-
ποιος είναι αυτός ο γαύρος mod που παρεμβαίνει παντού και χαλάει τα posts?
άλλωστε όπως είπε και ο μιράγκε παραπάνω, δεν υπάρχει οφτόπικ εδώ
-
Ναί ε;
Έ τότε να με μαλώσω -
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Nice tits ...Οχι ο Μητσοτακης.
στικουδη
Και??Εσεις μπορει να λεγατε που τα ειδες τα βυζια στον Μητσοτακη...
edit:fixed
-
εβαλα τον ακατανομαστο εδω και επεσε το φορουμ?
-
Aποβαση σε λιγη ωρα κλαμπανου στην λουτσα
-
τρολάρω κι έρχομαι
-
Βρε καλώς το παιδί...
-
άιντε σήκωσε κανα τηλ ρεεεεεεεεεεε
-
Φτανει ακουσα μια κορνα http://www.youtube.com/watch?v=We1GcVrD ... re=related
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Φτανει ακουσα μια κορνα http://www.youtube.com/watch?v=We1GcVrD ... re=relatedΚαλά για να αλλάξετε μια μπαταρία πόσα χέρια θέλετε ορέ;
Πες του ολλανδού να με πάρει τηλέφωνο όταν τελειώσετε με τον υποσταθμό της ΔΕΗ -
αλλάξαμε μπαταρία, πάμε για ηχεία τώρα
οι πελάτες στο ταξί πρέπει να ακούν καλή μουσική
-
-
Καταγγέλω (δημόσια ) την εσκεμμένη καθυστέριση του σαββατιάτικου ψάρμπεκιου μου με την αστεία αιτιολογία '|βόλτα με citroen'
Ημαρτον, θες βόλτα με καναπέ κύριε, να σε πάμε σπρωχνοντας την κούνια της βεράντας.
Δλδ τώρα φταίω να φάω μόνος μου το οκτάπουσυ; :lol: -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Καταγγέλω (δημόσια ) την εσκεμμένη καθυστέριση του σαββατιάτικου ψάρμπεκιου μου με την αστεία αιτιολογία '|βόλτα με citroen'
Ημαρτον, θες βόλτα με καναπέ κύριε, να σε πάμε σπρωχνοντας την κούνια της βεράντας.
Δλδ τώρα φταίω να φάω μόνος μου το οκτάπουσυ; :lol:Φίλε φάτο μόνος σου. Ο ψιτροβαγγέλης έχει καμιά δεκαριά καναπέδες παλιούς. Γύρω στη Δευτέρα το κόβω να τελειώνει η δοκιμή στα έπιπλα
-
Μετα τις ψιτροεν καβαλησε το μπουρδελο του κι ερχετε
Αν δεν χαθει στο δρομο βλεπω κατα τις 6 να τρωτε -
Έλα παραδέξου το. Σήμερα που το είχες απ' έξω δεν έγιναν ατυχήματα γιατί όλοι πήγαιναν σιγά να το θαυμάσουν
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Μετα τις ψιτροεν καβαλησε το μπουρδελο του κι ερχετε
Αν δεν χαθει στο δρομο βλεπω κατα τις 6 να τρωτεΔε γ@μιέται, κάλιο αργά παρά ποτέ
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Έλα παραδέξου το. Σήμερα που το είχες απ' έξω δεν έγιναν ατυχήματα γιατί όλοι πήγαιναν σιγά να το θαυμάσουνΠηγε να καρφωθει πισω απο τον τασο
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Έλα παραδέξου το. Σήμερα που το είχες απ' έξω δεν έγιναν ατυχήματα γιατί όλοι πήγαιναν σιγά να το θαυμάσουνΑσε, παραλίγο να μου κάνει τον κώλο της σούμπας ημιυπαίθριο ( ) έχει φρένα η λαστιχα για τον πέο
Δλδ ας του τα φτιάξει κάποιος, νέο παιδί είναι, κρίμα
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#31]