-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Κώστα είσαι ο αυτοκινητιστικός πατέρας του Ορέστη άλλωστε!!! Στα 20 sedan!!!Σωστά!
Ορέστη όταν θα παντρεύεσαι και θα θέλεις οικογενειακό ... ΜΗΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ!!! Δεν θα θυμώσω καθόλου τότε! -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ωχ δεν είμαι σε καθόλου καλό δρόμο δηλαδή με τη μαούνα που οδηγάωΕπικρίνεις το Qashqai δηλαδή; Μας έφερε πολύ ωραία προς και από Βόλο!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Κώστα είσαι ο αυτοκινητιστικός πατέρας του Ορέστη άλλωστε!!! Στα 20 sedan!!!
Σωστά! Ορέστη όταν θα παντρεύεσαι και θα θέλεις οικογενειακό ... ΜΗΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΙΟ RENAULT ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ!!! Δεν θα θυμώσω καθόλου τότε!
τώρα είναι εντάξει
-
Ωχ δεν είμαι σε καθόλου καλό δρόμο δηλαδή με τη μαούνα που οδηγάω
Επικρίνεις το Qashqai δηλαδή; Μας έφερε πολύ ωραία προς και από Βόλο!
Όπα δεν είπα αυτό
Είπα ότι αν πάρω τη σειρά του Cosneo θα έχω οικογένεια και θα κυκλοφορώ με μικρο αυτοκίνητο
Δεν είπα κάτι άλλο και στο κάτω κάτω το Qashqai είναι μια χαρά αυτοκίνητο.Γιατί να το κατακρίνω -
Ορεστη οταν παντρευτεις επειδη ειμαστε συνομιλικοι θα παρεις Μερκ
-
:yikes:
Είναι λίγο αίσχος το καινούριο ή μόνο εμένα μου φαίνεται τόσο χάλια
Το παλίο είναι πάρα πολύ καλό και κατά τι γνώμη μου αυτό το καινούριο δεν το αγγίζει καν σε κομψότηταskoda και κομψότητα δύσκολα πάνε στην ίδια πρόταση...
-
Όπα δεν είπα αυτό
Είπα ότι αν πάρω τη σειρά του Cosneo θα έχω οικογένεια και θα κυκλοφορώ με μικρο αυτοκίνητο
Δεν είπα κάτι άλλο και στο κάτω κάτω το Qashqai είναι μια χαρά αυτοκίνητο.Γιατί να το κατακρίνωΕίναι πολύ εύκολο να σε τρολλάρω τελικά...
Πες μας δάσκαλε...
-
Κώστα είσαι ο αυτοκινητιστικός πατέρας του Ορέστη άλλωστε!!! Στα 20 sedan!!!
Σωστά! Ορέστη όταν θα παντρεύεσαι και θα θέλεις οικογενειακό ... ΜΗΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΙΟ RENAULT ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ!!! Δεν θα θυμώσω καθόλου τότε!
τώρα είναι εντάξει
Παρόλ' αυτά ένα Wind Gordini θα είναι χρήσιμο!!!
Είμαστε αλλά φταίμε εμείς που η Skoda δεν έχει αναλογο 2θέσιο?
ΥΓ. Μην μασάς. Το QQ μπορεί να είναι και εργένικο! Εως και σαν γκαρσονιέρα μπορεί να είναι η χρήση του!
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Το παλίο είναι πάρα πολύ καλό και κατά τι γνώμη μου αυτό το καινούριο δεν το αγγίζει καν σε κομψότηταskoda και κομψότητα δύσκολα πάνε στην ίδια πρόταση...
Μια χαρά πάνε ειδικά αν μιλάμε για το παλιό σήμα.Απλό ,κλασικό, όμορφο
Φιλάκια
-
Όπα δεν είπα αυτό
Δεν είπα κάτι άλλο και στο κάτω κάτω το Qashqai είναι μια χαρά αυτοκίνητο.Γιατί να το κατακρίνωΕίναι πολύ εύκολο να σε τρολλάρω τελικά...
Πες μας δάσκαλε...
Τι να διδαξω
-
Πραγματικα ενα skoda που να μ αρεσει δεν εχει υπαρξει..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πραγματικα ενα skoda που να μ αρεσει δεν εχει υπαρξει..Αλλημια σωστη αποψη , το μονο που μ'αρεσει στο octavia ειναι το πορτ παγκαζ
-
Σαν ταξί δεν είναι καλό Θωμά;;;
-
Σαν ταξί δεν είναι καλό Θωμά;;;Βγαζουν ηλεκτρονικα πολλα!
-
Μια χαρά πάνε ειδικά αν μιλάμε για το παλιό σήμα.Απλό ,κλασικό, όμορφο
Φιλάκια
δεν μιλάω μόνο για το σήμα... γενικά, διαχρονικά δεν μπορώ να σκεφτώ ένα κομψό σκόντα...
-
Εγω αντιθετως απο συζητησεις με ταξιτζιδες ξερω οτι το κοστος αγορας και χρησης ειναι αναλογικα τετοιο που τους επιτρεπει να ειναι ευχαριστημενοι οι περισσοτεροι απο τη φιρμα..Γενικως καλα λογια ακουω.
Αυτο που ολοι λενε ,μα ολοι ομως ειναι πως τα merc εχουν παψει εδω και μια 10ετια να ειναι αυτο που ηταν και πως τα αποφευγουν χωρις να το πολυσκεφτουν! -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Σαν ταξί δεν είναι καλό Θωμά;;;
Βγαζουν ηλεκτρονικα πολλα!
ηλεκ/κα μάλλον εννοείς...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εγω αντιθετως απο συζητησεις με ταξιτζιδες ξερω οτι το κοστος αγορας και χρησης ειναι αναλογικα τετοιο που τους επιτρεπει να ειναι ευχαριστημενοι οι περισσοτεροι απο τη φιρμα..Γενικως καλα λογια ακουω.
Αυτο που ολοι λενε ,μα ολοι ομως ειναι πως τα merc εχουν παψει εδω και μια 10ετια να ειναι αυτο που ηταν και πως τα αποφευγουν χωρις να το πολυσκεφτουν!+1 για τα μερσεντές
-
Τα Octavia εχουν το προνομιο που ειναι που φθηνα , αλλα αυτα ειναι τα μονα προβληματακια που βγαζουν . Τωρα στα Μερκ αμα μεινει κανας εγκεφαλος στις προηγουμενες γενιες ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ κατεβαζεις το παντελονι
-
Η σειρα GreenLine της Skoda, θε εμπλουτιστει και με τον κινητήρα 1.4 TSI 122 PS. Αφορά μοντέλα ΜΥ 2012 (παραγωγής μετά την 22 εβδομάδα του 2011). Οι εκπομπες του μοντελου ειναι 107 g/km CO2. H σειρα GreenLine (αντιστοιχη με την σειρα BlueMotion της VW) περιλαμβανει συστημα Start-Stop, συστημα ανακτησης ενεργειας απο το συστημα πεδησης, ελαστικα μειωμένης καταναλωσης καυσιμου κ.α
Να σημειώσω οτι η σειρα octavia greenline μεχρι τώρα ειχε στην γκαμα μονο τον diesel κινητήρα 1.6 105 Ps.
Octavia 5