-
1.83 - 83 κιλά να τ' αφήσω?
-
Τέτοια θέματα θεωρώ ότι δείχνουν τρομακτική έλλειψη τακτ εκ μέρους του ερωτώντα.
Επίσης θεωρώ ότι αφορά προσωπικά δεδομένα και θα πρέπει να γίνει διαβεβαίωση για τη χρήση των στοιχείων αυτών κλπ σύμφωνα με το νόμο....!
Και εδώ και χρόνια δεν ζυγίζομαι.... χαίρομαι που έχω πέσει 2-3 νούμερα και ελπίζω να πέσω κι άλλο αλλά δεν ζυγίζομαι! -
Ειμαι σταθερα τριψήφιος
-
1.89 / 85
Πριν μια δεκαετία , βρε πως πέρασαν έπαιζα στα 120+ και ήμουν μόλις 17!
Τρέξιμο,ποδήλατο (πολύ όμως) και διατροφή βοήθησαν
Στον στρατό το 06 έπεσα στα 76 ! -
Μετα από παρότρυνση του συνάδελφου λαγού
1,83 και 89 κιλα δηλαδή ισοφάριση του ιστορικά υψηλού του 2008...Όπως είπα και στον γιατρό εργασίας πριν ένα μήνα πρέπει να αδυνατισώ
Τώρα που έφτιαξε ο καιρός θα αρχίσω να πηγαίνω στην δουλειά με το ποδήλατο. Ελπίζω να πέσω σιγά σιγά στα 83 κιλά και πάλι και μετά να πιάσω τον στόχο των 80 κιλών. -
1,80 + κάτι δεν ξέρω πόσο και γύρω στα 110 + κιλά (με λίγο κοιλίτσα τα τελευταία 2 χρόνια )
-
1.78 και εχω πεσει στα 86 απο 92 που ημουν τα χριστουγεννα
θα συνεχισω σιγα σιγα μεχρι να πεσω στα 80 , σωτε να επανελθω στο 'κανονικο' μου βαρος το οποιο εχω να δω για τελευταια φορα απο τοτε που ξεκινησα τη 4χρονη σχεση μου
ειχα ξενερωσει που ειχα γινει μπαλα
οι 2 πρωτες βδομαδες ηταν ζορικες , τωρα τη βολευω ανετα με ενα (πολυ δυνατο ) γευμα τη μερα και τσιμπολογηματα την υπολοιπη
πριν ειχα φτασει να τρωω τα κερατα μου στις 4 τα ξημερωματα αμεσως πριν πεσω να κοιμηθω
επισης κοβοντας το πολυ φαγητο εξω, ειδα διαφορα και στα οικονομικα μου, εχουμε και κριση
παντως εχω ανεβασει πολυ το καπνισμα
-
για πολλά χρόνια έπαιζα στα 70-72 (1.76)
στο στρατό χτύπησα 84...
τώρα γύρω στα 80-81 -
1.83, 80-82 kg. Αλλά γενικά δεν παχαίνω, μόνο λίγη μπάκα αν το παρακάνω.
-
Δεν είμαι παχύς, γεννήθηκα μόνο λίγο κοντός, κάτι που επηρέασε την καριέρα μου στο μπάσκετ και στην μαγειρική. Δίαιτα κάνω κάθε Δευτέρα-Τετάρτη και έτσι κρατιέμαι στα περιτά κιλά μου εδώ και 2 δεκαετίες.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
1.83, 80-82 kg. Αλλά γενικά δεν παχαίνω, μόνο λίγη μπάκα αν το παρακάνω.καλα φτασε να τρως μια βδομαδα mac ή να μην μπορει να σε πιασει με τιποτα τροφικη δηλητηριαση απο το πολυ εξω και σου λεω πώς καταστρεφεται ο μεταβολισμος σου
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Μπράβο σου! Πρέπει να έκανες τρελή προσπάθεια.
Κάποτε είχα χάσει κάπου 16 κιλά σε 3 μήνες. Θέλει αρκετή αυτοσυγκράτηση.Ευχαριστώ.... Σπάσιμο το έκανα στον puntolord για να ρίξω τις καταναλώσεις του υβριδικού
Το μόνο πρόβλημα είναι ότι πρέπει να αλλάξεις καθ' ολοκληρίαν τα περιεχόμενα της ιματιοθήκης. Τα -32 κιλά είχαν και σαν αποτέλεσμα μείωση της περιφέρειας κατά 20+ εκατοστά (έχω πέσει 10 νούμερα στα παντελόνια) και ισχύουν πια τα προβλήματα που είχα παλαιότερα (κοντά παντζάκια...).
Πάντως από όσο βλέπω τα άτομα που γράφουν είναι όλα παιδιά ένα και ένα. Αν και η νέα γενεά είναι ψηλότερη από εμάς δεν νομίζω ότι το 1.85 ως μέσος όρος να ισχύει... (αν και κάποιοι που έχουν επαφή με ένα ανόθευτο δείγμα 18χρονών γνωρίζουν περισσότερα και εννοώ τους στρατιωτικούς).
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
καλα φτασε να τρως μια βδομαδα mac ή να μην μπορει να σε πιασει με τιποτα τροφικη δηλητηριαση απο το πολυ εξω και σου λεω πώς καταστρεφεται ο μεταβολισμος σου
αυτά τα mac donalds είναι σκέτη δηλτηρίαση.συμφοιτητής έπαθε 2 φορές τροφική δηλτηρίαση από τα σκουπίδια αυτά...στο πρώτο έτος έτρωγα αρκετά αλλά πλέον τα έχω κόψει.μια φορά το 6μηνο...
-
ημουν 96 κιλα περσυ οταν απο την κακη διατροφη,κοκα κολα(αυτη μου εκανε την ζημια)αγχος,στεναχωρια επαθα ζημια με το στομαχι.απο τοτε ακομη κ σημερα δεν μου εχει περασει..μεσα σε 2,5 μηνες εχασα 24 κιλα εφθασα 72.μεχρι πριν 2 μηνες ειχα τα ιδια κιλα,μεχρι που πηρα καποια κ τωρα διατηρουμε στα 78.με υψος 1.82 ειμαι σαν πρεζονι!!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
καλα φτασε να τρως μια βδομαδα mac ή να μην μπορει να σε πιασει με τιποτα τροφικη δηλητηριαση απο το πολυ εξω και σου λεω πώς καταστρεφεται ο μεταβολισμος σου
Και δεν τρώω καλύτερα τα παπούτσια μου με μουστάρδα.
Μόνο τπτ goody's και από εκεί salad bar ή club sandwich.
(άσχετο: τα mac στο Πασαλιμάνι έκλεισαν )
-
189 cm
98kgτο τρώω το φαΐ μου
-
πόσα κιλά m@l@k@s είσαι παιδί μου!?
απλά, το θυμήθηκα από το σχολείο...
185
78 -
Για τους κοιλιακούς που ανέφερε κάποιος πριν, αν δεν φύγει το λίπος από πάνω τους, και τρεις χιλιάδες κοιλιακούς τη μέρα να κάνεις, δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Και το λίπος φεύγει μόνο με αερόβια άσκηση-δίαιτα.
Ον τόπικ, 1.82, 76kg.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Πάντως από όσο βλέπω τα άτομα που γράφουν είναι όλα παιδιά ένα και ένα. Αν και η νέα γενεά είναι ψηλότερη από εμάς δεν νομίζω ότι το 1.85 ως μέσος όρος να ισχύει... (αν και κάποιοι που έχουν επαφή με ένα ανόθευτο δείγμα 18χρονών γνωρίζουν περισσότερα και εννοώ τους στρατιωτικούς).
Αστεία πράγματα, ούτε για πλάκα δεν ισχύει μ.ο. ύψους των Ελλήνων το 1.85...Αυτός είναι τρομακτικός μ.ο. τον οποίο αμφιβάλλω καν αν συναντάς στους ψηλότερους λαούς του κόσμου...
Δεν θα έδινα με τίποτα μ.ο. στην Ελλάδα πάνω από 1.78 (άντρες πάντα)...Και πάλι μάλλον υπερβολικό το βρίσκω... -
οι πιο νεοι (τωρινοι 20αρηδες και πιο πισω) ειναι τερατα ειναι πανυψηλοι
οι 25αρηδες σαν κι εμενα ειχαμε τους τελευταιους ζουμπαδες και οι λιγο πιο μεγαλοι απο μενα ειχαν ακομα περισσοτερους
δεν ξερω γιατι, αλλα τα περισσοτερα παιδια που γεννηθηκαν γυρω στο 89-90 και μετα ειναι πολυ ψηλα
επισης φορανε και μεγαλυτερα νουμερα παπουτσια σε σχεση με παλιοτερους
αυτα λογω καλυτερης διατροφης προφανως και περισσοτερης καταναλωσης κρεατος
Πόσα κιλά είστε?