-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σα δεν ντρέπεστε όλοι σας... πάνω που είχα πει ότι θα το κόψω με παρασύρατε και άνοιξα μπουκαλάκι! Λοιπόν για ποιό θέμα θα σφαχτ... εεε.. μιλήσουμε απόψε;
Δεν το γυρνάμε στο sex απόψε?
Είσαι και κοντά μπαγασάκο...
Κάτω τα χέρια απ τον πισινό ρεεεεεεεεεε
-
Ιtalakia
άμα δε βλέπεις τα πόστ να απαντήσεις τράβα την καρέκλα δυό μέτρα πίσω
Το πληκτρολόγιο πάρτο απ τα κοντά -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Αιντε ρε............ναζτράβια
παγωμένα θα τα φάω τα μακαρόνια για πάρτη σουκαι επειδη σε συμπαθησα ,ακου τι εννοοω οταν λεω ελληνικη μουσικη και μπουζουκι
Youtube Video -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Αιντε ρε............ναζτράβια
παγωμένα θα τα φάω τα μακαρόνια για πάρτη σουκαι επειδη σε συμπαθησα ,ακου τι εννοοω οταν λεω ελληνικη μουσικη και μπουζουκι
Youtube VideoΑιντε ρε με τις χαζαμάρες....
πάρε εδώ να στανιάρεις
http://www.youtube.com/watch?v=iESjhcmPbJw
Αιντε βιβα......... -
αφου δεν πιστευεις στον θεο
-
αφου δεν πιστευεις στον θεοΣτο δικό σου το βλακοθεό δεν πιστεύω που κάνει θαύματα
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Εγώ είμαι στην τρίτη Lowenbrau αμα θε παμε μια ψιλή
Εσυ επρεπε να πινεις αυτη
Τι είναι αυτή ωρέ?
Made in Japan
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Στο δικό σου το βλακοθεό δεν πιστεύω που κάνει θαύματα
αφου το τραγουδι που εβαλες λεει οτι εβαλε ο θεος σημαδι.
σε ποιον αναφερεται στον δια; -
Τελικα ο artec τι θα παρει? και συγγνωμη για το
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τελικα ο artec τι θα παρει? και συγγνωμη για το -
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Εγώ είμαι στην τρίτη Lowenbrau αμα θε παμε μια ψιλή
Εσυ επρεπε να πινεις αυτη
Τι είναι αυτή ωρέ?
Made in Japan
Αστο να λείπει το βύσσινο.......και το γαλατάκι καλό είναι
-
σε ποιον αναφερεται στον δια;Γιατί λέει πουθενά για τον μουσάτο?
ΔΕ με λες,θα ξυριστεί καμιά φορά ο δικός σου? -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τελικα ο artec τι θα παρει? και συγγνωμη για τοΑς πάρει το rallye και ο θεός βοηθός.........
-
σε ποιον αναφερεται στον δια;αμα πίνει ουίσκυ δίσκους για πικάπ με ρεμπέτικα, ενώ αν πίνει μπύρες, μάλλον για cd του Ξυλούρη τον κόβω...
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
...
Ας πάρει το rallye και ο θεός βοηθός.........Εμένα να Με αφήσετε στην ησυχία Μου! Μόνο στα δύσκολα Με θυμάστε! Στην ευθεία βλέπετε παπά και πιάνετε τα μπρίκια σας και στις φουρκέτες με την ανάποδη κλίση Με θυμάστε ξαφνικά!
-
Καλημερα σε ολους!!!Μολις εγινα μελος και θα ηθελα συμβουλες για το 1ο αυτοκινητο
Τελη αυγουστου βγαζω το διπλωμα,αλλα οδηγαω το Astrακι μας απο το δημοτικο και γενικα ασχολουμαι με τα αυτοκινητα.Αξιζει να δωσει καποιος στην θεση μου 12-13 χιλιαρικα για την 316i(ε46);;;Αν ναι,απο που μπορω να βρω μια καλοσυντηρημενη που να μην της εχουν πιει το αιμα;ΕυχαριστωΥΓ1:Αυτο το αμαξι ειναι ο ερωτας μου,οπως και ολες οι BMW αλλωστε
ΥΓ2:Πειτε και αλλες επιλογες για 1ο -
Μικρο παιδι εισαι, τι να την κανεις την 3αρα, αν θες οπωσδηποτε BMW παρε μια 116 καλυτερα!
-
Ο χρήστης Damian10 έγραψε:
Καλημερα σε ολους!!!Μολις εγινα μελος και θα ηθελα συμβουλες για το 1ο αυτοκινητο
Τελη αυγουστου βγαζω το διπλωμα,αλλα οδηγαω το Astrακι μας απο το δημοτικο και γενικα ασχολουμαι με τα αυτοκινητα.Αξιζει να δωσει καποιος στην θεση μου 12-13 χιλιαρικα για την 316i(ε46);;;Αν ναι,απο που μπορω να βρω μια καλοσυντηρημενη που να μην της εχουν πιει το αιμα;ΕυχαριστωΥΓ1:Αυτο το αμαξι ειναι ο ερωτας μου,οπως και ολες οι BMW αλλωστε
ΥΓ2:Πειτε και αλλες επιλογες για 1οΑν πληρωνεις εσυ τη μπεμπα παρτην επι τοπου ,γουστο σου καπελο..Αν πληρωνει ο μπαμπας παρτε ενα αμαξακι πρωτο το πολυ 4-5 χιλιαρικα..Εισαι νεος οδηγος και εχεις μεγαλες πιθανοτητες να κανεις ενα 'ακουμπημα' , και μη πεις οτι οδηγεις απο το δημοτικο κτλπ γιατι εχει μεγαλη διαφορα να εχεις κανει 40 χιλιομετρα οδηγος απο το να μαζεψεις 10000-15000. Σε ενα ακουμπηματακι μαλλον δε θελεις να εχεις οποιαδηποτε μπεμπα..
Στα 4-5 χιλιαρικα ειναι τοσες οι επιλογες που και να ξεκινησω να λεω δε θα τελειωσουμε ποτε.. -
Καλησπερα, ψαχνομαι και εγω για πρωτο αμαξακι οταν με το καλο παω πανεπιστημιο σε λιγοτερο απο 1 χρονο! (Θεσσαλονικη μαλον ).
Καταρχας θελω να ειναι οικονομκο ας ειναι και ντιεσελ δεν εχω προβλημα. να ειναι αξιοπιστο και να εχει λιγα γκαζια και να στριβει φυσικα
Μιλαμε παντα για κατω απο 10 χιλιαρικα, για αρχη κοιταγα αυτο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/814558/εσεις τι λετε , κατι αλλο να προτεινετε ?
Πρώτο αμάξι