-
Φιλος εβαλε αυτα τα 2 ( ειναι δικα του )
-
Πολυ δουλεια για να πεις οτι ξεκινας χωρις να το σκεφτεις..Θα μου πεις και το moretti του Αργυρη περισσοτερη δουλεια θελει..
-
Μπαααα δεν αξίζει . Καταρχάς ειναι σάπιο στην κολώνα του μπαμπρίζ το οποίο μαλλον σημαίνει οτι σιγουρα θα ειναι σαπιο και στο καθρέπτη και τρέχα γύρευε που αλλου. Μάλλον και γιαυτό σταμάτησε τις προσπάθειες αναδόμησης.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πολυ δουλεια για να πεις οτι ξεκινας χωρις να το σκεφτεις..Θα μου πεις και το moretti του Αργυρη περισσοτερη δουλεια θελει..Μην το λες ότι θέλει λιγότερη δουλειά απο το Moretti... Μόλις αρχίσουν οι ανασκαφές...παίζει να είναι αστέρι το mοretti μπροστά του...
Αλλά στα κατά του βάζω τα πλεονεκτήματα που αναφέρει...5άρι σασμάν 1,6 κινητήρας κλπ άσχετα...Να μην σχολιάσουμε βέβαια το ότι λυπάται να το πετάξει ...αλλά άμα βρούμε και κανένα θυματάκι ας του πάρουμε και το πεντακοσαρικάκι...έρχονται δύσκολες μέρες...
-
-
Σοβαρά τα γράφει;
Edit: Όχι.
-
Απιστευτη περιγραφή, αλληθινή ή οχι
-
Η τιμη ειναι πιο απιστευτη απο την περιγραφη......
Ενα σπανιο Ωστεν για Ελλαδα, με τρελη τιμη...
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Πολυ δουλεια για να πεις οτι ξεκινας χωρις να το σκεφτεις..Θα μου πεις και το moretti του Αργυρη περισσοτερη δουλεια θελει..
Μην το λες ότι θέλει λιγότερη δουλειά απο το Moretti... Μόλις αρχίσουν οι ανασκαφές...παίζει να είναι αστέρι το mοretti μπροστά του...
Αλλά στα κατά του βάζω τα πλεονεκτήματα που αναφέρει...5άρι σασμάν 1,6 κινητήρας κλπ άσχετα...Να μην σχολιάσουμε βέβαια το ότι λυπάται να το πετάξει ...αλλά άμα βρούμε και κανένα θυματάκι ας του πάρουμε και το πεντακοσαρικάκι...έρχονται δύσκολες μέρες...
Οντως αφου το αγαπαει καλυτερα να το χαριζε και σωστα τα μειονεκτηματα που ανεφερεις οπως και το οτι μολις το γδυσεις θα φανει και ποση δουλεια θελει..
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/1649978/
και εχει και ωραια πατακια για το σπιτι!!!
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1347209/
ωραιο και φθηνο!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
Η τιμη ειναι πιο απιστευτη απο την περιγραφη......Ενα σπανιο Ωστεν για Ελλαδα, με τρελη τιμη...
Τι μου θύμησες τώρα....
Δεν ξερω αν τοτε που το είχα δει εγώ (πριν 10 ίσως χρονια!) το είχε ο ίδιος, πάντως τηλεφωνικά μου επεμενε οτι είχε ενα σπανιότατο Datsun (http://www.earlydatsun.com/austina40a50.html). Μάλιστα πριν πάω Ερέτρια, τον ρώτησα πως είναι τόσο σίγουρος οτι δεν είναι Austin και μου είχε πεί οτι γράφει Datsun σδε διάφορα σημεία του αυτοκινήτου (πράγμα που δεν ισχύει και δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ...)
Αναμεσα στα άλλα εξαιρετικά του αυτοκινήτου (δείτε τον λεβιε ταχυτήτων, δουλεύει αν θυμάμαι καλά μόνο μπρος - πίσω για 1η -2α και πατώντας το φρένο μοτοσυκλέτας που έχει πάνω του και κάνοντας παλι εμπρός πισω βάζεις 3η και 4η ή κάπως έτσι!!) μου είχε πει θριαμβολογόντας οτι το αυτοκίνητο ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΠΟΤΕ! διότι όπως μου έδειξε είχε αντικαταστήσει τα μεταλικά πατώματα με ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΑΝΙΔΕΣ!!!!!
Ήταν απο τις περιπτώσεις που μετά έβριζα τον εαυτό μου που είμαι ευγενικός και δεν σκυλόβρισα τον τύπο που με κουβάλησε στην Ερέτρια όταν εν γνώσει του μου έλεγε ψέματα (και ενώ με είχε βρεί εκείνος για να μου πουλήσει το αυτοκίνητο!!!)
-
-
WOW!!!
ENA ISTORIKA APISTEYTO AYTOKINHTO ME PRODIAGRAFES POU OUTE MPOREITE NA DIANOITHITE KAPOIOI
Ο χρήστης IKE έγραψε:
check dat: -
To δίπορτο αυτό 100άρι πωλείται αρκετά χρόνια καθώς δεν υπάρχει στην Ελλάδα κοινό γι'αυτό το αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
To δίπορτο αυτό 100άρι πωλείται αρκετά χρόνια καθώς δεν υπάρχει στην Ελλάδα κοινό γι'αυτό το αυτοκίνητο.Αν και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με Audi, το βρίσκω πολύ όμορφο.
Η τιμή του είναι σωστή η τσιμπημένη; -
Ο χρήστης volvo164 έγραψε:
To δίπορτο αυτό 100άρι πωλείται αρκετά χρόνια καθώς δεν υπάρχει στην Ελλάδα κοινό γι'αυτό το αυτοκίνητο.
Αν και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με Audi, το βρίσκω πολύ όμορφο.
Η τιμή του είναι σωστή η τσιμπημένη;Νομίζω ότι για την αψογη κατάσταση που δείχνει και την σχετική σπανιότητά του σαν δίπορτο θα ήταν σωστή η τιμή. Όλοι ξέρουμε ότι 6.500 ευρώ δεν φτάνουν για να γίνει ένα αυτοκίνητο έτσι. Αλλά στην Ελλάδα είναι αδιανόητη τιμή για Audi.....
-
-
Ο χρήστης Aroulis έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1745233/'Ασ'το κάτω αυτό.
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
'Ασ'το κάτω αυτό.
+1
-
Να το πάρω εγώ να μην τσακώνεσται
κύριε Ραζή υπέροχο το σκαθάρι σας καλοτάξιδο , σκέφτομαι εδώ και πολύ καιρό και γω την αγορά ενός τι λέτε γι΄αυτό της αγγελίας
Κλασσικα αυτοκίνητα αγγελιών