-
Απειλούν με νεκρούς στην Υπατία – Ο ιδιοκτήτης ζητά την αποχώρησή τους
Τελευταία ενημέρωση: 12.02.2011 | 11:32
Πρώτη δημοσίευση: 12.02.2011 | 11:22Σε σήριαλ έχει μετατραπεί το θέμα των μεταναστών-απεργών πείνας που βρίσκονται στο Μέγαρο Υπατία και οι οποίοι πλέον βρίσκονται σε άθλια κατάσταση, καθώς εδώ και ημέρες έχουν κόψει και το τσάι που έπιναν.
Και ενώ υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για την υγεία τους, ο ιδιοκτήτης του νεοκλασικού κτιρίου, κ. Κωνσταντίνος Ρουτζούνης με επιστολή του ζητά την αποχώρηση των μεταναστών μιας και πέρασε το χρονικό διάστημα το οποίο είχαν συμφωνήσει.Με επιστολή του προς τους εμπλεκόμενους υπουργούς, κ. Ραγκούση, Παπουτσή, Κατσέλη, Λοβέρδο, Διαμαντοπούλου και Γερουλάνο ζητά την αποχώρησή τους με ειρηνικό τρόπο σε άλλο κτίριο και **επισημαίνει ότι το κτίριο αυτό είναι πολιτιστικό μνημείο της πόλης, “ακατάλληλο για την απροσδόκητη αυτή χρήση και αξίζει προστασίας. **
Μάλιστα, αναφέρει ότι οι προσπάθειες που καταβάλλονται από τις 30 Ιανουαρίου για την μετεγκατάστασή τους δεν έχουν ευοδωθεί αν και όπως σημειώνει βρέθηκε άλλο κτίριο αλλά υπήρξε απροθυμία των φορέων να υπογράψουν τη μίσθωσή του.
Από την πλευρά της, η υφυπουργός Εσωτερικών, Άννα Νταλάρα διευκρίνισε ότι το συγκεκριμένο θέμα δεν αποτελεί αρμοδιότητά της.
Πάντως, οι ίδιοι οι μετανάστες απεργοί πείνας διευκρινίζουν ότι δεν σκοπεύουν να μετακινηθούν και μάλιστα απειλούν πως εάν προσπαθήσει κάποιος να τους διώξει με τη βία, τότε θα πρέπει να φέρουν και 300 φέρετρα. Ωστόσο, ήδη επτά από τους απεργούς έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας, όπως ουρολοιμώξεις και βαριές αναπνευστικές λοιμώξεις και τους χορηγούνται φάρμακα.
Πραγματικά αναρωτιέμαι τι σκεφτόταν ο ιδιοκτήτης του κτηρίου όταν δέχτηκε να τους φιλοξενήσει. Πίστευε ότι μια ωραία πρωΐα 15 ημέρες αργότερα θα σηκωνόντουσαν και θα έφευγαν από μόνοι τους οι μετανάστες; Όταν τους πρωτοδέχτηκε, δεν ίσχυαν τα bold;
Όσο για το υπογραμμισμένο, πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει το κράτος να μισθώσει χώρο για να πάνε να συνεχίσουν την απεργία πείνας τους
-
Τώρα που πέρασαν τα '15' δημοσιότητας' που προσέφεραν στους εμπνευστές του εγχειρήματος και επειδή οι τελευταίοι ψάχνουν να βρουν νέο project να προχωρήσουν, δεν θα μου κάνει εντύπωση αν μείνουν εντελώς ξεχασμένοι οι άνθρωποι αυτοί.
Όταν λέγαμε για εκμετάλλευση ανθρώπινου πόνου... -
αυτούς που κατηγορείς ότι τους ξέχασαν, έχουν κάνει 3-4 πορείες και άλλες τόσες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για το ζήτημα, στο διάστημα που συζητάμε. [Πριν λίγο ολοκληρώθηκε άλλη μια]
Το ότι ΜΜΕ και λοιπό συναπάντημα το έχει θάψει, είναι μάλλον διαφορετικό ζήτημα.
-
Μιλάω για το γνωστό κόμμα
-
delete
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Μιλάω για το γνωστό κόμμαΤο ότι κάτι δεν προβάλλεται από τα ΜΜΕ δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει.
-
Επειδή βλέπω ότι άπαντα τα στελέχη που πριν κάτι μέρες τράβαγαν τα βυζιά τους έξω από τη Νομική, περιφέρονται σε άλλα στέκια, δια της ατόπου απαγωγής προκύπτει ότι δεν ασχολούνται με τους μετανάστες.
Εννοείται αν γίνει κάτι και σκάσει καμερούλα, τσουπ θα ξεπροβάλλουν από κάποια γωνιά.
Δεν είπα ότι επειδή δεν παίζουν στο δελτίο των 8:30 εξαϋλώθηκαν οι άνθρωποι. -
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Όσο για το υπογραμμισμένο, πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει το κράτος να μισθώσει χώρο για να πάνε να συνεχίσουν την απεργία πείνας τους
Όχι μόνο χώρο, αλλά και γυναίκες (οι μαύρες των 15€ του κένρου δεν θα κόστιζαν πολύ στον Έλληνα φορολογούμενο ) για να έρθουν 'στα ίσα τους' οι άνθρωποι...
Δεν είχα όρεξη να τρολάρω, αλλά με αυτά που ακούμε και βλέπουμε, μόνο το γέλιο μας σώζει !
15€; Η περί την Ομόνοια (που είναι στην περιοχή και το πρωί/μεσημέρι) κοστολογούν τις υπηρεσίες τους στα 5€(!).
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Όχι μόνο χώρο, αλλά και γυναίκες (οι μαύρες των 15€ του κένρου δεν θα κόστιζαν πολύ στον Έλληνα φορολογούμενο ) για να έρθουν 'στα ίσα τους' οι άνθρωποι...
Δεν είχα όρεξη να τρολάρω, αλλά με αυτά που ακούμε και βλέπουμε, μόνο το γέλιο μας σώζει !
15€; Η περί την Ομόνοια (που είναι στην περιοχή και το πρωί/μεσημέρι) κοστολογούν τις υπηρεσίες τους στα 5€(!).
ενημερωμένο σε βρίσκω
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Κατά την απεργία πείνας το σεξ επιτρέπεται;;;;
Δεν είναι σαν την νηστεία, που πρέπει να απέχεις κι από την σαρκική-σεξουαλική ηδονή;
Και αν επιτρέπεται, γιατί (αποκλειστικά) τις μαύρες των 15ευρώ; Χάθηκαν οι δίμετρες Ουκρανορωσίδες να περάσουν καλά τα παιδιά;
Άλλωστε ......λεφτά υπάρχουν!!! -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
ενημερωμένο σε βρίσκω
Ενημερωμένος ναι, απελπισμένος όχι
-
Ελληνοποίηση τι σημαίνει; Φέρουμε κάποιο διακριτικό (στάμπα-σφραγίδα) στο σώμα μας που μας ξεχωρίζει από τις άλλες φυλές και δεν το ήξερα; Όλοι οι ανθρώποι πρέπει να έχουμε τα ίδια δικαιώματα, τις ίδιες υποχρεώσεις και να ζούμε όπως και οι διπλανοί μας. Τίποτα δεν με κάνει ανώτερο (ή κατώτερο) από τον διπλανό π.χ. Αφρικανό γείτονα, επειδή έτυχε να γεννηθώ και να μεγαλώσω στην Ελλάδα. Οι Έλληνες, μετανάστες από αρχαιοτάτων χρόνων, ταξίδεψαν σε όλα τα πλάτη και τα μέρη της γης για να καλυτερεύσουν την ζωή τους (και την Ελλάδα). Το ίδιο γίνεται σήμερα, απλά από την αντίστροφη (αν και δεν είμαι απόλυτα σίγουρος γ΄αυτό, γιατί είδη ξεκινά νέο μεταναστευτικό ρεύμα των Ελλήνων προς την δυτική Ευρώπη λόγω οικονομικής κατάστασης). Πάνω απ' όλα άνθρωποι, να το θυμάστε, όπως οι γείτονοί μας ....
-
Τουλαχιστον 11000 καταγεγραμμενοι βιασμοι εγιναν το 2010 στο ανατολικο κονγκο..
Τους κακομοιρους θελουν απλα ενα καλυτερο αυριο για αυτο και το ριχνουν στους βιασμουςΑς κανουμε και την ελλαδα αφρικη για να επανορθωσουμε εμεις μονο για ολα τα λαθη του δυτικου πολιτισμου που οδηγησαν αυτους τους ταλαιπωρημενους ανθρωπους στο να βιαζουν τις πιο αδυναμες κοινωνικα ομαδες..
Καμια κουβεντα και ανοχη σε τετοια ατομα.
, δεν εχουμε τιποτα κοινο μαζι τους (και οχι μονο με αυτους , αλλα και με πακιστανους και λοιπες ρατσες) ,ουτε θελουμε να εχουμεΞεχνατε μερικοι οτι οι πατεραδες σας και οι προγονοι σας γενικα εδωσαν το αιμα τους για να ειμαστε ελευθεροι και να εχουμε το επιπεδο ζωης που εχουμε, δε μπορουν να 'ρχονται οποιοι θελουν απο τις κωλοχωρες τους και να τα βρισκουν ολα ετοιμα και να εχουν τα ιδια δικαιωματα με μας
Ανθρωποι να ειμαστε και να σεβομαστε τους νομιμους μεταναστες και να προστατευουμε τους κατατρεγμενους, αλλα οχι να ισοπεδωνουμε τα παντα
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Κι αν έρθουν οι αντιστασιακοί του Ιράν Κιούση;
Δε θέλω τέτοια φασιστικά εδώ μέσα...Στην τελική αν το σεξ είναι το πρόβλημα θα κάτσει ο Στρατούλης να τον γ@μήσουν. Αν δεσμευτούν ότι θα τον ψηφίσουν ευκολάκι το χω.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Ξεχνατε μερικοι οτι οι πατεραδες σας και οι προγονοι σας γενικα εδωσαν το αιμα τους για να ειμαστε ελευθεροι και να εχουμε το επιπεδο ζωης που εχουμε, δε μπορουν να 'ρχονται οποιοι θελουν απο τις κωλοχωρες τους και να τα βρισκουν ολα ετοιμα και να εχουν τα ιδια δικαιωματα με μαςΤα ίδια λένε και βαρδινογιαννέοι, μητσοτάκηδες, μπακογιάννηδες, παπανδρέου, καραμανλήδες, λάτσηδες, μελισσαναίοι, αγγελόπουλοι κ.ο.κ.
Οι πατεράδες τους δεν 'πολέμησαν' για να έρχεσαι εσύ (κι εγώ) από το κάθε κωλοχώρι και την κάθε κωλοοικογένεια και να τα βρίσκουμε έτοιμα και να έχουμε τα ίδια δικαιώματα με αυτούς (εκτός κι αν έχεις καμιά ψευδαίσθηση ότι έχουμε τα ίδια δικαιώματα, οπότε απλώς θα σου ζητήσω να μου πεις ποιος είναι ο dealer σου γιατί προφανώς είναι πολύ καλός )
-
ποιοι πολεμησαν στους διαφορους πολεμους? οι οικογενειες απο τα κωλοχωρια
αποτε πουλο σε καθε πλουσιο , στρατοκαυλο , φιλοβασιλικο ή εθνοπατερατο οτι δεν εχουμε τα ιδια δικαιωματα με τα διαφορα τζακια , το χουμε ξαναπει και εγω ειμαι ο πρωτος που παραδεχεται οτι αυτη η αστειοτητα που ονομαζουμε δημοκρατια μονο δημοκρατια δεν ειναι
ομως εστω και αυτα τα λιγα που εχουμε δε μας τα χαρισε κανεις απλοχερα και ειναι απολυτα λογικο να μη θελουμε να τα μοιραστουμε με αλλους
δεν ειμαι ουτε φασιστας , ουτε αριστερος
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Τα ίδια λένε και βαρδινογιαννέοι, μητσοτάκηδες, μπακογιάννηδες, παπανδρέου, καραμανλήδες, λάτσηδες, μελισσαναίοι, αγγελόπουλοι κ.ο.κ.
Οι πατεράδες τους δεν 'πολέμησαν' για να έρχεσαι εσύ (κι εγώ) από το κάθε κωλοχώρι και την κάθε κωλοοικογένεια και να τα βρίσκουμε έτοιμα και να έχουμε τα ίδια δικαιώματα με αυτούς (εκτός κι αν έχεις καμιά ψευδαίσθηση ότι έχουμε τα ίδια δικαιώματα, οπότε απλώς θα σου ζητήσω να μου πεις ποιος είναι ο dealer σου γιατί προφανώς είναι πολύ καλός )
Στο πού δεν έχουμε τα ίδια δικαιώματα εγώ κι εσύ με αυτούς που προανέφερες;
Γενικά πάντως, ουδείς μίλησε περί ανωτερότητας-κατωτερότητας!
Πάνω απ'όλα ανθρωπισμός, αλλά όχι στ'όνομά του να περιορίζονται τα δικά μου (ή όποιου πολίτη) τα δικαιώματα από την ανεξέλεγκτη εισροή λαθρομεταναστών.
Για τους νόμιμους ή τους αιτούντες πολιτικό άσυλο δεν τίθεται λόγος, για τους υπολοίπους και δή και τους παρανομούντες, απλά ας εφαρμοστεί ο νόμος! -
Ο χρήστης GIOSOU έγραψε:
Στο πού δεν έχουμε τα ίδια δικαιώματα εγώ κι εσύ με αυτούς που προανέφερες;;
ομως εστω και αυτα τα λιγα που εχουμε δε μας τα χαρισε κανεις απλοχερα και ειναι απολυτα λογικο να μη θελουμε να τα μοιραστουμε με αλλους
αυτά ακριβώς λένε κι αυτοί που προανέφερα Νταξ, απλώς βάζουν το λίγα σε εισαγωγικά
-
http://troktiko.eu/2011/02/13/λ� ... %84%CE%B1/
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Στο πού δεν έχουμε τα ίδια δικαιώματα εγώ κι εσύ με αυτούς που προανέφερες;
;
!
http://troktiko.eu/2011/02/13/λαθρομετανάστες-ξυλοκόπησαν-αλύπητα/
Περίεργο....
Τραγούδησε υπέρ μεταναστών και εδάρη υπό μεταναστών;
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;