-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Mπορεις να καταλαβεις κατι απλο?Η φτωχεια η εξαθλιωση ακομα και η πεινα δημιουργουν τετοιες συμπεριφορες.Προσθεσε σε αυτα την ρατσιστικη απ'αρχης σταση απεναντι σου και πες μου ποια θα ηταν η δικια σου σταση.Μαλλον μην μου λες απλα εγω τα γραφω για να μην φαινεται οτι ακτεχεις την αληθεια.Απο παραδειγματα μυριαδες φιλε μου απο κει και περα ομως.
εγω παντως αν ζουσα σε εξαθλιωση θα αλλαζα τοπο διαμονης...
κλείσε εισητήρια
δε χρειαζεται, βενζινη μονο.
Χλιδομετανάστης;
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Mπορεις να καταλαβεις κατι απλο?Η φτωχεια η εξαθλιωση ακομα και η πεινα δημιουργουν τετοιες συμπεριφορες.Προσθεσε σε αυτα την ρατσιστικη απ'αρχης σταση απεναντι σου και πες μου ποια θα ηταν η δικια σου σταση.Μαλλον μην μου λες απλα εγω τα γραφω για να μην φαινεται οτι ακτεχεις την αληθεια.Απο παραδειγματα μυριαδες φιλε μου απο κει και περα ομως.
εγω παντως αν ζουσα σε εξαθλιωση θα αλλαζα τοπο διαμονης...
κλείσε εισητήρια
δε χρειαζεται, βενζινη μονο.
Χλιδομετανάστης;
τουρίστας...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ο καθενας στη χωρα του και αν η χωρα του δεν ειναι ικανη να τον συντηρησει, να ζητησει τα ρεστα απο εκει και να αγωνιστει εκει, οχι να γινεται φορτωμα σε αλλους
απλη λογικη
απλή λογική του παραλόγου.
Όταν πας και βομβαρδίζεις ολόκληρες χώρες και τις εξαθλιώνεις, τί ακριβώς απαιτήσεις έχεις απ τους ανθρώπους εκει?
-
Το θέμα μιλάει για ελληνοποίηση μεταναστών, αλλά επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι και θα χειροτερέψουν ακόμα πιο πολύ, μη λέτε μεγάλες κουβέντες. Ήδη αρκετοί από μας έχουν φύγει για εξωτερικό (ένας από αυτούς είμαι και γω), βέβαια δεν έφυγα λαθραία, ούτε κλέβω εκεί που έχω πάει για να ζήσω. Όλα έχουν ένα μέτρο, είναι θέμα ηθικής για μερικούς και επιβίωσης για άλλους.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
απλή λογική του παραλόγου.
Όταν πας και βομβαρδίζεις ολόκληρες χώρες και τις εξαθλιώνεις, τί ακριβώς απαιτήσεις έχεις απ τους ανθρώπους εκει?
Να επεκτείνω λίγο αυτή τη λογική;;;
Τη στιγμή που έχεις μία χώρα (και κατά βάση ήπειρο) που έχει πρόβλημα υπογεννητικότητας, το οποίο δεν έχει λυθεί παρόλες τις προσπάθειες (αστείες θα τις χαρακτήριζα, αλλά αμφιβάλλω αν το 'κράτος' μας μπορεί κάτι καλύτερο, ιδίως τώρα), πως ακριβώς θα διατηρηθείς (= θα έχεις τα ανάλογα έσοδα για να προσφέρεις όσα χρειάζονται οι πολίτες σου); Έχουμε πληθυσμό που γερνάει, ο οποίος με τη σειρά του έχει αυξημένες απαιτήσεις (σε περίθαλψη, συντάξεις κτλ) και από την άλλη έσοδα (εισφορές - φόρους) που όλο και θα μειώνονται.
Πως ακριβώς μπορεί να λυθεί η εξίσωση, αν όχι με 'εισαγωγή' μεταναστών;
Το πως θα γίνει είναι ένα θέμα, ιδίως για την μπανανία μας, αλλά κατ' εμέ όποιος διαφωνεί στην ανάγκη μας να έχουμε μετανάστες, απλά επιλέγει να αγνοεί τα νούμερα...
Από την άλλη εμείς (=η δύση) δημιουργούμε τις αιτίες που κάνουν τους ανθρώπους να φεύγουν από τα σπίτια τους, που δεν είναι μόνο οι βόμβες που λέει ο τρίφτης, είναι πολλά άλλα... Και μετά τους πετάμε πίσω... λογικό;;;
-
Όταν κάνεις πάρτυ με ούζα δεν βάζεις ταμπέλα στο πεζοδρόμιο 'ανοίξαμε και σας περιμένουμε', τηλεφωνείς σε γνωστούς ή γνωστούς γνωστών με συγκεκριμένα προσόντα.
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
πιστευω υπαρχουν κι αλλες λυσεις απο το να πηδας χωρις ελεος τους ντοπιους και να χαιδευεις τους μεταναστες..
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&c ... id=4578432
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όταν κάνεις πάρτυ με ούζα δεν βάζεις ταμπέλα στο πεζοδρόμιο 'ανοίξαμε και σας περιμένουμε', τηλεφωνείς σε γνωστούς ή γνωστούς γνωστών με συγκεκριμένα προσόντα.μαζί σου, σε περιμένουμε στην επόμενη αντιπολεμική διαδήλωση
-
Να εισάγουμε σουηδέζες βρε παλιονεφελίμ
Να δεις για πότε θα γεμίσουμε 3δυμα -
πιστευω υπαρχουν κι αλλες λυσεις απο το να πηδας χωρις ελεος τους ντοπιους και να χαιδευεις τους μεταναστες..
Δεν είπα εγώ κάτι τέτοιο... Ούτε είπα πως η μπανανία που ζούμε είναι το ιδανικό. Απλά περιέγραψα μία κατάσταση. Ούτε μιλάω για καταστάσεις όπως τις εννοείς.
Να εισάγουμε σουηδέζες βρε παλιονεφελίμ
Να δεις για πότε θα γεμίσουμε 3δυμαΘα συνεισφέρεις κι εσύ;;;
-
θα γ@μηθ@ στις υπερωρίες λέμε
-
Εδώ που τα λέμε και εγώ θα προτιμούσα να σουηδέζες από γεωργιανούς που πίνουν μπύρες στην είσοδο της πολυκατοικίας μου ... Με κάνει ρατσιστή αυτό ????
-
Εδώ που τα λέμε και εγώ θα προτιμούσα να σουηδέζες από γεωργιανούς που πίνουν μπύρες στην είσοδο της πολυκατοικίας μου ... Με κάνει ρατσιστή αυτό ????
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
θα γ@μηθ@ στις υπερωρίες λέμεΜην ξεχνάς ότι ο σκοπός θα είναι η αναπαραγωγή, όχι η διασκέδαση!
-
θα γ@μηθ@ στις υπερωρίες λέμε
Μην ξεχνάς ότι ο σκοπός θα είναι η αναπαραγωγή, όχι η διασκέδαση!
Εννοείται
Δεν ξέρεις πόσο θα πληγώνεται κάθε φορά που θα αποτυγχάνει (η αναπαραγωγή )και θα πρέπει να προσπαθήσει ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά...πρέπει να κάνουμε θυσίες για την πατρίδα !
-
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Εδώ που τα λέμε και εγώ θα προτιμούσα να σουηδέζες από γεωργιανούς που πίνουν μπύρες στην είσοδο της πολυκατοικίας μου ... Με κάνει ρατσιστή αυτό ????Για τα ρατσιστικά σχόλιά σου η τιμωρία είναι:
...να σου κάτσει Πακιστανός αντί Σουηδέζα.
-
Νόμιζα Τσέχα θα έλεγες
-
Οι Τσέχες είναι top.
-
Που ακριβως τους χαιδευει?Μηπως επειδη τους δινει και καλα το δικαιωμα να καταγγελουν τα τομαρια τους εκμεταλλευτες τους?Η επειδη τους δινει τη δυνατοτητα και καλα να ενταχθοουν καπως?
Πωπω εφτασα σε σημειο να υποστηριζω τις ενεργειες της κυβερνησης
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;