Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
- Συμφωνώ σε πολλά που αναφέρει ο JBL περί ευθύνης. Ο Υπουργός και να θέλει πως θα καταπολεμήσει το ραγιαδισμό από τη μία και το Βυζαντινισμό από την άλλη? Ευθύνη έχει όμως σύσσωμο και το Πολιτικό Σύστημα της Χώρας, χωρίς να εξαιρείται η Αριστερά, που από το 1830 και μετά καλιεργεί το ραγιαδισμό και τις πελατιακές σχέσεις. Η Αριστερά δεν εξαιρείται καθώς α) όπου μπορεί διορίζει, β) δεν βλέπω τους Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ να ζητούν περικοπή του 30% της Βουλευτικής τους αποζημίωσης για να βοηθήσουν προκαλόντας με τη κίνηση τους αυτή πρόβλημα σε αυτούς που δυσανασχετούν και γ) το ποσοστό των Εργαζομένων στη Βουλή που ήταν στα γραφεία των Αριστερών Σωτήρων του Έτους δεν είναι μικρότερο του ποσοστού των Αριστερών ψήφων στη χώρα τουναντίον.
Καλημέρα, κατάρχήν πάρε πίσω το JBL
Με την Αριστερά δεν ασχολήθηκα καθόλου σε αυτά που έγραψα και ίσως αυτό σου έδωσε την εντύπωση ότι το κείμενο μου είχε αριστερές αποχρώσεις, ο λόγος που δεν ασχολούμε λοιπόν, είναι γιατί δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά έναν πολιτικό χώρο (ας με συγχωρέσουν οι Αριστεροί φίλοι του forum) που στον γενετικό του κώδικα (DNA) η πρώτη εντολή που υπάρχει είναι ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΩ ΠΟΤΕ.
Η σοβαρότητα μου δεν με αφήνει να αφιερώσω χρόνο σε κάποιους που έχουν μάθει να βρίσκονται στην γωνία του Κοινοβουλίου αμοιβόμενοι αδρά από τον κόσμο (είδες δεν έγραψα ΛΑΟ ) και το μόνο που κάνουν είναι να κλέγονται και να γκρινιάζουν μη προσφέροντας ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματα.
Θέλουν δηλαδή να πιστέψουμε ότι η κ.Παπαρήγα που τώρα φωνάζει για ξεσηκωμό δεν ήταν ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΗΜΕΡΗ (όπως όλοι τους) για την οικτρή οικονομική κατάσταση της Χώρας?
Δεν υπάρχουν για εμένα αυτή την στιγμή ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΔΕΞΙΑ, ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ, η οποιδήποτε άλλη ιδεολογική παράταξη, υπάρχουν 300 βουλευτές που στα μάτια μου ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
Δεν μπορώ όμως να μην συγκινούμε όταν σήμερα στον δρόμο με σταμάτησε Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΜΟΧΘΟΥ και μου είπε ότι για την πατρίδα θα παραιτηθεί από όλες του τις οικονομικές απολαβές έτοιμος να συνεισφέρει τα μέγιστα ως ένδειξη συμπαράστασης αλλά και συγγνώμης για όλους τους λάνθασμένους χειρισμούς που μας έφεραν σε αυτήν την τραγική θέση.