-
Βλέπω τελευταία πολύ κόσμο προβληματισμένο εως κατηφή, ανασφαλή και σίγουρα όχι χαρούμενο και ευτυχισμένο.
Λογικό μέχρι ενός σημείου με το κλίμα που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα.
Όμως, είναι αλήθεια τα χρήματα και τα υλικά αγαθά που μας φέρνουν την ευτυχία; Έστω και το ακραίο (αλλά όχι απίθανο) σενάριο σε λίγο καιρό να μάθουμε να ζούμε με τα λίγα. Δηλαδή, με τα λίγα αποκλείεται να είναι κανείς ευτυχισμένος;
Ποια η γνώμη σας; Η ευτυχία βρίσκεται στα μικρά και απλά πράγματα αυτής της ζωής ή θεωρείτε το χρήμα ως βασικό παράγοντα;
-
Βλέπω τελευταία πολύ κόσμο προβληματισμένο εως κατηφή, ανασφαλή και σίγουρα όχι χαρούμενο και ευτυχισμένο.
Λογικό μέχρι ενός σημείου με το κλίμα που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα.
Όμως, είναι αλήθεια τα χρήματα και τα υλικά αγαθά που μας φέρνουν την ευτυχία; Έστω και το ακραίο (αλλά όχι απίθανο) σενάριο σε λίγο καιρό να μάθουμε να ζούμε με τα λίγα. Δηλαδή, με τα λίγα αποκλείεται να είναι κανείς ευτυχισμένος;
Ποια η γνώμη σας; Η ευτυχία βρίσκεται στα μικρά και απλά πράγματα αυτής της ζωής ή θεωρείτε το χρήμα ως βασικό παράγοντα;
-
-
Για κάθε άνθρωπο είναι κάτι διαφορετικό. Η ψυχολογία πάντως λέει: 'καλή προσωπική ζωή - δηλαδή σύντροφο, ικανοποιητική οικονομική εξασφάλιση και προσωπικά ενδιαφέροντα'. Απαραίτητα όλα!!!
-
Γιατι ομως εμενα κατι μου λεει πως βασικος παραγοντας ειναι τα λεφτα?Πως αν δεν υπαρχουν τα αρκουμενα λεφτα δεν υπαρχει ευτυχια???Οχι πως οσοι εχουν πολλα ειναι παντα ευτυχισμενοι απλα το αναφερω.
-
Την ευτυχια φερνουν οι ωραιοι καθρεπτες
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Την ευτυχια φερνουν οι ωραιοι καθρεπτεςΚαι το αβαταρ σου
-
H κοράκλα μου!!!
-
Θεωρω ευτυχισμενο εναν ανθρωπο οταν βλεπω πως δινει μεγαλυτερη σημασια στα 'καλα' και λιγοτερη στα ασχημα. Οταν δινει σημασια στα 'μικρα' , εξ'ισου με τα μεγαλα. Ολα καλοδεχουμενα ειναι, και τα λεφτα και οτι μπορει να αγορασει το χρημα. Αλλα ο ευτυχισμενος ανθρωπος προπαντων τα 'εχει καλα' με τον εαυτο του.
-
Eυτυχια για μενα ειναι να ζησω σε νησι με την οικογενεια μου και να κανω ψαροντουφεκο.Επισης να εχω προβατακια(κοτουλες κτλ) και ελιες.Μη γελασετε αλλα αυτα με ευχαριστουν και με γεμιζουν οσο τιποτα!
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Eυτυχια για μενα ειναι να ζησω σε νησι με την οικογενεια μου και να κανω ψαροντουφεκο.Επισης να εχω προβατακια(κοτουλες κτλ) και ελιες.Μη γελασετε αλλα αυτα με ευχαριστουν και με γεμιζουν οσο τιποτα!Ειλικρινά σε χαίρομαι! Είναι αυτό που έλεγα ότι η ευτυχία για τον καθένα είναι διαφορετική! Για μένα είναι να πάρω αγκαλιά την γυναίκα που αγαπώ και να κοιμηθούμε έτσι...
-
ΙΜΟ δεν θέλουμε να είμαστε ευτυχισμένοι (υποσυνείδητα ή όχι). Πιστεύω ότι ο απώτερος στόχος κάθε ανθρώπου είναι η ευτυχία όμως όταν φτάσει εκεί υπάρχει το ερώτημα 'και τώρα, τι;' . Αλήθεια, δεν θυμάμαι να έχω ακούσει κανέναν, σε ερωτήσεις τύπου 'αν εμφανιζόταν ένα τζίνι ή ο θεός τι θα ζητούσες;' να απαντάει το εξής απλό 'θέλω ευτυχία'.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Eυτυχια για μενα ειναι να ζησω σε νησι με την οικογενεια μου και να κανω ψαροντουφεκο.Επισης να εχω προβατακια(κοτουλες κτλ) και ελιες.Μη γελασετε αλλα αυτα με ευχαριστουν και με γεμιζουν οσο τιποτα!
Ειλικρινά σε χαίρομαι! Είναι αυτό που έλεγα ότι η ευτυχία για τον καθένα είναι διαφορετική! Για μένα είναι να πάρω αγκαλιά την γυναίκα που αγαπώ και να κοιμηθούμε έτσι...
Βαλτοί είστε όλοι σας ρε;
-
Η άγνοια..........
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ειλικρινά σε χαίρομαι! Είναι αυτό που έλεγα ότι η ευτυχία για τον καθένα είναι διαφορετική! Για μένα είναι να πάρω αγκαλιά την γυναίκα που αγαπώ και να κοιμηθούμε έτσι...
Κυλησε ενα δακρυ
-
Πανω απο ολα η υγεια
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Βαλτοί είστε όλοι σας ρε;
Κι εσένα σου λείπει Ντινο;
Thanix... όταν 30αρίσεις θα με καταλάβεις...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Θεωρω ευτυχισμενο εναν ανθρωπο οταν βλεπω πως δινει μεγαλυτερη σημασια στα 'καλα' και λιγοτερη στα ασχημα. Οταν δινει σημασια στα 'μικρα' , εξ'ισου με τα μεγαλα. Ολα καλοδεχουμενα ειναι, και τα λεφτα και οτι μπορει να αγορασει το χρημα. Αλλα ο ευτυχισμενος ανθρωπος προπαντων τα 'εχει καλα' με τον εαυτο του.Νομίζω πως αν κάταφέρει κανείς να κάνει αυτό, είναι ευτυχισμένος γιατί έχει ότι ζητάει απ' τη ζωή του
-
Υπαρχουν 3 πραγματα που προσωπικα με κανουν ευτυχισμενο
- Να βρισκομαι με τους ανθρωπους που αγαπω
- Να αδιαφορω γι'αυτους που με 'θαβουν'
- Να ξερω οτι θα υπαρχουν παντα καποιοι που θα θελουν την παρεα μου
-
ωραια συζητηση...
δυσκολη ομως...
ο καθενας στον μικροκοσμο του εχει ορισει και αλλιως...υγεια για ολους και λιιιιγο μυαλο.
ολα τα αλλα φτιαχνονται...
Τι είναι αυτό που φέρνει την ευτυχία;