Ο χρήστης xenos έγραψε:
Σε σκυλισια χρονια ρωτας?
edit: δε σας προλαβαίνω σήμερα Bill, κάτι έχω στο νου μου...
Ρε μη μασας!
Με την επόμενη θα το ξεπεράσεις!
Δεν είναι καθόλου εύκολο...
Και για πείτε μου, πόσο καιρό χρειάζεται κάποιος για να ξεπεράσει μια γυναίκα? (δώστε ένα μιν-μαξ)
Aπό ένα λεπτό μέχρι μια ... ζωή !
Αλλά μην απογοητεύεσαι! Σου έχω τη λύση και είναι τζάμπα !
ΔΕΝ υπάρχει καμία περίπτωση να ξεπεράσεις ένα μεγάλο έρωτα εκτός και αν τη ... σιχαθείς ! Με το που θα τη σιχαθείς (εύκολο είναι μη νομίζεις. Αρκεί να εστίασεις σε λεπτομέρειες/συμπεριφορές/κουβέντες που σου είχαν ξεφύγει όταν ήσουν στα σορόπια) αμέσως με ένα 'κλικ' θα ξεδιαλύνει το σύννεφο και θα την ξεφορτωθείς από το μυαλό σου.
Αν έχεις ακόμη επαφή είναι ακόμη ευκολότερο (όσο και αν ακούγεται παράδοξο). Απλά πρωτοτύπησε στις ερωτήσεις/συζητήσεις και κάποια στιγμή θα χτυπήσεις φλέβα σιχασιάς! Αν δεν έχεις επαφή φαίνεται και αυτό δύσκολο μεν αλλά πολύ απλά χρησιμοποίησε τη μνήμη σου (όχι τη σεξουαλική μνήμη! Μη παρασύρεσαι! Τη μνήμη της λογικής! )...
Μην κατηγορείς επίσης τον εαυτό σου! Όλοι κάνουμε λάθη σίγουρα αλλά συνήθως όσοι/όσες φεύγουν καλύτερα που φεύγουν για να αδειάσει η θέση για κάτι καλύτερο που θα 'προσπαθήσει' να μείνει δίπλα μας για αυτό που είμαστε και όχι για αυτό που φαντασιώνεται ότι θα γίνουμε αν μείνει μαζί μας.
==========================
Κατά τα λοιπά, εγώ βασικά μαντζεστερ είμαι από τα μικρατα μου αλλά δεν πειράζει! Και το 2-1 καλό είναι υπό την έννοια ότι είχε αγωνία το μάτς και αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον η ρεβάνς!
(Γμτ να μην έχω φράγκα να την αγοράσω ! )
Το μέγκα είναι γνωστό ότι ΔΕΝ κάνει για τσαμπιον λιγκ. Ο γεωργίου θα έστηνε πιο σοβαρή εκπομπή, είμαι σίγουρος !