-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Καλημερες! Εγω ξυπνησα πριν λιγο
Εγω στις 12....
Εγω τι ωρα το εγραψα το πρωτο ποστ για σημερα??
Μια παρα εικοσι...Παει μια ωρα πισω το φορουμ.
τι μια παρα εικοσι ρε.
το δικο μου λεει μια και δεκα.
Ετσι ειναι οι φορντακιδες μενεουν λιγο πισω σε χρονους
Ναι αλλα ακομα πουλανε σε αυτους τους χρονους.
Φούμαρα??
Τι φούμαρα βρε μαλακα τι λες τι μιλας???
-
Ο Χρηστος(Nonos) κανει χαρες....http://www.youtube.com/watch?v=14-kafh6 ... qTJ71Ma1_g
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Καλημερα!!!
Εγω ξυπνησα 11:00 αλλα πηγα και Super Market και επλυνα και κατι πιατα
Εγω που εχω διαβασμα και δε μπορω να ξεκολησω?? >>>>>Καλημερες! Εγω ξυπνησα πριν λιγο
Εγω στις 12....
Εγω τι ωρα το εγραψα το πρωτο ποστ για σημερα??
τι μια παρα εικοσι ρε.
το δικο μου λεει μια και δεκα.
Τι ωρα ποσταρε το παιδι ρε βλαμενε Ιταλακια.
-
Αλλαξα την τοποθεσια στο προφιλ μου
-
αλλαξε την ΤΩΡΑ
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
αλλαξε την ΤΩΡΑ
Που πηγε ο νους σου??
Λεω να παω να δω τι κανουν οι κοπελες στο Oteshop -
Παλι απο το μ'αρεσει, δε μ'αρεσει
Δεν μου αρέσει που βλέπω να κλείνει η μία επιχείρηση μετά την άλλη και όλη η αλυσίδα με τα αίτια και τα αποτελέσματα.
Οταν βλεπω το ενοικιαστηριο εξω απο το ζαχαροπλαστειο του Αγαπητου κατι με πιανει
Και ειχε κατι τελεια παγωτα.....
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ΤΟ φορουμ καλα παει ,εσυ δεν εχεις ρυθμισει σωστα το 'Θερινή ώρα/DST σε λειτουργία: Ναι ' & 'Ωρολογιακή ζώνη: +2 '
Mα τω θεω οσο διαβαζα το απο πανω ποστ του georgiou λεω 'τωρα θα πεταχτει ο μπιλ να του πει πως αλλαζει στο προφιλ του την ωρα..' Καθε φορα που αλλαζει η ωρα το ιδιο πραγμα..
Ο κων5 ειναι χαλκιδικη με πουρα πανω στο κοτερο,μου στειλε μμς,εμεις εχουμε κριση κι αυτος γλενταει με τα λεφτα μας.Προτεινω να του την πεσουμε.ΘΑ του την πεσουμε.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ο κων5 ειναι χαλκιδικη με πουρα πανω στο κοτερο,μου στειλε μμς,εμεις εχουμε κριση κι αυτος γλενταει με τα λεφτα μας.Προτεινω να του την πεσουμε.ΘΑ του την πεσουμε.
-
-
To ρευμα κοστιζει,δεν ειναι ωρα για σπαταλες
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
To ρευμα κοστιζει,δεν ειναι ωρα για σπαταλεςΣωστα
Προτεινω να παρω τα γκομενακια του Κων5 και εσυ πασχο κανα λαδακι απο το κοτερο οι υπολοιποι παρτε οτι θελετε -
Καλημερα!!!!
Ναι καλα καταλαβατε,τωρα ξυπνησα
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Καλημερα!!!!Ναι καλα καταλαβατε,τωρα ξυπνησα
Εσυ εισαι καλοοοοοοος εχω ενα προβλημα εδω στην Αθηνα, δεν μπορω να φχαριστηθω υπνο πανω απο 7 ωρες ενω οταν βρισκομαι στο χωριο χαλλαρα να πιασω τις 12
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Καλημερα!!!!
Εσυ εισαι καλοοοοοοος εχω ενα προβλημα εδω στην Αθηνα, δεν μπορω να φχαριστηθω υπνο πανω απο 7 ωρες ενω οταν βρισκομαι στο χωριο χαλλαρα να πιασω τις 12
Πριν μια ώρα ξύπνισα
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Καλημερα!!!!
Πριν μια ώρα ξύπνισα
Ελιωσες βλεπωντας κατι για τον Κηφισσο να φανταστω μιας και εκανες καποιες αναφορες χθες βραδυ
-
Πριν μια ώρα ξύπνισα
Ελιωσες βλεπωντας κατι για τον Κηφισσο να φανταστω μιας και εκανες καποιες αναφορες χθες βραδυ
Ναι κρατούσα τον ισολογισμό από τους πελάτες τους
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Πριν μια ώρα ξύπνισα
Τι σπουδαζεις ειπαμε??
-
Πριν μια ώρα ξύπνισα
Τι σπουδαζεις ειπαμε??
Οικονομικά
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#31]