-
Μπα εγώ δεν έχω τέτοιο θέμα.Δεν με έχουν σταματήσει ποτέ και να μου μιλήσουν επιθετικά.
Μάλλον με βλέπουνε καλούλι και χαμογελαστό και λένε 'άσε μην το τρομάξουμε το μαλακισμένο'
Έχω και πρόσφατη εμπειρία με μια ζωγραφιά για υπέρβαση ορίου ταχύτητας που μου έριξαν.
Μου έκανα και έλεγχο τότε και βρήκαν κάτι μελομακάρονα -
Που ειστε ρε παιδια τι γινεται???
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Καλά το πρόβλημα μου είναι πόσο δείχνω
Αχ πάνε οι παλιές καλές εποχές,κατέβα κάτω ρε,γιατί δεν φοράς κράνος ρε, τηλεβόες,όπλα, καλάζνικοφ, περίεργες ματιές στο μηχανάκι,γιατί κάνει θόρυβο αυτό ρε ,γιατί φοράς γυαλιά ηλίου,βγάλε τα παπούτσια,όχι άσε τις κάλτσες, και στο τέλος εκείνο το διδακτικό κούνημα του δακτύλου και το όλο νόημα 'μην τυχόν και σε ξαναπετύχω '. Περασμένα μεγαλεία ...
Σε 10-15 χρονια , θα σου μιλανε στον πλυθηντικο
Για να είναι λίιιγο πιο σίγουρος οτι θα το ζήσει αυτό σε 10-15 χρόνια, καλό θα ήταν να το βάζει στο κεφάλι του το έρμο...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Θα πάρεις Fabia? Εσύ Fabia?
Ρε μπας και μας δουλεύειςΨιτ, μην το γελάτε... εδώ κοντεύω να πάρω εγώ.
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Γεράσαμε γμτ...Με σταματάει πριν από λίγο αστυνομικός της ομάδας Δίας.Κατεβαίνω από το μηχανάκι και ανοίγω τη σέλα να δώσω χαρτιά.
Με φωνάζει κοντά του και λέει 'Ρε φίλε μια παρατήρηση θέλω να σου κάνω,μεγάλος άνθρωπος είσαι,φόρα κράνος 'και μετα λεμε γιατι τους πετανε
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Παρε ενα Fiat Bravo ή εστω ενα Funto Evo
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Για όνομα
Χίλιες φορές ένα punto evo.Εκτός και θες να αλλάξεις μάρκα.Τότε -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Για να είναι λίιιγο πιο σίγουρος οτι θα το ζήσει αυτό σε 10-15 χρόνια, καλό θα ήταν να το βάζει στο κεφάλι του το έρμο...
Δεν διαφωνώ αλλά είναι μεγάλη κουβέντα αυτή.
-
http://www.nasa.gov/agency/furlough/index.html
δευτερη ημερα μαλακιας αμερικανων -
εγω ατο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι μια αποσταση 5-10 λεπτων με τα ποδια ΠΡΕΠΕΙ να την κανεις με το αμαξι η την μηχανη
τοση βαρεμαρα πια? -
Eτσι. Ασε που τωρα ανοιγει ο καιρος και αρχιζουν και βγαινουν μπουτακια και ντεκολτε στας κορασιδας
-
Με την ανηφόρα που έχει πάρει η βενζίνη το αυτονόητο (περπάτημα) θα γίνει ανάγκη.
-
viewtopic.php?f=11&t=47656
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=11&t=47656 -
Κερνάει ο ταύρος ορμάτε.....
-
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Καλά το πρόβλημα μου είναι πόσο δείχνωΑχ πάνε οι παλιές καλές εποχές,κατέβα κάτω ρε,γιατί δεν φοράς κράνος ρε, τηλεβόες,όπλα, καλάζνικοφ, περίεργες ματιές στο μηχανάκι,γιατί κάνει θόρυβο αυτό ρε ,γιατί φοράς γυαλιά ηλίου,βγάλε τα παπούτσια,όχι άσε τις κάλτσες, και στο τέλος εκείνο το διδακτικό κούνημα του δακτύλου και το όλο νόημα 'μην τυχόν και σε ξαναπετύχω '. Περασμένα μεγαλεία ...
Μαζοχιστής?
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Κερνάει ο ταύρος ορμάτε..... -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
εγω ατο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι μια αποσταση 5-10 λεπτων με τα ποδια ΠΡΕΠΕΙ να την κανεις με το αμαξι η την μηχανη
τοση βαρεμαρα πια?Εχω ριξει τοσο περπατημα τον τελευταιο καιρο που ουτε ο Κουρος δεν το εχει κανει.
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#31]