-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Oταν θα γινει τις π@@τανας το καγκελο και καει η μιση ελλαδα και κοπει στα 2 για κανενα 3μηνο
να δεις πως θα στρωσουνΑν γίνει αυτό θα στρώσουμε όλοι μαζί μία κι έξω, μιας και δε θα υπάρχουν λεφτά για να καταβληθούν συντάξεις, μισθοί, κτλ και οι ξένοι θα μας λένε: 'Δυστυχώς επτωχεύσατε!'
Αυτή τη στιγμή το μόνο που μας σώζει είναι να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να δουλέψουμε συστηματικά και με σχέδιο ως κράτος και πολίτες για να δημιουργήσουμε ανάπτυξη και όχι να απεργούμε και να απαιτούμε.
Τόσα χρόνια όλοι ήξεραν ότι όλοι έκλεβαν, τουμπεκί ψιλοκομμένο όμως, τώρα ξαφνικά τους έπιασε όλους το αίσθημα της δικαιοσύνης... Ναι, να τιμωρηθούν οι πάντες, είτε πράσινοι, είτε μπλε, είτε..., σε περιόδους όπως η τωρινή όμως μεγαλύτερη σημασία πρέπει να έχει η βιωσιμότητα. Την κάθαρση μπορούμε και πρέπει να την κάνουμε όταν δεν είμαστε πλέον στο κέντρο του στόχου. ΠΡΕΠΕΙ όμως να γίνει, αν δε γίνει απλά θα πάμε για το 2ο γύρο, ο οποίος θα είναι και knockout!!!
Αν η Ελλάδα ορθοποδήσει και παρουσιάσει εκ νέου σημάδια ανάπτυξης, αλλά και κάθαρσης αυτή τη φορά ο ΓΑΠ έχει άλλη μία ψήφο από εμένα.
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Δεν θα ερθει η ωρα να δηλωθουν στην εφορια ...τα @@ μου θα παρετε...μ@λακες ολοι...φταίνε 'the others' μετά
-
Nαι απλα να ξες οτι και τα μετρα και αυτου του ειδους η κατασταση ειναι και κατασκευασμενη στο να ειναι υπερβολικη ωστε αλλα κρατη που ειναι στην κοψη του ξυραφιου να δουνε οτι καποιοι τον παιρνουν και να δεχθουν νεα μετρα πριν ειναι αργα...
Μην με ρωτησεις πως το ξερω...απλα εγω το πειραματοζωο της Ευρωπης για να κανει μοκο ο Πορτογαλος και να δεχθει μετρα δεν γινομαι,...Ουτε θα καταρευση η Ελληνικη οικονομια ουτε τπτ...να κοιμαστε ησυχοι
Και εγω θελω μετρα...αλλα ας αρχισουν απο τους πολιτικους,τους εφοπλιστες, τους μεγαλο εμπορες και μετα πανε και στον λαο...
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Μην με ρωτησεις πως το ξερω...
το λενε στις ειδησεις
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Δεν θα ερθει η ωρα να δηλωθουν στην εφορια ...τα @@ μου θα παρετε...μ@λακες ολοι...
φταίνε 'the others' μετά
Οταν πληρωναμε σαν μαλακες οτι επρεπε και δεν κλεβαμε τοτε τα ετρωγαν...τωρα θα φανε μην σου πω τι...
Και ξαναλεω...το τυρακι που σας ριχνουν μην το τρωτε...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
το λενε στις ειδησεις
Δεν ειδα ειδησεις δυστυχως...να ''μαθω'' οτι θελουν να μου περασουν
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Το μπινελίκι στον Ανδρέα το έχω ρίξει ουκ λίγες φορές για την πολιτική του. Φέραμε τον χοντρό να κάνει αυτά που κάνει ο Γιώργος τώρα αλλά ο χοντρός στα κατσίκια και στις μπουγάτσες είχε το μυαλό του, και τον ψήφισα. Στο και 5 ήμαστασν και καθόταν σαν το βούδα. Είναι μονόδρομος για τον Γιώργο να πετύχει και αν πετύχει είπα θα τον ψηφίσω με τα 1000. Εξάρτηση δεν έχω από κανένα. Όποιος αφήσει κάτι καλό στον τόπο θα λάβει την ψήφο.Τα ίδια σκ@τ@ είναι όλοι τους.
Θα πιστέψεις και θα μπορείς να εμπιστευθείς πλέον αυτόν που είπε ΨΕΜΑΤΑ στο λαό πως υπάρχουν χρήματα; Και βγαίνει τώρα σαν τεθλιμμένη χήρα ζητάει από τον λαό να κάνει θυσίες και να σφίξει περισσότερο το ζωνάρι, γιατί τα χρήματα τελικά περιέργως εξαφανίστηκαν;
Εγώ ξέρω πως αν κάποιος πει μια φορά ψέμα και παίξει θέατρο για να κερδίσει, δεν θα διστάσει να το κάνει ξανά και ξανά και ξανά... Όπως και αυτός που θα κλέψει, θα το κάνει ξανά και ξανά και ξανά.
Και ξέρεις γιατί; Γιατί ξέρουν πως ΚΑΝΕΙΣ τους δεν θα τιμωρηθεί παραδειγματικά και δεν θα έχουν τις συνέπειες που θα έπρεπε.
Λεφτά στα δημόσια ταμεία ΔΕΝ υπάρχουν, γιατί υπάρχουν στις τσέπες (λογαριασμούς, ακίνητα, offshore κτλ κτλ) αυτών που τα έκλεβαν τόσα χρόνια τους οποίους κανείς δεν αγγίζει. Οπότε για ποια κατάσταση συζητάμε να αλλάξει;
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Nαι απλα να ξες οτι και τα μετρα και αυτου του ειδους η κατασταση ειναι και κατασκευασμενη στο να ειναι υπερβολικη ωστε αλλα κρατη που ειναι στην κοψη του ξυραφιου να δουνε οτι καποιοι τον παιρνουν και να δεχθουν νεα μετρα πριν ειναι αργα...Μην με ρωτησεις πως το ξερω...απλα εγω το πειραματοζωο της Ευρωπης για να κανει μοκο ο Πορτογαλος και να δεχθει μετρα δεν γινομαι,...Ουτε θα καταρευση η Ελληνικη οικονομια ουτε τπτ...να κοιμαστε ησυχοι
Και εγω θελω μετρα...αλλα ας αρχισουν απο τους πολιτικους,τους εφοπλιστες, τους μεγαλο εμπορες και μετα πανε και στον λαο...
Η Ελληνική οικονομία έχει ήδη καταρρεύσει!!! Το γεγονός ότι χρειαζόμαστε δανεικά αλλά δε μπορούμε να τα βρούμε (ή τέλος πάντων να τα βρούμε σε λογική τιμή) αποτελεί τρανταχτή απόδειξη!!!
Το χρέος μας ανεβαίνει συνεχώς, το έλειμμα επίσης. Τι άλλο έπρεπε να συμβεί για να θεωρήσουμε ότι η οικονομία κατέρρευσε;;;Όσον αφορά το από πού θα έπρεπε να ξεκινήσουν μαζί σου, γιατί δεν οργανώνεται λοιπόν μια πορεία προς τη Βουλή με μοναδικό αίτημα την τιμωρία Ψωμιάδη, Ραπτόπουλου, Κουρή και λοιπών; Δε θα ήταν μια καλή αρχή; Δε θα αποτελούσε μια πίεση προς την κυβέρνηση να αναλάβει επιτέλους δράση απέναντι στις λεηλασίες περιουσιών από άτομα που κυκλοφορούν ελεύθερα και ζούνε με χρυσά κουτάλια τρώγοντας κλεμμένα;;; Και όμως όλοι κάνουν τις πάπιες στο τέλος...
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
το λενε στις ειδησεις
Δεν ειδα ειδησεις δυστυχως...να ''μαθω'' οτι θελουν να μου περασουν
απλα το ειπαν κι εκει αυτο.. και στις εφημεριδες
ολες οι ξενες κυβερνησεις κοιτουν με ενδιαφερον τι θα γινει στην ελλαδα για να προετοιμαστουν και αυτοι να περασουν τα δικα τους αντιστοιχα μετρα, ειδικα σε χωρες που ειναι ετοιμες να βρεθουν στη κατασταση μας
δε θα παρουμε μονο εμεις το πουλο, απλα εμεις ειμαστε οι πρωτοι..
μηπως ηρθε η ωρα να εγκαταλειψουμε το ελλαντα?
-
Καμια οικονομια δεν εχει καταρρεύσει...
συμφωνω σε ολα αν πηραν αυτοι μετρα πρεπει να παρουμε και εμεις κατα ολων αυτω που εκλεψαν...πρασινο μπλε κτλ...Τα λεφτα που υπηρχαν στα ταμεια θελω να μαθω που πηγαν
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
τελικα θα μπει κανενας φυλακη???Θα μπουνε παρα πολλοι, αλλα οχι αυτοι που νομιζεις. Απο εμας, αρκετοι.
-
Και αλλάξαμε και βουλιάξαμε . Πάμε ντουγρού για ΔΝΤ παίδες , έμαθα οτι ο ΓΑΠ έχει κατάθλιψη λέει .
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Τα λεφτα που υπηρχαν στα ταμεια θελω να μαθω που πηγαν
Πολυ απλο...
Αρκει να ριξεις μια ματια γυρω σου...
Οταν ας πουμε δεις καινουριο δρομο με λακουβες θα ξερεις που εχουν παει τα λεφτα.
Οταν δεις τα δεκαδες αχρηστα πλεον, πλην ομως πανακριβα 'Ολυμπιακα Ακινητα' θα ξερεις που εχουν παει τα λεφτα.
Οταν δεις γελοιες 'πρωτοβουλιες και δρασεις' απο το Δημο της περιοχης σου θα ξερεις που εχουν παει τα λεφτα.
Οταν ξανανοιξεις τη τηλεοραση στο Μεγκα ας πουμε, και δεις να στηριζουν το ΓιωργαροΓιωργακη με το ιδιο παθος που τον εβριζαν πριν κανα χρονο στηριζοντας το ΧοντροΚωστα, θα ξερεις που εχουν παει τα λεφτα.Το αν θα παει κανεις φυλακη το εχω απαντησει εδω:
viewtopic.php?f=13&t=38561&start=2070&p=1794315&view=show#p1794315
Ενδεικτικο των προθεσεων τους και το ποσο σεβονται το Πολιτη ειναι μια υποθεση που μονο κερδος πολιτικο θα ειχαν αν ο πρωταγωνιστης της εμπαινε μεσα.
Μιλαω για την υποθεση Ασπις-Ψωμιαδη.
Ο ανθρωπος εφαγε λεφτα, λαδωσε, εκανε οτι απατη μπορεις να φανταστεις και κυκλοφορει ελευθερος κι ωραιος.
Και οταν ερθει η ωρα θα τη κοπανησει κι αυτος σαν το Καραβελα και το Χριστοφορακο.... -
Κάτω τα χέρια από τα πούρα και το σκι του λαού.
-
Εδώ ο κόσμος καίγεται...πάμε καρφί για πτώχευση...και το ΚΚΕ ξεσηκώνει κόσμο να βγει στους δρόμους
Γιαυτό δε πάμε μπροστά...αντιδράμε σε όλα...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
αντιδράμε σε όλα...κατι το οποιο το λεμε κακο ;
-
Όσο οι ΠΑΠΑΡΕΣ δεν αποφασίζουν να άρουν την ασυλία βουλευτών για εμένα είναι άχρηστοι και απατεώνες. Τα υπόλοιπα τα κάνουν εξ' ανάγκης.
-
Χθες το απόγευμα σε κάθε γειτονιά είχαν και μια διαδήλωση.... Γιατί σκεφτόμουνα, γιατί αυτό;
Και το βρήκα, πρέπει οι συνδικα-ληστές να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους. Όταν πέφτουν τέτοια μέτρα αυτοί χάνουν την αξία τους, ξεφτιλίζονται αφού δεν προστάτεψαν τα δικαιώματα του ποίμνιου τους. Ξεσηκώνοντας και προχωρώντας σε κινητοποιήσεις είναι ο τρόπος για να εκτονώσουν την οργή, να κερδίσουν ενότητα και ταυτόχρονα να εδραιώσουν την θέση τους (να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους, να φανεί ότι κάτι κάνουν).
Δεν πρόκειται όμως να γίνει κάτι. Και όλοι να κατέβουν στους δρόμους και να κόψουν την Ελλάδα ή και την Αθήνα στα όσα κομματάκια θέλετε.... Και αυτό είναι το πραγματικό κέρδος από το κόστος που πληρώσαμε με τις κινητοποιήσεις των αγροτών, κρυφά μέσα τους όλοι ξέρουν ότι δεν θα κερδίσουν τίποτα...
Αυτό που ίσως χρειαστεί για να επέλθει ηρεμία είναι κάποιου είδους κάθαρση, τα μιάσματα να εκτεθούν και να τιμωρηθούν. Αλλά η κάθαρση ή έστω μια επίδειξη κάθαρσης πρέπει να προσφερθεί δημοσίως, σαν θυσία στο βωμό του εξαγριωμένου όχλου. Πιστεύω όμως ότι αυτό το κρατάνε σαν ρεζέρβα για πολιτικό κέρδος πριν από εκλογές και θα αναγκαστούν να το χρησιμοποιήσουν νωρίτερα σαν όπλο μόνο αν αγριέψουν πραγματικά τα πράματα. -
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Εδώ ο κόσμος καίγεται...πάμε καρφί για πτώχευση...και το ΚΚΕ ξεσηκώνει κόσμο να βγει στους δρόμουςΓιαυτό δε πάμε μπροστά...αντιδράμε σε όλα...
+1 !
Όταν σου βάζουν το σπασμένο χέρι στο γύψο ... Πονάει αλλά μόνο έτσι γίνεται καλά .....
Έκτακτα μέτρα (3ος 2010)