-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
προς το παρον πανε πες στους γερμανους και σε ολα τα φασιστοκρατη της ευρωπης που μας καταστρεψαν στον β παγκοσμιο πολεμο να επιστρεψουν τους εκκατομυρια νεκρους που αφησαν στο περασμα τους απο την χωρας χωρις να φταιμε σε τιποτα.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ
Τον στραβό τον π@υτσο τα μαλλιά τον φταίνε
Ωραία απάντηση πάντως και ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ.
Μετά τον πόλεμο όλοι τα ίδια χάλια είχαν αλλά τα πακέτα Μαρσαλ οι δικοί μας τα έκαναν εμφύλιο,χούντα μίζες βόλεμα δημοσιουπαλληλίκι γλύψιμο και ρουφιανιά και μ`αυτά μεγαλώνουμε και τα παιδιά μας.
Ας γυρίσουμε κι εμείς τα λεφτά που έδωσαν να κάνουμε δρόμους και τους υπερκοστολογήσαμε στα 10πλάσιο και πάλι δρόμους δεν έχουμε.
Ας γυρίσουμε τα λεφτά πίσω που μας έδωσαν για γεωργική ανάπτυξη,πάρκα κυκλοφοριακής κλπ και πήγαν στα μπουζούκια και στις τσέπες των λαμογίων.Γιατί και 800 τρις ευρώ να μας δώσουν πάλι κακομοίρηδες θα είμαστε χωρίς σιδηρόδρομο νοσοκομεία κλπ κι αυτό είναι το πρόβλημα και η βλακεία του έλληνα που δεν καταλαβαίνεις
-
ελα μωρε τωρα>τους μαθαμε να μιλανε και να σκεφτονται.
τι να κλασουν τωρα,για πρωινο τους εχουμε.
ειδα τους ιταλους στην κερκυρα ,σαν μακακες οδηγουν ,τερμα τα γκαζιαΤους ΕΜΑΘΑΝ να μιλάνε και να σκέφτονται,οι πρόγονοί μας (θεωρητικά γιατί ουδεμία σχέση έχουμε).
Και τιμή τους που πήραν τα γράμματα και τον πολιτισμό και σε έκαναν αμάξια να περπατάς,και φορτωτές για να σκάβεις.
Γιατί αν ζούσε ο γίγαντας πολιτισμός και έβλεπε την κατάντια του σκυλάδικου θα μας έπνιγε σε μια κουταλιά νερό.
Καμία σχέση δεν έχουμε με τον πολιτισμό μας τον επικαλούμαστε όμως για να διασώσουμε τις ύβρεις απ τους δυτικούς. -
επειδη ειμαι στο 5ο ουισκι θα σου απαντησω αυριο που θα φαω λουκανικο φρανκφουρτης.
επιφυλασσομαι.
-
επειδη ειμαι στο 5ο ουισκι θα σου απαντησω αυριο που θα φαω λουκανικο φρανκφουρτης.επιφυλασσομαι.
Εμαθες και το ουίσκι νεοέλληνα
Εγώ είμαι στην τρίτη Lowenbrau αμα θε παμε μια ψιλή -
Να παίξω και γω μαζί σας με το καρούλι μου;
-
προτιμω την καιζερ
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Να παίξω και γω μαζί σας με το καρούλι μου;Τώρα τις μετράνε οι μέγαλοι,μετά εσύ
-
προτιμω την καιζερΙταλικιά είναι?
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Εγώ είμαι στην τρίτη Lowenbrau αμα θε παμε μια ψιλή
Εσυ επρεπε να πινεις αυτη
-
τι να μας πουν οι ιταλοι απο ποτο
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Εγώ είμαι στην τρίτη Lowenbrau αμα θε παμε μια ψιλή
Εσυ επρεπε να πινεις αυτη
Τι είναι αυτή ωρέ?
-
Ρε για δες που μπορει ο G60 να λεει οτι γουσταρει με ασχημη γλωσσα και να μη μιλαει κανεις εδω μεσα...
-
Σα δεν ντρέπεστε όλοι σας... πάνω που είχα πει ότι θα το κόψω με παρασύρατε και άνοιξα μπουκαλάκι! Λοιπόν για ποιό θέμα θα σφαχτ... εεε.. μιλήσουμε απόψε;
-
τι να μας πουν οι ιταλοι απο ποτοEδώ εσύ
Με συγχύσατε θα ανοίξω κι άλλη τώρα και μόλις έβγαλα τα barilla απ το μάτι καλόπαιδαΑρε ιταλὰκια όλο κόντρα με πας αλλά πως σε ρε τομάρι
-
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
Ρε για δες που μπορει ο G60 να λεει οτι γουσταρει με ασχημη γλωσσα και να μη μιλαει κανεις εδω μεσα...Τι είπε ο G πάλι?
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σα δεν ντρέπεστε όλοι σας... πάνω που είχα πει ότι θα το κόψω με παρασύρατε και άνοιξα μπουκαλάκι! Λοιπόν για ποιό θέμα θα σφαχτ... εεε.. μιλήσουμε απόψε;Δεν το γυρνάμε στο sex απόψε?
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
τι να μας πουν οι ιταλοι απο ποτο
Eδώ εσύ
Με συγχύσατε θα ανοίξω κι άλλη τώρα και μόλις έβγαλα τα barilla απ το μάτι καλόπαιδαΑρε ιταλὰκια όλο κόντρα με πας αλλά πως σε ρε τομάρι
ειμαστε ελληνες ,δεν κανει να τσακωνομαστε για τους ξενους.
παντως αυριο θα εχει να λαβαινεις απαντηση στο προηγουμενο θεμα
-
Αιντε ρε............ναζτράβια
παγωμένα θα τα φάω τα μακαρόνια για πάρτη σου -
παντως αυριο θα εχει να λαβαινεις απαντηση στο προηγουμενο θεμα
καλά.....άμα ξεσουρώσεις με τα πετρέλαια που πίνεις τηλεφώνα με στο 0900
κρασι ρεεεεεεεεεεεεεε -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Σα δεν ντρέπεστε όλοι σας... πάνω που είχα πει ότι θα το κόψω με παρασύρατε και άνοιξα μπουκαλάκι! Λοιπόν για ποιό θέμα θα σφαχτ... εεε.. μιλήσουμε απόψε;
Δεν το γυρνάμε στο sex απόψε?
Είσαι και κοντά μπαγασάκο...
Πρώτο αμάξι