-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
μα γιατί, είχε τόσο ενδιαφέρον να κράζει τους μετανάστες που μας τρώνε τις δουλειές και φέρνουν τις οικογένειές τους αυτός που τους προσλαμβάνειΕξαφανίστηκε και ο G60 που μας έβριζε για το κωλοκράτος του ΠΑΣΟΚ που ο ίδιος ψήφισε...
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
μα γιατί, είχε τόσο ενδιαφέρον να κράζει τους μετανάστες που μας τρώνε τις δουλειές και φέρνουν τις οικογένειές τους αυτός που τους προσλαμβάνει
Γιατί αμφιβάλεις οτι μετανάστες προτιμηθήκαν επειδή ήταν φτηνότεροι απο το ισοδύναμο ντόπιο εργατικό δυναμικό? Η πιστεύεις οτι αυτό δεν είχε αντίκτυπο σε μια μερίδα εργαζομένων.
ο antonis-team ενοχλείται που έρχονται γιατί βρίσκουν τις δουλειές που τους δίνει, όχι εγώ.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
μα γιατί, είχε τόσο ενδιαφέρον να κράζει τους μετανάστες που μας τρώνε τις δουλειές και φέρνουν τις οικογένειές τους αυτός που τους προσλαμβάνει
Εξαφανίστηκε και ο G60 που μας έβριζε για το κωλοκράτος του ΠΑΣΟΚ που ο ίδιος ψήφισε...
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Γιατί αμφιβάλεις οτι μετανάστες προτιμηθήκαν επειδή ήταν φτηνότεροι απο το ισοδύναμο ντόπιο εργατικό δυναμικό? Η πιστεύεις οτι αυτό δεν είχε αντίκτυπο σε μια μερίδα εργαζομένων.
ο antonis-team ενοχλείται που έρχονται γιατί βρίσκουν τις δουλειές που τους δίνει, όχι εγώ.
Δεν ρώτησα αν σε ενοχλεί. Αν συμβαίνει ρώτησα.
-
Για αυτους που καταλαβαινουν Ελληνικα: αλλο πραγμα η βιζα αλλο η αδεια παραμονης!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Δεν ρώτησα αν σε ενοχλεί. Αν συμβαίνει ρώτησα.Ρώτησες αν αμφιβάλλω ότι συμβαίνει, αλλά μιας που ουδέποτε έγραψα για το κατά πόσον αμφιβάλλω ή όχι, δεν προχωράς εκεί που θες να καταλήξεις τέλοσπάντων να μην παίζουμε παιχνίδια ερωτήσεων;
-
Περιμένω δήλωση ΧΑ για το μετάλλιο του Ηλιάδη.
ΛοΛc -
Δεν θέλω να καταλήξω κάπου συγκεκριμένα. Απλά το μας 'τρώνε τις δουλειές' έχει κάποια βάση.
-
ΗΛΙΑΔΗΣ- ΤΑΣΙΑΔΗΣ
Ο πρωτος ενα υιοθετημενο απο την Ελλαδα παιδι, που επελεξε να ειναι Ελληνας και τιμα το εθνοσημο αφιερωνοντας το μεταλλιο στο θεο και τους Ελληνες.
Ο δευτερος ενα γνησιο Ελληνοπουλο που επελεξε να απαρνηθει οτι εχει σχεση με την Ελλαδα που τον πικρανε οπως λεει, ενω οι Γερμανοι τον διοριζουν στην αστυνομια τους τον Σεπτεμβρη.
Ειναι απο τις φορες που ενα υιοθετημενο παιδι ειναι πιο παιδι σου ακομα και απο το ιδιο σου το αιμα. -
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Για αυτους που καταλαβαινουν Ελληνικα: αλλο πραγμα η βιζα αλλο η αδεια παραμονης!Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Η βίζα δεν είναι ελληνική λέξη
-
Θέλω να πιστεύω ότι ο υιοθετημένος που 'επέλεξε' να φορέσει το εθνόσημο (κι εγώ άμα πεινούσα στην χώρα μου και δεν είχα στον ήλιο μοίρα δε θα το σκεφτόμουν πολύ) έχει αξιωθεί να μάθει ελληνικά στο πλαίσιο της συνειδητής επιλογής του. Έχουν ήδη περάσει 8 χρόνια από την υιοθεσία του. Κάποιοι μετανάστες που απλά έρχονται για δουλειά στην Ελλάδα (άνευ απόκτησης της υπηκοότητας) μετά από τόσα χρόνια μιλούν χωρίς κανένα πρόβλημα τη γλώσσα...
-
Χθες πάντως εξήγησε πολύ καλά πώς έφτασε στην επιτυχία.
Ο προπονητής του.
Ο ίδιος ήταν μούτσο συγκινημένος από τον εθνικό ύμνο και την προσπάθεια για να αρθρώσει πρόταση. -
Ομως οι περισσοτεροι τα λεφτα τους τα επενδυουν στην Αλβανία ή δεν ξερω εγω που.
Τουλάχιστον εγω προσωπικά ξερω αρκετους που εφυγαν προ μηνων για Αlbania μετά πολλών χρονων εντονης εργασίας και οικονομίας.Άξια δε λέω. Σε αυτη την περίπτωση και με την λογική οτι πατριωτης γεννιέσαι και δεν γίνεσαι ότι και να κάνει ο καθε μεταναστης τιμωντας την Ελλάδα καλοδεχούμενο και σεβαστό. Τα υπόλοιπα απλά δεν τα πιστεύω. Μας τα πήραν και εφυγαν όπως εκαναν και κανουν πολλοί έλληνες μεταναστες. -
Δηλαδή τέτοια αγνή αγάπη (καμία σχέση με χρήμα/επαγγελματική αποκατάσταση) για την Ελλάδα που 8 χρόνια μετά την ελληνοποίησή του παλεύει να αρθρώσει πρόταση;
-
Παντως ειναι πολυ ενδιαφερον που για την αθλητρια που δεν ειπε τιποτα γραφτηκαν ολοκληρες σελιδες ,
ενω για τα στοιχεια της αστυνομιας με τις δολοφονιες και τις ληστειες δεν γραφτηκε τιποτα -
Αγνή αγάπη?.Ποιός?.........Μώκο κάνει!.....Εαν παίξει και ποδοσφαιρο η Εθνική τους με εμάς!!!!!!!! Αστα εκει να δεις αγάπη!!
-
Είστε υπερ της καθαριότητας των μεταναστών ή κατά....??
Εγω υπερ...! Καθαριότητα=μισή αρχοντιά..!!
http://www.youtube.com/watch?v=lcw1zoO7 ... ture=share
-
Ο χρήστης p_george έγραψε:
ΗΛΙΑΔΗΣ- ΤΑΣΙΑΔΗΣ
Ο πρωτος ενα υιοθετημενο απο την Ελλαδα παιδι, που επελεξε να ειναι Ελληνας και τιμα το εθνοσημο αφιερωνοντας το μεταλλιο στο θεο και τους Ελληνες.
Ο δευτερος ενα γνησιο Ελληνοπουλο που επελεξε να απαρνηθει οτι εχει σχεση με την Ελλαδα που τον πικρανε οπως λεει, ενω οι Γερμανοι τον διοριζουν στην αστυνομια τους τον Σεπτεμβρη.
Ειναι απο τις φορες που ενα υιοθετημενο παιδι ειναι πιο παιδι σου ακομα και απο το ιδιο σου το αιμα.Είναι οι ίδιες ακριβώς περιπτώσεις, απορώ τί σου κάνει εντύπωση.
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Παντως ειναι πολυ ενδιαφερον που για την αθλητρια που δεν ειπε τιποτα γραφτηκαν ολοκληρες σελιδες ,
ενω για τα στοιχεια της αστυνομιας με τις δολοφονιες και τις ληστειες δεν γραφτηκε τιποτα
Μα γιατί δεν είχε η αστυνομία φωτώ με μαγιό!…..
Επέτρεψε μου να απαντήσω εδώ σε ‘εξυπνάκηδες’.
Το 1989 στην Ελλάδα όταν οι μαυριδεροί ήταν σχεδόν ανύπαρκτοι, και έχοντας 16 έλληνες τεχνίτες (45 service την ημέρα, 10 φανοποιίες την εβδομάδα), κληρονόμησα λόγο σύνταξης του, ένα φανοποιό αλβανό. Μιλούσε ελληνικότατα. Η μάνα του βαστούσε από Ελλάδα. Σε λίγο έφερε και τον αδελφό του, καλός ηλεκτρολόγος. Ο μισθός όλων ήταν 1.40% του βασικού. Μα και κοινωνικές παροχές, πάντα σε όλους.
Με το μαγαζί συνέβαινε και το εξής. Μόλις καθόντουσαν μερικά χρόνια έφευγαν και ανήγαν δικό τους. Συνήθως πήγαιναν στην γενέτειρα τους επαρχία η πόλη. Μα οι δουλειά έπεφτε και έτσι δεν τους αντικαθιστούσα. Σήμερα είναι οι μόνοι που συνεχίζουν και με στηρίζουν, που μαζί με άλλους δυο, έναν τεχνίτη και έναν βοηθό, τα φέρνουμε βόλτα. Είχαν τεχνική συνείδηση. Δεν κοίταζαν το ρολόι, δεν σήκωναν και δεν σηκώνουν κεφάλι.
Σήμερα έχει ο καθένας από τους δυο, από ένα ρετιρέ μεγάλο, που πολύ από εδώ μέσα θα ζήλευαν, και από ένα πρωτοκλασάτο δίλιτρο αυτοκίνητο…. Και αυτό για κάποιον που μίλησε ότι τους πήρα για φτηνά…… χωρίς να ξέρει ο ……..
Εκτός από 300 ευρώ τον μήνα που στέλνουν στον πάτερα και την μάνα τους (με σύνταξη εκεί 150ε ο καθένας και σαράντα χρόνια δουλειά εκεί!), υπενδύουν στην Ελλάδα….. για αυτόν που έγραψε ότι τα παίρνουν και τα βγάζουν έξω…… ο…….
Μετά από 24 περίπου χρόνια, όταν δεν θα μπορώ, θα πάρουν και το μαγαζί μου. Έχω κερδίσει πολλά χρήματα από αυτούς που σήμερα παίρνει ο καθένας τους τα δίπλα από ότι παίρνει το 80% από εσάς. Κάνουν φορολογικές δηλώσεις τζάμι, (εγώ είμαι επάνω) και δεν περιμένουν της δόσης!. Σιγά μην το κάνω εγώ και εσείς!!!!!.......
Και επανερχόμενος στο on topic, έξω οι παράνομοι πλέον από παντού και οι μαυριδεροί. δεν καλύπτει πλέον κανένας πάγιες ανάγκες της χώρας μας όπως τότε οι αλβανοί. Και εάν πήραν κάποιες δουλειές από εσάς, ήταν σίγουρα καλύτεροι, όχι φθηνότεροι οι αλβανοί. Απέναντι από το μαγαζί μου ο εργολάβος καλουπατζής, είχε πολωνούς και προϊστάμενο ένα ‘σαμιαμίδι’ αλβανό, ελατήριο…... 85ε την μέρα καθαρά!!!!..... δούλευε για 6 άτομα και οργάνωνε και την δουλειά.
Και για να μην ξεχάσω, στους δικούς μου έχω βαφτίσει και δυο παιδιά τους, τον Αλέξανδρο και τον Σταύρο που μετά το σχόλιο τον έχουμε για βοηθό.
Α.
ΥΓ. είναι μεγάλα καβούρια – σκοτσέζοι…. -
Αντωνη δεν καταλαβα τι σχεση εχει αυτο που εγραψες με το οτι κανενας απο τους προοδευτικουληδες το φορουμ δεν σχολιασε οτι το 53% το δολοφονιών γινεται απο Λαθρομεταναστες.
Βασικός ύποπτος ένας 21χρονος πακιστανός για την επίθεση της 15χρονης μαθήτριας
Oι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής διερευνούν τις τελευταίες ώρες την εμπλοκή στην εγκληματική επίθεση ενός 21χρονου Πακιστανού ο οποίος είχε θεαθεί στο σημείο της επίθεσης, στην «Χρυσή Ακτή» της Πάρου, και ο οποίος λίγες ώρες αργότερα αναχώρησε εσπευσμένα από το νησί, με προορισμό την Αθήνα.Ο 21χρονος αλλοδαπός εργαζόταν ως κηπουρός σε γειτονική τουριστική επιχείρηση και προ ολίγων ωρών αστυνομικοί του κλιμακίου του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής πραγματοποίησαν έλεγχο στο άδειο δωμάτιό του -σε απόσταση μερικών δεκάδων μέτρων από το σημείο που κακοποιήθηκε η 15χρονη. Οι αστυνομικοί συνέλεξαν ρούχα και αλλά αντικείμενα προκειμένου να γίνει έλεγχος γενετικού υλικού και να συγκριθεί με αυτό που βρέθηκε στο σώμα της άτυχης 15χρονης, η οποία νοσηλεύεται σε βαριά κατάσταση στο Αττικό Νοσοκοκομείο.
Σύμφωνα πάντως με ορισμένες πληροφορίες, ο 21χρονος αλλοδαπός φέρεται να προσήχθη τα τελευταία 24ωρα σε αστυνομικό τμήμα στο κέντρο της Αθήνας ύστερα από άσχετο, συμπτωματικό, αστυνομικό έλεγχο. Γι' αυτό, ήδη υπάρχει συνεργασία των κεντρικών υπηρεσιών της Ασφάλειας Αττικής με αυτές του αστυνομικού τμήματος του κέντρου.
Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ κρίνουν ως ιδιαιτέρως σοβαρό θέμα τον εντοπισμό του 21χρονου ύστερα και από τις αναφορές της μητέρας του θύματος ότι είδε να διέρχεται από το σημείο της επίθεσης ένα νεαρός με άσπρο παντελόνι και πολύχρωμο πουκάμισο κάτι που ταιριάζει στα ρούχα που φορούσε εκείνη την ημέρα, σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες, ο νεαρός αλλοδαπός.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο 21χρονος αλλοδαπός, προκειμένου να εξηγήσει την εσπευσμένη αναχώρηση του, επικαλέσθηκε ασθένεια συγγενικού του προσώπου. Πάντως αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ συνεχίζουν τους διαδοχικούς ελέγχους DNA αλλά και ανακρίσεις άλλων προσώπων σχετικά με την εγκληματική επίθεση.
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;