-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/553539/
Κιμπαριλίκι rulez...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/553539/Κιμπαριλίκι rulez...
πρεπει να ρωτησουμε τον into , οταν αναφερομαστε σε καμπριο κυμπαριλικια
-
Προτείνω φοκουσάκι Μκ1 1.6
καλή πρόταση για νέο ενθουσιώδη οδηγό!
καλό σχολείο, αίσθηση, δεν δαγκώνει και αν κάτσει στραβή σε προστατεύει.
τρίθυρο είναι και μπάνικο. -
Μη τον ξεμυαλίζετε ρε σεις με τέτοια αυτοκίνητα...έτσι γίνονται οι μακακίες και κλαίνε οι γονείς.
Αυτό που χρειάζεται είναι ένα μικρό με όσο το δυνατόν λιγότερα χιλιόμετρα γίνεται.
-
.
-
Ο χρήστης Artec έγραψε:
Εεεε πήγαινε γυρέυοντας!πάρε κανα 1200 το πολύ 1400αρι γιατί θα σκοτωθείς ...
για εσένα στα @ μου ένας λιγότερος , αλλά θα πάρεις και άλλους στον λαιμό σου... -
Ο χρήστης Artec έγραψε:
Άν όχι bmw κάτι κοντράδικο!Tι εννοεις κοντραδικο?
Γουσταρεις να στηνεσαι σε φαναρια κτλ ? -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
για εσένα στα @ μου ένας λιγότερος , αλλά θα πάρεις και άλλους στον λαιμό σου...
Off topic...αλλά δε συμφωνώ στη λογική σου. Τους γονείς του, τους ρώτησες?
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/553539/Κιμπαριλίκι rulez...
Γερμανικες πινακιδες?
-
εγω δεν καταλαβαινω την λογικη του Κορσα και του Ραλυ. Αμα ψηνεσαι να κανεις την μαλακια θα την κανεις.
Φιλε παρε Ραλι που στριβει εχει 4 δισκοφρενα και ειναι το καλυτερο της κατηγοριας του.Εχω κανει αποτομες αλλαγες πορειας με ενα τετοιο για να διορθωσω λαθη των αλλων που με κανα αλλο κωλαυτοκινητο τυπου Ιμπιζα και κτλ θα χα φερει 10 τουμπες.
Ενας φιλος μου τουμπαρε στα 18 του με το κορολα του πατερα του.Αλλος με Φορντ σιερα 80 ιππων.Τι να λεμε τωρα... -
Σπανια καποιο thread εγραψε τοσες σελιδες σε μια μερα. (Δυστυχως το μεγαλωνω και γω με το παρον post). Αφηστε το 'παιδι' να παρει οτι γουσταρει, αλλωστε ψοφαει και για παιχνιδι με το θεμα που ανοιξε. (εχω κατι υποψιες....)
Eιναι αρκετα και σοβαρα τα μυνηματα που πηρε (ασφαλεια-προτασεις αγορας κλπ), οποτε ολοι βοηθησαν απο καθε πλευρα . -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Εεεε πήγαινε γυρέυοντας!
Ο 888888 σε ρώτησε κάτι και θεωρώ πως είναι η ποιό εύστοχη επέμβαση στο να καταναοήσειw ΕΣΥ πρώτος τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα γενικώς......... 'ποιός πληρώνει για την αγορά του αυτοκινήτου
Τι σημασία έχει ρε παιδιά ποιος πληρώνει?
Επί του θέματος, έχοντας στα 22 μου, πλέον, 160 άλογα μπορώ να σου πω ότι με τα 120 του rallye θα έχεις πολύ δύναμη χωρίς να έχεις καθόλου εμπειρία. Και όταν λέω εμπειρία, δεν εννοώ τα 3-4-50.000 χιλιόμετρα που μπορεί να έχεις γράψει ήδη, αλλά εννοώ τις δύσκολες συνθήκες που δεν έχεις αντιμετωπίσει όπως το να σου γλυστράει το αυτοκίνητο και το να κάνεις γρήγορες ορεινές βόλτες παίζοντας με τα όρια της πρόσφυσης. Τα 180-200-250 που μπορεί να έχεις πιάσει με το αυτοκίνητο των γονιών σου, δεν λένε τίποτα (για τις οδηγικές σου ικανότητες).
Τώρα, αν επιμένεις να πάρεις saxorallo, κάνε τουλάχιστον πρώτα το σεμινάριο του Safetrack για να αντιμετωπίσεις μερικές, έστω και τεχνητές, δυσκολίες στην οδήγηση και να μην καταλήξεις στο δέντρο όταν θα σου τύχουν στον δρόμο, όπως έγινε με μένα και πολλούς ακόμα. Αν και δεν χρειάζονται τα 120 άλογα για να καταλήξεις στο δέντρο, και τα 10 άλογα αρκούν αν πηγαίνεις πέρα από τα όρια σου. Απλά τα όρια του rallye είναι σε περισσότερα χιλιόμετρα από αυτά που θα μπορούσες να αντιδράσεις.
Προσωπικά, αν και δεν μου αρέσει το focus mk1, θα εμπιστευόμουν τον Pai Mei με κλειστά μάτια στο συγκεκριμένο θέμα.
PS: RTMS = ρώτα την μάνα σου.
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
εγω δεν καταλαβαινω την λογικη του Κορσα και του Ραλυ. Αμα ψηνεσαι να κανεις την μαλακια θα την κανεις.Φιλε παρε Ραλι που στριβει εχει 4 δισκοφρενα και ειναι το καλυτερο της κατηγοριας του.Εχω κανει αποτομες αλλαγες πορειας με ενα τετοιο για να διορθωσω λαθη των αλλων που με κανα αλλο κωλαυτοκινητο τυπου Ιμπιζα και κτλ θα χα φερει 10 τουμπες.
Ενας φιλος μου τουμπαρε στα 18 του με το κορολα του πατερα του.Αλλος με Φορντ σιερα 80 ιππων.Τι να λεμε τωρα...τη μαλακια αμα σε τρωει ο κωλος συ θα τη κανεις, αλλα με ενα 1400αρι κορσα θα εισαι αρκετα πιο αργος, πιο υποστροφικος και πιο ασφαλης οταν θα φας το τοιχο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τη μαλακια αμα σε τρωει ο κωλος συ θα τη κανεις
+1
απλα με το rallye αυξανεις τις πιθανοτητες -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εγω δεν καταλαβαινω την λογικη του Κορσα και του Ραλυ. Αμα ψηνεσαι να κανεις την μαλακια θα την κανεις.
Φιλε παρε Ραλι που στριβει εχει 4 δισκοφρενα και ειναι το καλυτερο της κατηγοριας του.Εχω κανει αποτομες αλλαγες πορειας με ενα τετοιο για να διορθωσω λαθη των αλλων που με κανα αλλο κωλαυτοκινητο τυπου Ιμπιζα και κτλ θα χα φερει 10 τουμπες.
Ενας φιλος μου τουμπαρε στα 18 του με το κορολα του πατερα του.Αλλος με Φορντ σιερα 80 ιππων.Τι να λεμε τωρα...τη μαλακια αμα σε τρωει ο κωλος συ θα τη κανεις, αλλα με ενα 1400αρι κορσα θα εισαι αρκετα πιο αργος, πιο υποστροφικος και πιο ασφαλης οταν θα φας το τοιχο
μωρε αμα πλακωσεις τις χειροφρενιες...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
για εσένα στα @ μου ένας λιγότερος , αλλά θα πάρεις και άλλους στον λαιμό σου...
Off topic...αλλά δε συμφωνώ στη λογική σου. Τους γονείς του, τους ρώτησες?
γονείς που αφήνουν τον 18χρονο κοκορόμυαλο γιο τους να πάρει rallye δεν νοιάζονται οι ίδιοι, εγώ θα νοιαστώ?
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
μωρε αμα πλακωσεις τις χειροφρενιες...
ρε παιδία το 106 δεν είναι για νέους οδηγούς...
και η 147 έχει 120 άλογα αλλά δεν είναι επικίνδυνη όπως ο πέζακας, και εξηγούμε...
στα χέρια γνώστη κάνει παπάδες , στα χέρια άπειρου και νέου οδηγού που θα τολμήσει να αφήσει το γκάζι η να πατήσει φρένο πάνω σε καμπή...
γυρίζει πολύ εύκολα και ελεγχόμενα , αλλά η ηλικία δεν επιτρέπει τέτοιες ενέργειες(λόγο μη εμπειρίας +λόγο ενθουσιασμού) -
Παρε μια xsara vts 1.6.. ειναι αυτο που θες με μια μικροτερη δοση παντου σε σχεση με τα rally και 1.6 vts αλλα με καλυτερη παθητικη ασφαλεια και περισσοτερη ανεση..
Καλοριζικος και τις γκ*&λες στο κρεβατι οχι στο δρομο..
Φιλικα και παθων-μαθων -
Oπως σου ξαναεγραψα πιο πριν εισαι μονο για τετοιο αμαξι
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/508423/
Μην φας παραμυθι και παρεις απλο turbo...μονο το αγωνιστηκο...και ασε ολους τους ασχετους εδω μεσα να σου προτεινουν χαζομαρες...μην ακους κανενα...
-
μηχανικά και αισθητικά έτοιμο για αυτό που το θέλεις, μονο μια αεροτομή του λείπεi
η καλύτερη επιλογή μέχρι τώρα
Πρώτο αμάξι