-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Πριν μια ώρα ξύπνισα
Ελιωσες βλεπωντας κατι για τον Κηφισσο να φανταστω μιας και εκανες καποιες αναφορες χθες βραδυ
Ναι κρατούσα τον ισολογισμό από τους πελάτες τους
Τι σπουδαζεις ειπαμε??
Οικονομικά
Θελω να μου κρατησεις τα βιβλια φυσικα τζαμπα
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Αν γινω και νομικος σου συμβουλος, εισαι ετοιμος να ανοιξεις γραφειο
-
Οικονομικά
Βιβλία ονομάζεις τις αποδείξεις από τον κηφισό;
-
καλημερα στους συμφορουμιτες.Κατα τις 3παρα ξυπνησα και γω,μεχρι να φτιαξω καφεδες,πρωινα κτλ εφτασε 4παρα!και σε 15μερες αρχιναω εξεταστικη και εχω ενα καρο πραγματα να διαβασω!α,και μια γ@#!%$νη εργασια πανω σε eviews και spss η οποια δεν ειναι τοσο δυσκολη αλλα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!Ελεος..Θα αναψω κανα πουρο,θα παρω τηλ και τιποτα γκομενακια,αλλα θα μου λειπει το σκαφος που χει παει βολτα ο κων5!
-
Ο χρήστης nightwalker έγραψε:
καλημερα στους συμφορουμιτες.Κατα τις 3παρα ξυπνησα και γω,μεχρι να φτιαξω καφεδες,πρωινα κτλ εφτασε 4παρα!και σε 15μερες αρχιναω εξεταστικη και εχω ενα καρο πραγματα να διαβασω!α,και μια γ@#!%$νη εργασια πανω σε eviews και spss η οποια δεν ειναι τοσο δυσκολη αλλα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!Ελεος..Θα αναψω κανα πουρο,θα παρω τηλ και τιποτα γκομενακια,αλλα θα μου λειπει το σκαφος που χει παει βολτα ο κων5!Το σκαφος ειναι ευγενικη χορηγια του Πασχου πιστευω να το πιασες
Focusman91 θελω νομικη προστασια θελω να κανω μια μυνηση σε εναν απο εδω μεσα
-
Τι εγινε? Ολοι το τηλεσκουπιδι την Eurovision Βλεπεται??
-
Οχι βεβαια..
-
Μπα οχι,εγω μολις καταναλωσα ενα πιτογυρο και συνεχιζω με την καταναλωση σουβλακιου.
-
Eγω βλεπω το http://en.wikipedia.org/wiki/Unthinkable
-
Εγω ακουω Μητροπανο
-
Εγω απλα προσπαθω να καλμαρω..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εγω απλα προσπαθω να καλμαρω..Γι'αυτο ακουω Μητροπανο απο χθες το βραδυ ολα χαλασαν και ημουν με μια τσαντιλα μεχρι το απογευμα Τωρα προσπαθω να ηρεμησω πηγαν χαμενες και οι πιτουλες για σουβλακι
θα κανω δολιοφθορα στο κλιματιστικο του αδερφου μου -
Γι'αυτο ακουω Μητροπανο
Εγω περιμενω να τελειωσει το τηλεσκουπιδι που πληρωνουμε για να ακουσω την αγαπημενη μου εκπομπη στο 2ο προγραμμα...
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Ο Χρηστος(Nonos) κανει χαρες....http://www.youtube.com/watch?v=14-kafh6 ... qTJ71Ma1_gΤωρα ελπιζω ολοι να καταλαβατε γιατι ειναι 1-2-3-4 τα citroen στο ραλλυ πορτογαλιας..
-
-
Μονο εγω βλεπω Eurovision???
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Μονο εγω βλεπω Eurovision???Εισαι παρακμιακος τυπος γι'αυτο
-
Μονο εγω βλεπω Eurovision???
Εισαι παρακμιακος τυπος γι'αυτο
Και που να μαθεις και τι αλλο ειδα πριν τη Eurovision
-