-
Ώραια η 147 αλλά όχι για πρώτο μου αυτοκίνητο, πλεον είμαι περισσότερο ανάμεσα σε Ford Fiesta 1.4 , Polo 1.4 και Υaris 1.3.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Επισης ενα κακο με τα αλφα ειναι οτι μπορει να το χρυσοπληρωσεις αλλα χανουν πολυ ευκολα την αξια τους και γρηγορα. Κριμα γιατι ειναι πολυ καλα αυτοκινητα.
Aφου μιλαμε για μεταχειρισμενο την μεγαλη απωλεια την εχει υποστει αυτος που την πουλαει.Πχ αγοραζεις την 147 με 5700€,οσο και να πεσει μετα απο μερικα χρονια που θα θες να την πουλησεις τι εγινε;Ποσα επιπλεον να χασεις;
Δεν ειπα για τη συγκεκριμενη περιπτωση αλλα γενικα για καινουριο τι γινεται. >Ώραια η 147 αλλά όχι για πρώτο μου αυτοκίνητο, πλεον είμαι περισσότερο ανάμεσα σε Ford Fiesta 1.4 , Polo 1.4 και Υaris 1.3.
Οδηγησε τα και δες ποιο σου αρεσει!
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Παντος σε ενος φιλου μου το saab που εχει μπεζ εσωτερικο εχει μαυρισει οσο να ναι απο τη χρηση.Αλλα το αμαξι εχει και χλμ.Εχει 265.000χλμ αλλα και στα αλλα καθισματα που δεν πολυμπαινει κοσμος εχουν ψιλομαυριζει.Αλλα οσο να ναι 9 χρονων αυτοκινητο αλλα αν σκεφτεις οτι εκανε και 50χιλιαρικα καινουριο επρεπε να κρατησουν.
Ξαδερφος με Rover 620 του '97 και 820 του '95 με μπεζ εσωτερικο και τα 2 δεν εχει καποιο προβλημα με μαυριλες.Βεβαια αν το δερμα δεν το καθαρισεις καθολου με ειδικη κρεμα και το αφηνεις πολυ συχνα κατω απο τον ηλιο αυτα παθαινει,θελει και λιγη φροντιδα δηλαδη.
Oσο για την Alfa 147 θεωρω πως ειναι πολυ καλη επιλογη και την βρισκεις σε καλες τιμες αλλα εχει λιγο ακριβη συντηρηση.
-
Εχω βρει ενα Fiesta απο ιδιωτη, θα παω να το δω αυτη τη βδομαδα, 1000 φορες απο ιδιωτες, ειναι ειλικρινης τουλαχιστον. Τις εχω φοβηθει τις μαντρες. Μου ειπε μονο πως τον ειχε χτυπησει ενας απο πισω, εχει και φωτο να μου δειξει, αλλα δεν ηταν μεγαλη ζημια λεει και τον βολεψε γιατι το εφτιαξε και με το παραπανω. Θα το δει και μηχανικος μου παντως. Τι λετε;
-
το 1000 φορές ιδιώτης είναι σχετικό πάλι.
μην νομίζεις ότι δεν υπάρχουν λαμόγια. Και αυτοί γυρνούν χλμ πίσω.
αλήθεια θα πάρεις χτυπημένο αμάξι επειδή είναι ειλικρινής ο ιδιοκτήτης; τόσα υπάρχουν εκεί έξω ...
-
Δεν είπα πως θα το πάρω, αλλά δεν αξίζει να το κοιτάξω;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
αλήθεια θα πάρεις χτυπημένο αμάξι επειδή είναι ειλικρινής ο ιδιοκτήτης; τόσα υπάρχουν εκεί έξω ...Κάτσε ρε συ, τι σημαίνει 'χτυπημένο' αμάξι;
Αν έχει αλλαχτεί απλά ένας προφυλακτήρας πχ δεν έγινε και κάτι. Αντίστοιχα, θα προτιμούσα να ξέρω ότι έχει αλλαχτεί ένα φτερό, παρά να μου λέει κανείς ότι είναι ατρακάριστο.Για μένα ατρακάριστο είναι κάθε αυτοκίνητο που δεν έχει χρειαστεί καλίμπρα και αντικατάσταση κινητού μέρους (π.χ. ανάρτηση, ψαλίδια, κτλ) από τρακάρισμα. Το αν έχει βαφτεί ένα φτερό, μια πόρτα, κτλ μου είναι παντελώς αδιάφορο, ειδικά αν ρίχνει και την τιμή.
-
Αρκει να μη φαινεται δλδ να κανει 'νερα' το σημειο και γενικα χτυπαει ασχημα..
-
Παιδία το αυτοκίνητο μια χαρά φαίνεται, απλά δεν ξέρω αν μπορεί να έχει χαλάσει κάτι μηχανικό-εσωτερικό από χτύπημα από πίσω γιαυτό ρωτάω, πρέπει να ελέγξω κάτι συγκεκριμένο;
Μου είπε πως το πήγε σε δικό του φαναρτζή και επωφελήθηκε απ' αυτό και άλλαξε όσα μπορούσε, 4.000 πήγε. -
Πως γίνεται αυτό ρε συ, να μην είχε μεγάλη ζημιά και να κόστισε 4000 ευρώ η επισκευή για χτύπημα πίσω; Το πίσω μέρος που δεν έχει και μηχανικά μέρη κινητήρα (ψυγεία κλπ) είναι πιο φτηνό στην επισκευή του αφού είναι μόνο φαναρτζοδουλειά. Αυτό στοίχισε μισό Fiesta
-
Δεν ξέρω αυτό θέλω να δω, προφανώς τα πλήρωσε η ασφάλεια και άλλαξε οτι μπορούσε..αλλά 4.000
-
Τι επιπλεον μπορεις να εκμεταλλευτεις απο ενα απλο χτυπημα στο πισω μερος???4000 θα κοστιζε αν αλλαζε πορτ-μπαγκαζ και φαναρια,αλλα και παλι το πισω μερος δεν μπορει να κοστιζει τοσο.Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι πως ισχυριστηκε οτι χτυπησε και απο μπροστα και αλλαξε κατι απο κει,αλλα μηπως οντως ισχυει κατι τετοιο???Για ρωτα αν εχει αλλαξει τιποτα αλλο στο αυτοκινητο.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
αλήθεια θα πάρεις χτυπημένο αμάξι επειδή είναι ειλικρινής ο ιδιοκτήτης; τόσα υπάρχουν εκεί έξω ...
Κάτσε ρε συ, τι σημαίνει 'χτυπημένο' αμάξι;
Αν έχει αλλαχτεί απλά ένας προφυλακτήρας πχ δεν έγινε και κάτι. Αντίστοιχα, θα προτιμούσα να ξέρω ότι έχει αλλαχτεί ένα φτερό, παρά να μου λέει κανείς ότι είναι ατρακάριστο.Για μένα ατρακάριστο είναι κάθε αυτοκίνητο που δεν έχει χρειαστεί καλίμπρα και αντικατάσταση κινητού μέρους (π.χ. ανάρτηση, ψαλίδια, κτλ) από τρακάρισμα. Το αν έχει βαφτεί ένα φτερό, μια πόρτα, κτλ μου είναι παντελώς αδιάφορο, ειδικά αν ρίχνει και την τιμή.
Εστω κ έτσι...γιατί να μην πάρω ένα Φιέστα ατρακάριστο; Τι να το κάνω που ρίχνει την τιμή; Εχει λόγο που το κάνει. Με τόσα μεταχειρισμένα εκεί έξω θεωρώ βλακεία να αγοράσει κάποιος εν γνώσει του χτυπημένο αυτοκίνητο. Και αν μετέπειτα του βγάλει κάποιο πρόβλημα από κακή επισκευή; Μόνο ψυχολογικά να το δεις είναι λάθος αγορά 100%.
-
Ο χρήστης thodwris_ έγραψε:
Δεν ξέρω αυτό θέλω να δω, προφανώς τα πλήρωσε η ασφάλεια και άλλαξε οτι μπορούσε..αλλά 4.000Μηπως κολλησε μισο αμαξι πισω ;
-
4000 για επισκευή μόνο πίσω,σημαίνει οτι το φουσκώσατε σαν μπαλόνι ολίγον τι
αλλά τα μισά και βάλε,ανετότατα δικαιολογούνται με βαφές,λαμαρινάδες,κρύσταλλα,φανάρια κλπα.
Όλα καινούργια φαντάζομαι.Το σημαντικό είναι να μην έχει 'πάρει σασί' ή τελοσπάντων να έχει επηρρεαστεί το αμάξωμα.
Αν ο μηχανικός σου μπορεί να διαγνώσει κάτι τέτοιο,είσαι οκ. -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
ετσι ακριβως
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
ετσι ακριβως
τελικά υπάρχουν πολλά θύματα εκεί έξω.
-
4000 ευρώ σημαίνει πολύ μεγάλη ζημιά. Φύγε τρέχοντας, υπάρχουν και αλλου πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ετσι ακριβως
δηλ ποσο τραγικο ειναι να αλλαξεις ενα προφυλακτηρα με τις βασεις του και να γλυτωσεις 1000-1500ευρω;μαλλον εσυ εισαι το θυμα !!!!:lipsealed:
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
ετσι ακριβως
δηλ ποσο τραγικο ειναι να αλλαξεις ενα προφυλακτηρα με τις βασεις του και να γλυτωσεις 1000-1500ευρω;μαλλον εσυ εισαι το θυμα !!!!:lipsealed:
πολύ σίγουρος είσαι μου φαίνεται. Διαβασες το κοστος της επισκευής ; 4 χιλιάρικα.
Μεταχειρισμένο για νέο οδηγό