-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
5ημερη??
Ναι ναι θα γινει χαμος!!!
Εχω παρει και 1 λιτρο ουζο να εχω να πινω!!!
πονάει το δοντάκι;
τι ούζο ρε τρελέ, να σε πάρουν με τα καλάσνικοφ θες; Ρακή θα πίνεις εκεί, βιολογικό προϊόν
-
Θα ναι η πρωτη 5μερη που κανεις δε θα εχει να θυμαται τιποτα..κυριολεκτικα...
-
-
Παρθενα απο πρωτο χερι???
-
διαβαζοντας rss, περναω το ενα μετα το αλλο. Πεφτει το ματι μου στο post του pcw :
καθως πηγαινει ο δεικτης εκει που διαβαζω, φτανω μεχρι το 't-shirts', ειμαι ετοιμος να πατησω το ανοιγμα του αρθρου
μα συνεχιζοντας βλεπω το 'σε δημοπρασια' ( - 'εεεχ') και πηδαω στο επομενο post
real-time εβγαλε πλακαστις τοπικες ειδησεις τωρα :
σαλονικη - λιμανι - λιακαδα -
Τι σημαινει 'χαπατο'; (δεν ξερω που τονιζεται)
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Τι σημαινει 'χαπατο'; (δεν ξερω που τονιζεται)αυτος που πιστευει οτι του λενε,
http://www.slang.gr/lemma/show/xapato_1 ... F%84%CE%BF -
Γουσταρω!
-
Γεράσαμε γμτ...
Με σταματάει πριν από λίγο αστυνομικός της ομάδας Δίας.Κατεβαίνω από το μηχανάκι και ανοίγω τη σέλα να δώσω χαρτιά.
Με φωνάζει κοντά του και λέει 'Ρε φίλε μια παρατήρηση θέλω να σου κάνω,μεγάλος άνθρωπος είσαι,φόρα κράνος ' -
Ένταξει βρε συ, μεγάλος σου είπε με την έννοια, οχι κανένα τσογλανάκι 16άρικο
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
τσογλανάκι 16άρικο -
σιφτυ λεμε...
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Γεράσαμε γμτ...Με σταματάει πριν από λίγο αστυνομικός της ομάδας Δίας.Κατεβαίνω από το μηχανάκι και ανοίγω τη σέλα να δώσω χαρτιά.
Με φωνάζει κοντά του και λέει 'Ρε φίλε μια παρατήρηση θέλω να σου κάνω,μεγάλος άνθρωπος είσαι,φόρα κράνος 'Ναι στα 27 σε πήραν τα χρόνια
Χαλάρωσε .Αν ήταν να γερνάμε στα 27 στα 50 έπρεπε να ήμασταν του θανατά -
Καλά το πρόβλημα μου είναι πόσο δείχνω
Αχ πάνε οι παλιές καλές εποχές,κατέβα κάτω ρε,γιατί δεν φοράς κράνος ρε, τηλεβόες,όπλα, καλάζνικοφ, περίεργες ματιές στο μηχανάκι,γιατί κάνει θόρυβο αυτό ρε ,γιατί φοράς γυαλιά ηλίου,βγάλε τα παπούτσια,όχι άσε τις κάλτσες, και στο τέλος εκείνο το διδακτικό κούνημα του δακτύλου και το όλο νόημα 'μην τυχόν και σε ξαναπετύχω '. Περασμένα μεγαλεία ...
-
Οκέϊκ
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Καλά το πρόβλημα μου είναι πόσο δείχνωΑχ πάνε οι παλιές καλές εποχές,κατέβα κάτω ρε,γιατί δεν φοράς κράνος ρε, τηλεβόες,όπλα, καλάζνικοφ, περίεργες ματιές στο μηχανάκι,γιατί κάνει θόρυβο αυτό ρε ,γιατί φοράς γυαλιά ηλίου,βγάλε τα παπούτσια,όχι άσε τις κάλτσες, και στο τέλος εκείνο το διδακτικό κούνημα του δακτύλου και το όλο νόημα 'μην τυχόν και σε ξαναπετύχω '. Περασμένα μεγαλεία ...
Σε 10-15 χρονια , θα σου μιλανε στον πλυθηντικο
Εχω ιδιαν πειρα.
-
ΟΚ
Τώρα του έφτιαξες το βράδυ... -
Και ο Θωμας οταν με γνωρισε, στον πληθυντικο μου μιλησε.
-
Tο χειροτερο blinkys (μιας και ειμαστε συνομηλικοι) ειναι να σε βλεπουν τιποτα μαθητες λυκειου και να σου μιλανε στο πληθυντικο
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Tο χειροτερο blinkys (μιας και ειμαστε συνομηλικοι) ειναι να σε βλεπουν τιποτα μαθητες λυκειου και να σου μιλανε στο πληθυντικοΈχω μαθητή 2α λυκείου.Κάθε φορά που μπαίνω στο σπίτι του και λέει 'γεια σας' μου γυρνάει τα μυαλά. Το ωραίο είναι πως είναι εντελώς ταλιμπάν και το μόνο που κρατάει από τους 'καλούς τρόπους ' είναι ο πληθυντικός.
Γενικά πάντως δεν έχω κόλλημα με την ηλικία μου απλά το σκηνικό με τους Διας μου ήρθε παράξενο γιατί γενικά δεν με αντιμετωπίζουν και τόσο 'σοβαρά'.
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#31]