-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Την Πεμπτη (μετα την παρελαση) που θα λειπει και πολυς κοσμος τι υποχρεωσεις εχετε?Προσωπικά θα λείπω σε μονοήμερη εκδρομή από το πρωί (ίσως ο μόνος τρόπος να αποφύγω την πολύ κίνηση και κοσμοσυρροή ) και δεν ξέρω τι ώρα θα γυρίσω.
Ο Νίκος είναι 'εκτός'.Οι 'άλλοι' τι κάνουν?
-
Yπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να λειπω και εγω μονοημερη.
Αλλιως ειμαι μεσα για οτιδηποτε 'ανησυχο' ...
Κωνσταντινε αν τυχον και εισαι free τοτε, θα σε παρω τηλ. -
Εγώ τη Παρασκευή θα ΛΙΩΣΩ στο καρτόδρομο πάντως για καρτάκι αν έχει καλό καιρό...οπότε αν θέλετε, ελάτε!
-
Ολο εκδρομουλες ειστε...και μετα σου λεει κριση
Εγω δεν μπορεσα να παρω αδεια οποτε θα φυγω το απογευμα της Παρασκευης, αλλα την οικογενεια θα την 'διωξω' απο Πεμπτη...οποτε το απογευματακι οποιος ψηνεται και μπορει, κατι εχω στο μυαλο μου
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Εγώ τη Παρασκευή θα ΛΙΩΣΩ στο καρτόδρομο πάντως για καρτάκι αν έχει καλό καιρό...οπότε αν θέλετε, ελάτε!Εννοείς την πίστα στις Αφίδνες; Ποιες ώρες θα είσαι εκεί;
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Εγώ τη Παρασκευή θα ΛΙΩΣΩ στο καρτόδρομο πάντως για καρτάκι αν έχει καλό καιρό...οπότε αν θέλετε, ελάτε!
Εννοείς την πίστα στις Αφίδνες; Ποιες ώρες θα είσαι εκεί;
Ναι. Αφίδνες.
Κατά τις 14:00-15:00 θα είμαι εκεί...μέχρι το βράδυ, μέχρι τις 21:00 που κλείνει.
-
Να σας πω...μήπως τελικά να τα λέγαμε τη Κυριακή?
Βρήκα δρόμο να ξεφύγω
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Βρήκα δρόμο να ξεφύγωΠες μου ότι τώρα ανακάλυψες το δρόμο που βγαίνει πίσω από το Μουστάκα
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Βρήκα δρόμο να ξεφύγωΠες μου ότι τώρα ανακάλυψες το δρόμο που βγαίνει πίσω από το Μουστάκα
Ναι
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Να σας πω...μήπως τελικά να τα λέγαμε τη Κυριακή?Βρήκα δρόμο να ξεφύγω
Anybody?
Μην αρχίσω να παίρνω τηλ τώρα...πλιζ...είναι 12
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Βρήκα δρόμο να ξεφύγω
Anybody?
Μην αρχίσω να παίρνω τηλ τώρα...πλιζ...είναι 12
Μεσα για Κυριακη.
Επιλογες που μου ερχονται στο μυαλο:- Ιδιο σημειο συναντησης οπως την προηγουμενη φορα, βολτα στην γλυστερη αλλα σχετικα ανοιχτη διαδρομη
στο Ντραφι, και φαγητο/καφε/παγωτο στα περιξ της Πεντελης - Διαδρομη στην Παρνηθα. Δεν την γνωριζω, εχω ακουσει θετικα σχολια απο αρκετους.
Οποιος ξερει κατι παραπανω ας ενημερωσει. - Μακρινη-μονοημερη, εκδρομη, περνωντας την Χαλκιδα, ακολουθωντας την
καταπληκτικη διαδρομη του Αι Γιαννη του Ρωσου. Ταβερνα κοντα στην εκκλησια...
4)Κατι διαφορετικο οποιος θελει και μπορει βεβαιως και να ακολουθησει, ας προτεινει.
- Ιδιο σημειο συναντησης οπως την προηγουμενη φορα, βολτα στην γλυστερη αλλα σχετικα ανοιχτη διαδρομη
-
Λέω για το 1ο. Ωραία ήταν!
Ο Busso είναι μάλλον μέσα κι αυτός...πάρε Κάβουρα, Qsis μήπως θέλει κι αυτός και vel...και εννοείται όποιος άλλος θέλει!
-
Όλο μακριά κανονίζετε...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Λέω για το 1ο. Ωραία ήταν!Ο Busso είναι μάλλον μέσα κι αυτός...πάρε Κάβουρα, Qsis μήπως θέλει κι αυτός και vel...και εννοείται όποιος άλλος θέλει!
Ολους εγω θα τους παρω παλι?
P.S Οκ, μιλαμε αυριο, κανονιζουμε λεπτομερειες.
-
Ντυθείτε καλά, θα έχει κρύο
Γρηγόρη μην βγούμε εκτός Αττικής.
Ή Πεντέλη ή Πάρνηθα. Για το πρώτο τα κατατόπια είναι γνωστά.
Για το δεύτερο? Ξέρω ότι στο Κατσιμίδι έχει μια ταβερνούλα. Η διαδρομή είναι καλή ειδικά εκεί κοντά στον Άγιο Μερκούριο.... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Ο Busso είναι μάλλον μέσα κι αυτός...πάρε Κάβουρα, Qsis μήπως θέλει κι αυτός και vel...και εννοείται όποιος άλλος θέλει!
Γρηγόρη, εμένα μη με πάρεις...Δεν μπορώ σίγουρα.
Επιβεβαιώθηκε ότι πρέπει να είμαι εκτός αθηνών την κυριακή για δουλειά ( ).
Η πιθανότητα να μην πάω (όσο προχωράμε προς το βράδυ) οδεύει προς το 0.ΥΓ:ευτυχώς θα πληρωθώ τα διπλά λόγω εκτός Αθηνών και θα λάβω κι επιπλέον χρήματα γιατί θα είμαι/δουλεύω αργία. Τουλάχιστον έχω κάτι για να παρηγορηθώ.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Ντυθείτε καλά, θα έχει κρύο
Γρηγόρη μην βγούμε εκτός Αττικής.
Ή Πεντέλη ή Πάρνηθα. Για το πρώτο τα κατατόπια είναι γνωστά.
Για το δεύτερο? Ξέρω ότι στο Κατσιμίδι έχει μια ταβερνούλα. Η διαδρομή είναι καλή ειδικά εκεί κοντά στον Άγιο Μερκούριο....Συμφωνώ...πάμε Πεντέλη που τη ξέρουμε και καλύτερα.
Έχεις δίκιο...παίρνω qsi...πάρε vel.
-
θέλω φωτογραφία
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
θέλω φωτογραφίαΘέλε
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
θέλω φωτογραφίαΘέλω να έρθεις
Θα βγάλουμε, θα βγάλουμε!
Εξορμήσεις πάσης φύσεως πειραγμένων..!