-
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, θα κοιτάξω εάν συμφέρει να τα παραγγείλω από το εξωτερικό.
Jacob
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Έχει κανείς το σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών;
Σε όποιον το εχει δουλεύει κανονικά;Και εμένα δεν έχει δουλέψει ποτέ ..... Προχθές είχα 25 psi στο κάθε λάστιχο (ενω πρεπει 30 ) και ούτε φωνή ούτε ακρόαση το σύστημα .....
Μήπως δουλεύει με άλλον τροπο το σύστημα ? μήπως θελει μεγαλύτερες διάφορες πίεσης ? -
Επειδη το συστημα δουλευει με τους αισθητηρες του ABS,καταγραφει διαφορες στην ταχυτητα περιστροφης των τροχων.Οποτε πρεπει να υπαρχει αρκετη διαφορα στη διαμετρο-περιμετρο των τροχων για να δωσουν μυνημα λαθους.Νομιζω οτι καταγραφει αρκετα μεγαλυτερες διαφορες στη πιεση.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Επειδη το συστημα δουλευει με τους αισθητηρες του ABS,καταγραφει διαφορες στην ταχυτητα περιστροφης των τροχων.Οποτε πρεπει να υπαρχει αρκετη διαφορα στη διαμετρο-περιμετρο των τροχων για να δωσουν μυνημα λαθους.Νομιζω οτι καταγραφει αρκετα μεγαλυτερες διαφορες στη πιεση.αρκετη διαφορα στην περιμετρο μαλλον θα εννοεις πως θα πρεπει να ειναι σχεδον.. πιτα!!
αν ειναι ετσι, θα το εχει παρει χαμπαρι ο καθενας και χωρις το συστημα... -
μιας και εχουν μαζευτει οι λογαριασμοι και για αλλα θεματα και πλησιαζει το σερβις των 15000-1 χρονο σε μια εβδομαδα, ποσο περιπου παει το κοστος;;
καλο να το ξερω απο πριν και απο ηδη 'παθοντα'...
-
μιας και εχουν μαζευτει οι λογαριασμοι και για αλλα θεματα και πλησιαζει το σερβις των 15000-1 χρονο σε μια εβδομαδα, ποσο περιπου παει το κοστος;;
καλο να το ξερω απο πριν και απο ηδη 'παθοντα'...
-
το service του πρωτου χρονου στοιχισε 150 ευρω για λαδια 5-30 , φιλτρο λαδιου, καμπινας, ελεγχο με διαγνωστικο και 'συσφιξεις'.... σε αντιπροσωπεια.
Σημ. το 1.8 περνει 4.6 lt λαδι. -
ξερει κανεις αν για να αλλαξω την λαμπα πορειας πρεπει να βγαλω ολο το φαναρι? με μια προχειρη ματια ειδα οτι δεν μπαινει χερι..
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
ξερει κανεις αν για να αλλαξω την λαμπα πορειας πρεπει να βγαλω ολο το φαναρι? με μια προχειρη ματια ειδα οτι δεν μπαινει χερι..Τη λαμπα που εχει τον προτζεκτορα, εννοεις? Αυτη βγαινει χωρις να χρειαστει αφαιρεση του φαναριου
-
εννοω το κανονικο φως. η μεσαια σκαλα που λεμε. δεν ειναι δικο μου το αμαξι απλα εχω αναλαβει να βοηθησω¨
-
εχει στο βιβλιο οδηγιων...
αν δεν το εχεις πηγαινε στην ιστοσελιδα και κατεβασε το...
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
:lol: εννοω το κανονικο φως. η μεσαια σκαλα που λεμε. δεν ειναι δικο μου το αμαξι απλα εχω αναλαβει να βοηθησω¨Δεν χρειαζεται να βγει το φαναρι..
-
καλημέρα σε όλους , καταναλώσεις octavia 5 rs tfsi?
Εντός και εκτός πόλης;
έστω στο περίπου. Ευχαριστώ!ΥΓ: όποιος θέλει να γράψει και 2 λόγια για το αυτοκίνητο καλοδεχούμενα!
-
http://www.whatcar.com/car-reviews/skod ... mary/57518
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... on_id=6043
Κατανάλωση κατα ECE
Αστικός Κύκλος (λίτρα/100 χλμ.) 10.2
Εκτός πόλης (λίτρα/100 χλμ.) 5.9
Μικτός Κύκλος (λίτρα/100 χλμ.) 7.5 -
Σε ευχαριστώ θα προτιμούσα όμως τιμές από χρήστες, τις εργοστασιακές τις είχα δει. Στην πράξη τι καίει όμως το τουτού
-
Οι πραγματικές μπορεί να είναι λίγο ψηλότερες.
-
Ο χρήστης kourtembeu έγραψε:
Σε ευχαριστώ θα προτιμούσα όμως τιμές από χρήστες, τις εργοστασιακές τις είχα δει. Στην πράξη τι καίει όμως το τουτούστο 1.8 που εχω μετα απο 10.000 εχει 8.9/100χλμ.
(με γκαζακι οπου χρειαζεται και μπορω...)για το RS λογικα κατι παραπανω...
-
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
Σε ευχαριστώ θα προτιμούσα όμως τιμές από χρήστες, τις εργοστασιακές τις είχα δει. Στην πράξη τι καίει όμως το τουτού
στο 1.8 που εχω μετα απο 10.000 εχει 8.9/100χλμ.
Ικανοποιητικά για 1.8
Μπορείς να μου πεις και κόστος σέρβις;
Σε ευχαριστώ! -
καλημέρα σε όλους , καταναλώσεις octavia 5 rs tfsi?
Εντός και εκτός πόλης;
έστω στο περίπου. Ευχαριστώ!ΥΓ: όποιος θέλει να γράψει και 2 λόγια για το αυτοκίνητο καλοδεχούμενα!
Στην πολη υπολογιζε ~10-11, αναλογα και τις συνθηκες κινησης, εκτος αναλογα την ταχυτητα απο 8 και πανω...εθνικη με 140-150 περιπου στο 9. Στα χαμηλα νουμερα εχει παρατηρηθει οτι το trip εχει ενα σφαλμα απο 0.5-1l/100km
Σχετικα με το αυτοκινητο, εξαρταται τι ψαχνεις ωστε να το εκτιμησεις αναλογα..Ειναι αρκετα μαλακο για σπορ εκδοση, γερνει πολυ οταν πιεζεται, το τιμονι του ειναι χειροτερο απο τις αντιστοιχες προτασεις πανω στην PQ35 (χειροτερο κατ εμε και απο το V tsi της αδελφης μου), εχει πολυ καλα φρενα για νορμαλ χρηση, αλλα με την κλασσικη 'κενη' διαδρομη των Volkswagen. Αν επιμεινεις διωχνει ευκολα μουτρα, ενω αντιστοιχα η ουρα δεν φευγει-πλασαρεται-κουνιεται με τιποτα (ουτε σε αποτομο φρεναρισμα). Το κιβωτιο δεν θα σε προβληματισει (εχω ξεχασει πως ειναι μαμα βεβαια γιατι απο πολυ νωρις εχει μπει short shift), ο συμπλεκτης ομως δεν ειναι ιδιαιτερα ανθεκτικος (ισως σε κανενα αυτοκινητο πλεον δεν ειναι ).
Αν τιποτα απο τα παραπανω δεν σου λεει κατι τοτε...ειναι ανετο, εχει απιστευτα μεγαλους χωρους για το μεγεθος του, ειναι πιο γρηγορο απο τα υπολοιπα 2.0tfsi του γκρουπ (δεν ξερω γιατι, ισως ειναι πιο ελαφρυ), και στα λεφτα που κοστιζει μαλλον δεν βρισκεις κατι αντιστοιχο..
Οσο για προβληματα μεχρι στιγμης εκτος απο το κλασσικο λαδακι, δες τη σελ 52, μην τα ξαναγραφω...
-
στο 1.8 που εχω μετα απο 10.000 εχει 8.9/100χλμ.
Ικανοποιητικά για 1.8
Μπορείς να μου πεις και κόστος σέρβις;
Σε ευχαριστώ!υπομονη 10 μερουλες που κλεινω χρονο και θα το παω...
παντως απο οτι με συμβουλευσαν αλλα παιδια ειναι γυρω στο 150 για πρωτο σερβις...μετα ειδομεν....
Octavia 5