-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Acura NSX από ΟΔΔΥ:Κατσε καλα ειναι το οχημα...
-
Μήπως είναι υπερβολικές οι τιμές τους? είναι διαμάντια δεν διαφωνώ, αλλά είναι πάρα πολύ ακριβά και στην κατάσταση που τα βλέπω νομίζω δεν αξίζουν τόσο
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Μήπως είναι υπερβολικές οι τιμές τους? είναι διαμάντια δεν διαφωνώ, αλλά είναι πάρα πολύ ακριβά και στην κατάσταση που τα βλέπω νομίζω δεν αξίζουν τόσοΦίλε, λυπάμαι που στο λέω αλλά δεν είσαι 'μερακλής'...
-
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Μήπως είναι υπερβολικές οι τιμές τους? είναι διαμάντια δεν διαφωνώ, αλλά είναι πάρα πολύ ακριβά και στην κατάσταση που τα βλέπω νομίζω δεν αξίζουν τόσο
Φίλε, λυπάμαι που στο λέω αλλά δεν είσαι 'μερακλής'...
Χαχαχαχα. δίκιο έχεις κι αυτοί που τα πουλάνε δεν είναι αρκετά μερακλήδες. Έπρεπε να τις ανεβάσουν λίγο τις τιμές. Τα έχουν μισοτιμής
-
Το διαμάντι ανέβηκε ένα χιλιάρικο!!!!
ΤΡΡΡΡΡΡΡΕΛΛΛΑ! -
-
50ρι και του 1975 και 550Ε? πάλι καλά που είναι συζητίσιμη μήπως το έχουν παρακάνει?
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
50ρι και του 1975 και 550Ε? πάλι καλά που είναι συζητίσιμη μήπως το έχουν παρακάνει?Εμένα μου φαίνεται καλή περίπτωση, πάντως...(δεν κάνω πλάκα)
-
Παιδια δεν ξερω αν ειναι καλη η τιμη, μια σχεδον ιδια αλλα στρογγυλοφαναρη που την ειχε ο πατερας μου στην αποθηκη για 15 χρονια περιπου του τη ζητησε ενας φιλος για να την αναπαλαιωσει (κουκλα την εκανε btw) οποτε σκεφτηκα πως υπαρχει ενδιαφερον γι'αυτο το μοντελο γι'αυτο το ποσταρα
-
Σωστά έπραξες Ευθύμη. Για ρώτα τον ronnie πόσες έχει.....
-
-
To Vespino ειναι εισαγωγης, απο Ιταλια ή αλλου. Θεωρειτε μοτοποδηλατο για αυτο εχει τελικη 30 μιλια και τρεις ταχυτητες. Τα ελληνικα δεν ειχαν κοφτη και ηταν 4ταχυτα.
Αρκετα σπανιο στην Ελλαδα....
Πηρα ενα παρομοιο προσφατα. Η τιμη ειναι λιγο τσιμπιμενη κατα την γνωμη μου.
-
Ρε Vangel,αυτό δεν έκανε 7500 ευρώ πρώτη τιμή πριν λίγους μήνες και στην ερώτηση για συμβατικές πινακίδες μας απάντησε ότι έχει μόνο 'προιστορικές';
-
Ε, μα τώρα είναι προσφορά!
-
Πως δε το σκέφτηκα βρε Δημήτρη.
-
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
Ρε Vangel,αυτό δεν έκανε 7500 ευρώ πρώτη τιμή πριν λίγους μήνες και στην ερώτηση για συμβατικές πινακίδες μας απάντησε ότι έχει μόνο 'προιστορικές';αυτο ειναι σιγουρα! του ΚΥΡΙΟΥ ΓΟΥΓΟΥΛΙΑ!
-
Υπό Δύναμη 120 PS
-
Και τον Peninfarina?
-
Δεν προσέξατε όμως ότι είναι SPRIDER.
Εξαιρετικά σπάνιο.
Κλασσικα αυτοκίνητα αγγελιών