-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Nα στο βάλω εγώ:
http://www.bmw2002faq.com/component/opt ... b656c7f4f/Βρε το απατεώνα από την Μπογκοτά! Έκλεψε τις φωτογραφίες του Αργείου!
Το @#$% τον Κολομβιανο!!!Τον απατεωνα!!
πολυ καλη δουλεια παντως απο τον Κολομβιανο
-
ποιος κλέβει ποιον
ιδού η απορία. -
-
Εδώ κολλάει το 'Αιδώς Αργείοι' !!!
-
ellada δεν ειναι με τιποτα....
1ον. δεν βλεπω πουθενα μπυρες και σουβλακια
2ον. δεν βλεπω τσιγαρα και τασακια
3ον. δεν βλεπω μαυρα νυχια
4ον ο ''κολομβουνης'' εχει ολο το στορυ, και πολλες περισσοτερες φωτος -
έλεος...τί άλλο θα δούν τα μάτια μας??
-
Είδατε προσοχή στην λεπτομέρεια ο Αργύτης ??? Μέχρι και πορτογαλέζικη μπαταρία έχει βάλει !!! Εχω ακούσει οτι βγάζουν παραπάνω χιλιόμετρα από τις ντόπιες.
CSI 4TF
-
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Είδατε προσοχή στην λεπτομέρεια ο Αργύτης ??? Μέχρι και πορτογαλέζικη μπαταρία έχει βάλει !!! Εχω ακούσει οτι βγάζουν παραπάνω χιλιόμετρα από τις ντόπιες.CSI 4TF
γατα ο στουμπος
απλα δεν ειναι αργυτης, ειναι αγυρτης
-
Ποιός θα πάει να το δει, να τσεκάρει αν τα χιλιόμετρα είναι ίδια με της Κολομβιανής;
-
Κοντα ,σχετικα, ειναι.Αν κατηφορησω την Κυριακη θα το ψαξω ετσι για το γμτ.
Ε ρε και να υπαρχει οντως στο Αργος το αμαξι
-
πήγαινε για να μας φύγει η απορία.
πάντως σε πολύ περίεργο νούμερο χιλιομέτρων είναι σταματημένο το κοντέρ της κολομβιανής μαφίας.
λοιπόν προσέξτε καλά την αντανάκλαση που υπάρχει στα στροφόμετρα των δυο κοντέρ,είναι ίδια, και στις δυο περιπτώσεις οι φώτο είναι ίδιες, τώρα αν προέρχονται από αυτοκίνητο που βρίσκετε ελλαδα η κολομβια θα σας γελάσω.
-
-
Το αυτοκίνητο είναι ένα και βρίσκεται εκτός Ελλάδος.
Πλην όμως προσφέρεται προς πώληση, και ο εν Ελλάδι έμπορος το πουλάει για λογαριασμό του ιδιοκτήτη του (εφ' όσον υπάρξει το ανάλογο αγοραστικό ενδιαφέρον).
Πιστεύω ότι αυτή είναι η ερμηνεία του 'μυστηρίου'. -
απόλυτα λογική απάντηση περί
-
Για ρίξτε μια ματιά.... η αγγελία έχει διαγραφεί ή κάνω λάθος?
-
έπεσε σύρμα ότι τους πήραμε πρέφα και τους κράζουμε και την διέγραψαν.
εκτός αν πουλήθηκε το αυτοκίνητο προ ολίγου.άστο BILL μην κάνεις τον κόπο να πας για να το δεις, άνθρακες ο θησαυρός.
-
Όλο τα καλύτερα χάνω...
-
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
:ysterical:
έπεσε σύρμα ότι τους πήραμε πρέφα και τους κράζουμε και την διέγραψαν.
εκτός αν πουλήθηκε το αυτοκίνητο προ ολίγου.άστο BILL μην κάνεις τον κόπο να πας για να το δεις, άνθρακες ο θησαυρός.
Κλασσικα αυτοκίνητα αγγελιών