-
Ο χρήστης Monika έγραψε:
Ένα μπαν προτείνεται νομίζω...
Σε έβρισε κανείς και προτείνεις μπαν; Ή μήπως σε πρόσβαλε κανείς.
Δεν το έγραψα για σένα, για τον ανηψιό του χίτλερ το έγραψα. (αλλά μέχρι να μπει το ποστ...)
-
Ο χρήστης Monika έγραψε:
Λαός χωρίς εθνική συνείδηση είναι λαός χωρίς συνοχή, επιρρεπής προς το διχασμό και συνεπώς εύκολη λεία στα χέρια των μεγάλων δυνάμεων.Συμφωνα με το Φροϋντ , ο μελαγχολικος αντλει ευχαριστηση απο κατι μονο αν το βιωνει σαν κατι που χανεται (ή χαθηκε) και στο οποιο παραμενει πιστος.
Μπας κι' εισαι μελαγχολικη ? Για κοιταξε το. -
Ο χρήστης Monika έγραψε:
Λαός χωρίς εθνική συνείδηση είναι λαός χωρίς συνοχή, επιρρεπής προς το διχασμό και συνεπώς εύκολη λεία στα χέρια των μεγάλων δυνάμεων.Σον τελευταίο εθνικό διχασμό δεν θυμάμαι να υπήρχαν και πολλοί μετανάστες στη χώρα, διχαστήκαμε και από μονοί μας ....
-
Ο χρήστης dimitris fasoulis έγραψε:
Λαός χωρίς εθνική συνείδηση είναι λαός χωρίς συνοχή, επιρρεπής προς το διχασμό και συνεπώς εύκολη λεία στα χέρια των μεγάλων δυνάμεων.
Συμφωνα με το Φροϋντ , ο μελαγχολικος αντλει ευχαριστηση απο κατι μονο αν το βιωνει σαν κατι που χανεται (ή χαθηκε) και στο οποιο παραμενει πιστος.
Μπας κι' εισαι μελαγχολικη ? Για κοιταξε το.Το άκουσα και αυτό...
Είμαι Ελληνίδα και θέλω να συνεχίσω να ξέρω ποια είμαι, σε πείσμα όσων προσπαθούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε ότι είμαστε Έλληνες! -
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Λαός χωρίς εθνική συνείδηση είναι λαός χωρίς συνοχή, επιρρεπής προς το διχασμό και συνεπώς εύκολη λεία στα χέρια των μεγάλων δυνάμεων.
Σον τελευταίο εθνικό διχασμό δεν θυμάμαι να υπήρχαν και πολλοί μετανάστες στη χώρα, διχαστήκαμε και από μονοί μας ....
Ένα παραπάνω όταν δεν ξέρουμε ποιοι είμαστε και πού πάμε.
-
Αν τους 'ελληνοποιήσουμε' θα γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι, θα τους τρέφουμε και δεν θα υπάρχουν άτομα να πάνε να δουλέψουν.
Έτσι θα εξακολουθήσουμε να εισάγουμε μετανάστες. Λαθρομετανάστες, για την ακρίβεια. -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Όχι βέβαιαΕσύ γιατί τόσο πάθος?
-
Monika πώς ακριβώς αντιλαμβάνεσαι την έννοια 'εθνική συνείδηση';
Εγώ προσωπικά δεν βλέπω πουθενά κανένα κράτος για να στοιχειοθετήσω εν συνεχεία τις έννοιες χώρα, έθνος κλπ. Ένα τριμπούρδελο βλέπω που δεν σέβεται τους κατοίκους που μένουν σε αυτό.
Αν οι Έλληνες είναι σαν το Χριστοφοράκο, το Βουλγαράκη, τον Τσουκάτο, το Λαλιώτη, το Ρουσσόπουλο κλπ κλπ τότε προτιμώ τον κάθε αράπη και τον κάθε πάκη από αυτούς. -
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Αν τους 'ελληνοποιήσουμε' θα γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι, θα τους τρέφουμε και δεν θα υπάρχουν άτομα να πάνε να δουλέψουν.
Έτσι θα εξακολουθήσουμε να εισάγουμε μετανάστες. Λαθρομετανάστες, για την ακρίβεια.Θα μας φάνε τις θέσεις δημοσίων υπαλλήλων ε ? και μετά θα έρθουν και άλλοι από 'αυτούς' να κάνουν τις πιο δύσκολες και βρόμικες δουλειές που εμείς δεν κάνουμε γιατί είναι πιο καλά να πίνουμε καφέ στο καφενείο ... Φαύλος κύκλος , ακόμα και το δημόσιο θα μας φάνε, δεν γαμιέται καφενείο και πάλι καφενείο ...
-
-
Ο χρήστης Monika έγραψε:
Το άκουσα και αυτό...
Είμαι Ελληνίδα και θέλω να συνεχίσω να ξέρω ποια είμαι, σε πείσμα όσων προσπαθούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε ότι είμαστε Έλληνες!- 100 στα bold!
Monika πώς ακριβώς αντιλαμβάνεσαι την έννοια 'εθνική συνείδηση';
Εγώ προσωπικά **δεν βλέπω πουθενά κανένα κράτος **για να στοιχειοθετήσω εν συνεχεία τις έννοιες χώρα, έθνος κλπ. Ένα τριμπούρδελο βλέπω που δεν σέβεται τους κατοίκους που μένουν σε αυτό.
Αν οι Έλληνες είναι σαν το Χριστοφοράκο, το Βουλγαράκη, τον Τσουκάτο, το Λαλιώτη, το Ρουσσόπουλο κλπ κλπ τότε προτιμώ τον κάθε αράπη και τον κάθε πάκη από αυτούς.Τι λες για το ΙΣΡΑΗΛ;
Άμα έχεις προγιαγιά Εβραία παίρνεις και υπηκοότητα και ιθαγένεια!!!
Ενώ παλαιστίνιοι ούτε υπηκοότητα δεν έχουν!!Για την ΓΕΡΜΑΝΙΑ;;
Που θέλει να κάνει τους μετανάστες Γερμανούς και δεν μπορεί!!!
Αλλά πάλι ισχύει για την προγιαγιά.. -
Οι Εβραίοι είναι μαλάκες, τσιράκια των Αμερικάνων. Το Ισραήλ είναι μια τεράστια στρατιωτική βάση και οι κάτοικοι του ζουν διαρκώς με το φόβο μιας τρομοκρατικής ενέργειας ή ενός πολέμου. Άρα δεν με απασχολεί το τι κάνουν γενικότερα.
Οι Γερμανοί τουλάχιστον έχουν ένα σοβαρό κράτος. Εμείς ούτε για αστείο. -
Θα μας φάνε τις θέσεις δημοσίων υπαλλήλων ε ? και μετά θα έρθουν και άλλοι από 'αυτούς' να κάνουν τις πιο δύσκολες και βρόμικες δουλειές που εμείς δεν κάνουμε γιατί είναι πιο καλά να πίνουμε καφέ στο καφενείο ... Φαύλος κύκλος , ακόμα και το δημόσιο θα μας φάνε, δεν γαμιέται καφενείο και πάλι καφενείο ...
Ακριβώς, θα μας φάνε το δημοσιουπαλληλίκι και θα θέλουν να τους φέρουμε καινούριους μετανάστες να δουλέψουν.
Όλα κι όλα, αλλά το δημοσιουπαλληλίκι σ' αυτή τη χώρα είναι ΙΕΡΟ.
(μ' αρέσει που πολλοί φέρνουν ως μέτρο σύγκρισης τη Σουηδία...Αφού Δανία δεν είπε ο ΓΑΠ ότι θέλει να μας κάνει;) -
Μόνικα μην ακούς κανένα kon5 σπίκινγκ
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Όχι βέβαια
Εσύ γιατί τόσο πάθος?
έχω αδυναμία στις μελαγχολικές
-
Δεν έμαθες ακόμα ε;
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Μόνικα μην ακούς κανένα kon5 σπίκινγκ -
Στο μέτρο που γνωρίζω, τα 4 βασικά πολιτικά δικαιώματα στην χώρα μας είναι 3, τα εξής 2, η συμμετοχή στις ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
Το υπό διαβούλευση νομοσχέδιο όμως δεν κάνει κουβέντα ούτε για τις εθνικές εκλογές, ούτε για τις ευρωεκλογές, ούτε για τα δημοψηφίσματα (υπάρχουν και αυτά), αλλά μόνο για πολιτικά δικαιώματα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις δημοτικές εκλογές.Σκέφτηκα μια ντρίπλα-υπέρβαση για τον Σαμαρά (μήπως και τον Καρατζαφέρη?), που θα κουφάνει κόσμο. Να βγει στα κανάλια, στο δρόμο, στις λαικές, στις οικοδομές, στα χωράφια, στη βουλή κ.ο.κ. ξιφουλκώντας για ΠΛΗΡΗ πολιτικά δικαιώματα υπέρ των μεταναστών εδώ και τώρα. Τέσσερα στα τέσσερα δηλαδή και όχι μόνο το ένα, τις δημοτικές εκλογές, που είναι και το πιο λάιτ. Ή όλα ή τον Ιόλα (για όσους ξέρουν...).
Θα γίνει χαμός. Ο Σαμαράς εν μία νυκτί το νέο είδωλο των μεταναστών , η ΝΔ το κόμμα τους, και το ΠΑΣΟΚ να αναγκάζεται να διακαιολογεί τα άρθρα του νομοσχεδίου που περιορίζουν (γιατί κύριε ΓΑΠ) για το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι στην τοπική αυτοδιοίκηση, και μόνο εκεί. -
καρα off topic είχα και εγώ μία τέτοια με μεγάλα βυζά , λες να είναι η ίδια
οχι οχι εμενα ειχε μικρα
-
Ο χρήστης Monika έγραψε:
Συμφωνα με το Φροϋντ , ο μελαγχολικος αντλει ευχαριστηση απο κατι μονο αν το βιωνει σαν κατι που χανεται (ή χαθηκε) και στο οποιο παραμενει πιστος.
Μπας κι' εισαι μελαγχολικη ? Για κοιταξε το.Το άκουσα και αυτό...
Είμαι Ελληνίδα και θέλω να συνεχίσω να ξέρω ποια είμαι, σε πείσμα όσων προσπαθούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε ότι είμαστε Έλληνες!πού το ξερεις οτι εισαι ελληνιδα, ξερεις ποιοι ηταν οι προγονοι σου αιωνες πισω?
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;