-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
το ακουσα και αυτο...ελεγε μια στην τηλ οτι πρεπει να ειμαστε χαρουμενοι που εχουμε τον Παπανδρεου γιατι αν δεν υπηρχε επρεπε να τον εφευρουμε...και πρεπει να ειμαστε ευγνωμονες απεναντι του που μας εσωσε...
αυτα δειχνουν τα καναλια για να μας πεισουν οτι πρεπει να ειμαστε ευχαριστημενοι που εχουμε και αυτα που εχουμε...
Βάζουμε ένα γρήγορο στοιχηματάκι οτι στο τέλος τα μέτρα που θα παρθούν θα ειναι σαφώς λιγότερα από αυτά που έχουν εξαγγελθεί, για να βγουν 'μαγκες' και 'σωτήρες' οι πολιτικοί μας και οι εργατοπατέρες μας?
Δε σας έκανε εντύπωση το πόσο ψύχραιμοι ήταν οι αρχι-συνδικαλΗστές όταν βγήκαν χτες-προχτές από την ενημέρωση που τους έγινε?
-
Δεν το πιστευω. Θα ειναι τοσο σκληρα, ισως και σκληροτερα. Εξαλλου δεν κυβερνουν αυτοι, μονο εφαρμοζουν.
Μαλιστα θα ειναι το πρωτο πακετο γιατι οι 200-300 χιλ. απολυσεις στο δημοσιο για πολλους λογους θα γινουν σταδιακα μεσα στην επομενη διετια. -
τι εγκεφαλος νοσηρος...
αν γινει ετσι εχεις καφε κερασμενο ΟΠΟΥ θες και θα πληρωσω με την πιστωτικη μου απο 1000χλμ μακρια...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Βάζουμε ένα γρήγορο στοιχηματάκι οτι στο τέλος τα μέτρα που θα παρθούν θα ειναι σαφώς λιγότερα από αυτά που έχουν εξαγγελθεί, για να βγουν 'μαγκες' και 'σωτήρες' οι πολιτικοί μας και οι εργατοπατέρες μας?
Δε σας έκανε εντύπωση το πόσο ψύχραιμοι ήταν οι αρχι-συνδικαλΗστές όταν βγήκαν χτες-προχτές από την ενημέρωση που τους έγινε?
Πες ποσα βαζεις
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μ αυτό το πλευρό να κοιμάσαι, τώρα που βρήκαν στημένους κώλους σιγά μη και δεν τους γ@μήσουν για να μας κάνουν τους καλούς. Αν δεν βγούμε έξω και τα σώβρακα θα μας πάρουν, εδώ θα είμαστε (;) και θα τα λέμε.
-
http://koukios.wordpress.com/2010/04/29 ... arliament/
Ανάπτυξη της οικονομίας εδώ και τώρα...
Κάτι άκουσα στο ραδιόφωνο ότι οι εργαζόμενοι της Βουλής ετοιμάζουν κινητοποιήσεις...Η χώρα ζει μεγάλες στιγμές... Στις επόμενες εκλογές Λεβέντη. Στεγνά. Όπως μας τον βάζουνε.
-
http://www.et.gr/view_publication/2010/ ... itted=True
-
ΦΕΚ
Και βιβλιοθηκονόμο πήραν.... AsiiiimooooovΗ Παπαδημητρίου [ ] Μικαέλα-Ελισσάβετ, ελέγχεται αν σχετίζεται με την Έλσα
Εγώ αύριο θα κοιτάω πάντως ποιος φοράει πουκαμισάκι brooks brothers
EDIT α ορίστε.... βρέθηκε και το καθ' αυτό ΦΕΚ, όχι σε img....
-
Παπαδημητρίου
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
ΠαπαδημητρίουΗ οποια εκλεγεται με την ΝΔ
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Παπαδημητρίου -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
ΦΕΚ
Και βιβλιοθηκονόμο πήραν.... AsiiiimooooovΝαι, αυτο βλεπω, και μαλιστα μου κανει εντυπωση οτι δεν τον ξερω αν και ειναι 'δικος' μας
Θα παρω κανα τηλ. να μαθω ποιον εχει κονε Πρεπει να ειναι πιτσιρικας, παντωςΚαλα, η αλλη η γυμναστρια, που της φτιαξανε προσωρινη προσωποπαγη, θεα!
-
κάτι τέτοια βλέπει ο έντυ και ετοιμάζεται για την εφόρμηση στο σύνταγμα
όχι τπτ άλλο, αλλά θα μας πάρουν την πρωτοκαθεδρία
-
Ερώτηση γιατί δεν έχω ιδέα: Ο 13ος και 14ος μισθός στις υπόλοιπες χώρες της ευρωζώνης υπάρχει?
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Καλα, η αλλη η γυμναστρια, που της φτιαξανε προσωρινη προσωποπαγη, θεα!Γυμνάστρια, καλή σταθερή δουλειά , μήπως πρέπει να το κοιτάξουμε διαφορετικά το ζήτημα
-
Για μενα ειν' αργα
kon5 δεν εχει καμια σημασια τι ισχυει στην υπολοιπη Ευρωπη, σημασια εχει ποσα λεφτα βγαζει κανεις ετησιως
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Ερώτηση γιατί δεν έχω ιδέα: Ο 13ος και 14ος μισθός στις υπόλοιπες χώρες της ευρωζώνης υπάρχει?Tι μισθούς και τι τιμές έχει η Δυτική Ευρώπη με την οποία η Ελλάδα πρέπει να συγκρίνεται; Γιατί η Ελλάδα δεν μπορεί να συγκρίνεται με χώρες οι οποίες είχαν κομουνιστικό καθεστώς και έγιναν δημοκρατικές.
Για κάνε μου μια σύγκριση μισθών στις χώρες της ευρωζώνης και μετά τα λέμε...
Κι αν μου πεις ότι δεν παράγουμε τίποτα, βρες μου τους υπεύθυνους αλλά από όλες τις πλευρές. Και το ΠΑΜΕ και το 'έξω οι πολυεθνικές' αλλά και η πολιτική βορρά-νότου με προστασία των προϊόντων του βορρά (αυτοκίνητα, μηχανήματα, χρηματοπιστωτικές αγορές, χάλυβας) και άνοιγμα των αγορών στις χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου για τα προϊόντα τους (κλωστοϋφαντουργία, αγροτικά προϊόντα και πολλά πολλά άλλα). -
15 χρόνια παραγωγής με πολύ νεανικό μεράκι πήγαν χαμένα σε 12 μήνες, στον άνισο πόλεμο των εισαγωγών από Κίνα.
15 χρόνια εμπορίας με μεγάλο ρίσκο και αγώνα πήγαν χαμένα σε 24 μήνες, στον άνισο πόλεμο των ευρωπαϊκών αλυσίδων εμπορικών καταστημάτων.
όταν το μόνο που έχεις καταφέρει μετά από τόσα χρόνια σκληρής και ψυχοφθόρας δουλειάς (χωρίς σπατάλες και ακριβή ζωή λόγω έλλειψης χρόνου από την δουλειά) είναι εμπορεύματα και καταστήματα τα οποία σε 6 μήνες απαξιώνονται σε βαθμό μη περαιτέρω τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.
γιατί δεν αποταμίευα και γιατί μπήκα ή δεν μπήκα στο δημόσιο και γιατί σπούδασα και μπήκα σε μεγάλη εταιρεία η οποία κλείνει όπως πάρα πολλές το επόμενο διάστημα λόγω απελευθέρωσης των απολύσεων....
τα ακούω βερεσέ.
αν η γιαγιά μου είχε @@ θα ήταν παππούς μου....
η παραγωγή των πάντων πήγε σε άλλα σημεία του πλανήτη. τι να παράξουμε? μηχανήματα? τρόφιμα? ενδύματα? πουτάνες? όλα είναι πολύ φθηνότερα εισάγοντας τα.
τα μέτρα έχουν ένα σκοπό... την υποτίμηση
όσο για το πολιτικό σκηνικό θα πληρώσουν τώρα και όλοι οι εθνοσωτήρες και εθνοπατέρες μια και έξω. όπου μπήκε το ΔΝΤ τα κόμματα κατέρρευσαν λόγω αντίδρασης του κόσμου στα μέτρα που επιβάλει.
τώρα φαίνονται τα ψέμματα και η κοροϊδία που πουλούσαν τόσα χρόνια όλοι τους. -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Ερώτηση γιατί δεν έχω ιδέα: Ο 13ος και 14ος μισθός στις υπόλοιπες χώρες της ευρωζώνης υπάρχει?Δώρο Χριστουγέννων(ένα ποσό όχι όλος ο μισθός) και άδεια(πάλι ένα ποσό) Γερμανία τουλάχιστον ξέρω ότι υπάρχουν στον ιδιωτικό τομέα παραγωγής αγαθών(δεν ξέρω για υπηρεσίες)
-
Δεν ξέρω αν κυκλοφόρησε αυτό κι αν έχει μπει σε προηγούμενες σελίδες...
Έχω πάει και ελέγξει σχεδόν 30 χώρες. Αυτά που βλέπω εδώ δεν τα είδα πουθενά!'
Πολ Τόμσον, Δανός Επικεφαλής Επιθεωρητής ΔΝΤΑυτά τα λόγια βγήκαν από το στόμα του δανού Πώλ Τόμσεν ο οποίος είναι και επικεφαλής του κλιμακίου των ελεγκτών ΕΕ, ΕΚΤ και ΔΝΤ που βρίσκονται αυτές τις μέρες στην χώρα μας.
Σύμφωνα με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, οι απαντήσεις των ελλήνων αξιωματούχων στις ερωτήσεις των ελεγκτών άφηναν τους τελευταίους άφωνους!
Για παράδειγμα:
Πριμ παραγωγικότητας
'Εδώ βλέπουμε ένα κονδύλι για πριμ παραγωγικότητας σε δημοσίους υπαλλήλους. Γιατί το πληρώσατε αφού οι στόχοι της αύξησης της παραγωγικότητας, δεν επετεύχθησαν;', ρώτησαν.
Η απάντηση:
'Ξέρετε, δεν είναι ακριβώς έτσι, διότι η προσπάθεια που κατεβλήθη για την επιτυχία του στόχου ήταν πραγματικά αξιοσημείωτη...'
Πόσοι απασχολούνται στο δημόσιο;
Η απάντηση:
'Τι ακριβώς εννοείτε; Γιατί εχουμε διάφορες κατηγορίες, και διαφορετικές συμβάσεις εργασίας'.
Ελεγκτες: 'Εμείς απλώς θέλουμε τον αριθμό.'
Ελληνες αξιωματούχοι: 'Για τον συνολικό αριθμό δεν είαμστε έτοιμοι. Θα μαζέψουμε τα στοιχεία και σε επόμενη συνάντηση θα σας ενημερώσουμε!'
Πόσους διεφθαρμένους υπαλλήλους έχετε πιάσει;
'Ξέρετε αυτά τα πράγματα άπτονται της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, οι δε διαδικασίες είναι χρονοβόρες και δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε επακριβώς την εξέλιξη της κάθε υπόθεσης...'
Σ.Σ : Ο Πωλ Τόμσον έχει ελέγξει χώρες όπως η Κολομβία, η Ουκρανία καθώς και αφρικανικές
Την πρώτη μέρα τους έβγαλαν για μεσημεριανό (lunch) ο κ.Υπουργός και ο κ.Υφυπουργός, σε παρακείμενο εστιατόριο και παρήγγειλαν και πλήρωσαν φαγητά αξίας 750ευρώ (!) δηλαδή 150ευρώ το άτομο.
Ζήτησαν (ο Υπουργός) να προστεθούν και 50ευρώ μπουρμπουάρ για τον σερβιτόρο και να σταλεί ο λογαριασμός στο Υπουργείο.Από την επόμενη μέρα οι 3 ελεγκτές του ΔΝΤ αρνήθηκαν να πάνε για φαί με τον υπουργό και πήγαν μόνοι τους.
40 ευρώ και οι τρεις!
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!