-
Συγνωμή που νιώθω εξωγήινος αλλά ποτέ δεν αγόρασα αυτοκίνητο αναλόγως με τα αστέρια του NCAP....
Μακάρι να έβγαιναν ακόμα σήμερα αυτοκινητάρες όπως η 147, με τέτοια ενεργητική ασφάλεια και 100 κιλά λιγότερα και ας είχαν 3 αστέρια....Τα οποία 3 αστέρια από ότι βλέπω τα ξέρει και η κουτσή Μαρία και τα κοπανά....its so boring , έξαλλου αυτή η συζήτηση έχει γίνει δεκάδες φορές και στο παρελθόν, δεν θα την κάνω άλλη μια.... -
[quote='Giuseppe Busso']Τα οποία 3 αστέρια από ότι βλέπω τα ξέρει και η κουτσή Μαρία και τα κοπανά....[quote]
3 * = Λοχαγός ή Συνταγματάρχης ή Αντιστράτηγος
5 * = Στρατάρχης!Για αυτό τα προτιμούνε...
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Σε καμια περιπτωση 147 που με το ζορι πηρε 3αστερια.....οποτε 116 χωρις αυτο να σημαινει οτι αξιζει τα πολλα χρηματα που κοστιζει καθως δεν εχει χωρους,δεν εχει επιδοσεις και ουτε σπορ χαρακτηρα ενα απλο χατς ειναι -
italakia στις εξυπνάδες πρώτος είσαι. Δεν μιλάω για καινούριο αμάξι. Μιλάω για κάτι που του έχει μείνει στοκ εδώ και καιρό και υπάρχει αυξημένη πιθανότητα να του μείνει στο ράφι.
Ουσιαστικά πάει να μειώσει τη χασούρα του, οπότε δεν ισχύει ό,τι σε ένα μοντέλο που κυκλοφορεί κανονικά.
Από τη στιγμή που ξέρει ότι με 17.000 τιμή το πιο πιθανό είναι να το βάλει στον πωπό του, πίστεψε με θα σηκώσει παζάρι και μάλιστα χοντρό. -
ε αρα μιλας για καινουριο ρε φιλε.
ρε πλακα μου κανεις ,τι 17000 μου λες τοτε; -
Ο χρήστης Greek έγραψε:
- Ειναι αδύναμη χαμηλά και για κίνηση μέσα στην πόλη.Σε εθνική και με 3ψήφια νουμερα πάει αέρα. Αλλά πόσες φορές το κάνεις αυτό?
ενω το 1600αρι της αλφα χαμηλα σκοτωνει
Συγνωμή που νιώθω εξωγήινος αλλά ποτέ δεν αγόρασα αυτοκίνητο αναλόγως με τα αστέρια του NCAP....
Μακάρι να έβγαιναν ακόμα σήμερα αυτοκινητάρες όπως η 147, με τέτοια ενεργητική ασφάλεια και 100 κιλά λιγότερα και ας είχαν 3 αστέρια....Τα οποία 3 αστέρια από ότι βλέπω τα ξέρει και η κουτσή Μαρία και τα κοπανά....its so boring , έξαλλου αυτή η συζήτηση έχει γίνει δεκάδες φορές και στο παρελθόν, δεν θα την κάνω άλλη μια....μπορινγκ ξεμπορινγκ πρεπει να κοιταμε και την ασφαλεια, εκτος αν εχεις κανει συμβολαιο με το θεο οτι δε θα τρακαρεις
ουτε και για μενα τα αστερια ειναι το Α και το Ω (αλλιως θα επαιρνα φοκους που ειναι με διαφορα το καλυτερο ή γαλλο που ειναι εγγυηση στην ασφαλεια ) , αλλα δε μπορουμε να τα αγνοουμε
σε χαλαει δηλαδη που το μιτο ή η 159 ειναι πολυ πιο ασφαλη αυτοκινητα?
-
ξερεις πως σκοτωνει ομως εε.
σηκωνει το μαχαιρι στις 2000στρ και μεχρι να φτασει τις 4500 στρ να κανει την κινηση να μαχαιρωσει, το υποψηφιο θυμα εχει παρει το αεροπλανο και εχει απογειωθει για Μυκονο -
εμενα για αυτο δε μου αρεσουν τα ατμοσφαιρικα, γιατι ειναι ειτε αδυναμα ή για να ναι δυνατα και χαμηλα ή θα πρεπει να στροφαρουν ψηλα ωστε να εχουν παραπανω αλογα και χαμηλα να ειναι ψοφια (ειδικα στα λιγα κυβικα)
βεβαια το μοτερ της bmw 120 ειχε δυναμη παντου, αλλα ειχε και την αβαντα των κυβικων, 116 δεν εχω οδηγησει
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ξερεις πως σκοτωνει ομως εε.
σηκωνει το μαχαιρι στις 2000στρ και μεχρι να φτασει τις 4500 στρ να κανει την κινηση να μαχαιρωσει, το υποψηφιο θυμα εχει παρει το αεροπλανο και εχει απογειωθει για Μυκονο -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εμενα για αυτο δε μου αρεσουν τα ατμοσφαιρικα, γιατι ειναι ειτε αδυναμα ή για να ναι δυνατα και χαμηλα ή θα πρεπει να στροφαρουν ψηλα ωστε να εχουν παραπανω αλογα και χαμηλα να ειναι ψοφια (ειδικα στα λιγα κυβικα)βεβαια το μοτερ της bmw 120 ειχε δυναμη παντου, αλλα ειχε και την αβαντα των κυβικων, 116 δεν εχω οδηγησει
Καλα, αμα οδηγησεις κανενα S2000 , Βmw 2.5λιτρα και πανω, κανενα Porsche 2.7 λιτρα
και πανω (ακομα και Boxster παλιο), ελα μετα να μου πεις αν και ποσο ψοφια ειναι χαμηλα... -
Τι αλλους βαρετους ανθρωπομεταφορεις εχετε να προτεινετε αντι της 147, σε αυτες τις τιμες (και κυβικα) ?
-
Ε δεν θέλει πολύ σκέψη...
Κάποιο 1.4 τουρμπάτο προφανώς
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ε δεν θέλει πολύ σκέψη...fiat bravo 1.4 τουρμπάτο προφανώς
+1
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Ε δεν θέλει πολύ σκέψη...
fiat bravo 1.4 τουρμπάτο προφανώς
+1
Γουστάρεις να συχνάζεις στον κοτοπουλά ε;
-
πασχος ακουει;
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
εμενα για αυτο δε μου αρεσουν τα ατμοσφαιρικα, γιατι ειναι ειτε αδυναμα ή για να ναι δυνατα και χαμηλα ή θα πρεπει να στροφαρουν ψηλα ωστε να εχουν παραπανω αλογα και χαμηλα να ειναι ψοφια (ειδικα στα λιγα κυβικα)
βεβαια το μοτερ της bmw 120 ειχε δυναμη παντου, αλλα ειχε και την αβαντα των κυβικων, 116 δεν εχω οδηγησει
Καλα, αμα οδηγησεις κανενα S2000 , Βmw 2.5λιτρα και πανω, κανενα Porsche 2.7 λιτρα
και πανω (ακομα και Boxster παλιο), ελα μετα να μου πεις αν και ποσο ψοφια ειναι χαμηλα...κατι μου λεει οτι μπορει να τα βρω ψοφια
-
Ο χρήστης zeppelin έγραψε:
Τι αλλους βαρετους ανθρωπομεταφορεις εχετε να προτεινετε αντι της 147, σε αυτες τις τιμες (και κυβικα) ?1.4 τουρμπο δαγκωτο, αν θες κυβικα ιδια 1.6 τουρμπο, αλλα μετα παραγινεται τσοντα
(οχι για τους ανθρωπομεταφορεις, αλλα για τα 'ζμπορ') -
και πανω (ακομα και Boxster παλιο), ελα μετα να μου πεις αν και ποσο ψοφια ειναι χαμηλα...κατι μου λεει οτι μπορει να τα βρω ψοφια
Πάρε ένα ντιζελάκι ταρίφα...
-
σιχαινομαι τα ντιζελ θελω να στροφαρω ψηλα
αμα δε φτανει τις 7000 κατι, δε το οδηγαω
-
Ε, βεβαια αφου πιθανοτερο ειναι αν τα εχεις πετυχει με το δικο σου, να τα οδηγουν αμπαλοι...
Alfa Romeo 147 1.6 TS Vs BMW 116i