-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
θα έπαιρναν τόσοι επαγγελματίες ένα όχημα το οποίο κάθε μέρα που μένει στο συνεργείο κοστίζει στο μεροκάματο τους ; δεν το νομίζω. θα έπαιρναν όλοι Αβενσις. Ελα όμως που δεν παίρνουν όλοι Αβενσις.
Όχι, δε θα έπαιρναν, ωστόσο είναι επίσης λάθος να συμπεραίνουμε αμασητί οτι ό,τι αγοράζουν είναι υπόδειγμα αξιοπιστίας. Παραδείγματα υπάρχουν όπως οι E Class του πρόσφατου παρελθόντος, οι diesel της Mazda στο 6 και ίσως άλλα που δεν γνωρίζουμε. Όσο αυθαίρετο είναι να πεις οτι το τάδε είναι αξιόπιστο επειδή το προτιμά ένας κλάδος άλλο τόσο είναι να ισχυρισθείς και το αντίθετο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Οπως το θετεις το ζητημα μαλλον το Skoda ειναι πιο 'αξιοπιστο' απο τα τρια του διληματος μιας και ειναι η Νο1 επιλογη των ανθρωπων που δε θελουν να περνανε ουτε απ'εξω απο το συνεργειο:Των Ταξιτζηδων.
To Skoda είναι δηλαδή πιό αξιόπιστο από το Mazda λόγω των ταξί;
που είναι η ένστασή σου ;
θα έπαιρναν τόσοι επαγγελματίες ένα όχημα το οποίο κάθε μέρα που μένει στο συνεργείο κοστίζει στο μεροκάματο τους ; δεν το νομίζω. θα έπαιρναν όλοι Αβενσις. Ελα όμως που δεν παίρνουν όλοι Αβενσις.
Οι ταξιτζήδες 'ψωνίζουν' diesel, χωρίς ιδιαίτερα αξεσουάρ και έχουν άλλες προτεραιότητες (π.χ αξιοπιστία, χαμηλή κατανάλωση, φτηνή συντήρηση). Άλλος κινητήρας τα βενζινοκίνητα Mazda / Skoda, άλλος τα αντίστοιχα πετρελαιοκίνητα.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Όχι, δε θα έπαιρναν, ωστόσο είναι επίσης λάθος να συμπεραίνουμε αμασητί οτι ό,τι αγοράζουν είναι υπόδειγμα αξιοπιστίας. Παραδείγματα υπάρχουν όπως οι E Class του πρόσφατου παρελθόντος, οι diesel της Mazda στο 6 και ίσως άλλα που δεν γνωρίζουμε. Όσο αυθαίρετο είναι να πεις οτι το τάδε είναι αξιόπιστο επειδή το προτιμά ένας κλάδος άλλο τόσο είναι να ισχυρισθείς και το αντίθετο.
Μα αυτο ακριβως λεω κι εγω.Να ξεχασουμε τα κλισε.
Οταν ξεμενουμε απο επιχειρηματα ξεκιναμε:
Οι μεν 'Γερμανοφιλοι' μιλαμε για 'ποιοτητα',
Οι δε 'Ιταλοφιλοι' για 'ψυχη',
Οι 'Ιαπωνες' για 'αξιοπιστια',
Οι 'Γαλλοφιλοι' για 'νικες στο 'WRC',
ή οποιασδηποτε αλλη κορνιζα μπορει κανεις να φανταστει...Επι του θεματος τωρα:
Καμμια σχεση -κατα τη γνωμη μου- το Υeti με το Octavia Scout.
Παρασσαγγας καλυτερο και πιο ολοκληρωμενο το δευτερο για τη χρηση που θελει ο giannik.
Aν περιοριστουμε στα τρια αυτοκινητα που αναφερει ο giannik εχω την εντυπωση οτι το Mazda ειναι λιγο παραταιρο σε αυτη τη συγκριση.Τι δουλεια εχει ενα μεσαιο σενταν αναμεσα σε δυο υπερυψωμενα οχηματα??
Αλλα επειδη 'περι ορεξεως κολοκυθοπιτα' θα ξαναπω στο giannik να ιεραρχησει τις αναγκες του, να οδηγησει τα υποψηφια προς αγορα, και να δει ο ιδιος ποιο τον καλυπτει περισσοτερο. -
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Επι του θεματος τωρα:
Καμμια σχεση -κατα τη γνωμη μου- το Υeti με το Octavia Scout.Συμφωνώ και επαυξάνω γράφοντας πως και τα τρία άυτοκίνητα διαφέρουν μεταξύ τους, όχι μόνο βάσει κατηγορίας, οπότε και δυνατοτήτων-αναγκών για να ικανοποιήσουν, αλλά και βάσει τιμής. Οπότε, προφανώς η σύγκριση είναι λίγο άκαιρη όταν πραγματοποιείται από τρίτους για εσένα.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
thats my point.
δεν μπορώ να διαβάζω ότι ιαπωνικό=αξιόπιστο defacto επειδή είναι ιαπωνικό.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
thats my point.
δεν μπορώ να διαβάζω ότι ιαπωνικό=αξιόπιστο defacto επειδή είναι ιαπωνικό.
Αφου ετσι ειναι τι να κανουμε τωρα ....καποια πραγματα δεν αλλαζουν,γιατι αν αλλαζαν θα γινοτανε και οι ιταλοι αξιοπιστοι αλλα δεν γινονται και ας βλεπουν τοσα χρονια τι κανουν οι ιαπωνες και οι κορεατες.Το κακο ειναι οτι οι γερμανοι τεινουν να μιμηθουν τους ιταλους.......
-
ώπα.. τι θέλει να πει ο ποιητής??
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
ώπα.. τι θέλει να πει ο ποιητής??μην κανεις πως δεν καταλαβαινεις......ειμαι σαφεστατος
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
ώπα.. τι θέλει να πει ο ποιητής??Θελει να πει οτι ειναι κολλημενος και απο τη στιγμη που γραφτηκε μας εχει ξεκαθαρισει οτι ολα ειναι μπουρδελα εκτος απο οτι ερχεται απο σχιστοματικη χωρα... Προφανως του το λενε ολοι φιλοι ξαδερφια παππουδες μακρινοι φιλοι και 'γνωστοι'.. και ιδιως ολα τα μπαρμπαδια στα συνεργεια του πειραια που 100 χρονια τωρα στο κουρμπετι συστηνανε ανεπιφυλακτα ιαπωνικα επειδη δε τους ταλαιπωρουσαν στις επισκευες.. ..
-
Αν δεν έχεις πρόβλημα με τα τέλη κυκλοφορίας ξανασκέψου το mazda 6 με τον δίλιτρο κινητήρα περισσότερο οδηγοκεντρικό αυτοκίνητο και πολύ πιο νεανικό από το skoda
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Αν δεν έχεις πρόβλημα με τα τέλη κυκλοφορίας ξανασκέψου το mazda 6 με τον δίλιτρο κινητήρα περισσότερο οδηγοκεντρικό αυτοκίνητο και πολύ πιο νεανικό από το skodaΧτες οδήγησα το Mazda6 που αγόρασε ένας φίλος μου (μετά από δική μου προτροπή φυσικά) και έμεινα με το στόμα ανοικτό, σε σχέση με το δικό μου. Το αυτοκίνητο 'γράφει' κυριολεκτικά
Εχοντας μπει λοιπόν μέσα σε Qashqai (του γείτονα) η προσωπική μου άποψη είναι πως δεν συγκρίνεται με το Mazda. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Θελει να πει οτι ειναι κολλημενος και απο τη στιγμη που γραφτηκε μας εχει ξεκαθαρισει οτι ολα ειναι μπουρδελα εκτος απο οτι ερχεται απο σχιστοματικη χωρα... Προφανως του το λενε ολοι φιλοι ξαδερφια παππουδες μακρινοι φιλοι και 'γνωστοι'.. και ιδιως ολα τα μπαρμπαδια στα συνεργεια του πειραια που 100 χρονια τωρα στο κουρμπετι συστηνανε ανεπιφυλακτα ιαπωνικα επειδη δε τους ταλαιπωρουσαν στις επισκευες.. ..
ποσο φαουλ εισαι;τα μπαρμπαδια στον πειραια δουλεια θελουνε και συστηνουν ευρωπαικα
αληθεια πως πας πειραια; -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Θελει να πει οτι ειναι κολλημενος και απο τη στιγμη που γραφτηκε μας εχει ξεκαθαρισει οτι ολα ειναι μπουρδελα εκτος απο οτι ερχεται απο σχιστοματικη χωρα... Προφανως του το λενε ολοι φιλοι ξαδερφια παππουδες μακρινοι φιλοι και 'γνωστοι'.. και ιδιως ολα τα μπαρμπαδια στα συνεργεια του πειραια που 100 χρονια τωρα στο κουρμπετι συστηνανε ανεπιφυλακτα ιαπωνικα επειδη δε τους ταλαιπωρουσαν στις επισκευες.. ..
ποσο φαουλ εισαι;τα μπαρμπαδια στον πειραια δουλεια θελουνε και συστηνουν ευρωπαικα
αληθεια πως πας πειραια;τραβα παιξε με κανα accent και καμια κορολιτσα και ασε τα αυτοκινητα για εμας..
Πρεπει να εισαι επειικως ανενημερωτος ,ασχετος και κολλημενος για να συστηνεις μονον γιαπωνεζικα και κορεατικα( ) εν ετη 2010..
Τα μαστορια δε ξεραν που πανε τα 4 τελη '60 και γενικως οταν αρχισε να εμφανιζεται το αυτοκινητο στην ελλαδα. Οταν τους πηγαινες κατι που δεν ειχε σουστα το κοιταζαν σαν εξωγηινο.. και οταν δε ξερεις κατι να το συντηρεις και να βγαζεις λεφτα του βγαζεις φημη και δε το προτεινεις για να πουλαει μονον οτι μπορεις να επισκευαζεις.. -
Να είναι μόνο ευθεία, γιατί σε στροφές η κορολίτσα και το αξέντ, θα πάνε από κάτω
-
-
νισσαν απο μενα γιατι ειναι πιο εξυπνο απτα αλλα.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
νισσαν απο μενα γιατι ειναι πιο εξυπνο απτα αλλα. -
γιατι γελας ρε χαμενε
-
γιατι γελας ρε χαμενεΓιατι ειναι εξυπνο και ιαπωνεζικο..
-
νισσαν απο μενα γιατι ειναι πιο εξυπνο απτα αλλα.tiida;
Mazda 6 1.8 Vs Skoda Scout 1.8T Vs Qashqai 1.6