-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ναι ειναι πουτανια η μιτο , ειδικα αν δουλευει στο καλο φασμα στροφων τηςεγω για να καταλαβεις εχω 2.6' στην ιδια ρεπριζ
μονο να κρατουσε δυναμη ψηλα και θα τα εσπαγε
πραγμα που μαλλον θα κανει η qv και μεις μετα θα σας λεμε για απαξιωση των μοτερ σας
η qv θα έχει μικρότερη τουρμίνα από την 155άρα...
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
Οχι ρε , 1230 το Mini , 1430 το GTI VI
ουτε με σφαιρεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
κατσε γιατι το χουμε μπερδεψει..
εσυ τι λες πιο πανω ή πιο κατω?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
ναι ειναι πουτανια η μιτο , ειδικα αν δουλευει στο καλο φασμα στροφων της
εγω για να καταλαβεις εχω 2.6' στην ιδια ρεπριζ
πραγμα που μαλλον θα κανει η qv και μεις μετα θα σας λεμε για απαξιωση των μοτερ σας
αμα ειναι να πεσει το lag γιατι οχι?
edit η δικη σου ειναι πολυ μικρη και ξεφουσκωνει ψηλα , ποσο πιο μικρη??
-
ναι ειναι πουτανια η μιτο , ειδικα αν δουλευει στο καλο φασμα στροφων της
εγω για να καταλαβεις εχω 2.6' στην ιδια ρεπριζ
αμα ειναι να πεσει το lag γιατι οχι?
δεν κρατάει ψηλά γιατί έχει μικρή τουρμπίνα...
άρα λογικά θα σκοτώνει στις μεσαίες η qv (που είναι και η ουσία ) και θα πεθαίνει χειρότερα από την 155αρα ψηλα -
ναι εκανα edit πιο πανω για αυτο.. οντως εχεις δικιο
αλλα αμα δεν εχεις τουρμποκομπρεσσορα..
-
καλά τα λέει ο red
σε ένα review που διάβασα ο δοκιμαστής παρατήρησε ότι χρειαζόταν να αλλάξει ταχύτητες πολύ γρήγορα
-
το μοτέρ του gpa ss κάνει τον τουρμοκομπρέσσορα να φαίνεται πολύπλοκα άχρηστο...
δίνω στροβιλοσυμπιεστές σε 2 weeks...
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
καλά τα λέει ο redσε ένα review που διάβασα ο δοκιμαστής παρατήρησε ότι χρειαζόταν να αλλάξει ταχύτητες πολύ γρήγορα
λινκ??
ο tb είναι πολύ πιο tunable... και αν κρίνω από τις βελτιώσεις που έχουν βγει ...οι κάτοχοι mair θα πάρουν ένα @
-
edit η δικη σου ειναι πολυ μικρη και ξεφουσκωνει ψηλα , ποσο πιο μικρη??
έχω να διαβάσω μήνες και τώρα που άρχισα το έκαψα...
-
λινκ??ο tb είναι πολύ πιο tunable... και αν κρίνω από τις βελτιώσεις που έχουν βγει ...οι κάτοχοι mair θα πάρουν ένα @
στο channel 4 στην ενότητα για τα αυτοκίνητα το διάβασα αλλα μπήκα τώρα και λέει ότι έκλεισε λόγω οικονομικών προβλημάτων
http://blogs.channel4.com/platform4/200 ... as-closed/
-
το μοτέρ του gpa ss κάνει τον τουρμοκομπρέσσορα να φαίνεται πολύπλοκα άχρηστο...
ε αυτο απο την αλλη θα ειναι πιο ψοφιο χαμηλα, δε μπορεις παντου να εισαι το ιδιο δυνατος
-
τι λετε ρε παιδια ειμαι μονο 60 κιλα πανω απο το gti???το δικο μου ξερω οτι ειναι 1500 σχεδον ακριβως ζυγισμενο, εχει ζυγισει ο vellerefontis το δικο του που ειναι ακριβως ιδιο (+ οροφη)
άσ'τους να λένε φίλε, έχω μετρήσει ένα τετράθυρο γκολφ τζι-τι-αϊ προηγούμενης γενιάς, με πλήρη εξοπλισμό(είχε φτάσει 38κ) και είναι πάνω από 150 κιλά η διαφορά... δεν ξέρω τι μετράνε τα περιοδικά και οι λοιποί, εγώ τα όσα έχω μετρήσει το έχω κάνει σε γεφυροπλάστιγγα ακριβείας στο ποτάμι (μάλιστα γνωστής εταιρίας ποτών)
μάλιστα αν θυμάμαι καλά κάπου έχω αναφέρει ακριβώς την διαφορά, σε μια συζήτηση νομίζω στο θέμα ΤΤ...
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
τι λετε ρε παιδια ειμαι μονο 60 κιλα πανω απο το gti???
το δικο μου ξερω οτι ειναι 1500 σχεδον ακριβως ζυγισμενο, εχει ζυγισει ο vellerefontis το δικο του που ειναι ακριβως ιδιο (+ οροφη)
άσ'τους να λένε φίλε, έχω μετρήσει ένα τετράθυρο γκολφ τζι-τι-αϊ προηγούμενης γενιάς, με πλήρη εξοπλισμό(είχε φτάσει 38κ) και είναι πάνω από 150 κιλά η διαφορά... δεν ξέρω τι μετράνε τα περιοδικά και οι λοιποί, εγώ τα όσα έχω μετρήσει το έχω κάνει σε γεφυροπλάστιγγα ακριβείας στο ποτάμι (μάλιστα γνωστής εταιρίας ποτών)
μάλιστα αν θυμάμαι καλά κάπου έχω αναφέρει ακριβώς την διαφορά, σε μια συζήτηση νομίζω στο θέμα ΤΤ...
εγω σε πιστευω παντως
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
το δικο μου ξερω οτι ειναι 1500 σχεδον ακριβως ζυγισμενο, εχει ζυγισει ο vellerefontis το δικο του που ειναι ακριβως ιδιο (+ οροφη)
άρα η vw βάζει τρικλοποδιά στα ίδια της τα αυτοκίνητα?
-
ε αυτο απο την αλλη θα ειναι πιο ψοφιο χαμηλα, δε μπορεις παντου να εισαι το ιδιο δυνατος
για τέτοιες ειδικές ισχυές , είναι υπερβολή η χρήση compressor και turbine
-
@red monster
μην κοιτας μονο την ειδικη ισχυ, αλλα δες και τα κυβικαοταν η τουρμπινα ξεφουσκωσει εισαι απλά ενα 1400αρι , ουτε 2λιτρο, ουτε 3λιτρο , ουτε 2.5λιτρο
το ιδιο και οταν δουλευει ψηλοτερα, τι θα ηταν το golf gt με την τοσο μεγαλη τουρμπινα του χαμηλα?
δε λεω οτι δε θα μπορουσες να το οδηγησεις, αλλα θα εχανε σε γραμμικοτητα και θα εσπαγε τα νευρα σε καθημερινη χρηση
βεβαια αυτο σε αλλα αυτοκινητα μπορει να το ακουσεις και ως 'old school' ή 'εκρηκτικο μοτερ' απο τον τυπο, αλλα καλο δεν ειναι
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
άρα η vw βάζει τρικλοποδιά στα ίδια της τα αυτοκίνητα?
που την ειδες τη τριλοποδια?
δεν ειναι λογικο να ριχνει 150 κιλα το 4κινητο s3 στο 2κινητο gti?
οι τιμες που ανακοινωνει η εταιρεια ειναι φυσικα ψευτικες, αλλα τα 150 κιλα διαφορα υπαρχουν και σε αυτεςβαλε και αλλα 60 κιλα σε αυτα που λεει η vw και εχεις και για τα 2 το πραγματικο βαρος
-
κατι αλλο που δεν εχει αναφερθει ειναι οτι το κλιο θελει 98/100οκτ βενζινης, ενω το κουπερ δουλευει και με 95.
-
μαλιστα και αυτο δεν το χα..
εντωμεταξυ..με χαλαει που το ρς ειναι κλεισουρα ρε γμτ...ενω η πανοραμικη οροφη στο κουπερ ειναι ολο το χρημα..
δλδ κουπερ σ...τσιλι πακετ του 2007 με 22.000κμ-34.000km και πανοραμικη οροφη στα 21000ε πανω κατω..
πως το βλεπετε? εγω παλι ακριβο το βρισκω...μαλλον συνηθισα σε τιμες στην β.ιταλια..και μου κακοφαίνεται..
για πειτε guys
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
κατι αλλο που δεν εχει αναφερθει ειναι οτι το κλιο θελει 98/100οκτ βενζινης, ενω το κουπερ δουλευει και με 95.αληθεια?? τι συμπιεση εχει?
cooper s(r56) η clio rs?