-
περι ναρκων
α. η ελλαδα εχει υπογραψει συμβασεις για τα ναρκοπεδια, γι'αυτο και δεν υπαρχουν και ουτε θα υπαρξουν. δε θα το επιτρεψει καν η ΕΕ ουτως ή αλλως.
β. τα ναρκοπεδια δεν ειναι τοσο απλη υποθεση σε φαση αφηνουμε μερικες ναρκες στα συνορα και τελος. επηρεαζουν το περιβαλλον, τα ζωντανα και τους ανθρωπους μιας περιοχης, διαμελιζουν βοσκους, παιδακια κοκ.
γενικως, η ιδεα για ναρκες μπορει να ακουγεται σουπερ κουλ σαν ατακα σε καποια καφετερια της αθηνας, αλλα δεν παει ετσι.
-
delete
-
δεν είναι κατά προσωπικού αυτο που δείχνεις. Γενικώς τα κατά προσωπικού απαγορεύονται εν γένει.
Τα αντιαρματικά τα στρώνεις και σε ειρήνη και σε πόλεμο.Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Σε προσκαλώ να κάνεις μαζί μου οποιαδήποτε μέρα και ώρα μία βόλτα στην περιοχή που δουλεύω. Αν το ποσοστό των Ελλήνων υπερβαίνει το 20% τότε να καθίσω να με γαμή@εις (και δεν είμαι πούστης ρώτα και τον τρίφτη....). Μάλιστα σε προσκαλώ να πάρουμε μαζί το τρόλεϊ #21 προς Αιγάλεω το μεσημέρι. Αλλά χωρίς τσιμπιδάκι για τη μύτη. Έτσι ώστε να ενταχθείς στο περιβάλλον. (εγώ θα έχω μαζί μου ένα τσιμπιδάκι για τη μύτη αν δεν σε πειράζει.....).Από εκεί και πέρα κέντρο είναι και τα Εξάρχεια, κέντρο είναι και το Κολωνάκι αλλά κέντρο είναι και το Μεταξουργείο και η πλατεία Ελευθερίας.
Εγώ αυτό που λέω είναι το απλό: Γενικώς και αορίστως να πεις ότι στις γειτονιές του κέντρου έχουμε 50% και πρακτικά 80% των κατοίκων μετανάστες είναι ΑΚΥΡΟ.
Σε συγκεκριμένες γειτονιές πιθανώς. Εν γένει όχι. Δεν μπορώ να το γράψω πιο απλά.
Προσκλήσεις δεν χρειάζομαι. 30 χρόνια κέντρο μένω, και εκεί τριγυρίζω.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
δεν είναι κατά προσωπικού αυτο που δείχνεις. Γενικώς τα κατά προσωπικού απαγορεύονται εν γένει.
Τα αντιαρματικά τα στρώνεις και σε ειρήνη και σε πόλεμο.Σε προσκαλώ να κάνεις μαζί μου οποιαδήποτε μέρα και ώρα μία βόλτα στην περιοχή που δουλεύω. Αν το ποσοστό των Ελλήνων υπερβαίνει το 20% τότε να καθίσω να με γαμή@εις (και δεν είμαι πούστης ρώτα και τον τρίφτη....). Μάλιστα σε προσκαλώ να πάρουμε μαζί το τρόλεϊ #21 προς Αιγάλεω το μεσημέρι. Αλλά χωρίς τσιμπιδάκι για τη μύτη. Έτσι ώστε να ενταχθείς στο περιβάλλον. (εγώ θα έχω μαζί μου ένα τσιμπιδάκι για τη μύτη αν δεν σε πειράζει.....).
Από εκεί και πέρα κέντρο είναι και τα Εξάρχεια, κέντρο είναι και το Κολωνάκι αλλά κέντρο είναι και το Μεταξουργείο και η πλατεία Ελευθερίας.
Εγώ αυτό που λέω είναι το απλό: Γενικώς και αορίστως να πεις ότι στις γειτονιές του κέντρου έχουμε 50% και πρακτικά 80% των κατοίκων μετανάστες είναι ΑΚΥΡΟ.
Σε συγκεκριμένες γειτονιές πιθανώς. Εν γένει όχι. Δεν μπορώ να το γράψω πιο απλά.
Μιλάω για αυτές τις περιοχές:
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2& ... 31/12/2010http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_art ... 010_414570
Να στο επαναδιατυπώσω αφού σε πληγώνει:
στις ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΕΣ γειτονιές του κέντρου. -
με πληγώνει;
Απλώς δεν νομίζω ότι χρειάζεται να γράφουμε υπερβολές. -
να ρωτησω , τα στρατοπεδα συγκεντρωσης που ετοιμαζουν θα ειναι οπως τα τωρινα ?
θα τους κρατανε δηλαδη για λιγο και μετα θα τους δινουν το χαρτι που λεει εχετε ενα μηνα να φυγετε και μετα θα συνεχισουν να ρχονται αθηνα , ή θα τους κρατανε εκει να κανουν βαρκαδα ?
(αυτο το πλωτο τελικα θα το παρουμε?) -
-
Πάντως η κατάσταση και λογικά ξεφεύγει από τον έλεγχο. Εχθές οι Αφγανοί που βρίσκονται περίξ του λιμανιού της Πάτρας κινήθηκαν (κατά την επίσημη άποψη) με απειλητικές διαθέσεις κατά Αστυνομικού που πήγε να συλλάβει Αφγανό που προσπάθησε ανεπιτυχώς να εισβάλλει σε καρότσα φορτηγού με προορισμό την Ιταλία.
Δεν θέλει πολύ (αν δεν τους κοπεί άμεσα ο βήχας) να αποκτήσουμε ακόμα μία ζώνη ασυδοσίας στην Ελλάδα. Όχι ότι δεν έχουμε αρκετές (βλέπε ιστορίες με το άσυλο) αλλά δεν ξέρω ποιές μπορεί να είναι οι συνέπειες στο μέλλον αν δεν υπάρξει μία αποφασιστική κίνηση από πλευράς της Αστυνομίας ώστε να καθαρίσει η περιοχή.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
....Σε προσκαλώ να κάνεις μαζί μου οποιαδήποτε μέρα και ώρα μία βόλτα στην περιοχή που δουλεύω. Αν το ποσοστό των Ελλήνων υπερβαίνει το 20% τότε να καθίσω να με γαμή@εις (και δεν είμαι πούστης ρώτα και τον τρίφτη....). Μάλιστα σε προσκαλώ να πάρουμε μαζί το τρόλεϊ #21 προς Αιγάλεω το μεσημέρι. Αλλά χωρίς τσιμπιδάκι για τη μύτη. Έτσι ώστε να ενταχθείς στο περιβάλλον. (εγώ θα έχω μαζί μου ένα τσιμπιδάκι για τη μύτη αν δεν σε πειράζει.....).
Από εκεί και πέρα κέντρο είναι και τα Εξάρχεια, κέντρο είναι και το Κολωνάκι αλλά κέντρο είναι και το Μεταξουργείο και η πλατεία Ελευθερίας.
Ωραία και κατά τη γνώμη σου τι πρέπει να γίνει?
-
-
Στις διαδηλώσεις στην Αγγλία γιά τα δίδακτρα των πανεπιστημίων , είδα μιά έδειχνε φωτό που έδειχνε 2 αστυνομικούς με την απλή στολή , άοπλους που εμπόδιζαν κάποιες δεκάδες διαδηλωτών , οι οποίοι τους φώναζαν , αλλά δεν τους πλησίαζαν σε απόσταση λιγότερη από 30εκ και προφανώς δεν τους ακουμπούσαν .
Θα μπορούσαμε λοιπόν να ρωτήσουμε τους εγγλέζους τι θα έκαναν σε όποιον ακουμπούσε τον αστυνομικό , όπως και σε εκείνους που κρατάνε τα στυλιάρια Φ70 με το μικρό σημαιάκι στην κορυφή και μόλις πλησιάσουν γίνονται όπλα .
Είδα στην Βουλή ότι κάποιοι με διαβάζουν και πρότειναν και αυτοί να δοθεί πολιτικό άσυλο σε 50000 μετανάστες και μετά ας αποφασίσουν στην Ανκόνα τι θα τους κάνουν .
Ελπίζω να το κάνει το ψοφοδεές κράτος μας . -
Από ....
http://en.wikipedia.org/wiki/Schengen_Area
mplementing the Schengen rules involves eliminating border controls with other Schengen members while simultaneously strengthening border controls with non-member states. The rules include provisions on a common policy on the temporary entry of persons (including the Schengen visa), the harmonisation of external border controls, and cross-border police and judicial co-operation.
Κοινώς όποιος νομίζει ότι μπορούμε να δώσουμε VISA και να λύσουμε το πρόβλημα σφάλει. Αν παραβιάσεις τη συνθήκη του Schengen πέραν του γεγονότος ότι ** δεν πετυχαίνεις το στόχο της προώθησης των λαθρομεταναστών σε άλλες χώρες ** προκαλείς και πρόβλημα στις μετακινήσεις των Ελλήνων πολιτών. Γιατί είναι βέβαιο ότι παραβιάζοντας τη συνθήκη (δίνοντας χωρίς να πληρούνται τα κριτήρια που ορίζει η συνθήκη VISA εργασίας στον οποιοδήποτε ...) θα βρεθείς εκτός του συμφώνου (οπότε και θα σου επιβληθούν συνοριακοί έλεγχοι και καθώς δεν έχεις χερσαία σύνορα με κάποια χώρα εντός Schengen είναι και πολύ μα πάρα πολύ εύκολο να εφαρμοστούν αποτελεσματικά τα μέτρα αυτά) και εκ των πραγμάτων η αξία του Ελληνικού διαβατηρίου θα εξισωθεί με αυτού του διαβατηρίου της Σομαλίας.
Ας δώσουμε λοιπόν VISA στον οποιοδήποτε και για να δούμε μετά όταν θα μας ζητούν VISA για να πάμε σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρώπης πόσο και αν θα μας αρέσει.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Ας δώσουμε λοιπόν VISA στον οποιοδήποτε και για να δούμε μετά όταν θα μας ζητούν VISA για να πάμε σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρώπης πόσο και αν θα μας αρέσει.
Δεν ειναι αυτο το προβλημα (και ουτε προκειται να συμβει κατι τετοιο, για ονομα δλδ )
Η Visa δε λυνει το προβλημα για αλλους λογους. Η ελευθερη μετακινηση ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ελευθερη εγκατασταση επι μακρον. Η ελευθερη εγκατασταση σε αλλη χωρα της ζωνης Σενγκεν προϋποθετει ορους, ειδαλλως περιοριζεται στους 3-6 μηνες.
Οι οροι ειναι ειτε να εχεις μονιμη δουλεια στη χωρα εγκαταστασης ειτε αρκετα εσοδα στη χωρα σου που σου επιτρεπουν να ζησεις στη χωρα υποδοχης χωρις να εισαι βαρος στο κρατος (πχ επιδοματα ανεργιας κ.α. ευεργετικες ρυθμισεις).
Οι απελασεις απο χωρα Σενγκεν σε αλλη χωρα Σενγκεν ειναι εφικτες. Εχουν συμβει μαλιστα, σε περιπτωσεις Πολωνων στη Δανια (υποθετω και αλλου).
Επομενως και υπηκοοτητα να παρουν ολοι που θελουν να φυγουν, αυτο ΔΕΝ εμποδιζει τις αρχες της Σουηδιας, της Γαλλιας, ή οποιας αλλης δυτικης χωρας εν παση περιπτωσει απ'το να τους στειλουν πισω. -
εγώ προτείνω να φτιάξουμε μια λεγεώνα των ξένων, με τους ξένους που έρχονται that is, και να κάνουμε επιθέσεις στη Τουρκία.
επίσης να τους περνάμε στα Σκόπια και να τους αμολάμε.
pas mal, pas mal.edit Μη ξεχνάμε και Σπιναλόγκα φάση. πάντα παίζει.
-
delete
-
εκτος των αλλων σε λιγο θα ερθουν και μερικες χιλιαδες ΡΟΜΑ απο Σαρκοζι μερια .........αν δεν εχουν ερθει ακομη
γι'αυτο πρεπει να κοψουμε λιγο το μπασιμο απο Εβρο μη χασουμε και τον ελεγχο!!! -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
εκτος των αλλων σε λιγο θα ερθουν και μερικες χιλιαδες ΡΟΜΑ απο Σαρκοζι μερια .........αν δεν εχουν ερθει ακομη
γι'αυτο πρεπει να κοψουμε λιγο το μπασιμο απο Εβρο μη χασουμε και τον ελεγχο!!!Αμα εχουν Ρουμανικο ή Βουλγαρικο διαβατηριο/ταυτοτητα τιποτα δεν μπορεις να κανεις.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
εγώ προτείνω να φτιάξουμε μια λεγεώνα των ξένων, με τους ξένους που έρχονται that is, και να κάνουμε επιθέσεις στη Τουρκία.επιθεση στον ηλιο λεγεται αυτο
-
και απο αυτό να τους βάλουμε να κάνουν.
τσάμπα είναι. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Δεν ειναι αυτο το προβλημα (και ουτε προκειται να συμβει κατι τετοιο, για ονομα δλδ )
Η Visa δε λυνει το προβλημα για αλλους λογους. Η ελευθερη μετακινηση ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ελευθερη εγκατασταση επι μακρον. Η ελευθερη εγκατασταση σε αλλη χωρα της ζωνης Σενγκεν προϋποθετει ορους, ειδαλλως περιοριζεται στους 3-6 μηνες.
Οι οροι ειναι ειτε να εχεις μονιμη δουλεια στη χωρα εγκαταστασης ειτε αρκετα εσοδα στη χωρα σου που σου επιτρεπουν να ζησεις στη χωρα υποδοχης χωρις να εισαι βαρος στο κρατος (πχ επιδοματα ανεργιας κ.α. ευεργετικες ρυθμισεις).
Οι απελασεις απο χωρα Σενγκεν σε αλλη χωρα Σενγκεν ειναι εφικτες. Εχουν συμβει μαλιστα, σε περιπτωσεις Πολωνων στη Δανια (υποθετω και αλλου).
Επομενως και υπηκοοτητα να παρουν ολοι που θελουν να φυγουν, αυτο ΔΕΝ εμποδιζει τις αρχες της Σουηδιας, της Γαλλιας, ή οποιας αλλης δυτικης χωρας εν παση περιπτωσει απ'το να τους στειλουν πισω.ας παρουν αυτοι το χαρτι να πανε αλλου και θα βρουν τη λυση μην ανηχυχεις
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;