-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Για ρώτα όμως τον Busso που όταν ερχόμασταν μαζί το επιχείρησα και χόρευε...είχε και κρύα λάστιχα
μπα...στον Busso τόσο θέαμα και σε μένα τίποτα?
Την άλλη φορά θα του ζεστάνω εγώ τα λάστιχα
Κούκλα την έχει όμωςόντως...μια ομορφιά είναι και χαίρεσαι μόνο να τη βλέπεις παρκαρισμένη...
Ερώτηση:το ξέρεις Busso ότι οι δύο εικονίτσες στην υπογραφή σου δεν κολλάνε?
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Σου επεσαν απο τη οθονη;
-
Για ρώτα όμως τον Busso που όταν ερχόμασταν μαζί το επιχείρησα και χόρευε...είχε και κρύα λάστιχα
μπα...στον Busso τόσο θέαμα και σε μένα τίποτα?
Την άλλη φορά θα του ζεστάνω εγώ τα λάστιχα
Κούκλα την έχει όμωςόντως...μια ομορφιά είναι και χαίρεσαι μόνο να τη βλέπεις παρκαρισμένη...
Ευχαριστώ
Η αλήθεια είναι ένα χρόνο μετά, δε χορταίνω να το βλέπω και να το φωτογραφίζω
Μη του λες τέτοια του Busso μη πάει και βγάλει τη φώτο της Alfa αριστερά και έχουμε άλλα
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ευχαριστώ
Η αλήθεια είναι ένα χρόνο μετά, δε χορταίνω να το βλέπω και να το φωτογραφίζω
Μη του λες τέτοια του Busso μη πάει και βγάλει τη φώτο της Alfa αριστερά και έχουμε άλλα
λέω απλώς την αλήθεια.Είναι και στο αγαπημένο μου χρώμα, οπότε υπάρχει ένας υποβόσκων έρωτας
Να δω τον busso με λογότυπο γερμανικό και τι στον κόσμο.
@bill, μάλλον καταλάθος τα έβαλε/πέταξε μαζί... Δεν παίζει αλλιώς!
-
Στην επόμενη συνάντηση με ποιό να έρθω?
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Στην επόμενη συνάντηση με ποιό να έρθω?Mε το 4motion...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Στην επόμενη συνάντηση με ποιό να έρθω?
Mε το 4motion...
μόνο αν είναι golf-άκι μπλε όπως υπόσχεται η φωτογραφία
Το 4motion ντόνατς κάνει?? (o κολλημένος )
-
ρε δε σας πηρα χαμπαρι οτι κανατε συνατηση , και εμαθα οτι ηταν μαζι και ο busso μου τα λεγε ο vel
την επομενη φορα θα ερθω στανταρ καντε και κανα τηλεφωνακι
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ρε δε σας πηρα χαμπαρι οτι κανατε συνατηση , και εμαθα οτι ηταν μαζι και ο busso μου τα λεγε ο velτην επομενη φορα θα ερθω στανταρ καντε και κανα τηλεφωνακι
κοστίζει!!!
Απλώς επειδή δεν έγραψες, θεώρησα (και μάλλον όχι μόνο εγώ) ότι δεν μπορείς, αλλιώς σίγουρα θα τηλεφωνούσα, όπως πχ σκέφτηκα το vell (ευτυχώς είχε ο Νίκος το κινητό του)
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ρε δε σας πηρα χαμπαρι οτι κανατε συνατηση , και εμαθα οτι ηταν μαζι και ο busso μου τα λεγε ο velτην επομενη φορα θα ερθω στανταρ **καντε και κανα τηλεφωνακι **:oops:
Tσεκαρε και κανενα post... Εχεις 'λιωσει' στα postαρισματα, επρεπε να τα παρακολουθεις αυτα.
Εχεις τις περισσοτερες απουσιες να ξερεις.
-
Tσεκαρε και κανενα post... Εχεις 'λιωσει' στα postαρισματα, επρεπε να τα παρακολουθεις αυτα.
μέχρι και εγώ έρχομαι πιο συχνά. (πειραγματάκι στον Γρηγόρη είναι αυτό )
Τελικά θα κάνουμε κάτι το επόμενο Σ/Κ?νομίζω ότι θα ψιλο-αδειάσει η αθήνα ελέω άτυπου τετραήμερου (πολλοί θα 'κολλήσουν' μια μέρα άδεια στην Παρασκευή και θα το κάνουν 4ήμερο).
Τι λέτε ω ρε κοπέλια? -
Έχει Μαραθώνιο το άλλο ΣΚ οπότε απλά ΔΕΝ βγαίνω ούτε στη Μαραθώνος
Εγκλωβίστηκα!
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Έχει Μαραθώνιο το άλλο ΣΚ οπότε απλά ΔΕΝ βγαίνω ούτε στη ΜαραθώνοςΕγκλωβίστηκα!
μόλις χάρηκα για μία φορά που δε μένω βόρεια.
-
μέχρι και εγώ έρχομαι πιο συχνά. (πειραγματάκι στον Γρηγόρη είναι αυτό )
Τελικά θα κάνουμε κάτι το επόμενο Σ/Κ?νομίζω ότι θα ψιλο-αδειάσει η αθήνα ελέω άτυπου τετραήμερου (πολλοί θα 'κολλήσουν' μια μέρα άδεια στην Παρασκευή και θα το κάνουν 4ήμερο).
Τι λέτε ω ρε κοπέλια?Για Παρνηθα, που δεν ξερω την διαδρομη, αλλα εχω ακουσει καλα σχολια, ψηνομαι.
Επισης ψηνομαι ακομα περισσοτερο για Αι Γιαννη Ρωσο, λιγο μετα την Χαλκιδα.
Υπαρχει και η -ευκολη λυση- δυνατοτητα 'παραλλαγης' του προηγουμενου Σαββατου, στην Γλυστερη διαδρομη στο
Ντραφι.
Αν υπαρχει καποια αλλη προταση (εκτος απο Σουνιο, και την διαδρομη που καναμε το Σαββατο, η οποια θα ειναι
με πολλη κινηση/κλειστη λογω Μαραθωνιου) γενικως, το συζηταμε... -
ντραφι πηγατε...?
-
Για Παρνηθα, που δεν ξερω την διαδρομη, αλλα εχω ακουσει καλα σχολια, ψηνομαι.
Επισης ψηνομαι ακομα περισσοτερο για Αι Γιαννη Ρωσο, λιγο μετα την Χαλκιδα.
Υπαρχει και η -ευκολη λυση- δυνατοτητα 'παραλλαγης' του προηγουμενου Σαββατου, στην Γλυστερη διαδρομη στο
Ντραφι.
Αν υπαρχει καποια αλλη προταση (εκτος απο Σουνιο, και την διαδρομη που καναμε το Σαββατο, η οποια θα ειναι
με πολλη κινηση/κλειστη λογω Μαραθωνιου) γενικως, το συζηταμε...Προσωπικά ψήνομαι για οτιδήποτε αρκεί να μην φάμε μποτιλιάρισμα ή 'παρακαλάμε' για να κάτσουμε για φαγητό.
Εσύ Νίκο δεν μπορείς ΚΑΝ?
vellerefontis?
Busso?
Qsis?
Σταύρος?
dimgster?από αυτούς μπορεί κανείς?
ΥΓ:προτιμώ να το κάνουμε Σάββατο για να είμαι βασικά πιο χαλαρός με την ώρα κτλ (εκτός απροόπτου )
-
Σάββατο δε μπορώ γιατί θα έχω κόσμο σπίτι.
Κυριακή δε μπορώ ΚΑΝ Γιώργο γιατί η πρόσβαση στη Μαραθώνος είναι κλειστή και για να πάω οπουδήποτε πρέπει να βρω στη Μαραθώνος.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Σάββατο δε μπορώ γιατί θα έχω κόσμο σπίτι.Κυριακή δε μπορώ ΚΑΝ Γιώργο γιατί η πρόσβαση στη Μαραθώνος είναι κλειστή και για να πάω οπουδήποτε πρέπει να βρω στη Μαραθώνος.
όλα δύσκολα μου τα κάνεις.
-
Σάββατο δε μπορώ γιατί θα έχω κόσμο σπίτι.
Κυριακή δε μπορώ ΚΑΝ Γιώργο γιατί η πρόσβαση στη Μαραθώνος είναι κλειστή και για να πάω οπουδήποτε πρέπει να βρω στη Μαραθώνος.
όλα δύσκολα μου τα κάνεις.
Είναι το ΣΚ περίεργο
-
Την Πεμπτη (μετα την παρελαση) που θα λειπει και πολυς κοσμος τι υποχρεωσεις εχετε?
Εξορμήσεις πάσης φύσεως πειραγμένων..!