-
Σπάσιμο τα @ρχιδια στη Νόβα μέχρι τελικής πτώσεως. Ράγισαν λίγο και τα δικά μου βέβαια με τις επαναλαμβανόμενες επικοινωνίες... Αυτό που κατάφερα είναι 37,2€ Full Pack με 2 συσκευές NovaGo, απεριόριστα κινητά και σταθερά και VDSL 30 που έχει 'αληθινό' 28-30 download και περίπου 3 upload. Και δωρεάν το καλό ΖΤΕ ρουτερ.
(Αυτή τη στιγμή οι τιμές δεν περιλαμβάνουν το φόρο δορυφορικής τηλεόρασης που έχει ανασταλεί. Εξοφλώντας με πιστωτική ή πάγια εντολή σου χαρίζουν ένα πάγιο το χρόνο και ο δέκτης είναι εντός εγγύησης για επισκευή ή αντικατάσταση με refurbished).
Έχουν δώσει και φθηνότερο σε συνονόματο ξάδερφο μου, τηλεφωνία+sport pack+50 vdsl με 33€ αλλα αυτό δεν υπάρχει με την καμία τώρα...
Εναλλακτικά αν μπεις στο site Vodafone και βάλεις το κινητό σου, θα σε πάρουν αμέσως, θα πεις ότι τάχα έχεις αυτό που περιέγραψα παραπάνω και θέλεις φορητοτητα και θα σου προσφέρουν (με λίγη παρλα) αλλά όχι δορυφορική, μέσω IPTV, πακέτο Nova Sports + HBO TV + 6 ώρες τηλεφωνία κινητά σταθερά + vdsl 100 με 36,84€ και χωρίς έξοδα μεταφοράς.
Και οι δύο εταιρείες έχουν on demand TV αν συνδέσεις τον δέκτη με το ρουτερ.
-
Ζήτα επίμονα αυτό το πακέτο με 30 vdsl θα στο δώσουν για 2 χρόνια ανανέωση. Αλλιώς για παραπάνω ταχύτητα ίντερνετ που θα σου λένε αυτοί, πας στα 42-47€ και πληρώνεις και κάνα 25αρι ευρά το vdsl γιατί νομίζω δεν έχουν οπτική ίνα και πληρώνουν στους άλλους παρόχους.
Του γάτου είναι καλό το πακέτο αν θες static IP αλλά είμεθα φτωχοί, και γι αυτό το γυρίσαμε στο ντίζελ και το γκάζι...
-
Η αλήθεια είναι ότι ο γάτος έδωσε λύση για να έχει 50μεγκα μπιτς και η κυρα Τασία δίπλα ,να απλώνει μπουγάδα σε live streaming , είναι γκατζετάκιας και χάι έντ τύπος... τι να τον κάνω!?
Ενδιαφέρον πακέτο και οικονομικό , έστειλα είδη φόρμα επικοινωνίας θα τους ρωτήσω και για τον DVR .
-
Έχει φέρει στην παραδίπλα οικοδομή η HCN αλλά δεν την εμπιστεύομαι και πολύ, μην μας κάνει καμιά αποσύνδεση και πάει το μάθημα... και μετά θα πέσει παντόφλα...
Παρότι αρκετό καιρό μετά, αλλά πλέον δοκιμασμένη. Έχει βάλει η κοπέλα μου σπίτι της. Κανένα πρόβλημα. Έχει δικό της δίκτυο η εταιρεία και δεν μπλέκεις με ΟΤΕ. Ταχύτητες 120mbits down/120mbits up συν τηλέφωνο με απεριόριστα λεπτά προς σταθερά στα περίπου 34€. Οπτική ίνα μέχρι το σπίτι και ταχύτητες καμπάνα ακόμα και με τηλεκπαίδευση. Πολύ ευχαριστημένη.
Στην Αθήνα ο ξάδερφος έχει Inalan και είναι εξίσου ευχαριστημένος, παρότι με αμφιβολίες σαν εναλλακτικός μικρός πάροχος.
-
Η αλήθεια είναι ότι ο γάτος έδωσε λύση για να έχει 50μεγκα μπιτς και η κυρα Τασία δίπλα ,να απλώνει μπουγάδα σε live streaming , είναι γκατζετάκιας και χάι έντ τύπος... τι να τον κάνω!?
Ενδιαφέρον πακέτο και οικονομικό , έστειλα είδη φόρμα επικοινωνίας θα τους ρωτήσω και για τον DVR .
γιεμ, αν μεινεις νοβα και θες τον πιβιαρ να σου τον στειλω, χωρο πιανει στην αποθηκη με τις χειροπεδες
-
Ευχαριστώ κυρ Θόδωρα να είσαι καλά, αν μείνω νόβα θα τον πάω για check up, δεν έχει βαρέσει δίσκος πάντως. Στον προηγούμενο είχε βαρέσει και ξέρω τα συμπτώματα. Ποιο πολύ με εκνευρίζει το ρουτερ που είναι λίγο δύστροπο.
Οι χειροπέδες είναι δερμάτινες ή με γουνακι?
Αν υπάρχει ακόμα το πακέτο που λέει ο πιλιου θα το προτιμήσω και με τα ρέστα βάζω Netflix και θα είμαι σχεδόν στα ίδια λεφτά.
-
Ευχαριστώ κυρ Θόδωρα να είσαι καλά, αν μείνω νόβα θα τον πάω για check up, δεν έχει βαρέσει δίσκος πάντως. Στον προηγούμενο είχε βαρέσει και ξέρω τα συμπτώματα. Ποιο πολύ με εκνευρίζει το ρουτερ που είναι λίγο δύστροπο.
Οι χειροπέδες είναι δερμάτινες ή με γουνακι?
Αν υπάρχει ακόμα το πακέτο που λέει ο πιλιου θα το προτιμήσω και με τα ρέστα βάζω Netflix και θα είμαι σχεδόν στα ίδια λεφτά.
Το πακέτο με τα 33(35 με φόρους) δεν θα στο δώσουν μάλλον, ήταν του 2018. Αυτό που λέω εγώ θα στο δώσουν, πολύ πρόσφατα ανανέωσα, αλλά είχα επαναλαμβανόμενη επικοινωνία που μου έλεγαν διάφορα κουλά. Στο τέλος με πήρε μια κοπέλα (κι όχι μια θεια προϊσταμένισα που την έχει δει 'αυστηρή σκ@τόγρια') και πέρασε στο ψητό κατευθείαν, με τη μικρή διαφορά του VDSL 30 αντί για 50 (που έτσι κι αλλιώς, αν δεν είσαι πολύ κοντά στο κέντρο της εταιρείας, θα έπεφτε ο συγχρονισμός προς το 40). Θέλω να πω πως αν δεν γκρινιάξεις κι επιμείνεις, θα σε σπρώχνουν στα διαφημιζόμενα πακέτα με 2-3€ φθηνότερα απ' το να ήσουν καινούριος πελάτης, φαίνονται όσο ένας-δυο καφέδες μηνιαίως αλλά στο 24μηνο που δεσμεύεσαι γίνονται 200άρια, ή όπως λες καλύπτουν σχεδόν μια συνδρομή Νetflix.
φουλ σταθερά και κινητά με 30αρι ίντερνετ και Σπορτ Πακ ήταν 1μισο ευρώ φθηνότερο (35,7€), προτίμησα το φουλ πακ με 2 NovaGo (θα πάρεις τηλ. να ενεργοποιήσουν αυτοί το 2ο για να μην το χρεωθείς, αλλά αν το θες θα το πεις να είναι σαφής όρος στην ηχογράφιση) με τελική 37,2€. Θα ζητήσεις αυτό στην επικοινωνία, αν σου που μα και μου ανέφερε πως το πήρε πρόσφατα φίλος μου (φτάνουν στο σημείο να σου ζητάνε το τηλέφωνο του φίλου, που αν χρειαστεί στο στέλνω), είναι γενικώς 'όπου σε πιάσουν' η φάση τιμολόγηση... τις ακριβείς τιμές στις γράφω σαν αναφορά συγκεκριμένου πακέτου.
Λογικά θα σου στείλουν το καινούριο ΖΤΕ που είναι αρκετά καλό, έχει και 2.4 και 5GHz εκπομπή WiFi ταυτόχρονα με ξεχωριστό SSID και κλειδί, δεν τα χω ψάξει ακόμη καθόλου τα διαχειριστικά του. Και να ξέρεις πως με VDSL η τηλεφωνία θα γίνει VOIP (έτσι κι αλλιώς για όλη την Ελλάδα προς το τέλος της χρονιάς) δηλαδή τα σταθερά θα λειτουργούν μέσω του Router. Δεν είναι σπουδαία υπόθεση η συνδεσμολογία, έχουν και διαγράμματα στο μάνουαλ, θα χρειαστείς κι από ένα VDSL φιλτράκι για κάθε τηλεφωνική συσκευή. Αν η απρόσκοπτη και συνεχής λειτουργία σταθερού τηλεφώνου είναι κρίσιμη, π.χ. έχεις συναγερμό σπιτιού που συνδέεται στο τηλέφωνο, να τους το πεις. Ίσως πρέπει να μπει να το ρούτερ σε δικό σου UPS, ίσως σου δίνουν αυτοί κάποιο μικρό με χρέωση, ίσως κρατάνε την τηλεφωνική γραμμή για λίγο ακόμη σε PSTN, δεν το γνωρίζω...
-
Λοιπόν στην πρώτη επικοινωνία που είχα σήμερα ξεκίνησαν με τα διαφημιζόμενα όπως τα λέει ο piliourits , μπήκα κατευθείαν στο ψητό για μείωση κόστους και όχι θεάματος ( Nova 3play Plus )και αναβάθμιση σε VDSL 30 .
Χωρίς δεύτερη κουβέντα μου πρότεινε να κόψουμε τις δωρεάν κλήσεις εξωτερικού και να πάμε κατευθείαν στα 37,22ε με 'δωράκι' την δεύτερη γραμμή Nova go αλλά με 24άρα. Του ζήτησα να μου δώσει 30άρα αλλά επέμενε ότι αυτή την στιγμή δεν έχει κανένα πακέτο με 30 vdsl και ότι κατά καιρούς το δίνουν ( μάλλον όταν βαράνε μύγες ) και ότι τώρα - σχεδόν ορκίστηκε με τρεμάμενη φωνή μάλλον ήταν ψάρακας - δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο και ζήτησε συγγνώμη . Μετά με έβαλε σε σκέψεις όταν με ρώτησε πότε ο 'συνάδελφος - piliourits' έκανε αυτό το πακέτο , του απάντησα πριν 1-2 μήνες και του είπα στην επόμενη επικοινωνία την Πέμπτη -Παρασκευή να το έχει σιγουρέψει ότι δεν υπάρχει τέτοιο πακέτο γιατί ο ανταγωνισμός έχει !
Επίσης με ενημέρωσε ότι έχει λήξει η εγγύηση του εξοπλισμού και ότι δεν υπάρχει κανένα πακέτο για καινούριους ή παλιούς πελάτες που να δίνει δωρεάν τον PVR για τον οποίο ζητάνε 150ε ( εγώ θυμάμαι είχα βάλει πάγια εντολή κάρτας και τον αγόρασα με 49ε) και το μοντέλο μου pvr 865 είναι πλέον αρχαία ιστορία.
Στα του VDSL με ενημέρωσε ότι το τηλέφωνο παίρνει από το ρούτερ όπως είπε ο piliourits οπότε θα έχω πρόβλημα με την δεύτερη συσκευή που έχω στον κάτω όροφο και στο υπόγειο ,όπως και με τον συναγερμό ( δεν τον έχω εγκαταστήσει ακόμα ) που θα χρειαστεί κάποια έξτρα αλλά δεν ρώτησα.
Poker face μέχρι την επόμενη συνομιλία .
@ piliourits πότε έκανες το συμβόλαιο ?
-
Ρε σεις πώς την παλεύετε με σερνούμενο internet εως 24-30 κτλ? Εδώ που είμαι συγχρονίζει στα 10 mbit και δεν έχουμε δυνατότητα για vdsl. Σώθηκα με το Cosmote Speed Booster που τσοντάρει καμμιά 30άρα και βάλε mbit έξτρα στην Adsl της κακιάς ώρας. Αν μου δινόταν όμως η δυνατότητα για vdsl ή fiber (κανονική) θα έβαζα την μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα με μεγάλη χαρά ανεξαρτήτος κόστους..
Δλδ αν έχεις οικογένεια και θές να δείς κανα netflix, τα μικρά τηλεκπαίδευση, videoκλήσεις κτλ ε δέ παλεύεται.. Βάλτε κάτι της προκοπής αν σας δίνεται η δυνατότητα..
Είναι ιεροσυλία για εμάς που θέλουμε και δε μπορούμε.. τρελαίνομαι και μόνο να το σκέφτομαι
-
Δίκιο έχεις μάστορα, μετρημένα η 24 της Forthnet μου δίνει κοντά στα 12-14. Για τις ανάγκες μου προς το παρόν είναι καλό! Η γυναίκα τηλε εργασία και εγώ Νετφλιξ και δεν κόλλησε, όταν μεγαλώσουν τα παιδιά και θέλουν το καθένα από ένα gaming pc βλέπουμε.
-
Όχι την ανανέωση την έκανα πρόσφατα, ίσως λιγότερο κι από μήνα. Μεσολάβησαν πολλές επικοινωνίες και πίεση... Πόσα είπες πληρώνεις τώρα με 24αρα; Εξαρτάται κι απ το πόσα πλήρωνες, τι προσφορά θα σου κάνουν...
Εγώ τηλέφωνα για εξωτερικό δεν έχω, γίνονται οι επικοινωνίες με 'μεσετζερ' ή βάζεις πακέτο στο Skype και καλείς όποιον θες, εκτός κι αν έχεις καθημερινές μπίζνες.
Το VOIP σε 6 μήνες θα είναι καθολικό για όλη την Ελλάδα. Δεν είναι μεγάλο πρόβλημα, παρέχεται splitter ποου συνδέοντας το κατάλληλα στο ρουτερ έχουν όλες οι πρίζες τηλέφωνο, απλά θα αγοράσεις με 2-3€ φιλτρακια V-DSL πριν κάθε συσκευή, για να μη σου ρίχνουν τον συγχρονισμό.
Συναγερμός που εξαρτάται από ρεύμα και καλώδιο τηλεφώνου δεν είναι αξιόπιστος. Καλύτερα με μια κάρτα SIM να κάνεις τη δουλειά σου να είναι αυτόνομο.
-
Ρε σεις πώς την παλεύετε με σερνούμενο internet εως 24-30 κτλ? Εδώ που είμαι συγχρονίζει στα 10 mbit και δεν έχουμε δυνατότητα για vdsl. Σώθηκα με το Cosmote Speed Booster που τσοντάρει καμμιά 30άρα και βάλε mbit έξτρα στην Adsl της κακιάς ώρας. Αν μου δινόταν όμως η δυνατότητα για vdsl ή fiber (κανονική) θα έβαζα την μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα με μεγάλη χαρά ανεξαρτήτος κόστους..
Δλδ αν έχεις οικογένεια και θές να δείς κανα netflix, τα μικρά τηλεκπαίδευση, videoκλήσεις κτλ ε δέ παλεύεται.. Βάλτε κάτι της προκοπής αν σας δίνεται η δυνατότητα..
Είναι ιεροσυλία για εμάς που θέλουμε και δε μπορούμε.. τρελαίνομαι και μόνο να το σκέφτομαι
Αν πληρώνεις όσο όσο, και δεν υπάρχει οπτική ίνα to the home στη περιοχή σου, βάλε το ίντερνετ του Elon Mask να πετάει, υπάρχει λύση.
-
Για την 24 με τα οοοοολααααα μέσα 45€!
Οποτε αργά ή γρήγορα δεν θα γλυτώσω το Vdsl το οποίο δεν με χαλάει καθόλου αρκεί να παίζουν τα τα τηλέφωνα των ορόφων. Νομίζω η γραμμή πάει στον 1ο όροφο και χωρίζεται στο ισόγειο και στο υπόγειο, Στο σαλόνι έχω τραβήξει γραμμή ethernet.
Στην επόμενη επικοινωνία θα τους πω για την 30αρα και ότι πιάσω.
-
Mastoras78 wrote:
Αν πληρώνεις όσο όσο, και δεν υπάρχει οπτική ίνα to the home στη περιοχή σου, βάλε το ίντερνετ του Elon Mask να πετάει, υπάρχει λύση.
Το έχω υπ όψιν. Αν έχεις τραβήξει Γολγοθά με το ίντερνετ είσαι ενήμερος γενικά. Δε με καλύπτει σε ping του Elon. Βολεύτηκα για την ώρα και θα περιμένω να δω τις εξελίξεις
-
Mastoras78 wrote:
Το έχω υπ όψιν. Αν έχεις τραβήξει Γολγοθά με το ίντερνετ είσαι ενήμερος γενικά. Δε με καλύπτει σε ping του Elon. Βολεύτηκα για την ώρα και θα περιμένω να δω τις εξελίξεις
-
Δεν έχω καταλάβει τι πακέτο έχεις γιεμ. Δίνεις και 7€ για διεθνή; Σκέψου πως με 42€ δίνουν φουλ τηλεφωνία Ελλάδος + σπορ πακ + VDSL 50 τώρα σαν στάνταρ προσφορά, 47€ φουλ πακ με VDSL 100. 45€ για 24αρι ίντερνετ δεν είναι σωστό, κάτι έχεις επιπλέον ή δεν σου έχουν κάνει καμία έκπτωση ποτέ!
Σκέψου πως κάποτε υπήρχε το 39,90€ 'Για Πάντα'
Οπότε αποφάσισε ΠΟΙΕΣ υπηρεσίες είναι το ελάχιστο που απαιτείς και παζαρεψε κάτι σχετικό. Ή δες κι άλλο παροχο αν δεν βρίσκεις ανταπόκριση. Ότι θέματα κι αν έχουν, δίνουν πολύ καλές τιμές για φορητοτητα. Ο μόνος λόγος για Νόβα είναι τα αθλητικά ή το αναγκαστική δορυφορική τηλεόραση όπως π.χ. σε κάποια χωριά.
-
Την καλημερα μου. Δώστε φώτα αν μπορείτε.
Νοίκιασα ένα σπίτι που έχω στο οποίο έχω σταθερο και ίντερνετ με τον ΟΤΕ. Ο νοικάρης όμως μου λέει ότι θα φέρει δικιά του γραμμή γιατί έχει λέει κι αυτός κάπου άλλο συμβόλαιο από οτ προηγούμενο σπίτι που νοίκιαζε.
Τι κάνω τώρα εγώ? Θα πληρώνω για κάτι τζάμπα και βερεσέ? Μπορώ να κάνω κάποια αναστολή στη γραμμή μου ή να τη μεταφέρω κι εγώ κάπου αλλού?
-
@megane75 : σε άδειο σπίτι είχες την γραμμή? Μην αφήσεις γραμμή τηλεφώνου σε ξένο , αν είναι μαϊμουδιάρης και σε χρεώσει κάνα 1000ε άντε ψάξε βρες τον.
Αν έχεις να την πας σε κάποιο εξοχικό που δεν έχεις γραμμή καλός αλλιώς διακοπή.
@Piliourits : Το πακέτο είναι το 3play full pack (ντοκιμαντέρ - παιδικά - σινεμά - αθλητικά) με 24mbps +απεριόριστα κινητά - σταθερά αστικά & υπεραστικά - σταθερά εξωτερικού + Ερωτικά κανάλια + 1 nova go + on demand με τον pvr + δεν θυμάμαι εγώ και τι άλλο .
Πριν αρκετά χρόνια έδινα κάνα 60ε μόνο για το internet και το θέαμα , με την κρίση κάθε 2 χρόνια που έκανα ανανέωση όλο και κάτι προσέθεταν στο πακέτο και έκοβαν και κάνα 4-5ε , στην τελευταία ανανέωση (που έκανα λόγο μεταφοράς γραμμής) από 50ε που έδινα μου το πήγε στα 46ε και μου έκανε δώρο τα απεριόριστα διεθνή σταθερά .Λόγο ότι έχω συγγενείς πρώτου βαθμού σε Ουρουγουάη - Γερμανία - Κύπρο το θεώρησα καλό δώρο αλλά στα 2 χρόνια έχω μιλήσει 500' μέσω εφαρμογών και 50' μέσω σταθερού .Λογικά τα διεθνή τα αφαιρεί γιατί δεν είναι στο πακέτο κονσέρβα που έχει και επειδή ήταν δώρο σε άλλο πακέτο .
Πλέον τα απεριόριστα προς κινητά -σταθερά - εξωτερικό δεν με απασχολούν μιας και στα κινητά μας έχουμε από 4.000' χρόνο ομιλίας.
Το κακό με όλες αυτές τις εταιρείες είναι ότι αν είσαι υπάρχον πελάτης σε έχουν χεσμένο και τα οικονομικά πακέτα τα δίνουν για να σε κλέψουν από άλλη ανταγωνιστική εταιρεία!
-
Γατάκια, πάμε:
Σταθερό Vodafone με VDSL-50, απεριόριστα σταθερά Ελλάδος, 360 λεπτά κινητά Ελλάδος και 360 λεπτά διεθνείς κλήσεις (Ευρώπη βασικά). Μαζί με Vodafone TV και όλα τα αθλητικά κανάλια της Nova. Τελική τιμή 28 Ευρώ το μήνα (σε συνδυασμό με κινητό Vodafone). Beat this!
-
Ναι άδειο ήταν το σπίτι αλλά έχω μπλοκάρει όλες τις κλήσεις κινητά και εξωτερικό και έχω αφήσει μόνο σταθερά που μου τα δίνει δωρεάν απεριόριστα στην 50άρα σύνδεση.
Μπορώ να κάνω διακοπή? Δεν έχει τελειώσει ακόμα το συμβόλαιο.
Σταθερή Τηλεφωνία