-
Μιλάμε δηλαδή για αύξηση ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ στην καλύτερη των περιπτώσεων 10 - 20 %
-
Αν ένας κατασκευαστής έχει 5 διαμερίσματα απούλητα μετράνε στην προσωπική του περιουσία ή έχουν άλλο καθεστώς αντιμετώπισης?
-
Ωραια μετρα, δε λεω, κοψανε μαλιστα αλλα 200εκ. απο τον προϋπολογισμο για την παιδεια, που ειναι γνωστο οτι δεν ειχε τι να τα κανει τοσα λεφτα
Κριμα μονο που δεν τα μετεφερε σε κωδικους για εξοπλισμους, γιατι, για να μην ακουσω κατι για κοψιμο εκει, μαλλον δε θ' αγορασουμε τιποτα φετος -
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Μιλάμε δηλαδή για αύξηση ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ στην καλύτερη των περιπτώσεων 10 - 20 %η εγκληματικοτητα αληθεια θα αυξηθει και αυτη 10-20%?
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Μιλάμε δηλαδή για αύξηση ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ στην καλύτερη των περιπτώσεων 10 - 20 %Μην τρελαινόμαστε....
Μιλάμε για αυξηση 1% στα τρόφιμα και 2% στις υπηρεσίες άλλα αγαθα... και 0.5% στα βιβλία-εφημερίδες
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
η εγκληματικοτητα αληθεια θα αυξηθει και αυτη 10-20%?
Αυτη? Θα πεταξει! Πριν μια βδομαδα σε συναδελφο μια θειας μου, βραδυ που σχολασε απο τη δουλεια της (Ασυλο Ανιατων) της επιτεθηκαν 3 Πακιστανοι με μαχαιρι και την εδειραν! Ολα αυτα λιγο πριν βγει στη Πατησιων για να βρει Ταξι να γυρισει στο σπιτι της!
-
η εγκληματικοτητα αληθεια θα αυξηθει και αυτη 10-20%?
και καλά θα είναι αν είναι τόσο μόνο ....
Και πλέον δεν θα έχουμε και μετανάστες να κατηγορούμε, θα φύγουν είτε πίσω στις χώρες τους, είτε με Ελληνική υπηκοότητα πλέον, για ποιο πλούσιους εργοδότες ....
Η εγκληματικότητα θα είναι 100% Ελληνική, να την χαιρόμαστε ... -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Αυτο το σκεφτομαι και εγω! Χωρις να κανω πλακα. Παντως τι το ψαχνεις σε αυτη τη χωρα της ασυδοσιας και της κλεψιας οι μονοι που δεν πανε φυλακη ειναι τα μεγαλολαμογια οι καρχαριες! Οσοι δεν ανηκουν σε αυτη τη κατηγορια ειναι καμμενοι απο χερι.
Ενώ τα μικρολαμόγια (φοροφυγάδες, εισφοροφυγάδες, μιζαδόροι κλπ κλπ) τα περνούσαν/περνάνε άσχημα.
Γιατί μου φαίνεται ότι περισσεύει η υποκρισία σε αυτή τη χώρα?ΥΓ: Εδώ που μας έφτασαν κάποιοι, και την πληρώνει και ο μέσος πολίτης για κάθε ψευτόμαγκα που την έβγαζε στη ζούλα διαχρονικά, όποιον πετύχω να μην κόβει απόδειξη , τον έχει πάρει ο . Κι ας μη λέγεται Κόκκαλης...
-
show me the way....Find it by yourself.
Ωραιες και η σημερινες αυξησεις.
Ετσι χτυπαμε στην ριζα την διαφθορα, ετσι δε θιγεται ο μεσος πολιτης, ετσι αλλαζει το συστημα.
Ο ορισμος της μακροπροθεσης βουλησης.
Ο Παπακωνσταντινου ηταν πολυ συγκεκριμενος και διεψευσε και παλι τον εαυτο του. -
Στο 1.35 η βενζίνη! Ευρώπη γίναμε...
Φόρος πολυτελείας στα αυτοκίνητα εργοστασιακής αξίας 17.000 Ευρώ και άνω... Καλά το λέγανε οι BMWάκηδες ότι η 316 είναι premium!
-
Ο χρήστης Gilles_27 έγραψε:
Αυτο το σκεφτομαι και εγω! Χωρις να κανω πλακα. Παντως τι το ψαχνεις σε αυτη τη χωρα της ασυδοσιας και της κλεψιας οι μονοι που δεν πανε φυλακη ειναι τα μεγαλολαμογια οι καρχαριες! Οσοι δεν ανηκουν σε αυτη τη κατηγορια ειναι καμμενοι απο χερι.
Ενώ τα μικρολαμόγια (φοροφυγάδες, εισφοροφυγάδες, μιζαδόροι κλπ κλπ) τα περνούσαν/περνάνε άσχημα.
Γιατί μου φαίνεται ότι περισσεύει η υποκρισία σε αυτή τη χώρα?ΥΓ: Εδώ που μας έφτασαν κάποιοι, και την πληρώνει και ο μέσος πολίτης για κάθε ψευτόμαγκα που την έβγαζε στη ζούλα διαχρονικά, όποιον πετύχω να μην κόβει απόδειξη , τον έχει πάρει ο . Κι ας μη λέγεται Κόκκαλης...
Εχεις ενα δικιο Εχουμε μια γνωστη που ειναι στο ΣΔΟΕ και την εχω στειλει σε κατι σουβλατζιδικα που αρνηθηκαν να κοψουν αποδειξουλες Τους εκοψε το κ##λο απο τα προστιμα!
-
Για δώσε e-mail/κινητό/ό,τι νάναι για επικοινωνία. Έχω και γω μερικούς στη λίστα
-
χάλια μαύρα
οι οικονομολόγοι να μου πουν πόσο μετέθεσε την χρεοκωπία. 1? 2? μήνες?
το λέει ο πρωθυπουργός, οτι μας ζητήσατε κάνουμε τώρα βοηθήστε. κοινώς τα μέτρα δεν είναι για να σταθούμε στα πόδια μας αλλά για να γίνουμε πιο ελκυστικοί ή απλά ανεκτοί προς βοήθεια.λέει κόψιμο 50% στην αμοιβή επιτροπών. γιατί κύριε -50% και όχι -100%
τα καλοζωισμένα υπαλληλάκια που τις στελεχώνουν, εκτός απο το να κάνουν τίποτα και να καθυστερούν όλους, θα έκαναν ανταγωνιστική επιτροπή στη πολυκατοικία τους χωρίς το δημόσιο?
όλα εντός ωραρίου, γραπτή παραγγελία απο τον προιστάμενο και όποιος δεν εκτελεί έχει πρόνοια ο ΔΥ κώδικας...
γιατί να ιδρώσουν οι προνομιούχοι ΔΥ άραγε...κόβει την φοροαπαλλαγή στο πετρέλαιο της ΔΕΗ αλλά δεν κόβει τα υπέρ 3ων (μεταξύ αυτών και ΕΡΤ) στο τιμολόγιο.
πλήρωνε μαλάκα, με το ίδιο βάρος μισθωτός των 800-1000 και μικροσυνταξιούχος με τους γιατρούς, τους εφοριακούς τους τελωνειακούς τους.....τέλος ευτυχώς που κόβει απο την Παιδεία κάτι γιατί δεν είχαμε αρκετά φαστφουντάδικα/πιτσαρίες/κουτουκάκια/καφετέριες
ο δε καταναλωτής έρμαιο εκεί έξω. τα πάντα ακριβαίνουν(και μιλάω για είδη διατροφής και πρώτης ανάγκης) αλλά τα λεφτά φέυγουν έξω. τον κλέβει το κράτος τον κλέβουν και οι μεγαλομπακάληδες.
αυτό θα πει ανάπτυξη, όλα βαίνουν καλώς.
-
Αν δεν ανοίξουν τα κλειστά επαγγέλματα και δεν δωθούν κίνητρα για νέες επενδύσεις τα λεφτά απο τα νέα μέτρα θα εξανεμισθούν από την μείωση του ΑΕΠ που την κόβω για το 2010 στο 4.5 με 5%.
Με αυτά τα μέτρα αν και εφόσουν εφαρμοσθούν αποτελεσματικά σταματάμε την αιμοραγία. Για να πάμε μπροστά και να μαζευτούμε χρειάζονται ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ
-
καλα το ειπε ο Ρουβας...
πιειτε οσο αιμα θελετε...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
- Περικοπή επιδομάτων των δημοσίων υπαλλήλων κατά 12% αντί αρχικής εξαγγελίας για 10%.
... αυτό έχει αναδρομική ισχύ ( δηλ από 1/1/2010 ) ?
-
Αθλιότητες!
Η όξυνση της κρίσης είναι πολιτικό δημιούργημα της κυβέρνησης για να διαμορφώσει κοινή γνώμη έτοιμη όχι μόνο να χαρίσει αυξήσεις αλλα και μισθούς, όπως φέρεται να είπε και ο άγνωστος συνταξιούχος στον πρωθυπουργό μας! Υπάρχει πατριωτισμός στην Ελλάδα!
Αυτός ο Υπουργος Οικονομικών φέρθηκε σαν μικρό παιδάκι που για να μην τον μαλώσουν οτι δεν τακτοποίησε το δωμάτιο του, βάλθηκε να τα ανακατέψει όλα για να του δωσουν περισσότερο χρόνο και να ξεφύγει με λιγώτερη πίεση. Όχι ότι δεν υπάρχει και ευρύτερος σχεδιασμός. Γράφουν ιστορία αυτοί και πληρώνουμε εμείς.
Και προσφέρουν άλλη μία δικαίωση στα λουλούδια της παραοικονομίας που τόσα χρόνια καλλιέργησαν (οι πολιτικοί μας), αφού πάλι δεν πληρώνουν τίποτα μιας και .... δεν έχουν εισόδημα. -
Εδώ που μας έφτασαν κάποιοι, και την πληρώνει και ο μέσος πολίτης για κάθε ψευτόμαγκα που την έβγαζε στη ζούλα διαχρονικά, όποιον πετύχω να μην κόβει απόδειξη , τον έχει πάρει ο . Κι ας μη λέγεται Κόκκαλης...
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Εχεις ενα δικιο
Εχουμε μια γνωστη που ειναι στο ΣΔΟΕ και την εχω στειλει σε κατι σουβλατζιδικα που αρνηθηκαν να κοψουν αποδειξουλες Τους εκοψε το κ##λο απο τα προστιμα!Για δώσε e-mail/κινητό/ό,τι νάναι για επικοινωνία. Έχω και γω μερικούς στη λίστα
σοβαρα πιστευετε οτι ολα αυτα γινονται επειδη μερικοι σουβλατζηδες δεν κοβανε αποδειξη;
lrn2 economics
-
Ο φόρος πολυτελείας για αυτοκίνητα πάνω από 17.000 ευρώ ποιά μοντέλα πιάνει ?
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Ο φόρος πολυτελείας για αυτοκίνητα πάνω από 17.000 ευρώ ποιά μοντέλα πιάνει ?17.000 εργοστασιακη,πιανει περιπου οσα εχουν ανω των 34.000€
Έκτακτα μέτρα (3ος 2010)