-
βγαζει γυρω στα 140+ αλογα τροχο το μοτερ της mito , ειναι δυνατο (φανταζομαι και του μπραβο κατι αντιστοιχο), αρα τα 160 αλογα στροφαλο δεν ειναι απιθανο σεναριο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
βγαζει γυρω στα 140+ αλογα τροχο το μοτερ της mito , ειναι δυνατο (φανταζομαι και του μπραβο κατι αντιστοιχο)το μοτέρ/τουρμπίνα της μίτο δεν είναι ίδιο με του μπράβο αλλά με του 500abarth
το μπράβο βγάζει 139 τροχό και η μίτο 146+ -
166αλογα με 1260κιλα wtf! στα 2 λιτρα..ελεοc
και δεν μενω με το σμαρτ με 105 αλογα 790 κιλα..με remapping και ελαφρως τσιμπημενο το τουρμπακι του στα 0.72 απο digitec
guys σαν λιγα τα βλεπω..αλλιως το χα το ρσ απλα ειχα καιρο να ασχοληθω και εχω χασει επεισοδια..
μαλλον κουπερ με βλεπω με προγραμμα works στα 192ps και τελος
-
@ρεδ μονστερ
ρε συ με την επιμονη σας να διαφερετε..
ε αυτο σου λεω και γω ειπα κατι αντιστοιχο και 7 αλογα ειναι κατι αντιστοιχοαρα 160 στροφαλο ανετα
-
Ο χρήστης gbak έγραψε:
166αλογα με 1260κιλα wtf! στα 2 λιτρα..ελεοcκαι δεν μενω με το σμαρτ με 105 αλογα 790 κιλα..με remapping και ελαφρως τσιμπημενο το τουρμπακι του στα 0.72 απο digitec
guys σαν λιγα τα βλεπω..αλλιως το χα το ρσ απλα ειχα καιρο να ασχοληθω και εχω χασει επεισοδια..
το challence μένει εύκολά πίσω από τα περισσότερα τουρμπίδια της αγοράς...
-
Ο χρήστης gbak έγραψε:
166αλογα με 1260κιλα wtf! στα 2 λιτρα..ελεοcκαι δεν μενω με το σμαρτ με 105 αλογα 790 κιλα..με remapping και ελαφρως τσιμπημενο το τουρμπακι του στα 0.72 απο digitec
και καλα θα κανεις , δεν αμφιβαλλω βεβαια οτι το rs θα κανει παπαδες στις στροφες, αλλα απο γκαζια ειναι λιγο ταφος δεδομενου οτι αλλα περιμενεις και εχεις και 2 λιτρα
-
με cooper στα 200 αλογα θα εχεις 0-100 σε 6.5 χαλαρα
-
Ο χρήστης gbak έγραψε:
μαλλον κουπερ με βλεπω με προγραμμα works στα 192ps και τελοςγια πες
πάντως άμα θες να πας ταξίδι με παρέα θα έχεις πρόβλημα με το coopeρακι..
-
ναι οντως για τι χρηση το θες?
ψηνεσαι για κανα λεον cupra που μαλλον θα το βρεις τσαμπα, να εχεις ακομα πιο πολυ γκαζι?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
ναι το θυμαμαι που λεγαμε οτι το αλλο δεν ξεκινα λογω dsg
αρα τι παραειναι γρηγορο (το clio)? το περναει ενα υποθετικα πιο αδυναμο αυτοκινητο με λιγοτερα κυβικα
δεν το διατύπωσα σωστά...
εννοώ οτι τα παραλάνε ... πόσο πιο γρήγορο μπορεί να είναι από το proface??
Πάρα πολύ! Ενδεικτικά αναφέρω ότι το facelifted είναι σχεδόν μισό δεύτερο ταχύτερο στο 400άρι και ένα στο 1000άρι. Δηλαδή πάνω από 50 μέτρα...
-
Ο χρήστης gbak έγραψε:
Oι μετρησεις αφορουν αποδοση στους ΤΡΟΧΟΥΣ.
Σιγουρα κατωτερες των προσδοκιων για το RS, το οποιο ουσιαστικα ειναι
γυρω στα 180-185αλογα στροφαλο συνυπολογιζοντας τις απωλειες.
Το Cooper S απο την αλλη ξεπερασε καθε προβλεψη και εφτασε να βγαζει
περιπου 190-195αλογα σε στροφαλο, δειχνωντας την ξεκαθαρη ανωτερωτητα του σε επιπεδο
επιδοσεων, αλλα οχι απαραιτητα σε fun factor, οπου το Clio μαλλον εκει υπερεχει...
Τελος τουλαχιστον στα τυπικα 0-100Km/h και 0-160km/h
τα δυο αυτοκινητα ειναι σχεδον ισοδυναμα 7,1sec cooper / 7,2sec RS και 16,9 cooper / 16,2 RS δηλαδη μεχρι τα 160km/h απο σταση το Clio RS στεκεται επαξια διπλα στο Cooper,
παρολα αυτα, τα πραγματα αλλαζουν εντελως ομως απο εκει και περα και κυριως στις ρεπριζ... -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
166αλογα με 1260κιλα wtf! στα 2 λιτρα..ελεοc
και δεν μενω με το σμαρτ με 105 αλογα 790 κιλα..με remapping και ελαφρως τσιμπημενο το τουρμπακι του στα 0.72 απο digitec
και καλα θα κανεις , δεν αμφιβαλλω βεβαια οτι το rs θα κανει παπαδες στις στροφες, αλλα απο γκαζια ειναι λιγο ταφος δεδομενου οτι αλλα περιμενεις και εχεις και 2 λιτρα
ακριβως!..το θεμα ειναι να χεις διλιτρο να γαζωνει..αν ειναι να 'σερνεται'..τι να το κανεις τζαμπα τα τελη..
γιατι και τα κιλα του δεν ειναι λιγα..οποτε μου μυριζει παλτο σε 400αρι και χιλιομετρο..
ωραια παλι καλα που τα παμε..γιατι δεν το χα
τα περισοττερα ρχ τα οδηγανε κουλοι..συν οτι μαμα ηταν μπουκωμενο
τα ροταρυ θελουν ελευθερας..καλο τελικο σε συνδυασμο με καλο ραμ ινλετ και καταλυτη συγκεκριμενο... οχι απο εξατμισαδες της γειτονιας
με το δικο μου παντως..οχι εκκινησεις...ανοιγματα αττικη οδο με Golf Mk5 GTi...κατεβασμα αττικη οδο προς αεροδρομιο...καμια τυχη με 245+
-
παρε cupra..
http://www.car.gr/classifieds/cars/?c=1 ... o=&nu=&tr=
-
Μην τα γράφετε έτσι ρε παιδιά...
-
Ο χρήστης gbak έγραψε:
με το δικο μου παντως..οχι εκκινησεις...ανοιγματα αττικη οδο με Golf Mk5 GTi...κατεβασμα αττικη οδο προς αεροδρομιο...καμια τυχη με 245+
καμια τυχη εσυ ή αυτος?
μιλας για challenge ή κοσμο? -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μην τα γράφετε έτσι ρε παιδιά...γιατι γκαζια θελει το παιδι και το συγκεκριμενο μοτερ εχει μπολικα
-
Ο χρήστης gbak έγραψε:
ρίχνεις σε 5αρι gti σε ρεπρίζ??
-
Εγω για το παλτο RS λέω
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
ρίχνεις σε 5αρι gti σε ρεπρίζ??
challenge μου κανει λιγο δυσκολο, cosmo πιστευω οτι μπορει και παραμπορει
Εγω για το παλτο RS λέω
-
Τώρα τι σχέση έχει το παλτό με μια μέτρηση σαν το 0-100 που είναι εντελώς υπερατού μόνο εσείς ξέρετε
cooper s(r56) η clio rs?