-
τρεις γνώστες του συστήματος παραγωγής και διανομής ταινιών μιλούν στην «Κ»
Θα είναι αντικειμενική η άποψή τους, λόγω της ιδιότητάς τους..
-
http://www.pirateparty.gr/2013/07/apant ... ikaiwmata/
-
Ποιες είναι αυτές οι εκρηκτικές διαστάσεις; Είναι πραγματικές ή περιέχουν το στοιχείο της υπερβολής; Από που αντλούν τα στοιχεία που υποστηρίζουν τις «εκρηκτικές διαστάσεις»; Αγνοούν πλήρως το γεγονός ότι ο άνθρωπος δεν ζει μόνο με φαγητό, αλλά θέλει να ταΐσει και το πνεύμα του; Πως θα το κάνει αυτό όταν το μόνο που σκεφτόμαστε είναι το κέρδος;
-
Πάντως λίγα τα ψωμιά των τορρενταδικων άμα εφαρμοστεί η ιδέα του κ. Μιχου. Ο άνθρωπος είναι δέκα χρόνια μπροστά από τις εξελίξεις. Κοίτα τι σατανικό σκέφτηκε :
Θεωρώ ότι, αν τη στιγμή που γίνεται η δουλειά, μπορούσε να βγαίνει ένα σήμα προειδοποιητικό ότι αυτή τη στιγμή παρανομούν, πολύς κόσμος δεν θα προχωρούσε».
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Πάντως λίγα τα ψωμιά των τορρενταδικων άμα εφαρμοστεί η ιδέα του κ. Μιχου. Ο άνθρωπος είναι δέκα χρόνια μπροστά από τις εξελίξεις. Κοίτα τι σατανικό σκέφτηκε :Θεωρώ ότι, αν τη στιγμή που γίνεται η δουλειά, μπορούσε να βγαίνει ένα σήμα προειδοποιητικό ότι αυτή τη στιγμή παρανομούν, πολύς κόσμος δεν θα προχωρούσε».
Πραγματικά άμα το δω αυτό θα χεστώ πάνω μου....
-
-
Τωρα ειλικρινά, γιατί μου το κανες αυτό
-
-
Μέχρι πρόσφατα πήγαινα στο google έβαζα όρο αναζήτησης
'ζητούμενο περιεχόμενο' tpb
ή ακόμα και
'ζητούμενο περιεχόμενο' torrent
και γινόμουνα
Τώρα απ'ότι κατάλαβα το google πρέπει να έχει αποκλείσει από τα αποτελέσματα αναζήτησης τα τορεντάδικα sites.
Πώς κάνουμε δουλειά πλέον; -
Μια χαρα δουλευει απλα τα εχουν βαλει 'πιο πισω'
αν βαριεσαι να ψαχνεις υπαρχει και το torrentz.eu
-
@ hrdoukas
θα πηγαίνεις στους trackers που σε οδηγούσαν τα αποτελέσματα παλιά και θα ψάχνεις με την εκεί μηχανή αναζήτησης.
Βάλε έπειτα τους trackers στα αγαπημένα σου για να τους έχεις διαθέσιμους κάθε φορά. -
Ευχαριστώ
Στο tpb η αναζήτηση δουλεύει μόνο αν έχεις λογαριασμό και είσαι logged in;
-
στο ελυσε ο καμπαλα ηδη, torrentz.eu
-
Εμενα στην Ολλανδια ιδια μου τα βγαζει! Απλα δε μπορω να μπω pirate bay!
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Εμενα στην Ολλανδια ιδια μου τα βγαζει! Απλα δε μπορω να μπω pirate bay!σε ποιο προσπαθεις να μπεις? το .sx ειναι ανοιχτο σε ολον τον κοσμο at the moment
-
Tα χουν κομμένα εδώ και καιρό, εγώ απο ρώσσικο τράκερ κατεβάζω εδω και κανα χρόνο
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Μια χαρα δουλευει απλα τα εχουν βαλει 'πιο πισω'αν βαριεσαι να ψαχνεις υπαρχει και το torrentz.eu
Από σημερινή αναζήτηση στο torrentz.eu:
18 results removed in compliance with EUCD / DMCA
-
επειδή μου το ζητήσαν αρκετοι συμφορουμήτες με πμ και δεν είναι και κανα μυστικό
http://rutracker.org/forum/index.php
εχει πάρα πολυ πράμα, δεν ξέρω όμως τι παίζει με εγγραφες κλπ, εγώ χρησιμοποιώ τον λογαριασμό της κοπελιάς μου
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Tα χουν κομμένα εδώ και καιρό, εγώ απο ρώσσικο τράκερ κατεβάζω εδω και κανα χρόνοΝαι στο s.x δε μπορω να μπω.
Ρωσσικο τρακερ? Τι ειναι αυτο?
-
Αγγλικά δεν έχει;
Συλλήψεις για site "κατεβάσματος". Τα ψέμματα τελείωσαν?