣΕ για άτομο που αλλάζει τις ράγες (δεν κάνει τίποτα γιατί πλέον αυτό γίνεται ηλεκτρονικά ), ο οποίος αμοίβεται με 4.200 ψωροευρώ το μήνα...
-
πάμε? λαστ γιαρ.
σειρά έχουν οι χαρτογιακάδες
τί περιμένεις ρε έντι?
εμπρός σηκωθείτε να βγείτε στους δρόμους χαρτάδες και γιάπηδες με λαπτοπ στους ώμους -
πωλείται δεξί νεφρό ελαφρώς μεταχειρισμένο σε άριστη κατάσταση λόγω χρεών.
τιμή συζητήσιμη, δεκτός κάθε έλεγχος με λαπαροσκόπηση... τηλ. 6944000000 κος Τάκης -
Εμείς θα ακολουθήσουμε το μακρύ δρόμο της ξενιτιάς γιατί καταλάβαν όλοι ότι οι πολυεθνικές ήταν αυτές που έφεραν την καταστροφή στη χώρα και φεύγοντας θα μας πάρουν μαζί τους για να μη μας λιντσάρουν οι πατριώτες...
Κάπου άκουσα ότι ο Μπογιόπουλος θα δείξει οίκτο και θα μας στείλει απλά στη Μακρόνησσο (ή ακόμα καλύτερα στη Μύκονο αφού πρώτα τη μετατρέψει σε Μακρόνησσο) αλλά δεν πιστεύω ότι θα συγκρατήσει την οργή του λαού...Εσύ καλού κακού βες κανά κουμπάρο ακαδημαϊκό να έρθεις Ελλάδα γιατί αν λιώσουν οι πάγοι και αυξηθεί η στάθμη της θάλασσας θα γίνει γούρνα το νέντερλαντ...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Καμμιά πορειούλα exclusive για το φλέγον θέμα της μαχόμενης εργατιάς στη Βουλή θα κανονίσει το ΠΑΜΕ;http://www.newstime.gr/?i=nt.el.article&id=30582
http://www.mixed.gr/apopseis/1931-parli ... ike-greeceΝα δω ΚΚΕδες και υπαλληλους της βουλης χερι χερι για την διεκδικηση των χρηματων και τι στον κοσμο
Άκουσα σήμερα (ευτυχώς έχω ακόμα μαλλιά) ότι υπάρχει θέση στον μαχόμενο ΟΣΕ για άτομο που αλλάζει τις ράγες (δεν κάνει τίποτα γιατί πλέον αυτό γίνεται ηλεκτρονικά ), ο οποίος αμοίβεται με 4.200 ψωροευρώ το μήνα...
μα καλα τοσο για τα πανηγυρια ειμαστε ?
-
Άκουσα σήμερα (ευτυχώς έχω ακόμα μαλλιά) ότι υπάρχει θέση στον μαχόμενο ΟΣΕ για άτομο που αλλάζει τις ράγες (δεν κάνει τίποτα γιατί πλέον αυτό γίνεται ηλεκτρονικά ), ο οποίος αμοίβεται με 4.200 ψωροευρώ το μήνα...Εγω ξερω εναν που ηταν κατι στα τρολευ δεν θυμαμαι ακριβως ,που εδω και καποια χρονια δεν δουλευει και ειναι μονιμα σε ενα γραφειο μεσα και παιζει στοιχημα
-
Άκουσα σήμερα (ευτυχώς έχω ακόμα μαλλιά) ότι υπάρχει θέση στον μαχόμενο ΟΣΕ για άτομο που αλλάζει τις ράγες (δεν κάνει τίποτα γιατί πλέον αυτό γίνεται ηλεκτρονικά ), ο οποίος αμοίβεται με 4.200 ψωροευρώ το μήνα...Και με εδρα την Σπαρτη
-
δεν λες παλι καλα;
μπορει να ειχε εδρα τις Σπετσες.... -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
δεν λες παλι καλα;
μπορει να ειχε εδρα τις Σπετσες....Οσο εχει ΟΣΕ στις Σπετσες αλλο τοσο εχει και στην Σπαρτη
-
Το πιο λογικό, δίκαιο και ορθό μέτρο, αυτό της δημιουργίας ΕΝΙΑΙΟΥ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ/ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ γιατί δεν το ζητάει κανείς;
Είναι ταμπού το να πέσουν οι μισθοί άνω των 2000 ευρώ; Ειδικά αν ταυτόχρονα ανέβουν ή, έστω, διασωθούν οι χαμηλότεροι;
Το ίδιο και με τις συντάξεις ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ κλπ. Πώς; Πλήρωνες μεγάλες εισφορές σε ΟΤΕ, ΔΕΗ...; Αυτές που σου πλήρωνε ο φορολογούμενος; Tais toi! Θα πάρεις 500 ευρώ λιγότερα, ώστε να ανέβουν σε ανθρώπινο επίπεδο οι κατώτατες ανθρώπων που κόλλαγαν ένσημα όλη τους τη ζωή και τη βγάζουν με τριψήψιες.Αν ακούσω τη γνωστή παπαριά 'δεν με πειράζει να παίρνει ο τάδε τόσα, σκοπός είναι να πάρουν όλοι τα ίδια και περισσότερα', ειδικά στη σημερινή κατάσταση που ό,τι βγάζουμε το χρωστάμε, θα πάρω κεφάλια.
-
Στις Σπέτσες δεν έχει τρένο άσχετοι Μόνο αμαξάκια με άλογα
Εχει όμως ο δήμος έναν τύπο, που παίρνει €2000 το μήνα για να καθαρίζει (και από μέσα) τα κανόνια στη Ντάπια (στο Ρούσσο μπροστά) και να τα γεμίζει (μπαρούτι, μπάλες κτλ. μόνο το φυτίλι έχουν βγάλει για λόγους ασφαλείας), διότι η παράδοση λέει πως τα κανόνια που προστατεύουν το νησί πρέπει να είναι πάντα γεμάτα. Υποχρεωτικά ντυμένος με ρούχα εποχής (σαν αρσενικός Μπουμπουλίνος ένα πράμα), όσοι έχετε μείνει Πέμπτη στο νησί θα τον έχετε δει.
-
-
Γενικά κρυφοθεσούλες άγριου ξησίματος με ταυτόχρονα τρελές αποδοχές/προνόμια υπάρχουν άπειρες στο δημόσιο. Το ότι είναι αδιανόητο να υπάρχουν σε μια χώρα που παλεύει να σωθεί από την οικονομική καταστροφή, ή το να υπάρχουν σε οποιαδήποτε χώρα ΤΕΛΟΣ, δεν χρειάζεστε εμένα για να σας το πω.
Τί θα κάνεις, κύριε Κράτος, για να σταματήσει αυτό; Εσύ, ψηφοφόρε, τι θα έλεγες αν κάποιος σου προσέφερε μια τέτοια θέση; Όμορφα, τακτοποιημένα και αθόρυβα;
-
delete
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
δεν λες παλι καλα;
μπορει να ειχε εδρα τις Σπετσες.... -
Εμένα αυτό μου άρεσε πάντως....! μη βαράτε....!
Ζισκάρ Ντ'Εσταίν: 'Ευρώπη χωρίς Ελλάδα, παιδί χωρίς πιστοποιητικό γεννήσεως'
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... d=27967153
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!