-
-
Ενα θεμα που με στενοχωρει!!
Ενα θεμα που μου θυμιζει οτι ειμαι αδυνατος....χαρακτηρας!!! -
αφου βελτιωσα εδω και κανα διμηνο/τριμηνο τη διατροφη μου επεσα αργα και σταθερα στα 88.7 απο 94
θα παω μεχρι τα 85-86 και θα αραξω εκει , δε γουσταρω να ειμαι και πολυ κοκαλο η κοιλιτσα αλλωστε ειναι γοητεια
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
η κοιλιτσα αλλωστε ειναι γυφτιά υποκουλτούρα σαπίλα παντελίδης για ring tone στο iPhoneFIFY.
-
αφου βελτιωσα εδω και κανα διμηνο/τριμηνο τη διατροφη μου επεσα αργα και σταθερα στα 88.7 απο 94θα παω μεχρι τα 85-86 και θα αραξω εκει , δε γουσταρω να ειμαι και πολυ κοκαλο η κοιλιτσα αλλωστε ειναι γοητεια
Πολύ σωστός! Κι εγώ έχω χάσει 8 απ' το Νοέμβρη και αν τα κάνω 10-12 μέσα στο επόμενο 2μηνο θα είμαι πολύ ευχαριστημένος κι ας παραμένω υπερβαρος. Ιδιαίτερα δεν προσέχω την ποιότητα, αλλά έχω μειώσει την ποσότητα και το αλκόολ.
-
Τυχεροι..
Sent from my Galaxy S2 using smoking signals
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
η κοιλιτσα αλλωστε ειναι γυφτιά υποκουλτούρα σαπίλα παντελίδης για ring tone στο iPhone
FIFY.
Όπως θες πες το, ότι σε κάνει να νιώθεις καλύτερα ή και χειρότερα για τον εαυτό σου (σε περίπτωση που προσπαθείς να γίνεις φέτες)
Εγώ τελευταία φορά που αδυνάτισα αρκετά πάντως δε γούσταρα καθόλου
Ένιωθα ότι κάτι μου λείπει
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Τυχεροι..Sent from my Galaxy S2 using smoking signals
Τι; θες να αδυνατισεις; Δεν δουλεψε καμια διαιτα ε; Μην αγχωνεσαι εγω ειμαι εδω! Υπολογιζοντας την ηλικια σου, το υψος σου, την φυση της εργασιας σου και τις δραστηριοτητες σου δημιουργησα ενα προγραμμα ασκησεων εξατομικευμενο για σενα που ειμαι σιγουρος οτι θα σε απαλλαξει απο τα περιττα κιλα.
(Για Λουη δεν βρηκα τιποτα οποτε συνεχιζω τις μασες..)
-
αφου βελτιωσα εδω και κανα διμηνο/τριμηνο τη διατροφη μου επεσα αργα και σταθερα στα 88.7 απο 94θα παω μεχρι τα 85-86 και θα αραξω εκει , δε γουσταρω να ειμαι και πολυ κοκαλο η κοιλιτσα αλλωστε ειναι γοητεια
Με τι ύψος;
-
Αυξήστε το σεξ παίδες. Τα γραμμάρια που χάνεις καθημερινά από 5 φορές σεξ μπορεί να φαίνονται λίγα αλλά αθροιστικά μετράνε.
ΥΓ:
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Αυξήστε το σεξ παίδες. Τα γραμμάρια που χάνεις καθημερινά από 5 φορές σεξ μπορεί να φαίνονται λίγα αλλά αθροιστικά μετράνε.ΥΓ:
Και για όσους δεν το έχουν με την φυσική άσκηση, όριστε το ενδεδειγμένο πολυόργανο, λίγο ακριβό βέβαια...
https://www.realdoll.com/ΥΓ:
-
Παραμυθια τελος!!! Και πιστευω να κρατησω!!
Την Κυριακη ηρθε σπιτι διαιτολογος-διατροφολογος!!!
Το ζυγι εδειξε 109,9!!!
Λιπος 26 κιλα!!!Θα τα λεμε 2 φορες τον μηνα με την κυρια!
Σαν 1ο στοχο ορισαμε το οριακο 2ψηφιο!!!!
Χθες απολαυσα 1 σουβλακι μια πατατες με φετα και κοκα κολα με την Φ1.
Και απο σημερα στον αγωνα!!! (ειπα να μην ξεκινησω απο δευτερα) -
Εχουμε και λεμε....
Μετα απο ενα χρονο διατροφη, καταφερα απο 147κιλα που ειχα φτασει να πεσω στα 91.3.
44 κιλα μυικο και 16,5 κιλα λιπος.
Πλεον ειμαστε στην συντηρηση ωστε ο μεταβολισμος μου να αρχισει να αναγνωριζει καποιες τροπες που του ειχανε κοψει τελειως. Ρυζι μακαρονια κλπ... -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Παραμυθια τελος!!! Και πιστευω να κρατησω!!Την Κυριακη ηρθε σπιτι διαιτολογος-διατροφολογος!!!
Το ζυγι εδειξε 109,9!!!
Και απο σημερα στον αγωνα!!! (ειπα να μην ξεκινησω απο δευτερα)δεν ήξερα ότι κάνουν και κατ'οίκον επισκέψεις, ενδιαφέρον how much €€;
Είπα κι εγώ να ράψω λίγο το στόμα μου γιατί έχω ξεφύγει και λησμονώ την εποχή που ήμουν στυλάκι.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Παραμυθια τελος!!! Και πιστευω να κρατησω!!Την Κυριακη ηρθε σπιτι διαιτολογος-διατροφολογος!!!
Το ζυγι εδειξε 109,9!!!
Και απο σημερα στον αγωνα!!! (ειπα να μην ξεκινησω απο δευτερα)Τα κιλά είναι και εχθρός των κιρσών.
I should know.
-
KWSN να υποθεσω οτι εχεις-ειχες και συ θεματακια με κιρσους ε?
Ναι μου το ειπαν και στο νοσοκομειο οτι πρεπει να χασω βαρος! Βεβαια οσους ρωταω να που πουν ποσα κιλα ειμαι μου λενε κατι κουφα του στυλ 95 90 κλπ. Δεν μου φαινεται και ολα αυτα τα ωραια!!! Δεν ειμαι και κανενα σουπερ υψος (1.88) αλλα πρεπει να πεσουμε!! Εχω πολλα χρονια να πεσω κατω απο το 100!!!!
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
δεν ήξερα ότι κάνουν και κατ'οίκον επισκέψεις, ενδιαφέρον how much €€;Είπα κι εγώ να ράψω λίγο το στόμα μου γιατί έχω ξεφύγει και λησμονώ την εποχή που ήμουν στυλάκι.
Φιλε μου δυστυχως μονο με μπαμπουλα μπορω να μπω σε μια ταξη απο τι φαινεται. Ειχα συνεργαστει στο παρελθον με την κυρια (δεσποινιδα ) και απο τα 113 που ειχαμε ξεκινησει ειχα φτασει στα 104..
Αλλα δεν το κρατησα σαν σταση ζωης και να τρωω υγιεινα! Τοτε ηταν και 2008 βεβαια!!! Οσο μεγαλωνουμε νομιζω ολο και πιο δυσκολα θα χανουμε!!
Αν θελεις μπορω να σου δωσω το τηλ της. Δεν εχεις να χασεις κατι. 25 με 30 παιρνει. Παιζει νομιζω ρολο και η συχνοτητα!
Εγω θα δινω 2 30αρια τον μηνα!!
Hannibal θελουμε φωτο πριν και μετα!!!!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Hannibal θελουμε φωτο πριν και μετα!!!!
Την θες με μαγιο ή βραδινη ενδυμασια?
-
Ρε σεις, τι διαιτολόγους και personal trainers και παπάτζες λέτε...το πήρατε απόφαση ? Τέλος. Δεν τρώτε το βράδυ, κομμένα τα έτοιμα/snacks περιπτέρου, κόφτε ΣΤΗ ΜΕΣΗ τις θερμίδες που προσλαμβάνετε, πάρτε 1-2 συμπληρώματα για να μην πάθετε τίποτα, τσιγκλήστε λίγο τον μεταβολισμό σας με αερόβια/αναερόβια/συμπληρώματα, και τα αποτελέσματα θα έρθουν. Απλή Χημεία και Φυσική είναι...
Εγώ από 113 -> 100 σε τρεις μήνες (Φεβρουάριο-Απρίλιο), αλλά έχω κολλήσει στα 100 εδώ και 1 μήνα περίπου...έχω χαλαρώσει και λιγάκι βέβαια...αν φτάσω 95 (που είναι και το ελάχιστό μου) θα είμαι super...
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Ρε σεις, τι διαιτολόγους και personal trainers και παπάτζες λέτε...το πήρατε απόφαση ? Τέλος. Δεν τρώτε το βράδυ, κομμένα τα έτοιμα/snacks περιπτέρου, κόφτε ΣΤΗ ΜΕΣΗ τις θερμίδες που προσλαμβάνετε, πάρτε 1-2 συμπληρώματα για να μην πάθετε τίποτα, τσιγκλήστε λίγο τον μεταβολισμό σας με αερόβια/αναερόβια/συμπληρώματα, και τα αποτελέσματα θα έρθουν. Απλή Χημεία και Φυσική είναι...Εγώ από 113 -> 100 σε τρεις μήνες (Φεβρουάριο-Απρίλιο), αλλά έχω κολλήσει στα 100 εδώ και 1 μήνα περίπου...έχω χαλαρώσει και λιγάκι βέβαια...αν φτάσω 95 (που είναι και το ελάχιστό μου) θα είμαι super...
Εδω κανεις ενα λαθακι νομιζω. Τα παλληκαρια και οι κοπελες που σε επιβλεπουν, σε βαζουν σε ενα προγραμμα διατροφης που θα σε ωφελησει και μακροπροθεσμα αν το τηρησεις, χωρις να κανεις χαζα πραγματα οπως το 'κοψτε το φαγητο το βραδυ', αφηνοντας τον οργανισμο νηστικο απο πχ τις 5 το απόγευμα μεχρι την αλλη μερα στις 7 = 14 ωρες νηστικος ειναι σαν να χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο μονος σου. Ταλαιπωρεις τον οργανισμο σου.
Υπαρχει η λογικη που λεει οτι επειδη ο οργανισμος μας θυμαται ακομα τη φαση με τους τροφοσυλλεκτες (σημερα εχει φαι αυριο και μεθαυριο οχι κλπ) αν του στερησεις το φαγητο περιεργα και χωρις μελετη, μπαινει σε διαδικασια να φτιαξει λιπος για να εχει να καψει σε 'δυσκολες εποχες', φεροντας τα αντιθετα αποτελεσματα. Οπως επισης παιζει και το γεγονος οτι σε φαση πεινας ο οργανισμος καιει αρχικα μυικο ιστο (ευκολο πράμα) και μετα απο κανα 2-3 εβδομαδες αρχιζει και καιει λιπος που ειναι πιο δυσκολο στην 'κατεργασια'.
Σου βαζουν πολλα μικρα γευματα για να μη πεινας και σε πιανει τραλαλα, δε χρειαζεσαι συμπληρωματα διατροφης, μετρανε την διατροφικη αξια καθε γευματος, σε τσιτωνουν ή σε λασκαρουν οποτε χρειάζεται, ξερουν κολπακια για να μη γινεσαι γουρουνακος (πχ σε φιλο του ειπε 'τωρα το καλοκαιρι, τα απογευματα αντι για φρουτο θα τρως ενα γιαουρτι 0% με μερικα κερασια μεσα' για να 'νομιζει' οτι τρώει παγωτο και να μη γουρουνιαζει και χαλαει το συστημα). Δεν ειναι κατι που μπορεις με επιτυχια και ΣΩΣΤΑ να κανεις μονος σου γιατι δεν εχεις τις γνωσεις. Σιγουρα μπορεις παρακολουθωντας το μηχανικο, να μαθεις πως αλλαζουν λαδια, αλλα κατεβασματα καπακιων και πλανισμα, αστο στους ειδικους.
-
Ωραιος trident.
Ετσι ακριβως. Αυτο που ειπες ace νομιζω οτι στεκει αν θες να χασεις 3-4 κιλακια και να μην εχεις προβλημα βαρους.
Πόσα κιλά είστε?