-
σίγουρα όχι σφηνάκια μαλακίας.
μισό να κόψω ένα δελτίο παροχής, σφίξαν και κώλοι με τους ελέγχους τώρα, μη βρεθούμε εκτεθιμένοι
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
σίγουρα όχι σφηνάκια μαλακίας.μισό να κόψω ένα δελτίο παροχής, σφίξαν και κώλοι με τους ελέγχους τώρα, μη βρεθούμε εκτεθιμένοι
Ntisoy allodapo k den xreiazetai na kobei tipota ... den se peiraxei kanena
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Στο περίπου βέβαια, αλλά πριν ενα χρόνο σχεδόν.....Και μια απορία που θυμηθηκα οτι έχω, με αφορμή το παραπάνω....Εσεις που δεν έχετε πρόβλημα με τους μετανάστες στη χώρα μας, στα πόσα εκατομμύρια αυτών εξαντλείται η ευαισθησία σας...;; Στα 2 εκ., στα 5, στα 10, στα 30, ή ποτέ...;;;; Δεν ρωτάω καθόλου ειρωνικά, εκφράζω ειλικρινή απορία.....
Αυτή η απορία δεν θα απαντηθεί ποτέ. Βασικά, στηριγμένες κάπου -οπουδήποτε- απόψεις δεν υφίστανται.
Πέφτει ένα γυάλινο ποτήρι στο πάτωμα και γίνεται θρύψαλα.
Εμείς σου λέμε ότι το πρόβλημα είναι ότι κάποιος μαλάκας ρίχνει γυάλινα ποτήρια [γιατί βροχή ποτηριών ακόμα δεν έχει υπάρξει, ίσως με τη δευτέρα παρουσία ως εναλλακτική στις ακρίδες.]
Εσύ απαντάς ότι μας αρέσουν τα θρύψαλα, και ότι αν φυσήξουμε αρκετά, το ποτήρι θα πέσει παραδίπλα.aka
όσο υπάρχει τεράστια ψαλίδα ανάπτυξης στον κόσμο, θα υπάρχει μετανάστευση. There is no free meal. Δεν μπορείς να αναπτύσσεσαι βασισμένος στην εξαθλίωση κάποιων και να μην γίνεσαι αποδέκτης της εξαθλίωσης. Αυτή εδώ η γαμωχώρα το έχει ζήσει και σαν 'πομπός' και σαν 'δέκτης'. Δεν αρκεί αυτό για να γίνει κατανοητό. Δεν αρκεί ολόκληρη η ιστορία της ανθρωπότητας για να γίνει κατανοητό το πιο θεμελιώδες της λογικής: Αν δεν σταματήσεις την πηγή ενός φαινομένου απλώς δεν σταματάς το φαινόμενο. Νταξ, για μερικούς η πηγή έγκειται σε κάτι εγγενές στους λαούς, που μερικοί μας βγήκαν χάπατα. Τα χάπατα αυτά βέβαια κάποτε, ήταν τα ίδια που κάποτε μας έβγαλαν από τη μεγαλύτερη μιζέρια που έχει γνωρίσει ο πλανήτης στην ιστορία, αλλά δεν χρειάζεται να πηγαίνουμε και τόσο παλιά.
Edit: α, ναι. Έχουμε πλέον κι άλλη μια άποψη, ότι δεν υπάρχει ανεπτυγμένος και αναπτυσσόμενος κόσμος. Ινδία, ν.αφρική, ελλάδα, αγγλία, γερμανία, ηπα, όλα ενα και το αυτό. Δεν τίθεται καν θέμα 'ανισόρροπης' ανάπτυξης.Από την άλλη, αν θες να το διαχειριστείς, είμαι σίγουρος ότι το να το εξαθλιώνεις εξυπηρετεί πάρα πολύ καλά το σκοπό του να προστατευτείς από τα παράγωγά του. Μισθοί εργατικού δυναμικού, διαφυγόντα κέρδη για το κράτος, εγκληματικότητα. Βέβαια. Εξαθλιώνοντας κάτι τα αντιμετωπίζεις αυτά άριστα.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Νταξ, για μερικούς η πηγή έγκειται σε κάτι εγγενές στους λαούς, που μερικοί μας βγήκαν χάπατα. Τα χάπατα αυτά βέβαια κάποτε, ήταν τα ίδια που κάποτε μας έβγαλαν από τη μεγαλύτερη μιζέρια που έχει γνωρίσει ο πλανήτης στην ιστορία, αλλά δεν χρειάζεται να πηγαίνουμε και τόσο παλιά.Tελικά γιατί έχεις την κακή συνήθεια μαζί με τα τσιτάτα , να παραφράζεις τα λόγια του άλλου .
Δεν είπαμε ότι είναι **εγγενές ** στους λαούς .
Είπαμε ότι οι λαοί αυτοί αποδέχονται τους δυνάστες τους και δεν επαναστατούν εναντίον τους , είτα αυτοί είναι ντόπιοι , είτε ξένοι .
Και το περίεργο είναι ότι οι περισσότεροι από αυτούς τους λαούς , δεν έχουν να χάσουν κάτι περισσότερο από τις αλυσίδες τους .Αντίθετα στην Ευρώπη όπου οι λαοί συνήθως είχαν να χάσουν κάτι περισσότερο , συνήθως επαναστατούσαν , αντιδρούσαν , πολεμούσαν και σε κοινωνικούς αγώνες .
Μας λες να σταματήσει η εκμετάλλευση ? Από ποιόν ? Από τον εκμεταλλευτή ? Μα αν οι εκμεταλλευόμενοι δεν αντιδρούν όχι ως άτομα που θα ήταν δύσκολο , αλλά ως ομάδα , ως κοινωνία , αλλά απλά μαζεύουν λεφτά από την εκμετάλλευση τους γιά την κοπανήσουν και να έρθουν να τους εκμεταλλευτούν στην Ευρώπη , λύνεται το πρόβλημα ?
Εσυ βλέπεις το πρόβλημα από την ανθρωπιστική πλευρά του ατόμου και καλά κάνεις . Δεν πρέπει όμως να ξεχνάς την αιτία του προβλήματος και η αιτία είναι η παθητική στάση τους ως πολίτες που δημιουργείται από πολιτικές και θρησκευτικές δοξασίες .
Αν αυτά δεν αλλάξουν , οι εκμεταλλευτές θα κονομάνε και εμείς θα έχουμε μεγαλύτερο πρόβλημα , από την προσπάθεια των μεταναστών να επιλέξουν ηπιότερο εκμεταλλευτή .
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Νταξ, για μερικούς η πηγή έγκειται σε κάτι εγγενές στους λαούς, που μερικοί μας βγήκαν χάπατα. Τα χάπατα αυτά βέβαια κάποτε, ήταν τα ίδια που κάποτε μας έβγαλαν από τη μεγαλύτερη μιζέρια που έχει γνωρίσει ο πλανήτης στην ιστορία, αλλά δεν χρειάζεται να πηγαίνουμε και τόσο παλιά.
Tελικά γιατί έχεις την κακή συνήθεια μαζί με τα τσιτάτα , να παραφράζεις τα λόγια του άλλου .
Δεν είπαμε ότι είναι **εγγενές ** στους λαούς .
Είπαμε ότι οι λαοί αυτοί αποδέχονται τους δυνάστες τους και δεν επαναστατούν εναντίον τους , είτα αυτοί είναι ντόπιοι , είτε ξένοι .
Και το περίεργο είναι ότι οι περισσότεροι από αυτούς τους λαούς , δεν έχουν να χάσουν κάτι περισσότερο από τις αλυσίδες τους .Αντίθετα στην Ευρώπη όπου οι λαοί συνήθως είχαν να χάσουν κάτι περισσότερο , συνήθως επαναστατούσαν , αντιδρούσαν , πολεμούσαν και σε κοινωνικούς αγώνες .
Ναι... βέβαια κακή συνήθεια να παραφράζω. Βέβαια πάλι επαναλαμβάνεις ότι οι ευρωπαϊκοί λαοί συνήθως αντιδρούσαν ενώ αυτοί όχι. Και η μόνη 'εξήγηση' που δίνεις, είναι ότι φταίει η δική τους στάση. Πώς δεν είναι εγγενές σε αυτούς, αφού η ειδοποιός διαφορά είναι ότι δεν είναι... εμείς;
Μας λες να σταματήσει η εκμετάλλευση ? Από ποιόν ? Από τον εκμεταλλευτή ? Μα αν οι εκμεταλλευόμενοι δεν αντιδρούν όχι ως άτομα που θα ήταν δύσκολο , αλλά ως ομάδα , ως κοινωνία , αλλά απλά μαζεύουν λεφτά από την εκμετάλλευση τους γιά την κοπανήσουν και να έρθουν να τους εκμεταλλευτούν στην Ευρώπη , λύνεται το πρόβλημα ?
Εσυ βλέπεις το πρόβλημα από την ανθρωπιστική πλευρά του ατόμου και καλά κάνεις . Δεν πρέπει όμως να ξεχνάς την αιτία του προβλήματος και η αιτία είναι η παθητική στάση τους ως πολίτες που δημιουργείται από πολιτικές και θρησκευτικές δοξασίες .
Αν αυτά δεν αλλάξουν , οι εκμεταλλευτές θα κονομάνε και εμείς θα έχουμε μεγαλύτερο πρόβλημα , από την προσπάθεια των μεταναστών να επιλέξουν ηπιότερο εκμεταλλευτή .
Α γεια σου. ΑΦού λοιπόν 'εμείς' θα έχουμε μεγαλύτερο πρόβλημα από τη συνέχιση της κατάστασης, εδώ φυσικά αντιλαμβάνομαι ότι διαχωρίζεις τη θέση σου [εγώ θα υποθέσω και της πλειοψηφίας] από ορισμένους που ΔΕΝ θα έχουν μεγαλύτερο πρόβλημα από την επιδείνωση των κοινωνικών συνθηκών εξαιτίας του μεταναστευτικού -γιατί υπάρχουν σαφέστατα και αυτοί-, τότε γιατί δεν αντιμετωπίζεις το πρόβλημα σου με τον ίδιο τρόπο; Γιατί δηλαδή δεν λες ότι η πλειοψηφία και της Δύσης θα πρέπει να αντιδράσει απέναντι στους ίδιους μηχανισμούς που δημιουργούν το πρόβλημα στον αναπτυσσόμενο κόσμο; Γιατί δηλαδή εδώ δεν είμαστε και εμείς χάπατα που τρώμε την παραμύθα ότι καλώς/κακώς έτσι έχουν οι σχέσεις μας με τον αναπτυσσόμενο κόσμο, έναντι φαινομενικού και πρόσκαιρου οφέλους;
Αφού τελικά από αυτή την κατάσταση κι εμείς την πληρώνουμε, κυρίως δε αν το εμείς είναι οι Έλληνες, τα ίδια χάπατα είμαστε κι εμείς.Αυτοί δεν αντιδρούν υποτίθεται απέναντι στους εκμεταλλευτές τους, αλλά κι εμείς δεν αντιδράμε, τελικά, έναντι στους ΚΟΙΝΟΥΣ μας εκμεταλλευτές.
Εγώ -που ΕΕΠ δεν το βλέπω από την ανθρωπιστική σκοπιά- λέω ότι ο καθένας να κάνει το κομμάτι που του αναλογεί, γιατί ο καθένας βρίσκεται σε μια τέτοια σχέση. Για την ακρίβεια, στην ίδια σχέση απλώς σε διαφορετικό σημείο αυτής. Και είναι αρκετά κεντρικό το γεγονός ότι είναι κοινοί οι μηχανισμοί στους οποίους πρέπει να αντιδράσουν και ανεπτυγμένοι και αναπτυσσόμενοι. Διαφορετικά έχουμε άλλους κινδύνους.Και IMHO αν η σημερινή κατάσταση μπορεί να αλλάξει τόσο αν εμείς αντιδράσουμε στους μηχανισμούς εξαθλίωσης του αναπτυσσόμενου κόσμου, όσο και οι λαοί του αναπτυσσόμενου κόσμου, κάτσε και σκέψου που εμπεριέχονται μεγαλύτεροι κίνδυνοι για το αύριο. Γιατί το ότι αντιδρώ σε κάτι, δεν ορίζει και τη μορφή της αντίδρασης.
Γενικότερα τώρα, όταν σε μια κατάσταση ο 'ένας' είναι αυτός που μπορεί να δώσει τη λύση, δεν σημαίνει ότι ίδιος είναι που φταίει για την ύπαρξη της κατάστασης. Δεν την δημιούργησε, απλώς δεν έχει καταφέρει ακόμα να την ξεπεράσει. Το να μην αναγνωρίζεις ολόκληρο το κοινωνικό εποικοδόμημα που δυσκολεύει αυτή την κατάσταση, είναι 'άδικο'.
Και το μεσαίωνα και τη φεουδαρχία την ξεπεράσαμε όταν οι λαοί επαναστάτησαν, Αυτό δεν σημαίνει ότι όσο είχαμε μεσαίωνα και φεουδαρχία, φταίγαμε 'εμείς' γι' αυτό. Κάποιες ιστορικές συνθήκες τη δημιούργησαν, με κάποιους μηχανισμούς, με κάποιους συσχετισμούς δυνάμεων, που θέλει κόπο και χρόνο για να φτάσεις να μπορέσεις να τους αμφισβητήσεις και να αντιδράσεις.Εσύ ρίχνεις το φταίξιμο σε ολόκληρους λαούς [το οποίο σου ξαναλέω ότι είναι παρεξηγήσιμο].
Εγώ λέω ότι φταίνε οι διαμορφωθέντες μηχανισμοί. 'Ευθύνη' να αντιδράσουν σε αυτούς τους μηχανισμούς και να τους αλλάξουν, έχουν ΟΛΟΙ. Ο καθένας από τη δική του σκοπιά. -
Eχουμε πρόβλημα επικοινωνίας μάλλον , αλλά και θεώρησης των πραγμάτων .
Εσύ τα βλέπεις θεωρητικά τα πράγματα , εγώ τα βλέπω πρακτικά .Από θεωρητικής άποψης έχεις δίκιο .
Από πρακτικής όμως ?
Μου λές τι θα κάνω εγώ ο Ελληνας .
Μα εγώ τρώω το πρόβλημα της εκμετάλλευσης και οι άλλοι ευρωπαίοι το κέρδος .Είπε ο ντρίφτης , ότι προχτές αυτοπυρπολήθηκε ένας μετανάστης στο αμστελόδαμο γιατί δεν του έδιναν άσυλο .
Χέστηκαν οι κλέφτες διαμαντιών εκεί .
Το πρόβλημα είναι εδώ δεν είναι εκεί .Από την άλλη αυτοί οι λαοί είναι έρμαια των θρησκευτικών τους πεποιθήσεων και δοξασιών , δεν αναγνωρίζουν ανθρώπινα δικαιώματα στους άνδρες και ούτε δικαιώματα ζώου στις γυναίκες .
Και εγώ τι θα κάνω ?
Θα τους χειροκροτήσω?
Θα τους αφήσω να φέρουν αυτή την απάνθρωπη κουλτούρα εδώ ?
Δηλαδή αν η κουλτούρα τους ήταν η ανθρωποφαγία , θα επέτρεπες να λειτουργούν εδώ τέτοια εστιατόρια ?Ε όχι φίλε μου .
Συν Αθηνά και χείρα κίνει , λέει η δικαά μας κουλτούρα .Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο γιατί είναι ώρα γιά καφέ , αλλά νομίζω ήμουν σαφής .
-
Eχουμε πρόβλημα επικοινωνίας μάλλον , αλλά και θεώρησης των πραγμάτων .
Εσύ τα βλέπεις θεωρητικά τα πράγματα , εγώ τα βλέπω πρακτικά .Από θεωρητικής άποψης έχεις δίκιο .
Από πρακτικής όμως ?
Μου λές τι θα κάνω εγώ ο Ελληνας .
Μα εγώ τρώω το πρόβλημα της εκμετάλλευσης και οι άλλοι ευρωπαίοι το κέρδος .Είπε ο ντρίφτης , ότι προχτές αυτοπυρπολήθηκε ένας μετανάστης στο αμστελόδαμο γιατί δεν του έδιναν άσυλο .
Χέστηκαν οι κλέφτες διαμαντιών εκεί .
Το πρόβλημα είναι εδώ δεν είναι εκεί .Από την άλλη αυτοί οι λαοί είναι έρμαια των θρησκευτικών τους πεποιθήσεων και δοξασιών , δεν αναγνωρίζουν ανθρώπινα δικαιώματα στους άνδρες και ούτε δικαιώματα ζώου στις γυναίκες .
Και εγώ τι θα κάνω ?
Θα τους χειροκροτήσω?
Θα τους αφήσω να φέρουν αυτή την απάνθρωπη κουλτούρα εδώ ?
Δηλαδή αν η κουλτούρα τους ήταν η ανθρωποφαγία , θα επέτρεπες να λειτουργούν εδώ τέτοια εστιατόρια ?Ε όχι φίλε μου .
Συν Αθηνά και χείρα κίνει , λέει η δικαά μας κουλτούρα .Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο γιατί είναι ώρα γιά καφέ , αλλά νομίζω ήμουν σαφής .
ρε cruiser εσένα ως έλληνα σου πήρε 400 χρόνια να αποτινάξεις τα δεσμά της σκλαβιάς, μην ανησυχείς, θα γίνει κι αυτό με τους άλλους
Μόνο που όταν γίνει, ετοιμάσου για πατατράκ έτσι -
Η απόδοση κοινωνικών φαινομένων όπως η μετανάστευση σε μοναδικές αιτίες (φτώχεια-ανισότητες) που προσδιορίζονται εκ των προτέρων με σκοπό την εξήγηση του φαινομένου μονοδιάστατα είναι αντιεπιστημονική και μη αποδεκτή.
Η μετανάστευση οφείλεται σε κοινωνικές-οικονομικές ανισότητες μεταξύ των λαών αλλά και σε σκοπιμότητες που χρησιμοποιούν αυτές τις υπαρκτές ανισότητες ως **μοχλό **για την επίτευξη των δικών τους στόχων .
Δηλαδή πίσω από τα υπαρκτά δεδομένα-γεγονότα υπάρχουν και σκοπιμότητες οι οποίες χρησιμοποιούν-αξιοποιούν προς ίδιον όφελος τα υπαρκτά δεδομένα-γεγονότα.
Στην εποχή της Νέας Τάξης αποδίδοντας στον όρο αυτό την κοσμοϊστορική του έννοια - η μετανάστευση έχει και άλλες σκοπιμότητες, ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ .
-
ρε cruiser εσένα ως έλληνα σου πήρε 400 χρόνια να αποτινάξεις τα δεσμά της σκλαβιάς, μην ανησυχείς, θα γίνει κι αυτό με τους άλλουςH δεν ξέρεις ιστορία , η τρολάρεις ασύστολα
Μάλλον το δεύτερο .Με τον φλαμπέ μετανάστη , ίδρωσε το αυτί κανενός κλέφτη διαμαντιών εκεί ?
Η πάνε τώρα στο madurodam να παίξουνε με τα τρενάκια . -
Χαίρω πολύ.
Το πρόβλημα είναι ότι εσύ θέλεις την χείρα χωρίς την Αθηνά. Εγώ όπως σου έγραψα:'Ευθύνη' να αντιδράσουν σε αυτούς τους μηχανισμούς και να τους αλλάξουν, έχουν ΟΛΟΙ. Ο καθένας από τη δική του σκοπιά.
Η χείρα υπάρχει. Το επιχείρημά σου ότι επειδή εσύ δεν τα γνωρίζεις πάει να πει ότι δεν πολυυπάρχουν, είναι αστείο. Σε κάθε περίπτωση η χείρα είναι το δικό τους πρόβλημα, η δική τους άκρη να λύσουν. Αλλά υπάρχει και η άλλη άκρη στο σκοινί.
Με την ΑΘηνά τι γίνεται λοιπόν; Ουσιαστικά τίποτα γιατί ως ελλάδα δεν σου πέφτει και πολύς λόγος. Εμείς βέβαια θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλα ξεκινάνε και τελειώνουν στην τεράστια χωράκλα μας. Τι να κάνουμε...
Στο διαχειριστικό του θέματος. Το ότι ως Ελλάδα έχεις ιδία θέληση επωμιστεί ένα δυσανάλογα μεγάλο μέρος διαχείρισης του μεταναστευτικού για την ευρώπη, προφανώς και είναι ένα ζήτημα. Γιατί αυτό που έγραψες ότι η ευρώπη δεν έχει πρόβλημα, προφανώς και δεν ισχύει. Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία έχουν τεράστια προβλήματα με τους μετανάστες, πιθανότατα μεγαλύτερα από τα δικά μας. Βέβαια έχουν και πολύ μεγαλύτερα οφέλη, εξ ου και το δυσανάλογο.
Θέλεις να το παλέψεις αυτό; Ωραία απαίτησε ως χώρα να σου καλύψουν το 80% των στρατιωτικών και 'συνοριακών' δαπανών, εφ όσον αναγνωρίζεις ότι τα οφέλη αυτών των δαπανών δεν έρχονται στη δική σου τσέπη. Όμως, θα πρέπει να είσαι διατεθειμένος να βαρέσεις και το κανόνι. Τι να γίνει όμως που γουστάρεις [β' πρόσωπο χάριν λόγου] στρατοκαυλίαση και να γαμήσουμε τους τούρκοι και να είμαστε η δύναμη των βαλκανίων κλπ εθνικοπατριωτιές καραμέλες; Όλα μαζί δεν γίνονται. Εμ παρελάσεις, εμ κλάψα.
Μόνοι μας λοιπόν γουστάρουμε να πληρώνουμε χρήματα που ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ για τα κέρδη άλλων .
Πάμε παρακάτω.
Όταν ήμαστε εμείς στην αντίπερα όχθη, στο παααααααρα πολύ μακρινό παρελθόν δυο γενιών πίσω, πότε σταματήσαμε να είμαστε λαθρομετανάστες; Όταν έσφιξαν τους κανόνες και επέτειναν την εξαθλίωση οι αποδέκτες; Παπάρια.
Σταμάτησε όταν αναπτύχθηκε το δικό μας βιοτικό επίπεδο. Και για την ακρίβεια, όταν μας ανέπτυξαν το βιοτικό μας επίπεδο. [Όχι βέβαια από φιλανθρωπισμό, ούτε για να λύσουν το μεταναστευτικό. Για άλλους λόγους, να μην τους πιάσουμε τώρα] Μια χαρά έχουμε υπάρξει ως πακιστανοί, αφρικανοί, αλβανοί της ευρώπης και της αμερικής. Δεν μας αρέσει να το θυμόμαστε βέβαια. Και η αλήθεια είναι ότι γι' αυτή την κατάσταση καμία επανάσταση δεν κάναμε. Με τσάμπα δανεικά μας έφτιαξαν, και τώρα έχουμε και το θράσος να μιλάμε για χάπατα που δεν σηκώνουν το χέρι τους. -
http://www.astynomia.gr/index.php?optio ... =528&lang=
Αλλοδαπος λαθραιος που εχει καταθεσει αιτηση ασυλου και διαμενει νομιμα μεχρι να εξεταστει το αιτημα του(μετα αν απορριφθει μπορει να υποβαλει αιτημα στη δευτεροβαθμια επιτροπη,και αν παλι απορριφθει στα διοικητικα δικαστηρια),εκλεψε οχημα και μετεφερε λαθρομεταναστες...Λογικα θα φυλακιστει...Οταν αποφυλακιστει παλι το κρατος θα αδυνατει να τον επαναπροωθησει???
-
έτσι σε θέλω, άντρα
Θα βυθίζονται σκάφη με παράνομους μετανάστες, είπε ο Γ.Καρατζαφέρης
Από την κομματική εκδήλωση στη Λάρισα
Όποιο πλοίο με παράνομους μετανάστες διέρχεται από τα ελληνικά ύδατα θα βυθίζεται, δήλωσε μιλώντας σε κομματικό ακροατήριο στη Λάρισα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.
Ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «όταν έρθει στα πράγματα, μέσα στον πρώτο χρόνο, θα φροντίσει να φύγουν από την Ελλάδα 1,7 εκατομμύρια αλλοδαποί».
-
έτσι σε θέλω, άντραΘα βυθίζονται σκάφη με παράνομους μετανάστες, είπε ο Γ.Καρατζαφέρης
Όποιο πλοίο με παράνομους μετανάστες διέρχεται από τα ελληνικά ύδατα θα βυθίζεται, δήλωσε μιλώντας σε κομματικό ακροατήριο στη Λάρισα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.
Ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «όταν έρθει στα πράγματα, μέσα στον πρώτο χρόνο, θα φροντίσει να φύγουν από την Ελλάδα 1,7 εκατομμύρια αλλοδαποί».
+
-
έτσι σε θέλω, άντραΘα βυθίζονται σκάφη με παράνομους μετανάστες, είπε ο Γ.Καρατζαφέρης
Πφφφφ παπάρια, τελευταίος και καταϊδρωμένος ο Καρατζαφέρης.
Στο φόρουμ αυτά έχουν προταθεί προ τριμήνου με μπόνους τη ναρκοθέτηση του Έβρου. -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
έτσι σε θέλω, άντρα
Στο φόρουμ αυτά έχουν προταθεί προ τριμήνου με μπόνους τη ναρκοθέτηση του Έβρου.Και γιατί να μείνουμε μόνον εκεί; Μπορούμε να παγιδεύσουμε και την ακτογραμμή με βόμβες βυθού και εκρηκτικά, επίσης, γιατί να μην έχουμε και καρχαρίες; Θα φέρουν και τουρισμό, δεν θα τρέχει και ο Μγιάκοβος στην άκρη του κόσμου να τους δει... win-win κατάσταση!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
έτσι σε θέλω, άντρα
Στο φόρουμ αυτά έχουν προταθεί προ τριμήνου με μπόνους τη ναρκοθέτηση του Έβρου.Και γιατί να μείνουμε μόνον εκεί; Μπορούμε να παγιδεύσουμε και την ακτογραμμή με βόμβες βυθού και εκρηκτικά, επίσης, γιατί να μην έχουμε και καρχαρίες; Θα φέρουν και τουρισμό, δεν θα τρέχει και ο Μγιάκοβος στην άκρη του κόσμου να τους δει... win-win κατάσταση!
Νομίζω ότι η βύθιση παραμένει η καλύτερη ιδέα. Είναι πιο θεαματική (φαντάσου το σαν άθλημα, δεν θα χρειαστούν 2-3 προσπάθειες για να βυθίσουν ένα πλοίο?? Ε και στο ποδόσφαιρο π.χ. θες μερικές ευκαιρίες για να σκοράρεις), και θα προσφέρει και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για άσκηση του πολεμικού ναυτικού με αληθινούς στόχους και πυρά.
-
που εισαστε λεβεντοπαιδα ακομα να κανετε τον συλλογο φιλοξενιας λαθρομεταναστων; μονο λογια εισαστε; μπορειτε να το ξεκινησετε εσεις απο αυτο εδω το φορουμ προσφεροντας τους χωρους σας. αντε βρε μορτες καντε και τιποτα στην πραξη να σας παραδεχτ ω
-
Μην λες τετοια γιατι κινδυνεύεις να χαρακτηρίσεις φασιστας
Σαν μερικους που τρωνε - ξεκοιλιάζονται στις ταβερνες και πιανουν κουβεντα για το ποσο τους πληγωνει που πεινανε τα παιδακια της Αφρικης .
Ολη αυτη η ευαισθησια και η αμπελοφιλοσοφια για τα παιδια ,τους μεταναστες και τους λοιπους κατατρεγμένους αναμεσα σε παϊδάκια , μοσχαρίσιες , τσίκνα και λαδωμενες χαρτοπετσετες -
ενώ από 'την αντίπερα όχθη', να φανταστώ ότι ποστάρετε στο διάλειμμα που κάνετε από το περίπολο στα σύνορα με την αλβανία, ή κάπου ανοιχτά της μυτιλήνης;
-
Ο χρήστης kopritis έγραψε:
που εισαστε λεβεντοπαιδα ακομα να κανετε τον συλλογο φιλοξενιας λαθρομεταναστων; μονο λογια εισαστε; μπορειτε να το ξεκινησετε εσεις απο αυτο εδω το φορουμ προσφεροντας τους χωρους σας. αντε βρε μορτες καντε και τιποτα στην πραξη να σας παραδεχτ ωΈγινε τσίφτη
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;