-
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
με τη ζωη σου,μου,του δεν παιζεις με τις πιθανοτητες
καλυτερα ενα αμαξι με μεγαλυτερη παθητικη και ενεργητικη ασφαλεια παρα 2 δευτερολεπτα καλυτερο χρονο στα 0-100.Μα τα 2 δευτερόλεπτα καλύτερες επιδόσεις είναι καλύτερη ενεργητική ασφάλεια. Επίσης καλύτερα περισσότερη ενεργητική ασφάλεια παρά αργά και χωρίς αίσθηση αυτοκίνητα με 300 αερόσακους και βάρος 28 τόνους από τις μπάρες κτλ.Νομίζω πως το έχω ξαναγράψει.Όποιος έχει μυαλό μες το κεφάλι του ας πάρει και ferrari για πρώτο αυτοκίνητο.Όποιος δεν έχει να μην πάρει ούτε ποδήλατο.Προσωπικά προτιμώ να μοιράζομαι τον δρόμο με τους πιτσιρικάδες κι ας είναι και κάγκουρες παρά με τους τα ξέρω όλα τα έχω δει όλα 40-50άρηδες.Δυστυχώς στην Ελλάδα όσοι έχουν μάθει 5 πράγματα τα έχουν μάθει μόνοι τους.
Btw το evo είναι μια χαρά αυτοκίνητο για πρωτάρη γιατί έχει καλή παθητική και κορυφαία ενεργητική ασφάλεια...που θα σου χρειαστουν τα 2 λιγοτερα δευτερολεπτα στα 0-100?ποσες φορες εχει χρειαστει να γκαζωσεις ετσι?
εχεις κανει ποτε προσπεραση απο σταση?ολες με ρεπριζ ειναι. -
Ο χρήστης ntinaras έγραψε:
καλυτερα ενα αμαξι με μεγαλυτερη παθητικη και ενεργητικη ασφαλεια παρα 2 δευτερολεπτα καλυτερο χρονο στα 0-100.που θα σου χρειαστουν τα 2 λιγοτερα δευτερολεπτα στα 0-100?ποσες φορες εχει χρειαστει να γκαζωσεις ετσι?
εχεις κανει ποτε προσπεραση απο σταση?ολες με ρεπριζ ειναι.Μην κολλάς μόνο στο 0 -100 πήρα αφορμή από τα λεγόμενα σου κι εγραψα γενικά για επιδόσεις. Επίσης αν θες το 0 - 100 είναι ενδεικτικό της δύναμης του κινητήρα που είναι μια παράμετρος της ενεργητικής ασφάλειας.
-
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
καλυτερα ενα αμαξι με μεγαλυτερη παθητικη και ενεργητικη ασφαλεια παρα 2 δευτερολεπτα καλυτερο χρονο στα 0-100.που θα σου χρειαστουν τα 2 λιγοτερα δευτερολεπτα στα 0-100?ποσες φορες εχει χρειαστει να γκαζωσεις ετσι?
εχεις κανει ποτε προσπεραση απο σταση?ολες με ρεπριζ ειναι.Μην κολλάς μόνο στο 0 -100 πήρα αφορμή από τα λεγόμενα σου κι εγραψα γενικά για επιδόσεις. Επίσης αν θες το 0 - 100 είναι ενδεικτικό της δύναμης του κινητήρα που είναι μια παράμετρος της ενεργητικής ασφάλειας.
συγκρινε ενα αυτοκινητο που εχει καλο 0-100 με ενα ιδιου κοστους και κατηγοριας diesel και μετα συγκρινε ρεπριζ
-
Ο χρήστης ntinaras έγραψε:
συγκρινε ενα αυτοκινητο που εχει καλο 0-100 με ενα ιδιου κοστους και κατηγοριας diesel και μετα συγκρινε ρεπριζ
Δηλαδή το καλύτερο για νεο οδηγό είναι diesel ?? Αν είναι έτσι εγώ πάω πάσο.Άσε που στην ίδια κατηγορία τα diesel είναι πάντα ακριβότερα.Τελοσπάντων ο καλός κινητήρας ,που θα βοηθήσει αλλά όχι μόνος του για το 0 -100, είναι όπως και να το κάνουμε καλύτερη ενεργητική ασφάλεια. Και για να ξαναγυρίσω για λίγο στο evo, εκεί που είναι τα όρια του, είναι δύσκολο να τα φτάσεις ακόμη και αν είσαι σχετικά έμπειρος.Φυσικά εκεί είναι δύστροπο γιατί τα χλμ είναι πολλά. Αλλιώς είναι να πρέπει να μαζέψεις ένα corsa (τυχαίο παράδειγμα) που θα φύγει με 80χλμ/ώρα σε μια στροφή κι αλλιώς ένα evo με 150 χλμ/ώρα γιατί το ένα έχει όριο τα 80 και το άλλο τα 150.
Πρώτο αμάξι