-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
αλλα αυτοι ειναι μια οικογενεια;Τηλεοραση δεν εχουν;
-
έλα ρε delpsol, σε περιμέναμε να ξεκινήσουμε
πιάσε ένα adante briole, pizzicato
πέρα απ την πλάκα ρε μάνο πάντως, νταξ μπορεί να διαφωνούμε, αλλά δεν νομίζω ότι σας αξίζει ο χαρακτηρισμός βόιδια, είσαι σκληρός στην αυτοκριτική σου
εεπ, αυτό το λυμαίνονται πολύ εμφύλιο μου θύμισε
γιώργο μη μας χαλάς το τοπικο
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Μααα, ΔΕΝ κατάλαβες..!! Είναι λογικό να συγγενεύουμε με τους Βόρειους λαούς γενετικά, αφου οι Αχαιοι και οι Δωριεις απο κάπου εκει κατέβηκαν..!!
Τόσο παλιές συγγένειες, δεν θα φαίνονταν τόσο κοντά. Επίσης, αυτοί που τώρα είναι βόρεια από εμάς εμφανίστηκαν (από τις στέπες της σημερινής Ρωσίας / Σιβηρίας) πολύ αργότερα από Αχαιούς / Δωριείς και όχι και τόσο νωρίτερα από τον εξ' ανατολών γείτονα...
Noμιζα οτι ηταν σαφές οτι αστειεύομαι...
Τώρα που το βλέπω, αναρωτιέμαι γιατί δεν το έπιασα... Sorry mate!
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
ΟΚ, δεν είναι σωστό να πυροβολείς βόδι στα 2 βήματα και να παριστάνεις τον κυνηγό, αλλά μέχρι τόσο φτάνουν τα σκάγια.
Αυτή είναι φράση-κλειδί που αφορά ένα καίριο πρόβλημα του φόρουμ εδώ και πολύ καιρό.
Δύσκολα θα στη συγχωρέσει (χέστηκες), η χούντα των ημιμαθών κομπλεξικών που ανενόχλητα λυμαίνεται το φόρουμ, πουλώντας 'διανόηση' και 'πρόοδο'.
Γιατί ουδείς έως τώρα τους περιέγραψε καλύτερα.Και το κάθε φουκαριάρικο βόιδι, ναι μεν βόιδι, αλλά δε χρωστάει τίποτα να γράφεται σε αυτοκινητιστικό φόρουμ και να έχει ξαφνικά να αντιμετωπίσει την 'αιρετική' (δήθεν) λύσσα του κάθε κακομαθημένου αργόσχολου ψυχάκια.
Αν και το πρώτο Post μου εδώ μέσα ήταν για να ρωτήσω για το αν πρέπει να αλλάξω αυτοκίνητο και την άποψη σας σε αυτό, συνέχισα να ποστάρω γιατί βρήκα αξιόλογους ανθρώπους για να συζητήσω διάφορα θέματα και πολιτική, γιατί όχι. Προσωπικά ούτε κουλτουριάρη θεωρώ εαυτόν , ούτε ότι έχω πάντα δίκιο ,ούτε προοδευτικό (βολεψάκιας μικροαστός κακομοίρης είμαι και εγώ ). Αν το forum λοιπόν αποκτήσει χαρακτήρα αποκλειστικά αυτοκινητιστικό προσωπικά θα σταματήσω να γράφω, γιατί είμαι άσχετος από αυτοκίνητα, και θα διαβάζω απλώς.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
έλα ρε delpsol, σε περιμέναμε να ξεκινήσουμεΞεκινηστε κ ερχομαι glifter
Εντάξει, όλοι οι οργανοπαίκτες παρόντες.
Ενταξει ,μην εχεις παραπονο τα σκαγια σου βρηκαν τον στοχο τους .Εχεις τον τροπο κ εσυ να κατευθυνεις την ορχηστρα σου .
Δεν θελω κακιουλες και παραπονακια ... οποιος αισθανεται παραμελημενος μπορει να μαζεψει στο τελος τα οργανα
-
φύγαμε
Youtube Video -
-
έλα ρε delpsol, σε περιμέναμε να ξεκινήσουμεπέρα απ την πλάκα ρε μάνο πάντως, νταξ μπορεί να διαφωνούμε, αλλά δεν νομίζω ότι σας αξίζει ο χαρακτηρισμός βόιδια, είσαι σκληρός στην αυτοκριτική σου
εεπ, αυτό το λυμαίνονται πολύ εμφύλιο μου θύμισε
γιώργο μη μας χαλάς το τοπικο
Αν το τελευταιο σου ποστ συμβαλει στην βελτιωση του τοπικου, θα αποχωρησω οικειοθελως γιατι οντως δεν μπορω να βοηθησω
-
[...]
πέρα απ την πλάκα ρε μάνο πάντως, νταξ μπορεί να διαφωνούμε, αλλά δεν νομίζω ότι σας αξίζει ο χαρακτηρισμός βόιδια, είσαι σκληρός στην αυτοκριτική σου [...]Έλα τώρα, μην τον τσιγκλάς κι εσύ... θα ντελιριάσει πάλι και θα πήξουμε στα σκάγια...
-
σορρυ αλλά το σχόλιο μου πήγαινε στο ΟΤ του bill, μπέρδεψα ποιος έγραψε τι
-
Μην ξεχασετε κι εμενα ρε παιδια. Κι εγω θελω να την πω στους νηφαλιους. Δε φταιω εγω που αδρανησα χθες.
Θελω και διαμερισματακι, μην ξεχνιομαστε...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Τώρα που το βλέπω, αναρωτιέμαι γιατί δεν το έπιασα... Sorry mate!
Συνεχίζωντας σε Αυστραλέζικο μοτίβο, No worries mate..!!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εσυ και το ΛΑΟΣ..
μακαρι το ΛΑΟΣ να εννοουσε αυτα που λεει.......και δεν θα εχεις προβλημα φανταζομαι τα εγγονια σου να ειναι negro και να τα λενα abdul,hasan και να κανετε ολοι μαζι ραμαζανι !!!:hahaiv:
Καθε ποστ και παπαρια..
Κολλημενος με τη πατριδα ,κολλημενος με τα ιαπωνικα ,κολλημενος γενικως..
Ποια ορθοδοξια και ποιος θεος και ποια πατριδα.. Τρικυμια εν κρανιω..
Αυτο που πρεπει να κοιτας ειναι οτι ολοι αυτοι που 'υπηρετεις' θα φροντισουν τα εγγονια σου να μην εχουν να φανε, και χεστηκανε για το χρωμα τους..
Καληνυχτα ή μαλλον μαυρα μεσανυχτα...οπως το ειπες καθε σου ποστ και ΠΑΠΑΡΙΑ δεν δεχεσαι αντιλογο και δεν ξερεις να κανεις διαλογο αφου κρινεις χωρις να παραθετεις τα επιχειρηματα σου.........
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Πιστευω οτι ολοι εσεις που ειστε ΥΠΕΡ να πατε ακομη βολτιτσα στην Ομονοια,στα Λαδαδικα και οπου αλλου 10,000,000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ να περασουν και με το αυτοκινητο τους ακομη μολις πεσει ο ηλιος.Ειναι τυχαια η αυξηση της εγκλιματικοτητας στη χωρα μας,δεν σας ενοχλει να σας ανοιξουν το σπιτι και αν ειστε μεσα....τον Κυριο ειδε,χαλαρα δινετε ελεημοσυνη στο εργατικο δυναμικο των φαναριων και τι εγινε που τα παιδια σας δεν θα βρουν ποτε δουλεια με αξιοπρεπη μισθο και θα ειστε υπεριφανοι που σε λιγα χρονια θα φυλαει τα συνορα ο αλβανος-ελληνας,ο πακιστανος-ελληνας,ο νιγηριανος-ελληνας κ.ο.κ!!!Μηπως βρικαμε ποιοι καινε την ελληνικη σημαια και δεν τρεχει τιποτα.....ΞΥΠΝΗΣΤΕ νεο-ΕΛΛΗΝΕΣεμ αυτό λέω.
Αφού δεν χάθηκε η ελληνικότητα -όπως καταλαβαίνω να λέτε- όταν από επαμεινώνδες του 12θεου γίναμε δημήτρηδες της ορθοδοξίας, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι η επόμενη αλλαγή είναι διαφορετική;Φιλαρακο απο το 12θεο περασαμε στην ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ γιατι ηρθε ο ΚΥΡΙΟΣ και οχι γιατι ηρθαν τα αλβανοτουρκοπακιστανια,προσπαθησε να κατανοησεις αυτα που γραφω και πολυ περισσοτερο αυτα που ρωτας................................και μαθετε οτι ειδικα το Πακισταν οπου ο λαος πραγματικα υποφερει βρισκετε σε δοκιμες εξεληξης πυρινικων βαλιστικων πυραυλων σπαταλωντας το 70% των οποιων χρηματων εχει μονο σ'αυτο το σκοπο αλλα οντας υποτελεις στις ΗΠΑ δεν γινετε πουθεν κουβεντα!!!!!!!!!!!!
Η Αγκυρα παραλιγο να πετυχει να θεσει σε εφαρμογη το σχεδιο ''ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ' το Σ.Κ που μολις περασε!!!!
Τα αλμπανια κανουν λογο για τη μεγαλη αλβανια και οσονουπο θα θεσουν ζητημα μειονοτητας!!!
Λοιπες πληροφοριες κατοπιν πληρωμης ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑΣοβαρη τεκμηριωση στα παραπανω εχεις κανει..και εχεις και υφακι στς δημοσειευσεις..
Οταν λοιπον απαντανε ετσι απανταω αναλογα για να γινομαι και κατανοητος..Δε μπαινω στο κοπο να εξηγω τα αυτονοητα σε ανθρωπους μαλιστα που απ οτι καταλαβαινω εχουν και μια καποια ηλικια.. που εν ολιγοις και απο το τροπο που γραφεις και απαντας σημαινει οπως σου ειπα και στο αλλο ποστ οτι ειναι κολλημενα μυαλα (εδω κολλαει και η ηλικια).. Και ειπαμε φαινεται σε ολα οσα γραφεις και οχι μονο για ενα αντικειμενο..Αλλωστε οποιος σε διαβαζει καταλαβαινει..
Συνεχισε να νομιζεις οτι υπηρετεις ενα ανωτερο ιδανικο σπαταλωντας τη ζωη σου.. Η πλακα ειναι οτι ειστε ο πιο μονοχνωτος κλαδος, τα ιδια λετε ολοι απλα γιατι δε κοιτατε γυρω σας..Αν κοιτουσατε δε θα αντεχατε αυτο που ειστε.. Αλλα βεβαια οταν σου δινει 'η πατριδα' δουλεια κρεμεσαι απ τα @@ της..
Και σου ξαναλεω προτιμω το εγγονι μου σχιστοματικο αλλα να εχει να φαει παρα μαυρακι (ειλικρινα δε ξερω μηπως εισαι και ρατσιστης μετα τους τετοιου ειδους χαρακτηρισμους που χρησιμοποιεις στα ποστ σου) να λιμοκτονει σε αυτο το μπουρδελο που νομιζεις οτι υπηρετεις..
Δεν εχω να σου πω κατι αλλο και ειναι απο τις ελαχιστες φορες που δε με ενδιαφερει και ο αντιλογος σου περισσοτερο γιατι ξερω τι παπαριες θα ακουσω για αλλη μια φορα απο αλλον εναν σαν κι εσενα..
Φυσικα υπαρχουν και εξαιρεσεις που εχουν επιγνωση..Και μη ξεχνας.. μονο κορεατο-γιαπωνεζικα...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
...Και μη ξεχνας.. μονο κορεατο-γιαπωνεζικα...Αυτό το είπε ο italakias.
Κατά τα λοιπά, γατοκαυγάς μυρίζει...
-
Βοϊδοκαυγάς
-
αφήστε καλέ να παίξουμε
αφού κατά βάθος αγαπιόμαστε -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
αφήστε καλέ να παίξουμε
αφού κατά βάθος αγαπιόμαστεpm @ patrinos αυτό...
Θα έρθεις εσύ στη συνάντηση ή νηστεύεις;;;;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
. Edit1: για να μην το συνεχίζουμε χωρίς τέλος, αφού καθένας βλέπει το ζήτημα από τελείως διαφορετική σκοπιά...
Τι θα έλεγες αν 1. νομιμοποιούνταν υπό προϋποθέσεις όσοι μετανάστες ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα για αρκετά χρόνια, αλλά ταυτόχρονα 2. απελαύνονταν άμεσα οι οικονομικοί μετανάστες που θα μπουν παράνομα στη χώρα στο εξής, πλην ελάχιστων εξαιρέσεων (πολιτικοί πρόσφυγες υπό στενή έννοια);
Έτσι θα λυνόταν ο παραπάνω φαύλος κύκλος αφενός της εκμετάλλευσης εργαζομένων (αλλοδαπών και ντόπιων) και αφετέρου της φθοράς των εργασιακών δικαιωμάτων.Λεω οτι
- συμφωνω με το νομοσχεδιο
- δε βαζω περιορισμους για τη μεταναστευση. Το συστημα θα 'ισορροπησει βασει των κανονων της αγορας' , οι μεταναστες που δε θα μπορουν να επιβιωσουν στην Ελλαδα θα φευγουν απο μονοι τους.
- οι μεταναστες δεν ειναι καποιου ειδους στρατος που απεργαζεται σχεδια για την εξοντωση ή υποδουλωση μας.
. Όπως δεν βάζεις στο σαλόνι σου 10 άστεγους μετανάστες, έτσι δεν νομίζω ότι είναι σκόπιμο να βάλουμε στη χώρα μερικά εκατομμύρια ακόμα, όταν δεν μπορούμε να σηκώσουμε (πλέον) ούτε το βάρος των Ελλήνων
Μην επαναλαμβανεις αυτο το βλακωδες επιχειρημα. Αλλο πραγμα η χωρα και αλλο το σπιτι σου (για παραδειγμα η χωρα ειναι πολυ μεγαλυτερη, για δευτερο παραδειγμα στο σπιτι σου εισαι αρχηγος ή εστω υπαρχηγος ενω στη χωρα δεν εισαι)
-
Ο χρήστης dimitris fasoulis έγραψε:
- δε βαζω περιορισμους για τη μεταναστευση. Το συστημα θα 'ισορροπησει βασει των κανονων της αγορας' , οι μεταναστες που δε θα μπορουν να επιβιωσουν στην Ελλαδα θα φευγουν απο μονοι τους.)
O λαθρομεταναστης (απο Αφγανισταν -Πακισταν - Σομαλια κλπ ) ακομα και 300 400 ευρω τον μηνα να βγαζει στην Ελλαδα , με τον τροπο ζωης που κανει (ενα διαμερισμα για 10 ατομα το λιγοτερο ή τσαμπα σε καποιο ερειπιο) του περισεουν να στελνει και στην οικογενεια του 100 ευρω που τους αρκουν να περασουν τον μηνα ανετα. Δεν εχει καμια διαθεση (αν και του λειπει η οικογενεια του) να γυρισει παλι στις μαντιλες στην βρωμα και στην δικτατορια της ισλαμικης εξουσιας της χωρας του. Υπαρχει νομιζεις διλημα στο αν .... θα βλέπεις το καλοκαιρακι τις γυναικες να κυκλοφορουν σχεδον ξεβρακοτες ... και στο να γυρισεις στην πατριδα σου για να βλέπεις μπουργκες Δεν γυρνας με τιποτα ...... εστω και αν χρειαστει να την βγαζεις με μια φρατζολα ψωμι για φαγητο (0,50 λεπτα) μεχρι να βρεις δουλεια ή να το γυρισεις στις ληστειες, εμποριο ναρκωτικων ,πορνεια κλπ . Εκτος και αν ... οταν μιλας για ισορροπηση του συστηματος εννοεις να αρχισουν να μεταναστευουν οι Ελληνες και να μεινουν οι αλοδαποι ... γιατι αυτο θα γινει στο τελος .
. Όπως δεν βάζεις στο σαλόνι σου 10 άστεγους μετανάστες, έτσι δεν νομίζω ότι είναι σκόπιμο να βάλουμε στη χώρα μερικά εκατομμύρια ακόμα,
- Μην επαναλαμβανεις αυτο το βλακωδες επιχειρημα. Αλλο πραγμα η χωρα και αλλο το σπιτι σου (για παραδειγμα η χωρα ειναι πολυ μεγαλυτερη, για δευτερο παραδειγμα στο σπιτι σου εισαι αρχηγος ή εστω υπαρχηγος ενω στη χωρα δεν εισαι)
Το επιχειρημα δεν ειναι καθολου βλακωδες. Και σιγουρα δεν καταριπτεται με το σκεπτικο οτι η χωρα ειναι μεγαλυτερη απο το σπιτι σου (ελεος δηλαδη) και οτι δεν εισαι αρχηγος γιατι ψηφιζεις για να εκλεξεις αρχηγο που θα δουλεψει για το συμφερον σου (των Ελληνων πολιτων δηλαδη).
Οταν η χωρα εχει απαιτησεις απο σενα οικονομικες για να λειτουργει και να προοδευει (ασχολιαστο) αλλα και να πολεμησεις αν χρειαστει για να την υπερασπιστεις .... τότε εχει και υποχρεωσεις και μια απο αυτες ειναι να λειτουργει συμφωνα με την βουληση των πολιτων της . Και η συντριπτικη πλειοψηφια των πολιτων ειναι κατα του νομοσχεδιου και κατα της εισοδου λαθρομεταναστων ... για λογους που εχουν πολλες φορες αναφερθει.** Δεν μπορει , ουτε επιτρεπεται να περναει αυτο στο ντουκου επειδη δεν βολευει τα συμφεροντα ή την ιδεολογια καποιων. Τόσο απλα .**
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;