-
Ο χρήστης GIOSOU έγραψε:
Στο πού δεν έχουμε τα ίδια δικαιώματα εγώ κι εσύ με αυτούς που προανέφερες;
;
!
Δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει αυτό που έγραψες
Αν εννοείς ότι έχουμε τα ίδια δικαιώματα, θα καγχάσω και θα σου πρότεινα να κάνεις κάποιο reality check.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
;
!
Δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει αυτό που έγραψες
Αν εννοείς ότι έχουμε τα ίδια δικαιώματα, θα καγχάσω και θα σου πρότεινα να κάνεις κάποιο reality check.
Αυτό που κατάλαβες ρωτώ!
Κάν'το πιο λιανά το περί διακαιωμάτων μεταξύ ημών και αυτών που προανέφερες.
Ποιό δικαίωμα διατηρούν οι εν λόγω που στερούμαστε εσύ κι εγώ (και προφανώς τόσοι άλλοι); -
Αρχίζοντας από το δικαίωμα στην ανομία [σκότωσε εσύ μεθυσμένος με αμάξι κάποιον να δούμε τι θα γίνει, κλέψε τπτ εκατομμύρια να δούμε τι θα γίνει, κάνε εσύ ένα έμβασμα 300μύρια αναιτιολόγητο να δούμε αν θα σε ελέγξουν κ.ο.κ.]
συνεχίζοντας στο δικαίωμα στην οικονομική χρηματοδότηση [ζήτα εσύ τπτ 100μύρια δάνειο με business plan 5χρονου να δούμε τι θα πάρεις]
συνεχίζοντας σε χαριστικά νομοθετήματα και κρατικά δωράκια, που εγώ δνε έχω δει κανένα για την πάρτη μου
παραδείγματα συνεχίζονται...
τέλος πάντων πρέπει να φύγω. Μου φαίνεται ασύλληπτα εκτός πραγματικότητας να νομίζεις ότι ζούμε όλοι με το ίδιο πλαίσιο δικαιωμάτων. -
Ο χρήστης GIOSOU έγραψε:
;
!
http://troktiko.eu/2011/02/13/λαθρομετανάστες-ξυλοκόπησαν-αλύπητα/
Περίεργο....
Τραγούδησε υπέρ μεταναστών και εδάρη υπό μεταναστών;Προβοκάτσια από πίσω κρύβονται μέλη της Χ.Α. που είχαν μεταμφιεστεί σε αλλοδαπούς.... Οι μετανάστες είναι φίλοι μας και θέλουν το καλό μας..... (όλα αυτά αν τα παραπάνω είναι αληθή...)
-
«Μου φαίνεται απίστευτο αυτό που έζησα. Παραλίγο να με σκοτώσουν. Με χτυπούσαν αλύπητα γι αρκετή ώρα. Δε μπορούσα να πάρω ανάσα. Ήταν τραγικό το συναίσθημα της απόγνωσης που ένιωθα εκείνη την ώρα. Δε θα ‘θελα να συμβεί σε κανέναν αυτό που συνέβη σε μένα . Το κέντρο της Αθήνας έχει γίνει τρομερά επικίνδυνο».
σωπα καλε που λες τετοια πραγματα!!!
μια χαρα ειναι το κεντρο, μπορουν να στο επιβεβαιωσουν ολοι οι αριστεροι της Ελλαδας!!!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
«Μου φαίνεται απίστευτο αυτό που έζησα. Παραλίγο να με σκοτώσουν. Με χτυπούσαν αλύπητα γι αρκετή ώρα. Δε μπορούσα να πάρω ανάσα. Ήταν τραγικό το συναίσθημα της απόγνωσης που ένιωθα εκείνη την ώρα. Δε θα ‘θελα να συμβεί σε κανέναν αυτό που συνέβη σε μένα . Το κέντρο της Αθήνας έχει γίνει τρομερά επικίνδυνο».
μια χαρα ειναι το κεντρο, μπορουν να στο επιβεβαιωσουν ολοι οι αριστεροι της Ελλαδας!!!
Μαλλον ο Μαϊνας δεν εχει δει τη Βιριδιανα(ή και το Ναζαριν) του Μπονιουελ γι'αυτο και εξεπλαγειν...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Θα ήθελα να δω αν τον είχε ληστέψει κανένας Έλληνας, θα έλεγε αυτά που είπε και αν θα ήταν τόσο συγκαταβατικός με την έννοια της κλοπής. Αλλά είπαμε τα δικά μου δικά μου και τα δικά σου δικά μου ως άλλος Καραγκιόζης (ζητώ προκαταβολικά συγνώμη από την κατά τον αλλά συμπαθή ήρωα την ταύτιση του εδώ με τέτοια υποκείμενα).
Είναι εντυπωσιακό το πως, για λόγους ιδεολογίας, κάποιος αγνοεί το βασικό δικαίωμα κάθε ανθρώπου που είναι να ζει με ασφάλεια. Και ας μην διαβάσω παπαριές περί της κατάστασης στις χώρες των ανθρώπων που έρχονται εδώ γιατί πρώτα αυτοί που έχουν πληγεί από την ανομία θα έπρεπε να είναι κατά αυτής και όχι να την εφαρμόζουν για δικό τους όφελος.
Αλλά το πρόβλημα για τον συγκεκριμένο είναι ότι φυσικά ακόμα ζει. Αν δεν ζούσε δεν θα έλεγε τέτοιες μαλακίες μετά συγχωρήσεως. Γιατί όταν πρακτικά με τα λεγόμενα σου νομιμοποιείς την ληστεία τότε είσαι άξιος της τύχης σου. Από εκεί και πέρα άλλες συνιστώσες της Αριστεράς στηλιτεύουν τη δουλική στάση της επίσημης εκκλησίας στην επανάσταση. Εδώ βέβαια το γεγονός ότι τα λεγόμενα του συγκεκριμένου είναι το αντίστοιχο ανάλογο του 'Σφάξε με Τούρκο να αγιάσω' μάλλον θα περάσει στα ψιλά των εφημερίδων και περιμένω να δω τις αντιδράσεις κάποιων Αριστερών του forum.
Γνώριζα για το σύνδρομο της Στοκχόλμης. Αλλά τώρα έμαθα και για το σύνδρομο του Αγίου Παντελεήμονα.
Τώρα για bold. Όταν σπέρνεις ανέμους θερίζεις θύελλες. Οι vote whores λοιπόν ας ετοιμαστούν να τους ξεκοιλιάσουν οι καλοί και τίμιοι παράνομοι μετανάστες. Επιπλέον ας κάνουμε και λίγη εξαγωγή από το κέντρο των Αθηνών προς Κολωνάκι, Παλαιό Ψυχικό, Φιλοθέη, Εκάλη, Κηφισιά, Γλυφάδα, Λαιμός Βουλιαγμένης κ.α.. Δεν είναι δυνατόν τόσοι άνθρωποι να συνωστίζονται στο κέντρο της Αθήνας...... Κρίμα τα παιδιά να μην μπορούν να κλέβουν και 2 και 3 Ιphone4 ή κινητά με Android (το νέο φετίχ της Μπουρζουαζίας των καλών προαστίων που ανάθεμα και να γνωρίζει τι σημαίνει αυτό ..... (όχι όλοι κάποιοι...)).
-
νομιζεις οτι στη γλυφαδα δεν εχουν αρχισει να κανουν την εμφανιση τους τα πακιστανια?
πριν λιγους μηνες ειχαν επιχειρησει να μπουκαρουν σε σπιτι φιλουαλλα κυριως το βραδυ υπαρχει το οποιο θεμα υπαρχει (πριν λιγες μερες μου τυχε και μενα ενα 'παραξενο' οταν πηγα να βγω εξω στις 3 το βραδυ να παρω τσιγαρα.. τελοσπαντων) , αλλα γενικα στα προαστια που λες ειναι δυσκολο να γινουμε τελειως μπουρδελο για πολλους λογους , κυριως λογω καλυτερης αστυνομευσης αλλα και την υπαρξη λιγοτερων μονιμων κατοικων απο φτωχες χωρες
στη πλατεια βικτωριας παντως εβγαινα για αρκετο καιρο πριν χρονια σχεδον καθημερινα και κυκλοφορουσα παρα πολυ πεζος στις γυρω γειτονιες.
παραδεισος δεν ηταν (της τοτε κοπελας μου ειχαν παει να της αρπαξουν το κινητο κατω απο το σπιτι της και γενικα επαιζαν ληστειες) , αλλα φοβο δε θα ελεγα οτι ενιωθα, ηταν αρκετα ηρεμα τα πραγματα.
τον τελευταιο καιρο οποτε εχω βρεθει απο κει γυρω θα ελεγα οτι η κατασταση με μια πρωτη ματια εχει χειροτερεψει, χωρις ομως να μπορω να βγαλω ασφαλη συμπερασματα, αφου δεν κινουμαι εκει οπως παλιοτερα. -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
...αλλα γενικα στα προαστια που λες ειναι δυσκολο να γινουμε τελειως μπουρδελο για πολλους λογους ,** κυριως λογω καλυτερης αστυνομευσης** αλλα και την υπαρξη λιγοτερων μονιμων κατοικων απο φτωχες χωρες
....
Έτσι!
Τώρα να σε ρωτήσω κάτι? Γιατί οι κάτοικοι στον Άγιο Παντελεήμονα να μην έχουν πρόσβαση στο ίδιο επίπεδο αστυνόμευσης??
-
Ποδηλατάδα σήμερα στη νέα παραλία.
Τραγική κατάσταση. Λαθρομετανάστες πουλούσαν κάθε λογής εμπόρευμα. Όλη η παραλία ήταν ένα απέραντο γιουσουρούμ.
Και το αποκορύφωμα: Εκεί που προχωρούσαμε στον ποδηλατόδρομο 4 άτομα παρέα δέχθηκα το φτυσίδι ενός από αυτούς στα καλά του καθουμένου. Σταματάω του λέω τί κάνεις κλπ και αυτός γελάει. Πίσω από τον Λ.Πύργο είχε ζητάδες. Αμέσως ανέφερα το γεγονός και ήρθε ένας της ομάδας και τον τσίμπησε.
Έχουμε ξεφύγει.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Αρχίζοντας από το δικαίωμα στην ανομία [σκότωσε εσύ μεθυσμένος με αμάξι κάποιον να δούμε τι θα γίνει, κλέψε τπτ εκατομμύρια να δούμε τι θα γίνει, κάνε εσύ ένα έμβασμα 300μύρια αναιτιολόγητο να δούμε αν θα σε ελέγξουν κ.ο.κ.]
συνεχίζοντας στο δικαίωμα στην οικονομική χρηματοδότηση [ζήτα εσύ τπτ 100μύρια δάνειο με business plan 5χρονου να δούμε τι θα πάρεις]
συνεχίζοντας σε χαριστικά νομοθετήματα και κρατικά δωράκια, που εγώ δνε έχω δει κανένα για την πάρτη μου
παραδείγματα συνεχίζονται...
τέλος πάντων πρέπει να φύγω. Μου φαίνεται ασύλληπτα εκτός πραγματικότητας να νομίζεις ότι ζούμε όλοι με το ίδιο πλαίσιο δικαιωμάτων.Αυτό που αναφέρεις δεν αποδεικνύει περισσότερα ή υπέρτερα δικαιώματα υπέρ αυτών, αλλά την 'ικανότητα' (αν θέλεις, μέσα σε ένα διεφθαρμένο-ενδοτικό κρατικό και κοινωνικό μηχανισμό) τους να 'ελέγχουν'-διαβιούν στο λεγόμενο 'σύστημα'.
Δεν νομίζω πως αν ο Χ (από αυτούς) σκοτώσει κάποιον, δεν θα οδηγηθεί στην δικαιοσύνη.
Τώρα, αν εκεί, οι πιέσεις που τυχόν ασκήσει σε συνδυασμό με το δικηγορικό του team(sic) και τον λίγο πιο 'ελαστικό' εισαγγελέα, τον 'αθωώσουν', δεν σημαίνει περισσότερα δικαιώματα, αλλά περισσότερη ικανότητα 'ελιγμών', τους οποίους ευχαρίστως θα μετερχόμασταν -ίσως- κι εμείς (αν μας έφταναν τα χρήματα για δικηγορικές ομάδες και λαδωματάκια) προκειμένου να αθωωθούμε.
Η διαφορά μας; Απλά έλλειψη ικανότητας ελιγμών (βλέπε πολιτική και οικονομική ισχύς).
Δάνειο εκατομμυρίων ευρώ θα μπορούσαμε και οι δυό μας να πάρουμε αν παρείχαμε στην τράπεζα τις ίδιες με αυτούς διασφαλίσεις.
Κρατικά δωράκια-δανειάκια αγύριστα παίρνουν πολλά λαμόγια πολύ, μα πολύ μικρότερου βεληνεκούς από αυτούς, αρκεί να έχουν το κατάλληλο βύσμα στην κατάλληλη θέση. Δεν συνιστά δικαίωμα, αλλά ικανότητα ελιγμών στο σύστημα.
Δικαιώματα στην παιδεία, υγεία, πολιτική(εκλέγειν-εκλέγεσθαι), οικονομία, δικαιοσύνη, ελευθερία, ακόμη και στον θάνατο..........κτλ έχουμε όλοι ίσα!
Κι εγώ -θεωρητικά- έχω το δικαίωμα να αναρριχηθώ στην πολιτική μέχρι του σημείου να γίνω πρωθυπουργός. Πρέπει να εξυπηρετώ το 'σύστημα' όμως, σωστά; Αλλά αυτό αποδεικνύει παθογένεια του συστήματος κι όχι λιγότερα ή περισσότερα δικαιώματα.
Να σου πω και μια πραγματική ιστορία:
Φίλος (λαθρο)μετανάστης μαύρου χρώματος τράκαρε(φταίγοντας) στην Ομόνοια τον αδελφό μου με το αυτοκίνητό του. Κατέβηκε ο αδελφός μου και κάλεσε την αστυνομία. Σε χρόνο dt βγήκαν -προς ενίσχυσή του- από τους πέριξ δρόμους αρκετοί συμπατριώτες του και επετέθησαν φραστικά και με απειλές στον αδελφό μου και την γυναίκα του. Μέχρι να έλθει η τροχαία ο φίλος μας έφυγε και όπως αποδείχθηκε μετά, οι πινακίδες του (ξένες, γερμανικές μάλλον) δεν αντιστοιχούσαν σε δηλωμένο στην ανάλογη υπηρεσία όχημα. Αποτέλεσμα; Η ζημιά -περίπου 1500ευρώ- πληρώθηκε από τον αδελφό μου (παρότι δεν ευθυνόταν καθόλου).
Δεν τολμώ να σκεφτώ το ίδιο άτομο να παρασύρει και εγκαταλείπει το παιδί μου (σου ή όποιου άλλου) κι εγώ έχοντας τον αριθμό, να μη μπορώ να βρώ σε ποιόν ανήκει.
Άλλα και να τον βρίσκαμε τί θα συνέβαινε; Θα πλήρωνε αν δεν ήταν ασφαλισμένος; Μήπως θα έμπαινε φυλακή;
Τί λες λοιπόν; Περισσότερα δικαιώματα έχει αυτός στην ανομία όπως προανέφερες; -
Οι μετανάστες εδώ και 20 χρόνια είναι ένα πρώτης τάξεως πεδίο αντιπαράθεσης και πολιτικού αυνανισμού για τους so called μικρούς παίχτες. Κανένας δεν ασχολήθηκε σοβαρά με το πρόβλημα αλλά το άφηνε να υπάρχει, ακριβώς για να υπάρχει αυτή η δυνατότητα εκτόνωσης του πολιτικού χώρου.
Ο μεν Καρατζαφέρης και το γενικότερο ακροδεξιό μπλοκ να την έχουν δει Κου Κλουξ Κλαν(ια) και από την άλλη το αριστερό-κουλτουριάρικο μπλοκ να πάει ακριβώς στο αντίθετο άκρο (αλλιώς χάνει και το νόημα του το παιχνίδι) με επιχειρήματα ελαφρώς αυθαίρετα.
Όποιος βέβαια υποστήριζε κάτι παρεμφερές με την πρώτη παράταξη έπαιρνε τη στάμπα του φασίστα και αντίστοιχα με τη δεύτερη τη στάμπα του προδότη.
Όσο λοιπόν ο Oberst Μιχαλολιάκος και ο Καρατζαφύρερ κάνουν αναλύσεις αίματος και ούρων για να τσεκάρουν καθαρότητα DNA και από την άλλη τα πάσης φύσεως συντρόφια περιμένουν τους αντιστασιακούς του Ιράν ή απλά θεωρούν ότι δεν υφίσταται πρόβλημα, η μπαρουταποθήκη θα μαζεύει πράμα και όταν γίνει το μπαμ θα ναι αργά.Αναρωτιέμαι ο Λάκης κυρία μου τι θα πει την Τρίτη για το περιστατικό Μάινα. Θα χλευάσει; Θα ειρωνευτεί; Θα το κάνει γαργάρα; Ή μήπως θα χει προλάβει το indymedia να βγάλει κανά αποκλειστικό ότι ήταν χρυσαυγίτες ντυμμένοι πακιστανοί που έκαναν προβοκάτσια;
-
Ο χρήστης gto250swb έγραψε:
Μαλλον ο Μαϊνας δεν εχει δει τη Βιριδιανα(ή και το Ναζαριν) του Μπονιουελ γι'αυτο και εξεπλαγειν...
Εγώ εξεπλάγην, εσύ εξεπλάγης, αυτός εξεπλάγη......
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Ποδηλατάδα σήμερα στη νέα παραλία.Τραγική κατάσταση. Λαθρομετανάστες πουλούσαν κάθε λογής εμπόρευμα. Όλη η παραλία ήταν ένα απέραντο γιουσουρούμ.
Και το αποκορύφωμα: Εκεί που προχωρούσαμε στον ποδηλατόδρομο 4 άτομα παρέα δέχθηκα το φτυσίδι ενός από αυτούς στα καλά του καθουμένου. Σταματάω του λέω τί κάνεις κλπ και αυτός γελάει. Πίσω από τον Λ.Πύργο είχε ζητάδες. Αμέσως ανέφερα το γεγονός και ήρθε ένας της ομάδας και τον τσίμπησε.
Έχουμε ξεφύγει.
Μεταναστες αδελφια μας
-
Τι κοινό έχουν ο Τσοχατζόπουλος και οι 300 λαθρομετανάστες;
- Μένουν σε διατηρητέο με έξοδα του ελληνικού δημοσίου!!!
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Έτσι!
Τώρα να σε ρωτήσω κάτι? Γιατί οι κάτοικοι στον Άγιο Παντελεήμονα να μην έχουν πρόσβαση στο ίδιο επίπεδο αστυνόμευσης??
γιατι εκει ο πληθυσμος των λαθρομεταναστων ειναι πολυ μεγαλυτερος, εδω ειναι πολυ πιο ευκολα διαχειρισιμη η κατασταση.
επισης εδω υπαρχουν και πλουσιοι με φρουρους εξω απο τα σπιτια τους, με αστυνομικους εξω απο τα σπιτια τους (οχι σε φαση παλαιο ψυχικο βεβαια, οπου δε μπορεις να κλασεις εξω στο δρομο χωρις να σε παρει καποιος χαμπαρι), υπαρχουν ισχυροι τυποι που δε θελουν να τους ενοχλουν (και μαζι με το βασιλικο ποτιζεται και η γλαστρα, εγω ειμαι η γλαστρα)
φυσικα και δε συμφωνω με το να υπαρχουν υποβαθμισμενες περιοχες και το γεγονος οτι εγω ειμαι τυχερος και μενω καπου ησυχα δε με αφηνει αδιαφορο μπροστα στο προβλημα που εχουν αλλοι συμπολιτες μου (και παρα πολλοι γνωστοι μου καθως δε συναναστρεφομαι μονο ντοπιους)
απλα στο θεμα της αστυνομευσης που λες το προβλημα ειναι πολιτικο.
οταν οι αστυνομικοι τους συλλαμβανουν και μετα τους αφηνουν , ποιο το νοημα να προσπαθουν?
το εχω ξαναπει ,το λεω αλλη μια , φιλος μου αστυνομικος εχει παει στην ομονοια 2 φορες και εχει συλλαβει ακριβως τον ιδιο μαυρο για εμπορια ναρκωτικων
τι να κανουν κι αυτοι, οταν καποιοι αλλοι τους αφηνουν ελευθερους? λογικη ειναι η αδιαφορια τους απο ενα σημειο και μεταγια αυτο και τα βραδια στο κεντρο βλεπεις απο τη μια οι μαυρες να κανουν πιατσα ανεξελεγχτα (μεταδιδοντας ασθενειες σε καθυστερημενους, που αυριο μεθαυριο θα τις μεταδωσουν και στον υπολοιπο πληθυσμο ) και λιγο πιο διπλα η αστυνομια να κανει αλκοτεστ αυτο ειναι το ελληνικο κρατος..
Ποδηλατάδα σήμερα στη νέα παραλία.
και μιας και μιλουσαμε για καλες περιοχες και ειπες κι εσυ για παραλια..
(πιο πολυ στον Δημου αναφερομαι)μεχρι πριν καποια χρονια στη παραλια μας μπορουσε οποιος ηθελε να παει και να γ@μηθει αφοβα..
κανα δυο ματακηδες γεροι υπηρχαν , δεν τους εδινε κανεις σημασιαπλεον αμα το επιχειρησεις θα ειναι μεγαλο θαυμα αν δεν πηδηξουν και εσενα (εκτος απο τη γκομενα σου )
εχουν βγει και στις ειδησεις αλλωστε σχετικα περιστατικα..οποτε ο κλοιος σφιγγει και σε αλλες περιοχες.
ΥΓ η τροχαια ομως συνεχιζει και γραφει , αυτο εχει σημασια αλλωστε
πιο διπλα γινονται βιασμοι, αλλα οι κλησεις κλησεις -
το οτι δεν υπαρχει αστυνομευση ειναι μυθος,συγκεκριμενα στον αγιο παντελεημονα υπαρχει μονιμη και μεγαλη παρουσια αστυνομιας.δεν μπορεις να λυσεις το προβλημα των ναρκωτικων π.χ με την αστυνομευση,γιατι παντα θα υπαρχουν πρεζακια και ανθρωποι που ψαχνουν για ναρκωτικα,το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να διοχετευσεις αυτην την παραβατικοτητα σε συγκεκριμενες περιοχες και να την απομακρυνεις απο αλλες
ο αγιος παντελεημονας π.χ ειναι εδω και δεκαετιες γεματος μπουρδελα και κωλομπαρα,καμια αστυνομευση ή πολιτικη δεν θα ανεβαζε το επιπεδο της περιοχης -
μα δεν εχει νοημα η αστυνομευση απο ενα σημειο και μετα.. τι να κανουν?
απλα καθονται εκει για να αποτρεψουν μαζικες συγκρουσεις σαν αυτη που ειχε γινει την αλλη φορα στην ομονοια , οπου βγηκανα συμμοριες μαυρων με σπαθια και τσεκουρια και αρχισαν να σφαζονταιγια τα ναρκωτικα που λες η μονη ουσιαστικη λυση θα ηταν η εκτελεση των εμπορων και υποχρεωτικη απεξαρτηση , αλλα εχουμε δημοκρατια και πρεπει να σεβομαστε το δικαιωμα της ζωης και των επιλογων
(λες και επελεξαν τα πρεζακια να ειναι ετσι.. το οτι υπηρξαν ηλιθιοι και το γεγονος οτι πλεον δεν ελεγχουν τον εαυτο τους στην ουσια πρεπει να καταδικασει και τους ιδιους αλλα και τους γυρω τους.. ) -
Κοινώς απ' όσο καταλαβαίνω από τα λεγόμενα σας μετά από κάποιο όριο ατόμων που βρίσκονται λαθραία σε μία περιοχή δεν υπάρχει πια η δυνατότητα αστυνόμευσης.
Κατάλαβα καλά? Γιατί αν είναι έτσι τότε γιατί λοιπόν είναι λάθος για κάποιους της Αριστεράς ο έλεγχος του πλήθους των μεταναστών σε μία χώρα? Ποιοι είναι αυτοί που θίγονται περισσότερο όταν, τελικά ολόκληρες περιοχές μετατρέπονται σε γκέτο, οι αξίες των ακινήτων εκεί μειώνονται στο 1/3 εξαφανίζοντας την όποια περιουσία των εκεί κατοίκων που σε καθημερινή βάση ζουν υπό καθεστώς φόβου? Κάτοικοι περιοχών που ήταν ήδη υποβαθμισμένες (ε όπως και να το κάνουμε δύσκολο να βρεις κάποιο υπόγειο στην Εκάλη ή στο Παλαιό Ψυχικό άσε που εκεί βαράνε κιόλας στην Αστυνομία) και οι οποίες υποβαθμίζονται ακόμα περισσότερο. Άτομα που ανήκουν περισσότερο στην Εργατική Τάξη και όχι στους καλοπερασάκηδες αστούς.
Οπότε η πολιτική αυτή που οδηγεί νομοτελειακά σε σύγκρουση εξαθλιωμένων εκατέρωθεν (γιατί πολύ αμφιβάλλω κάποιος να κάνει 5000 χιλιόμετρα για να κλέψει και μόνον το κάνει για να ζήσει μία καλύτερη ζωή) ποιους βολεύει? Γιατί με βεβαιότητα η υποβάθμιση των αξιών γης σε μία περιοχή οδηγεί με μεγαλύτερη ευκολία στη συγκέντρωση τους στα χέρια ολίγων. Και καθώς το έχουμε ξαναδεί το έργο με το Μεταξουργείο και το Γκάζι υποθέτω ότι κάποιοι κάτοικοι καλών περιοχών με μπόλικο χρήμα όχι μόνον δεν είναι αντίθετοι με αυτά που συμβαίνουν στον Άγιο Παντελεήμονα και αλλού αλλά περιμένουν ως γύπες πότε ο θνησιγενής οργανισμός αποδημήσει εις κύριον ώστε να αγοράσουν για ένα κομμάτι ψωμί γη στο κέντρο και στη συνέχεια ένας άλλος Λαλιώτης να τους εξασφαλίσει αποδόσεις της τάξης του 1000%.
Έχουμε δηλαδή μία αριστερά που με τις πράξεις της οδηγεί νομοτελειακά την κατάσταση σε ένα σημείο χωρίς γυρισμό και από το όποιο στο παρελθόν αυτοί που ωφελήθηκαν ήταν οι λίγοι και δυνατοί. Πολύ σοσιαλιστικό αυτό.
Πόσο λαϊκά και όμορφα πλασμένα όλα αυτά.... Αχ....
Στη συνέχεια βέβαια προκαλεί εντύπωση στον Αλαβάνο και ΣΙΑ γιατί τρώνε ντομάτες και γιαούρτια....
Α ξέχασα με αυτά που λέω μάλλον ανήκω στην ΚΚΚ .... Κακό παιδί θα μου βάλω πιπέρι στο στόμα...
-
Με αφορμή αυτό που λέει ο Χρήστος να θυμίσω ότι όταν έτυχε να ανηφορίσουν οι μετανάστες προς Ψυχικό μεριά, βγάλαν έξω το μπόγια να τους μαζέψει χρυσουλάκι μου γιατί θα βγαζε η Λίλιμπεθ (Φιλιππινέζα) τον μπούμπη για κακάκια και επειδή ο γιατρός έχει πει ότι ο μπούμπης άμα βλέπει πολύ κόσμο συγχύζεται και τον πιάνει δυσκοιλιότητα, έπρεπε να φύγουν.
Κατά τ' άλλα κάντε καμμιά συναυλία κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα για να δείξουμε συμπαράσταση στους ξένους. Οι κάτοικοι της περιοχής τώρα που πήραν και τη στάμπα του Oberst να πάνε να μαμηθούν.
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;